Влюбен съм, но не искам да съм с нея вече... Сложно :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм, но не искам да съм с нея вече... Сложно :(
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2528 пъти
Здравейте, пише ви едно момче на 17 години. Моля да одобрите историята ми, защото нямам никаква идея какво да правя и не мога да продължавам така.
За първи път се влюбих преди няколко месеца. Ходихме за много кратко време, изглеждаше, че и тя има чувства, но поради много много много други причини реших да се разделя с нея. Към тези причини добавям също така, че ми каза, че има вероятност да се върне при бившия си. Никога не я питах за секс въпреки желанията си, защото е (или беше? ) девствена, но и след това, което ми каза, дори не исках да правя каквото и да е било с нея, просто ми се изгуби желанието за всичко, скъсах с нея. След това имаше много момичета (вече не съм девствен), но не ми пука за нито едно от тези момичета, а за нея... Знам, че не е правилната и че не искам да съм с нея, но я обичам и не мога да я забравя... Развалих се отвсякъде, успехът ми падна с 2 единици по почти всичко, постоянно ходя на вили, села, дискотеки, пия много (не пуша цигари и не съм пробвал трева, но не искам да стигам, но изглежда че е възможно - плаша се от себе си... ) и като цяло съм скаран с всички...
КАК да я забравя? Не искам да се връща при мен, това НЕ Е вариант, защото ще страдам още повече. Единственото, което искам, е да я ЗАБРАВЯ, но то не е възможно... Това е единственото девствено момиче, което мога да нарека преспокойно ку*ва заради самите постъпки, но все пак ми остана в ума и си седи и всеки път видя ли нейна снимка или някой каже ли ми за нея и всичко се връща, уж избледнелите спомени се завръщат и същата вечер съм на дискотека...
Не искам да се разваля дори повече от това, което е сега, искам да оправя всичко, но не е възможно! Блокирал съм я отвсякъде, но я срещам понякога навън и се правя че не ми пука, но не е така...

Моля някой, изпадал в подобна ситуация, но оправил се, да ми даде съвет, защото не знам накъде отиват нещата... Едно знам - вариантите не са сдобряване или други момичета :(
Благодаря предварително и на прочелите историята ми, и на редакторите за евентуалното одобряване! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 455b562325
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ако обичаш някой, ще си с него и в добро и лошо.. Девствена че е, не е болест. Ако се хванеш с някоя със спин, ще се осъзнаеш ли? Научи се на съчувствие и уважение към нея.. и гледай да не се забъркваш с някакви компании по лошия път за да не станеш боклук..

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bbab9e6250
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре те разбирам, защото и аз съм преживяла същото. Даже при мен беше по-зле, защото бяхме колеги в университета и после го виждах всеки ден! Направо ми идеше да се самоубия, толкова много ме болеше да го виждам всеки ден и то с други.
За щастие намериха се добри приятели, които ме измъкнаха от дупката. Направо насила ме мъкнеха насам натам с тях (за разлика от теб, аз изпаднах в тежка депресия, затворих се вкъщи и не исках да правя нищо и да виждам никого). Обаче приятелите ми бяха упорити, мъкнеха ме в парка, на кино, на всякъде и не приемаха НЕ за отговор. Идваха у нас и не си тръгваха докато не ме накарат да стана от леглото и да изляза. И така с времето нещата тръгнаха да се оправят. В началото си беше мъчение, после стана по-леко и с времето пак влязох в релси. Раната, която ми нанесе този човек едва ли ще зарасне напълно, но вече не боли и даже с времето взе да ми става смешно като се сетя колко много съм страдала заради един кретен, който се е подигравал с мен през цялото време. Много по-късно научих от приятели, че докато е бил с мен е излизал и с други момичета и си е играл с всяка една от нас, обаче те просто не смеели да ми кажат. А може би е трябвало, но както и да е. Така, че времето е единственото, което може да те излекува! Просто с течение на месеците болката ще намалее и накрая ще спре да боли. Да, горчивия вкус с устата остава завинаги и всеки пък като се сетиш за нея ще се натъжаваш, но добрата новина е, че това ще става много рядко. Така, че в момента няма какво да направиш, само гледай да не тръгнеш по лош път, а останалото ще свърши времето. След 1 година сигурно ще се чудиш защо си страдал толкова много, но такъв е животът.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d064623eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   И защо е курва? Защото е искала да се върне при бившия си и не те е лъгала, а ти го е казала честно в очите? Девствена е, но е курва, защото не те е предпочела? А кой спи с различни за спорта? Не тя е курва, а ти си курвар! Съжалявам! Добре, че се е отървала от теб!
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 79149d9863
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И все пак тя върна ли се при бившия? Може би ти също си я накарал да се почувства зле с думи или действия и затова ти е наговорила неща, които са те засегнали. Струва ми се, че комуникацията между вас е била слаба. Пишеш, че сте били за кратко. Как ще опознаеш човек за няколко дни или месеци? Сдърпали сте се за нещо, наговорили сте си взаимно нараняващи неща и, , на си ти куклите, дай си ми парцалките! " Не бъди толкова разглезен и импулсивен. Много си млад, тепърва живота ще те учи, че идеални отношения няма, нито идеални хора, нито пък ти и аз сме такива. Всички правим грешки, обиждаме, нараняваме- къде несъзнателно, къде от желание да се защитим. Блокирал си я отвсякъде и не желаеш да си изясниш нещата, но подсъзнателно не си сигурен, че постъпваш правилно. Иначе единственото лекарство, което ще ти помогне да се успокоиш е времето, имай търпение! Пожелавам ти да се изясните и ако наистина имате взаимни чувства, да бъдете заедно!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 79149d9863
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И все пак тя върна ли се при бившия? Може би ти също си я накарал да се почувства зле с думи или действия и затова ти е наговорила неща, които са те засегнали. Струва ми се, че комуникацията между вас е била слаба. Пишеш, че сте били за кратко. Как ще опознаеш човек за няколко дни или месеци? Сдърпали сте се за нещо, наговорили сте си взаимно нараняващи неща и, , на си ти куклите, дай си ми парцалките! " Не бъди толкова разглезен и импулсивен. Много си млад, тепърва живота ще те учи, че идеални отношения няма, нито идеални хора, нито пък ти и аз сме такива. Всички правим грешки, обиждаме, нараняваме- къде несъзнателно, къде от желание да се защитим. Блокирал си я отвсякъде и не желаеш да си изясниш нещата, но подсъзнателно не си сигурен, че постъпваш правилно. Иначе единственото лекарство, което ще ти помогне да се успокоиш е времето, имай търпение! Пожелавам ти да се изясните и ако наистина имате взаимни чувства, да бъдете заедно!

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bcf34b52b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А това ти страдание, че малко ли ти се вижда? Не е начина да се събираш отново с нея, но да й пишеш винаги можеш, това държание което проявяваш към момичето мисля че ти вреди много повече. Имаш чувства но овладей се, покажи й че си я преодолял, да си говориш, да си пишеш с някого нищо не означава, а другите действия са по опасни като флирт, срещи и прочие. Щом успяваш да играеш роля на незаинтересоващ, вероятно можеш и да играеш и друга роля. До колкото виждам ти не си го признаваш пред себе си но си в безизходица, мисля че всъщност ти искаш да си с нея или си чакай докато ти мине, какво друго да те посъветвам, любов не се се забравя бързо!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: db64f1a339
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто поговори с нея и се изяснете кой как се чувства. Друг начин да приключиш с чувствата си няма.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 455b562325
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   вместо да си до нея, ти бягаш от какво, че ти казала, че искала да се върне при бивщия.. Ами направи така, че да не иска да се връща при него, а при теб.. вместо да ходиш по курви и дискотеки, вземи си твоето момиче, все пак е била само с 1 мъж, а онези знаеш ли ги с колко са били, даже не знаеш.. И само за това може да я уважаваш, че е честна..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ccc762e9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Всъщност, мисля, че имаш шанс, защото не си ѝ се натрапвал, а си страдал в самота. Така излиза, че си се жертвал, на нея да ѝ е добре, като се събере с бившия си, когото е обичала. Именно така трябва да изглежда в нейните очи, а не, че те е обидила, с това, че е предпочела друг ии не ти е оценила достойнствата, което ти сваля нейната оценка, защото те вижда обидчив хлапак. Ако тя го погледне от другия ъгъл - че не си искал да ѝ пречиш да е щастлива, печелиш повече, защото ще те възприема като мъж. Може някога случайно да я попиташ, как е, дали е щастлива с бившия си, събрали ли са се отново.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker