Разбрах за извънбрачната връзка на съпругата си. Искам няколко съвета ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбрах за извънбрачната връзка на съпругата си. Искам няколко съвета ?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 9978 пъти
Ще се радвам, ако темата ми я публикувате, защото наистина имам нужда от съвет.
Живея в малък град, на 37 г. съм, женен с две деца на 9 и 7 г. - момичета. Съпругата ми е на 35 г. От една година има извънбрачна връзка с мъж от съседен град. Той също е семеен с две деца, но по - големи. Съпругата на любовника на жена ми дойде при мен, намериме службата, където работя и ми обясни цялата ситуация и ме помоли да се съберем всички, за да видим какво са им намеренията и какво ще правим. Абе направо неможех да повярвам. В началото викам това или е скрита камера или тази жена е луда, но я гледам толкова притеснена, пред плач, че си помислих що не взема да проверя какво се случва. Тя извика мъжа си уж, че има някакъв проблем в едно кафене на една бензиностанция, аз също се обадих на моята и отидохме. В момента, в който видя любовника си лицето на жена ми стана бледо и аз веднага разбрах работата. Съпругата на любовника ясно и точно каза къда са били и от къде знае. Все пак нашата област не е много голяма и все познат ще се намери. И показа две снимки, на едната се държат за ръка, а на другата се целуват. Най - човешки ги попита какви са им намеренията да в бъдеще и нас двамата къде ни слагат в картинката? Моята тогава, като се разциври с глас и тръгна към тоалетната. Мъжът пък тръгна да прави скандал на жена си и да я ругае. Стана една патаклама, събраха се хора. Не можахме да поговорим цивилизовано въобще. В колата моята продължава да реве, но аз отбих от пътя и я питам - какво правиме? Тя хлипайки ми вика, виновна съм, всичко направих от глупост заради простотията наоколо, сивото ежедневие. Аз и отговарям, значи аз и децата сме ти сиво ежедневие, рутина и някъде оставаме междудругото, така ли? Ти обичаш ли го този, ще се жените ли? Тя като скочи и почна - не, не моля ти се без разводи, аз тоя няма да го погледна повече, аз само тебе обичам... Откачена работа! В къщи се затвори и рев.. Уплаши децата, закарах ги при майка ми, са ги гледа един два дни. Обадих се на жената на любовника, тя ми каза, че ще се разведе с него, защото той и казал, че не я обича, а обичал жена ми. Казвам и задръж го у вас, идваме. Дигам жена ми и отидохме при тях. Той призна пред всички, че обичал жена ми и бил готов да напусне съпругата си заради нея. Съпругата ми се разтрепери разкрещя му се, че и съсипал живота, че той я свалил и тя се поддала, че обича само мен и децата, че на малкия пръст не можел да ми стъпи и започна и да го плюе.. Селска идилия, едвам я укротих. Докато шофирах навръщане удряше с юмруци по таблото и крещеше проклинам се, ненавиждам се...
В къщи и казах така: няма да се развеждам с тебе заради децата, защото трябват да бъдат отгледани от двама родители и защото са момичета, а поне до 18 г. не искам на малоумници да попадат и да им се разбива психиката. Същевременно няма да преча на твоето щастие, след като сивото ежедневие те убива напрови си го розово, но така, че да не срамиш мен и децата. Ще се изнеса от спалнята няма да ти причинявам неудобство. Не - изкрещя - няма да напускаш спалнята, няма да ти позволя и никакви розови серии няма да си правя с никой. Ще се боря да си върна доверието. Ако искаш ме убий и пребии, но няма да ти позволя да се отчуждиш от мене. Ще ти се реванширам хилядократно.. Не само, че не ме остави да напусна спалнята, директно ми каза, че ще си легне до мен, където и да съм. Отгоре на това пожела да правим секс, аз и отказах, като и заявих, че не мога. Тя ми вика лъжеш, дай да проверя и тръгна агресивно към мен. Хванах я за ръцете и се сборичках ме и наистина се възбудих. Тя веднага усети и ми каза видя ли, че можеш познавам те добре. Е, обладах я, обаче останах шокиран, тя получи три оргазма в рамките на 15 мин., всичко беше подгизнало под нея. Вече два месеца не мога да я позная. Иска да я карам до магазина, където работи всяка сутрин и после да я взимам. Всеки ден ми казва, че ме обича, всяка вечер правим секс и мамка му, получава оргазми като разгонено шимпанзе. Децата ги целува и прегръща многократно и им казва, че много ги обича и не може без тях да живее. Стана дисциплинирана, преди ми викаше и крещеше защяло и нещяло, домът ни свети от чистота, готви като ни пита какво изрично желаеме. Обажда се на майка ми, пита я как е (тя нищо лошо не и е сторила). Заплатата и е 500 лв. и когато си я вземе ме пита дали е нужно ли е нещо да се купи по специално за в къщи. Аз лошо с нея въобще не се държа и въобще не и напомням за случая. Нямам представа до кога ще продължи всичко това, но имам следните въпроси:
1. Съпругата ми полудява ли?
2. Възможно ли е от стрес да получава тези оргазми?
3. Да се консултирам ли с доктор имам ли място за притеснение?
Ще се радвам, ако жените се включат активно в коментарите.

П. П: не се чувствам виновен за изневярата на съпругата си, защото винаги съм я обичал и съм и го показвал по всякакъв начин. Нито психически, нито физически тормоз съм и причинявал. Сексуално съм бил винаги активен и тя също. Никога не съм и изневерявал..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 67

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 944a1c6a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   намери ме
не можах...
пишат се отделно!
На 37 си, а все едно не си бил в първи клас!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f2eaeb8e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми да леко е луда, в смисъл, прекалено емоционално нестабилна е, но не мисля, че е опасна за децата ви, което всъщност е единственото важно нещо според мен поне.
Нещо е яко недоволна от живота си според мен, но го е събирала, таяла в себе си година след година и секса с този й е бил нещо като отдушник!
Но според мен по -добре, че се чука наляво-надясно, отколкото да бие децата, да им крещи и да ги обижда - има такива майки доста.

Аз лично хич не харесвам хора като жена ти (и мъже такива има), защото са станали семейни въпреки, че вътрешно това не им е било нааай - първото желание, но са се уплашили, че друг "шанс в живота" няма да имат и след години почват да изпускат парата я чрез тормоз над децата, я чрез секс с някав си там.
Иначе яко се обясняват, че семейството било най - хубавото нещо в живота и критикуват и намилат активно на такива като мен, които не им е до семеен живот, но са наясно с този факт.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 63e8f9404d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Махай я тая мърша, че да не повлияе на децата, лошото влияние и без това е навсякъде.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d5b62af89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Не мога да ти отговоря на въпросите, но, като между мъже, мога да ти кажа, че си много стабилен мъж! По описанието ми се струва, че жена ти наистина се е осъзнала и си изкупва вината, може би за цял живот. Опитай се да си намериш евентуалните пропуски в отношението си към нея и ги коригирай, за да има взаимност.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 82259cb593
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Жена ти няма нужда от никакви доктори, ами явно най-накрая и е дошъл акълът в главата и е разбрала какво е била на път да загуби и сега го цени много повече от преди. Така, че радвай се и бъдете щастливи! Всяко зло за добро! Постъпил си добре, простил си и сега двамата преживявате нов подем в отношенията си. Така, че не се притеснявай изобщо, ами се наслаждавай на отново намерената любов от страна на жена ти. Както виждаш, макар и рядко, изневярата може да доведе и до нещо добро, в този случай, жена ти се е освестила и се е върнала в правия път.
Мога само да ти пожелая от сега нататък да успеете да съхраните отношенията си такива каквито са в момента, за това не се притеснявай за нищо, а се радвай, че сте се преоткрили отново.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9b76041277
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Оргазмите са нормални дори мога да ти кажа, че са показателни. Ние с моя мъж наскоро имахме подобна случка, макар че не става въпрос за извънбрачна връзка нито за секс, а за пиянско флиртуване. Казвам ти след като го хванах моичкия секса беше невероятен и според мен това се дължи на вината и на осъзнаването, че може да изгубиш любимия. Ако мислиш, че има нужда отидете на семейна консултация, но според мен тя се е осъзнала, поне като се поставя на нейно място така го виждам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9a6b037fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това с оргазмите е феномен отдавана известен на сексолози и психолози. Разговорно се нарича "секс за сдобряване" и се характеризира с много по-голяма от обичайната възбуда. В основата му стои силен страх да не изгубиш партньора си. И когато в такова състояние стигнеш до секс с него, просто този секс се явява коректив на страха - нещо като "Победа! Успях да го спечеля" и дава усещане за връщането на контрола над отношения с партньора, придружено с огромно удовлетворение от постигнатото, което добавя към удовлетвореността от сексуалната възбуда.

Като резултат двете удовлетворености се допълват и се усилват взаимно. А непознатата смесица от емоции пък допълнително носи усещане за нещо ново неизпитано и на свой ред още повече налива масло в огъня.

Нещо подобно се получава, когато дълго време си преследвал някоя жена, в която си влюбен, все си се разочаровал, че не можеш да я свалиш и точно когато тотално си се отчаял, че никога няма да я спечелиш, изведнъж нещата придобиват неочакван обрат и Бог най-после чува молитвите и бум - имаш я! Хем е нов партньор, хем е жадуван, хем си се борил толкова много и дълго за него, че ти идва като манна небесна.

Полудява не точно, но явно се е уплашила, че ще си разбие семейството и иска да се докаже на всяка цена.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 615c7f2660
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Турските и индийски сапунки ряпа да ядат!
Та на въпросите - 1. Хич не полудява, ами я гони шубето, че можеш да й биеш шута. 2. Стресът да е причина за многократните оргазми? ! Обикновено една жена под стрес не прави изобщо секс. А това за доктора е направо смешно!
В общи линии жена ти в момента замазва яко пейзажа. Времето ще покаже...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 02c8b72a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Наистина, "забавна" история...!
Ами, малък провинциален град... От работа в къщи, сиво ежедневие, няма много радости или забавления... Прищяло и се на жена ви, нещо по-така! Намерила си е!
Жена ви естествено си дава сметка, какво я чака с две малки деца и това, че няма какво смислено обяснение, да им даде! Жена ви, по-скоро не ви обича както преди, ами изпитва страх и се мъчи с всички сили да ви задържи! Нормално, в така създалата се ситуация, да последва болезнено отрезвяване.
Не знам, как след тази случка сте правили секс... Жена ви, наистина си ви познава и не се лъже, че я обичате! Колкото до оргазмите, според мен са много добра симулация. Замислете се, така ли беше преди и жена ви отказвала ли е секс, по стандартните женски причини? Тоест, боли я главата, боли я корема, ще е и идва, уморена е и така нататък...! А сега изведнъж, много ви иска!
Казвате, че преди ви е крещяла редовно, а сега е станала много внимателна и развъртяна домакиня? Според мен жена ви, няма да започне да ви обича повече... , просто е заради децата. Вътрешно ще се изяжда, че е принудена да ви търпи след тази случка и все един ден ще се скарате много жестоко...! Дано не съм лош пророк!
Не е необходимо, да се държите лошо с нея, все пак сте големи хора...! Но как, след такава случка може да се възстанови семейното, взаимно доверение, поне за мен е неразбираемо...!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 79153968c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен е възможно тя (жена ти) да се е осъзнала и да е разбрала какво е била на път да загуби. Сега определено се чувства адски виновна и гледа по всякакъв начин да ти се реваншира. Това че ти не й напомняш за грешката не е успокоение за нея, защото знае че ти едва ли някога ще забравиш. А относно оргазмите дали могат да се дължат на самия стрес - може би. Мъж съм и едва ли разбирам много от женски оргазми, но съм чувал че понякога в случаи на изнасилване - жената (жертвата) неволно изпитва оргазъм поради шока, стреса, напрежението - и точно от това после най-много се срамуват и се чувстват виновни - че са изпитали оргазъм.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 79153968c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен е възможно тя (жена ти) да се е осъзнала и да е разбрала какво е била на път да загуби. Сега определено се чувства адски виновна и гледа по всякакъв начин да ти се реваншира. Това че ти не й напомняш за грешката не е успокоение за нея, защото знае че ти едва ли някога ще забравиш. А относно оргазмите дали могат да се дължат на самия стрес - може би. Мъж съм и едва ли разбирам много от женски оргазми, но съм чувал че понякога в случаи на изнасилване - жената (жертвата) неволно изпитва оргазъм поради шока, стреса, напрежението - и точно от това после най-много се срамуват и се чувстват виновни - че са изпитали оргазъм.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 33cee58474
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам от къде си, но си много интелигентен, жена ти, е заела отбранителна позиция и затова е крещяла, чувства се виновна и очевидно е под огромен стрес, дали осъзнава как се е променила. Според мен, не ровете повече темата, тя е ясна, оставете времето да покаже какво ще стане.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 33cee58474
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не знам от къде си, но си много интелигентен, жена ти, е заела отбранителна позиция и затова е крещяла, чувства се виновна и очевидно е под огромен стрес, дали осъзнава как се е променила. Според мен, не ровете повече темата, тя е ясна, оставете времето да покаже какво ще стане.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eb62e9c2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   човек е същество което греши- важно е наистина обаче да се поправи. Що се отнася до Вас господине тук вие сам трябва да си дадете сметка обичате ли тази жена- който обича прощава факт. А и помислете все пак децата - кой освен мама и татко ще ги обичат най-много няма такъв човек друг. СЪХранете семейството си щом самата жена ви е помолила хилядократно за това дайте и шанс да се поправи

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eb62e9c2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   човек е същество което греши- важно е наистина обаче да се поправи. Що се отнася до Вас господине тук вие сам трябва да си дадете сметка обичате ли тази жена- който обича прощава факт. А и помислете все пак децата - кой освен мама и татко ще ги обичат най-много няма такъв човек друг. СЪХранете семейството си щом самата жена ви е помолила хилядократно за това дайте и шанс да се поправи

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eb62e9c2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   човек е същество което греши- важно е наистина обаче да се поправи. Що се отнася до Вас господине тук вие сам трябва да си дадете сметка обичате ли тази жена- който обича прощава факт. А и помислете все пак децата - кой освен мама и татко ще ги обичат най-много няма такъв човек друг. СЪХранете семейството си щом самата жена ви е помолила хилядократно за това дайте и шанс да се поправи

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eb62e9c2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   човек е същество което греши- важно е наистина обаче да се поправи. Що се отнася до Вас господине тук вие сам трябва да си дадете сметка обичате ли тази жена- който обича прощава факт. А и помислете все пак децата - кой освен мама и татко ще ги обичат най-много няма такъв човек друг. СЪХранете семейството си щом самата жена ви е помолила хилядократно за това дайте и шанс да се поправи

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0215971d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Здравейте,
Мисля, че жена ти се опитва да оправи грешката си. Да станете отново сплутено семейство. Може да минете през психолог и двамата, нека ви консултират експерти. Така ще разбереш това травма ли е или прещявка, или е сиво ежедневие. Все още сте млади хора. Бъди до нея, не й напомняй за тази грозна сцена. Започнете на ново двамата да се преоткривате. Бъдете семейство и отгледайте децата си взаимно. Наоколо е пълно с разведени двойки, разбили живота на децата си, и своя собствен. Прости й и ти, тя си е твоята жена, твоята първи избор от сърце.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2422ddeae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ами виж сега:
Обикновено една изневяра води до втора, трета и така нататък. Има случаи обаче, когато жената си взима полука. Аз лично два пъти съм прощавал изневяра и съм сгрешавал.
Ама щом тя се разкайва, оправили сте си отношенията, тя така се държи с тебе и децата, може би е била за хубаво, че така се е случило. Може и да заслужава да ѝ дадеш втори шанс.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8e03868e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не я оставяи да и се размине. Където е текло пак ще тече.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ba621d9649
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Съпругата ти има късмет, че не е жена на един близък приятел. Оня чупи ръце само като чуе, че някой се сваля с гаджето му.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5906b6fb2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   1, Не, не полудява, прави го съвсем целенасочено.
2. Мисля че се е възбудила от агресивното ти държание и сборичкването, и на мен ми харесва да бъда доминирана във секса, но може и другото зависимост от жената, мъжът и двойка като цяло.
3. Със доктор дали да се консултираш си е твое решение, но притеснителен е факта че ти знаеш за цялата тази история и продължавате да сте заедно! Мъж да изневерява по се очаква ама жена да го прави и то явно да не се притеснява и даже да те задължава все едно цял живот си вързан за нея!? Изневерява, не изневерява ти си задължен да бъдеш нейн съпруг, не ти се струва малко нередно? Това че търпиш подобно поведение ще ти създаде проблеми в бъдеще, жена която е влюбена и обича не изневерява!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: abcc4fafca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Истинският мъж никога не стои с жена, която му е изневерила. Моментално развод и да се оправя с децата както си знае. След като толкова лесно си отваря краката наляво и надясно.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 75640a4b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Да наистина откачена работа. Егати филма! Що не се събереш с жената на оня, че да изравните нещата?
Инак браво - Насичаш жена си. Ама с право.
Виновна съм за всичко - ами мислиш ли?
Значи аз и децата сме ти сиво ежедневие, рутина и някъде оставаме между другото, така ли? - Браво, браво точен въпрос.
Ти обичаш ли го този? - Не го обича, само ти изневерява с него. Ама то, за да избяга от рутината и сивото ежедневие, пък и без друго ти и децата сте само между другото, ей така.
Ще се жените ли? - Е сега пък, чак да се женят! Що!? Ще се срещат от време на време и ще се поебават.
Аз само тебе обичам - Само теб и още 5. Тц. Тц.
Аз тоя няма да го погледна повече - мислиш ли?
Защото той и казал, че не я обича, а обичал жена ми - Поне той е казал истината.
Съпругата ми се разтрепери разкрещя му се, че и съсипал живота, че той я свалил и тя се поддала - Такъв ще и обърша! Ма тя нормална ли е, той насила я накарал, да тръгне с него и да крие от теб. Аха и как става това? Не наистина как става. Интересно ми е да го знам.
Че обича само мен и децата. - Да, да вярваш ли ѝ?
Че на малкия пръст не можел да ми стъпи - Толкова не може да ти стъпи, че една годна ти е изневерявала с него.
И започна и да го плюе - Тц Тц. Да плюе по досегашният си любовник. Пак заслужава шамар.
Едвам я укротих - Що я укротяваш бе, бой заслужава.
Докато шофирах на връщане - то при теб и връщане е имало.
Удряше с юмруци по таблото - дай сега да ти разбие колата. Ще и хвана главата и вече не с юмруци, ще се удря по таблото.

Да заслужава втори шанс. Колкото и да си гневен. Все пак трябва да знаеш, че е възможно да се промени.

Аз в тази ситуация. Щях да отида за да видя, дали наистина е имало нещо. И когато се разбере, че Да. Ще им пожелая, да са щастливи. Да поискам сметката. И да си тръгна.
А когато тя почне да тича след мен. Аз ще я отблъсна. Ще и кажа, че в момента не е много редно да е близко до мен, защото съм склонен на агресия, но все пак щях да я оставя да се качи в колата.
По пътя, щях нервно да и казвам да не ми говори. И когато тя почне да удря и да се обвинява. Щях да отбия. И да изсипя цялата си събрана злоба. Щях да я направя на нищо.
И когато тя ме увери, че обича само мен. Щях да и кажа, че доверието ми в нея, е загубено и тя много трудно ще го възвърне. И когато тя каже, че ще се бори за това. Щях да я оставя в къщи, да се опитам да се държа нормално. Но ще вря и кипя вътрешно. Ще я избягвам, понеже ще ми идва да ѝ викам, а не искам да го правя.
И все пак щях да я оставя до мен.

Не мога да ти отговоря на въпросите, ще следя темата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9f6ac60e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Леле, в голям филм сте се вкарали.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e217b82d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Според мен няма повод за притеснение. Жена ти явно е разбрала колко много може да загуби, почувствала се е виновна. Но това не значи, че не ви обича. Радвай се на това, което се случва в момента.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 03aff9555e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не мисля, че полудява. Жените (и усещането им за щастие) са основани на наличието на емоция. За нея, от нейна гледна точка, ежедневието е било сиво. Което всъщност значи някаква монотонност, изпаднали сте в рутина от многото работа и гледането на децата. Вероятно затова си е намерила и любовник - искала е нещо различно. Само че сега се е усетила каква простотия е направила. Ако тя не те искаше, нямаше да свършва така всеки път като го правите. Нито пред теб и пред жената на любовника й ще говори по този начин. Парадокс, но изглежда точно емоционалното разтърсване от шока, че си я хванал и от преживяното, я е върнало в правия път.

Така че, друже, мога да ти препоръчам само да й се радваш (като същевременно я държиш изкъсо, а условието да е ясно - ако отново направи подобна простотия, завинаги губи теб и децата). И от време на време и ти да правиш нещо за разнообразие. Дано успееш да преодолееш изневярата й - но мисля, че ако тя си запази това ново поведение, няма да е особен проблем. Един вид, малка цена за ъпгрейда на характера й :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eddbb072d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Здравей!
Жена ти просто е гузна и се опитва да те прикотка по всякакви възможни начини...
Не, не полудява... дава ти от всичко по много, за да ти даде да разбереш, че държи на теб..
Защо тогава е кривнала ли!??
Жена съм и ще ти кажа, че явно има нещо сериозно, което куца между вас... иначе не виждам защо да се стига до изневяра??
Не я оправдавам... нещо я е тласнало към другия...
Поговорете, разнищете какво е куцало преди връзката ѝ!
Нея питай, не нас...

И аз ще кривна в най–скоро време, но то е защото моя мъж е асексуален и повече не издържам!

Успех и пиши какво е станало!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 092f94efde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Добре сте направили като с жената на любовника сте ги "заковали" на място. Така сте избегнали управданията и режисирането на още по-голям филм от този. Жена съм, но ще ти кажа, че си бил прав за решението си. Жена ти сигурно не е луда, а си дава ясна сметка, че разведена ще е по-непривликателна за следващите господа с които ще си прави живота розов. Пожелавам ти сили да приемеш случващото се и да не потъпчеш достойнството си на мъж и баща.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 092f94efde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Добре сте направили като с жената на любовника сте ги "заковали" на място. Така сте избегнали управданията и режисирането на още по-голям филм от този. Жена съм, но ще ти кажа, че си бил прав за решението си. Жена ти сигурно не е луда, а си дава ясна сметка, че разведена ще е по-непривликателна за следващите господа с които ще си прави живота розов. Пожелавам ти сили да приемеш случващото се и да не потъпчеш достойнството си на мъж и баща.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 54c1e9055a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Възползвай се от ситуацията, от огромното чувство за вина у жена ти, от факта, че тази жена е осъзнала какъв боклук е, а на този фон ти колко благороден и свестен човек си. Мога да те уверя, че до края на живота си ще те боготвори или да кажем още дълги години, поне докато децата ти пораснат, пък после и да не ти пука за нея, важното е, че децата ти ще бъдат отгледани в семейна среда. С тази си изневяра жена ти си е вкарала страшен автогол и няма никакви козове срещу теб, затова си я представи като свой роб, защото тя няма да те напусне доброволно, нито теб, още по-малко децата ви.
М, 38

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 16cf620725
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   по така написаното стигнах до извода че съпругата ти не те заслужава. а за въпросите на които търсиш отговор мисля че мога да отговоря с общ отговор. съпругата ти е напълно наред с главата, просто се чувства виновна, гузно и е и и тежи. гледа да се подмаже и да те накара да забравиш случилото се, ама нали знаеш там където е текло веднъж вода пак ще тече

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d3692c2165
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Пич, ти си много голям наистина! От цялата тази история те притеснява единствено защо жена ти получава оргазмите ли?
На твоите години съм и нот опит не мисля че става въпрос за стрес или болест.
А за останалото - имал съм подобна случка, без да съм бил женен тогава. Тя просто се опитва да се реваншира по всевъзможен начин, което означава че наистина иска да е с теб. Големия въпрос е - ти можеш ли да живееш с нея така и как ще и имаш доверие? Ако си ОК по тези въпроси - забравяй случая и продължавайте напред...

М36

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bc5e2ddd76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Н 31, не си добър зa съвети пич, миришеш нa комплекси.
Точно тaкъв кaто теб всякa женa би зaменилa зa друг ( всеки друг би бил по- добър) или вибрaтор в шкaфa.
Aвторе, кaквото и дa решиш внимaвaй с подобни комплесaрски изяви зa кaквито те съветвa този примaт.
Ще отровиш и нея и себе си и нaкрaя пaк ще приключи вaшето, но с омрaзa. Всеки селски бек ще е по-добър в нейните очи.
Съжaлявa и се държи тaкa в моментa зaщото си именно тaкъв, aко обaче тръгнеш дa го игрaеш "господaр" вече ще се превърнеш в... е, нямa дa съжaлявa никaк дaже дa речем.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 77f8ec0291
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Няколко неща, които ми хрумнаха, докато четях.
Не четох комнтарите, за да не се влияя.

1. Преструва се с тези оргазми (или поне малко преиграва, за да ти вдигне самочувствието)
2. Имаш много приятно чувство за хумор. Моментът със "селсата идилия" - беше много як. Обаче и жена ти си е селска пръчка
3. Изпитва вина и яд, че е разкрита.. затова чисти, готви, прави секс и т. н.
4. Не иска нещата да се променят
5. Мъжете сте страшно лесни за манипулиране.

Това е.
Набързо.. без излишни сложни обяснения. И както ми хрумна в автентичен вид.

Не полудява - спокойно. Оплита си кошничката просто и те играе много здраво.

Дали те обича и защо е изневерила - не знам....
Коментарът ми е свързан с друго.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5ebeb3912e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   23, ти си идиот! И не, защото го съветваш за развод, а защото му казваш тя "да се оправя с децата". Отношенията между тях са едно, но децата са и негови! Безотговорност цари сред много мъже и ти си доказателството! Ако напиша, каквото мисля, няма да публикуват коментара ми, така че спирам. Много се ядосах, а не бива - не заслужаваш да отделям от енергията си заради теб!
Ж

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 34d5b6c27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Съпругата ти е ок. Не са от стрес оргазмите, от щастие са. На нея ѝ е олекнало, че ситуацията се е разрешила благоприятно за нея и за децата. Каквото е търсела навън, не го е намерила, после я е било страх от последствията и сега е щастлива и благодарна. Опитва се да върне доверието ти. Не остава и секунда сама, за да не се тревожиш. Това е нейният начин да ти благодари, че си я приел обратно, че не ѝ отнемаш дома и децата. Повече от това никой не може да направи.

Обаче ти как си? Звучиш разтревожен, което е нормално. Аз мисля, че тя повече няма да кръшка. Според мен е разбрала, че по-хубаво няма. Случило се е най-хубавото в такава ситуация - вашата връзка и вашето семейство са по-силни от всякога. Пазете се един другиго, опитай се да не откачаш. Станалото - станало, поуките взети, а сега напред и нагоре.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fe9d19c1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Аз хванах бившият ми два пъти в изневяра и се разведох. Сега съм спокойна, уравновесена и си гледам детето. Той остана при любовницата си и сега чака дете от нея. Надявам се един ден и тя да не е на мое място, защото тя се разведе с мъжа и и аз с моя, тъй като ги хванахме заедно, и на мен ми каза нейният мъж. Иначе отричаха, той дори сега лъже, че тя не е бременна и не я показва никъде. Не вярвам, че хората се променят. И за бившият ми не изглежда никак щастлив, но да се спасява, нека гради щастие върху чуждо нещастие...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b55d4146aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Бих я зарязал на твое място! Не толерирам такова поведение. Не разбирам мъже като теб, въпреки че ти правя ЕВАЛА. Гледай обаче да не се преструва, жените са много умели манипулаторки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: da02846583
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   "Тя веднага усети и ми каза видя ли, че можеш познавам те добре. Е, обладах я, обаче останах шокиран, тя получи три оргазма в рамките на 15 мин., всичко беше подгизнало под нея. Вече два месеца не мога да я позная. Иска да я карам до магазина, където работи всяка сутрин и после да я взимам. Всеки ден ми казва, че ме обича, всяка вечер правим секс и мамка му, получава оргазми като разгонено шимпанзе. Децата ги целува и прегръща многократно и им казва, че много ги обича и не може без тях да живее. Стана дисциплинирана, преди ми викаше и крещеше защяло и нещяло, домът ни свети от чистота, готви като ни пита какво изрично желаеме. "
Абсолютно нормално поведение на гузен човек, преживях го същото, но в мъжки вариант. Ако и дадеш шанс ще разбереш истината - или наистина те обича - трябва да минат поне 2 години и да не се промени, или е преструвка - ще го разбереш точно до 3-4 месеца. Успех, защото изглеждаш читав и готин човек

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dd4f0c6a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Написаното звучи интелигентно, но е толкова комплексарско и сдухано, че просто няма накъде... В малко населено място, 100% ВСИЧКИ хора около вас знаят, а и който не е знаел, след скандала в бензиностанцията е разбрал. Кой знае от колко време всички ти се подиграва зад гърба, а ти се кефиш на измислените оргазми на жена ти... Разбрал си последен, защото си живееш в някакъв свой свят, и не си забелязал знаците. Как така - хем от в къщи на работа, хем любовник? Жена ти "подгозва", защото е развратна и докато ти я бухаш, тя си представя любовника, или и двамата в комплект, или кой знае какво, но със сигурност не и семпличките ви преживявания отпреди забежката ѝ. Която е първа, но със сигурност няма да бъде и последна.
По въпроса с примера за децата - и тук правиш грешка. Най-добрият пример е, да покажеш на момичетата си, че подобно поведение е НЕПРИЕМЛИВО и се НАКАЗВА. Като подвиваш опашка и оставаш при майка им, от една страна им даваш зелена светлина за неморално поведение, от друга - излагаш ги на попълзновенията на всякакви измекяри, които ще си казват: "А, тя майката е шавлива, значи и те са като нея".
Правилното поведение в случая е, да се разведеш с развратната кучка, и да вземеш родителските права над децата си. Това е истински мъжки пример. Останалото е примиренчество и нерешителност, които колкото и да маскираш с великодушие и прошка, не те правят "голям човек".

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: adf91a18b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Не те знам как човек си, но определено си пичага. Аз лично не бих простил жената до мен да я е порил някой друг докато е с мен. Опитах да живея с мисълта 9 години но така и не простих и се разделихме. Но определено си пичага. Благородно ти завиждам на начина по който успяваш да простиш забежката и!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 163e9c1dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Авторът. Благодаря ви коментарите. Казах още в самото начало, че няма да се развеждам. Баща съм на две разкошни дъщери и само ще им разбия детството с раздялата с майка им. В това съм убеден. Децата са огромна отговорност, кояго всеки родител тряцва да си дава сметка. Познавам жена си много добре и няма как да симулира оргазми. Те се усещат и физически и емоционално. Тя самата свършва, това няма как да го симулира.
На жена си падар няма да ставам и тя го знае, но децата ще си отгледам и няма да се подам с чувство за наранена гордост. Гадно е жената да е спала с друг, но чувството за дълг и отговорност трябва да наделее пред нараненото достойнство.
Определено жена ми, след моята постъпка са и простя повече ме цени като мъж и човек, и го показва всеки ден в отношението си към, а то не е само секс. Вчера валките изведнъж поискаха палачинки за вечеря при положение, че вайка им беше направила пиле - фрикасе. Аз викам готово и им направих палачинки със сладко от боровинки. Голямата ми дъщеря най спонтанно ми каза: "Тате, толкова си добър и аз в къщи, че аз най - много те обичам". Малката вика аз повече от тебе обичам тате, че се скараха. Жена ми се разплака и отиде в кухнята. Децата си помислиха, че се е обидила, че само на мен казват, че ме обичат и закрещяха "мамо и тебе те обичаме". Тя им отвръща - "знам, знам" от радост плача.... Семейна идилия..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 163e9c1dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Авторът. Благодаря ви коментарите. Казах още в самото начало, че няма да се развеждам. Баща съм на две разкошни дъщери и само ще им разбия детството с раздялата с майка им. В това съм убеден. Децата са огромна отговорност, кояго всеки родител тряцва да си дава сметка. Познавам жена си много добре и няма как да симулира оргазми. Те се усещат и физически и емоционално. Тя самата свършва, това няма как да го симулира.
На жена си падар няма да ставам и тя го знае, но децата ще си отгледам и няма да се подам с чувство за наранена гордост. Гадно е жената да е спала с друг, но чувството за дълг и отговорност трябва да наделее пред нараненото достойнство.
Определено жена ми, след моята постъпка са и простя повече ме цени като мъж и човек, и го показва всеки ден в отношението си към, а то не е само секс. Вчера валките изведнъж поискаха палачинки за вечеря при положение, че вайка им беше направила пиле - фрикасе. Аз викам готово и им направих палачинки със сладко от боровинки. Голямата ми дъщеря най спонтанно ми каза: "Тате, толкова си добър и аз в къщи, че аз най - много те обичам". Малката вика аз повече от тебе обичам тате, че се скараха. Жена ми се разплака и отиде в кухнята. Децата си помислиха, че се е обидила, че само на мен казват, че ме обичат и закрещяха "мамо и тебе те обичаме". Тя им отвръща - "знам, знам" от радост плача.... Семейна идилия..
Нека Бог да ни пази!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 163e9c1dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Авторът. Благодаря ви коментарите. Казах още в самото начало, че няма да се развеждам. Баща съм на две разкошни дъщери и само ще им разбия детството с раздялата с майка им. В това съм убеден. Децата са огромна отговорност, кояго всеки родител тряцва да си дава сметка. Познавам жена си много добре и няма как да симулира оргазми. Те се усещат и физически и емоционално. Тя самата свършва, това няма как да го симулира.
На жена си падар няма да ставам и тя го знае, но децата ще си отгледам и няма да се подам с чувство за наранена гордост. Гадно е жената да е спала с друг, но чувството за дълг и отговорност трябва да наделее пред нараненото достойнство.
Определено жена ми, след моята постъпка са и простя повече ме цени като мъж и човек, и го показва всеки ден в отношението си към, а то не е само секс. Вчера валките изведнъж поискаха палачинки за вечеря при положение, че вайка им беше направила пиле - фрикасе. Аз викам готово и им направих палачинки със сладко от боровинки. Голямата ми дъщеря най спонтанно ми каза: "Тате, толкова си добър и аз в къщи, че аз най - много те обичам". Малката вика аз повече от тебе обичам тате, че се скараха. Жена ми се разплака и отиде в кухнята. Децата си помислиха, че се е обидила, че само на мен казват, че ме обичат и закрещяха "мамо и тебе те обичаме". Тя им отвръща - "знам, знам" от радост плача.... Семейна идилия..
Нека Бог да ни пази!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f7f6c96445
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Авторе, чета писаното от теб и се раздвоявам между огромно уважение и много яд на теб. Защото си пример на себеотрицанието. Искаш да разбереш какво собствено се случва с жена ти, искаш да бъдеш перфектния баща, в цялото нещо не се разбра как се чувстваш ти. Дори и тук твоят въпрос на практика е как да оправя кашата и вкарам жена си в правия път. Теб те няма, ти не струваш нищо, така ли?
Хайде сега зарежи вичките задължения и отговорности, които си мислиш, че са твой изначален дълг и постави пред себе си въпросите, касаеще самият теб:
- аз мога ли да живея занапред с тази жена, ще стои ли пред очите ми тази история всеки ден, всеки миг, всеки път, когато я погледна?
- мога ли да ѝ се доверявам?
- искам ли я?
Никой друг освен теб не може да даде тези отговори. Забележи - трябва да отчетеш собственото си състояние и елиминираш странични фактори като чувство за дълг, мнение на околните и т. н Трябва да си дадеш сметка ще можеш ли да живееш занапред стази жена или не. Ти и тя. Има 2 възможни отговора:
- оставам с нея. Ако избереш да останеш, ще трябва да направиш своята жертва, която се изразява в това оттук нататък нито пряко, нито косвено да споменаваш за случая. Каквото и да ти струва. Заедно това трябва да си наясно, че сегашния свъхблагоприятен за теб период на нейно чувство за вина няма да продължи дълго.
- напускам я. Ако решиш това, трябва да го направиш рязко и отведнъж, без да се обръщаш назад. Решете как и на кого децата, разделете се по най-бързия начин и търсете решенията в живота си.
Има, разбира се и трети вариант, който ще е най-неблагоприятния за всички. Той е да останеш, но да мрънкаш. Периодически да ѝ припомняш за деянието, всеки път, когато имате някакви различия. Да карате някакъв там брак в името на децата и благоприличието. Рано или късно животът ще стане невъзможен, децата ще бъдат силно наранени, ще станете дъвка в устите цялото "малкоградно" население, ще си нанесете взаимно непоправими социални, психологически, а може би и физиологични травми.
Така, че - решавай.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: de9ccca968
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Съжалявам, не вярвам, че тази история е истинска. Когато ти изневерят, когато си предаден-и то не от гадже или приятел, а от съпруг/съпруга и с два реда да си опишеш историята, болката просто се усеща, просто се чувства. Не вярвам, че никой мъж, на който такова чудо му се е струпало на главата най-голямата му грижа е оргазмите на жена му. Преживяла съм изневяра и ви уверявам, че дълго време място не можеш да си намериш от болка, от обида, от самообвинения-Какво направих? Къде сбърках? -когато нищичко не си направил и никъде не си сбъркал. Защото мъжът ми ми отговори така-просто ми беше любопитно какво е да се скриеш и да го направиш с чужда жена. Отскоро чета този сайт, но вярвайте видя ли такава история, за изневяра, не мога да ви кажа как се чувствам-преживявам моята история отначало, все едно, че се е случила вчера. Недейте си игра с чувствата на хората, авторе, най-малкото не е почтено.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 32ef676bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   До 58. Има различни хора и всеки със своите разбирания, усещания, емоции и психика, така че не пречупвай всичко през твоя поглед и себеусещане.
До автора. Това, което правиш е благородно, децата са безспорно грижа и отговорност. Желая ти истинско семейно щастие за в бъдеще.
М. 34

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7b2e0bf948
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Според мен жена ти се е разкаяла и е оценила какво им. Когато си я хвнала с любовника и бързо е осъзнала какво се случва и какво може да загуби. Според мен вече те обича много повече отпреди. Поздравления за силния ти характер. Истински мъж си. Нито си я бил, нито си я изгонил. Аз мисля, че никога няма да дръзне да ти изневери.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 266ef5d2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Номер 54, тя му се качва на главата и го прави на идиот.. ха, ха а ти я защитаваш, очевадното за всички е точно такова че тя се опитва да контролира и да го направи чехлю, ама щом и позволява подобно отношение си е негов проблем. Рядко се намират толкова отстъпчиви мъже, повечето не биха простили това което е направила авторката.

 
  ...

1-50 от 67
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker