Любов, приятелство и предателство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов, приятелство и предателство
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3175 пъти
Здравейте ,
искам да ви разкажа моята история и да видя вашите коментари. Запознах се с мъж с когото в началото бяхме само приятели. Аз му помагах, подкрепях го в трудният му момент в който се намираше. В последствие нещата прескочиха границите на приятелството. Появиха се чувства и при двамата. Всичко беше много хубаво до момента, в който аз бях изнасилена от трети човек.

И както вече се досещате -първият на когото се обадих беше той, приятелят ми. Той в момента се намираше в друг град -отдалечен от мястото на което се намирам. Когато му казах какво ми се е случило той изведнъж се разплака като малко дете. В един момент дори се наложи аз да го успокоявам. Плака сигурно поне половин час. Но когато му казах, че имам нужда от него, че исках да го видя -той ми отказа под предтекста, че не можел да го понесе да ме види Беше категоричен. Чувствал се виновен, че не можел да направи нищо, че не е могъл да го предотврати. Каза ми, че неможе и няма сили да ми помогне, че това нещо е унищожило чувствата му към мен, че са се сринали всичките му мечти. Нещата за него вече не са същите, вече ме чувства далечна .... Каза ми да видя да се оправя с полицията, защото този злодей не трябвало да остане ненаказан. Той била наранен и му било много тежко. Обърна ми гръб.

В момента в който се нуждаех страшно много от него. Вярно е-след това ми се обажда да ме пита дали съм ходила в полицията ..говорихме, но той не пожела да ме види, да направи нищо. След това ми каза, че се чувства виновен, че е постъпил така предния ден когато съм му се обадила, осъзнаваше, че ме е предал и каза, че съм в пълното право да му се сърдя! Но нищо повече ! Каквото и да реша по отношение на връзката ни -ще го приеме ! Защото нямал право да изисква нищо повече от мен.

Аз му казах, че наистина се чувствам предадена и в момента искам първо да се възстановя след кошмарът и после да взимам каквито и да било решения. Много ми липсва! Но в същото време съм наранена и незнам дали мога да му простя. Кажете Вашето мнение за това ! Защо той така се разплака - от какво толкова се чувстваше наранен...Не би ли трябвало аз да съм наранената...мен да ме боли ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 156ccc8789
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Божичко! Искрено съжалявам за това, което ти се е случило! И разбира се, че ти си тази, която е наранената и е имала нужда от подкрепа в този момент. Сигурно ще ти стане тежко от думите ми, но този човек е получил твоята помощ, когато той самият е бил в тежко положение, а когато се е наложило той да помогне на теб - е започнал да мисли не за теб, а за това как той се чувства от случилото се на теб, какво му е на него... От така разказаната история, оставам с впечатление, че той е един егоист, който иска само да консумира приятелството ти, любовта ти и когато му се налага той да се погрижи за теб в беда, не е способен и те предава. Не мога да ти дам съвет, но аз не бих могла да съм с такъв човек. Основното за мен в любовта е да има взаимност във всяко едно отношение, включително в грижата за благополучието на другия. Да може да се раздаде, така както аз ще го направя за него... А този мъж просто е получавал от теб, но когато се е наложило той да даде от себе си, той не го е направил, плакал е защото е бил съсредоточен върху това от какво той мисли, че има нужда и че му се изплъзва (незнайно защо, при положение, че не е бил твой избор, той го е приел като изневяра...), вместо да помисли за теб и твоета нужда от подкрепа в такъв ужасно труден момент за теб! Потърси истинските ти приятели, тези, които не те изоставят да се оправяш сама при подобни обстоятелства и се опитай с тяхна помощ да ги преодолееш. Човек разбира кой е негов приятел не в хубавите, а именно в лоши моменти като този. Пожелавам ти бързо възстановяване от тази травма и да намериш истинската любов, когато човека до теб е не само гадже, любовник, но и истински приятел, който е до теб и в добро и в лошо! Късмет и всичко добро!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2facbb552a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря Ви много за изчерпателния коментар , който сте направили и мисля,че сте напълно права !Каквито и усещания да е имал в момента,той е трябвало да ги превъзмогне и да се опита да ми бъде полезен и да ми помогне !Аз не исках много , аз исках само да го видя, да ме прегърне точно в този момент,да усетя закрила ,сигурност...но ...уви!Той отказа категорично и точно както казвате ,каза,че има чувството ,че съм му изневерила, въпреки че знаеше ,че не е така..Благодаря ви ...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 156ccc8789
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От номер 1: Няма нужда от благодарности, защото не съм помогнала с нищо, просто написах усещането си за ситуацията, в която си. Думите ми не бяха леки и се извинявам за това. Не бива да се съсредоточаваш в отрицателните си изживявания в момента, просто изключи всякакви неприятни мисли, когато не се налага да мислиш за това (в едно е прав приятеля ти - погрижи се насилникът да бъде наказан за това, което ти е сторил, за да не продължи да го причинява и на други жени в твоето положение, но само толкова, не му отделяй повече внимание и енергия от това, което заслужава). А междувременно, ето няколко филмчета, които се надявам да успеят да ти помогнат да преодолееш кризата в живота ти:

- Излекувай живота си / You can heal your life - http://vbox7.com/play:795b2b6d / http://www.youtube.com/watch?v=JxKUAjsxSk8&feature=related

- What the bleep do we know?! - http://vbox7.com/play:3e6bc58c / http://www.youtube.com/watch?v=j-azcMJ5JS4

- What the bleep do we know? (2) Down the rabbit hole - http://vbox7.com/play:899ec27d / http://www.youtube.com/watch?v=tSk51Lp-vHU

- Тайната / The Secret - http://vbox7.com/play:afebf966 / http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8

Късмет и всичко най-добро!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e7a09a3f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Страшно много Ви благодаря за линковете-гледах ги /за щастие съм на ти с англииския-завършила съм МИО/и разбрах всичко ... Наистина ме докоснаха ...Благодаря още веднъж!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker