Да търся ли друга или да продължавам да се боря? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да търся ли друга или да продължавам да се боря?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2550 пъти
Здравейте!

Обичам едно момиче. Като казвам, че я обичам, имам предвид, че наистина я обичам. В един и същи курс сме, виждаме се почти всеки ден. Разговорите между нас протичаха лесно, можехме да обсъждаме, дори и по-интимни неща. Говорихме си свободно и макар, че не го правихме продължително, имам чувството, че можехме да говорим с часове. Забавлявахме се, когато сме заедно. Тя се смееше на почти всяка моя шега, независимо колко тъпи ги пускам понякога. Преди известно време прекрати дълготрайна връзка. Наскоро и признах, че много я харесвам. Малко преди това и тя ми призна същото (мисля, че беше искрена). Но откакто аз разкрих чувствата си, тя се отдръпна тотално. Каза ми, че не иска повече да говорим. Така и стана, не си говорим известно време. Но аз не издържам повече. Опитвам всевъзможни начини да пречупя това мълчание - без успех. Все ми повтаря, че се държа като предишния и. Може и така да е, не го познавам добре. Казва ми, че не иска да бъде с такъв тип мъж, а нямам идея, какво точно има предвид. Знам, че той доста я я наранил, но знам също така, че аз не бих го направил. Не съм изпитвал досега подобни чувства и не искам да се отказвам от тях. Но вече всеки ден става все по-мъчителен, а поне засега не мога да видя светлина в тунела.

Да си потърся ли друга или да продължавам да се боря за момичето, което обичам? И дали по този начин чувствата ми към нея ще изчезнат, при положение, че така или иначе ще я виждам всеки ден?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 06322b1606
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре де, толкова ли е трудно да беше извъртял нещата така, че да я накараш да се усмихва, да се погледнете в очите, да се приближиш бавно към нея и да я целунеш? Защо ти е трябвало изобщо да и обясняваш за чувствата ти?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8bb9e7a122
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Помоли я да поговорите и обсъдете всичко. Кажи и как се чустваш точно - тя ще се почуства специална ако си достатъчно уверен, поискай да ти сподели за бившия и и какво общо имате, накарай я да разбере, че няма нужда да се дистанцира от връзки защото е попаднала на тъпак. Ако след всичко това не стане търси друга.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b6ab890854
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз не разбрах кога ти е признала, че те харесва? Преди да се разделят с бившия си или след това?

Ако те харесва истински не би се отдръпнала.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dbbbb99680
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aбе, че сте стрaнни мъжете. Питaй! Дa ти кaже кaкво имa в предвид с товa, че се държиш кaто бившият. И слушaй! Питaй, докaто ти се изясни нaпълно, докaто рaзбереш. И тогaвa aко смятaш, че не е нещо твърде вaжно зa теб, че не би те ощетило и не би било голям компромис, променяй.
Може дa е просто жест някaкъв, изкaз или без дa искaш дa обсебвaш внимaнието и. Кaзвaш, че се е смялa дори нa глупaви шеги твои. Дa не би пък дa си прекaлил и дa си е помислилa, че имa нуждa от постоянно гaлене нa сaмочувствие ( дaa, много жени се хилят нaсилa, зa дa се погaлят крехкото его нa мъжът).
Поискaй дa говорите и се изясните. Щом и тя преди товa ти е признaлa, че те хaресвa, знaчи нещо след товa се е случило. Променил си поведението си към собственическо? Помислил си, че вече ти е в кърпa вързaнa? Кaзaл си нещо мaкaр и нa шегa и тя се е обидилa? Знaм ли, питaй и ще рaзбереш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dadf2506c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   " независимо колко тъпи ги пускам понякога" - с това си й показал, че тъпотата вирее в тебе. А такъв човек сериозна връзка не може да поддържа. Вероятно и старият й познат е бил такъв и затова момичето се е отвратило. Мисля, че няма да имаш шанс при това момиче, но оставаш в резервният й списък. След като си имал чувства към нея, защо си й говорил тъпотии? Сега си сърбай попарата, която сам си си надробил! Насила не става, щом тя те е отрязала категорично, че даже и не иска да разговаряте, по добре не нахалствай, няма да ти отвори душата си. Явно нямаш място там.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ba9e69ae09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момичето не е наясно със себе си и не знае какво иска. Как ти признава, че те харесва, а в следващия момент ти казва, че няма да говори повече с теб, защото си бил като бившия й? Уж сте се опознали, допаднали сте си, можете да говорите за всякакви неща, прекарвате си времето приятно и точно, когато тя вече е свободна и може да има човек до себе си, който ще се държи добре с нея, тя коренно променя отношението си. Ами съжалявам, но не мога да я оправдая. Сигурно е объркана, наранена, не иска да преживее поредната провалена връзка, но пък как изобщо да създаде такава, ако отблъсква хората от себе си по този начин? Напълно те игнорира, без дори да знаеш причината за това, без да ти даде шанс да й докажеш, че не е права. Ами съжалявам, но аз не бих издържала още дълго в такава ситуация. Можеш да изчакаш, да й дадеш още малко време да си поеме въздух и да й се проясни главата, но кажи ми, струва ли си по всякакъв начин да се опитваш да убеждаваш един човек да бъде с теб, ако той няма желанието за това? Като мине още време, кажи й един път точно и ясно, че с поведението си не си показал нищо друго, освен че си влюбен в нея и държиш страшно много на нея. Искаш да ти даде възможността да й покажеш, че имаш чувства и няма да съжалява, ако те допусне до себе си. Нека да направи своя избор, за да можеш да вземеш вече решение дали продължавате напред заедно или не.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6eb44232ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Следващият път не признавай. Направо действай. Целуни я на среща. Не се предлагай лесно, а бъди самоуверен и целенасочен. Недей да се предаваш така лесно. Възбуди в нея привличането, което има помежду ви - развий го.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b2dd903746
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Нейното е просто оправдание за да те отблъсне без да се обяснява, явно те е използвала и сега няма нужда от теб. Потърси си друга и ще видиш колко бързо пак ще се върне да се подмазва. :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 957d8d9d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Явно е от тези, които карат да се влюбиш в тях и като признаеш-бягат.. отдръпни се според мен, ако те харесва няма да намира оправдания

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6c35d939bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Бих направил много, за да бъда с момиче което обичам.
Но любовта трябва да е споделена.
Ако ми покажат, че съм нежелан, не досаждам повече.
Но ако ми покажат, че ме желаеят няма какво да ме спре.

Ти като казваш, че я обичаш, защо не уважиш решението ѝ?
Нали знаеш, че за любовта са нужни двама?
От дръпнала се е, и ти го направи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b6ab890854
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:

Виждам, че има 11 неодобрени коментара към сегашно време (21:25, 21. 6. 2016). Хора, благодаря ви за помощта, но оставете! Бях изключил, че на света има още 4 млрд жени. Отивам да ги търся. :)

Желая ви всичко най!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2a44472d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Веднага друга на момента. Не го мисли... стреми се към нещо ново. Замисли се... бъдещето може да ти предложи нещо по-добро. Човек винаги има време за всичко

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 22eba2e9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Бе я не се занимавай с глупости!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 56b76c0d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ти си и бил "приятелка". Съжалявам, че така ти го казвам, но това си е истината. Никога не е виждала в теб нещо повече от "приятелка". Споделяла ти е интимни неща и тн...

Спри да я търсиш и прекрати всякакви връзки с нея - губиш си времето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker