Сбогом - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сбогом
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3656 пъти
Това е една изповед, натоварена с много тъга и ако по някакъв начин помогна на някого с нея, ще бъда щастлива.

В началото на 2010 г. се запознах с много красив и напорист мъж. Той беше нетърпелив, агресивен и много добър. Зодия овен.. Нещата между нас се развиха със скоростта на светлината. Той беше много влюбен в мен. Аз също. Правеше ми подаръци, стараеше се да ми угажда, водеше ме на места, за които не бях сънувала...В един момент започнах да изисквам твърде много, да проявявам капризи да се държа твърде самоуверено, с една дума..повярвах си.

Реших, че щом този мъж прави всички тези неща за мен, значи е хлътнал много. но Започнах и да се страхувам да не го загубя, и същевременно със страха ми растеше грубостта и наглостта ми. Започнах да го обиждам.. незная защо, сигурно защото осъзавах неговото превъзходство над мен. Бях луда по него и мислех че ако отпусна емоцията си той ще избяга, смятах че ако се държа като нацупена кукла, той още повече ще полудее.

Предложи ми да заживеем заедно и да видим как ще я караме. Аз казах че няма да живея на семейни начала и че или се жени или да си ходи...Той каза че иска да се ожени, но понеже е имал един провален барк преди това без деца, просто иска да види как ще потръгне.

Бях объркана а в същото време изпитвах някаква завист към него, че е на моята възраст а вече е толкова успял- аз също работех в неговата сфера., но не можех да си позволя нещата, с които той разполагаше. Ставах все по луда по него, а той започна да ме предупреждава, че никоя жена до сега не се е държала толкова лошо с него. И това следкато започнах да "подобрявам" отношението си и да ставам по- мила. Аз озлобях. Казвах му че е невъзпитан. Той каза че е като мечките, а пред тях трябва да се правиш на умрял за да не те нападнат. Аз не разбрах посланието, или по-точно не си направих труда да го разбера. В един прекрасен ден той просто се обади и каза че търпението му към мен вече се е изчерпало, че е бил най- хубавото нещо в моя живот и че горчиво ще съжалявам за него цял живот.

След което повече не се обади. Два месеца след това аз стоях и чаках да му мине. После започнах да го търся като луда, а той въобще не вдигна телефона. На шестия месец осъзнах, че съм изгубила най- красивата си любов, която въобше не оцених.

Миналият ден от интернет случайно разбрах че се е оженил през декември. Всеки ден плача, защото от 1 година не мога да срещна нито по прекрасен от него, нито по-умен, нито по- ... и нито по- влюбен и готов да прави каквото и да е за мен. Осъзнавам, че пропуснах шанса си. Цапнах по главата птичката на късмета която беше кацнала на рамото ми , разтресена от комплекси, несигурност и някаква злоба, осъзнавайки че той ме превъзхожда. Сега осъзнах че го обичам, но той никога няма да се заинтригува от мен.

Моля, не правете като мен, защото аз наистина си разбих живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: c916b60704
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Късно е.. допуснах същата грешка като теб. По неясна причина се държах гадно с човека който ме обичаше и обичах.. мислех, че ще е винаги мой и един ден той просто ми каза край..сега знам че всичко което имах - целувките му, прегръдките..ще принадлежат на някоя друга..сега плащам същата цена като теб, цената на вината си..ще я плащам цял живот....

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 784eb6eec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Този много бързо се жени, бре! В сравнение с теб може да е невероятен, но на мен малко ми намирисва. Съветвам те да продължиш напред и да не го мислиш повече. Каквото било - било. Не повтаряй грешката си. Пък знаеш ли, може и за добро да е, че те е оставил.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6585947587
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не искам да кажа нищо лошо .. но .. какво се вика .. да си мислила на времето , когато този човек е правил всичко за теб , а ти си се държала така .. но не губи надежда,много хора има,както и много характери . не знаеш кой ще срещнеш утре ..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 705b6d398e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Е, предполагам, че наистина не си се държала много мило, но за тези неща обикновено трябват двама... А доколкото виждам, той е успял да ти го върне "тъпкано" като те е накарал да съжаляваш горчиво. Направил го е съзнателно и целенасочено. Явно и той не е бил съвсем хрисим и незлоблив, а може и умишлено да ти е вменявал индиректно някакви комплекси и затова да си реагирала така.

Приеми факта, че вече не сте заедно и колкото и да ти е било хубаво с него, но не го издигай в култ, няма съвършени хора. Не е било писано и толкова. Защо си мислиш, че не можеш да срещнеш още по-красива любов, аз съм убедена, че такава ще се появи и ти ще си се поучила от грешките си и ще съумееш да я запазиш и поддържаш с много грижи да остане най-хубавото нещо в живота ти занапред. Това е и моят съвет - гледай напред, а не назад. Всеки заслужава втори шанс и когато той се появи и за теб - постарай се да не допускаш същите грешки. Успех и всичко добро.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: cecde06310
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Знаеш ли мисля , че наистина не трябва да идеализираш толкова този човек.И аз имах подобен случай в който срещнат така да се каже готин човек ,и незнайно как и аз се държах лошо с него.По принцип не съм такава винаги се държа добре с хората , не си позволявам да обиждам някой , внимателна съм.А този човек някакси ме подтикваше да се държа така с него.Замислих се сериозно над това и осъзнах , че зад перфектния образ има нещо в поведението му и начина на говорене , с което те кара да се чувстваш по-долу от него.Това е много незабележимо , но като се замислих усещах , че има прекалено високо самочувствие и някакси ме подценява.Оттам аз подсъзнателно съм го усещала и съм се държала зле.Така че не го идеализирай много този , и без това каза че си чувствала колко те превъзхожда.Не виждам какво ще правиш с човек , който непрекъснато ти казва , колко е над теб.Един ден така ще се събудиш със сринато самочувствие от такъв , че няма да знаеш къде се намираш.А и каква е тая глупост , оженил се до края на годината? Изглежда не му пука с кой е а само да се показва с някой.Уж те обичал и след 2 месеца хайде разбирам връзка да има , ама да се ожени чак.Това ми стана много странно.Кога те забрави , кога намери друга , ходи с нея и хайде изведнъж женитба.Замисли се дали не е поддържал паралелна връзка с другата , понеже много ми се вижда странно така набързо да се ожени.Та съвета ми е чети между редовете.Гледай зад лъскавата опаковка и жестове.Някои хора правят подаръци и т.н пак за да се покажат колко са щедри , колко са велики и т.н, а не защото им пука много за човека , просто гледат да изпъкнат.И това дето ти е казал , че бил най-хубавото нещо с живота ти - хайде моля ти се това вече е излишно самочувствие.Виж как непрекъснато ти показва колко е по-по най.Аз на твое място щях да се радвам , че съм се оттървала от това.Той донякъде е успял да ти посмачка самочувствието и ако продължиш да тъжиш по него ще успее докрай.Ако беше продължила да си с него щеше да ти втълпи какъв късмет си имала , че си попаднала на него, как без него живота ти няма да има смисъл и ще те накара да си мислиш , че твоя живот е върти само около него и неговата превъзходна личност.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: cecde06310
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А и друго , за теб не можа да се ожени , като си му казала , искал време да живеете заедно , а за другата веднага се оженил.Кога и за нея време намери да живеят заедно , после да се оженят.Не знам ама тоя не ми се вижда никак читав, колкото и да го възхваляваш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 30826c6ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Трябва да осъзнаеш, че щастието и личностното израстване идват от вътре, от душата на самия човек, а останлите обстоятелства, които са външни и ни радват и ни натажават имат значение, но доколкото им позволим. Колкото и да е бил прекрасен този човек, ти си му позволила за теб, в твоите очи, той да има такава стойност, че да ти промен целия живот, това е било твое несъзнателно решение. Намери сили в себе си да го осъзнаеш, а след това намери сили и да решиш, че се чувстваш добре без него, че с някой друг може да си щастлва. Отначало ще ти е трудно, а впоследствие, яе разбереш, че това е самата истина. И най важното, мисли позитивно. Успех

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: cb12f08f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Блатодаря на всички за коментарите. Опитвам се да не се настройвам по никакъв начин, защото май ще заприличам като в приказката с лисицата и гроздето...Наистина обаче, като се замисля, щом нещата не са се получили, вероятно е за добро. С този човек винаги щяхда се чувствам подтисната, това е истината, а и той всъщност винаги държеше да обяснява как от него едва ли не зависи всичко. Сигурно и моето поведение е било отговор на неговите дребни наглед думи, които всъщност предопределиха и отношението ми и действията ми. Мисля, че все по-малко ще съжалявам. Благодаря ви, още веднъж.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c25afd04cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6 е абсолютно прав/а! :) Просто мога да ти кажа и аз - радвай се, че си се отървала! В една връзка според мен трябва колкото може всичко да е 50/50. Най - мн мразя хора с прекалено голямо самочувствие, ок имай си го, но за какво трябва по този начин да тъпчищ и хората около теб, които те обичат и те подкрепят. Определено ще срещнеш много по-стойности момчета от тоя :) успех! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 15d798bc18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Човек се учи от грешките си!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8603c9fe32
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Евала номер 6!!! НАИСТИНА ЧЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ!!! Ти не си виновна, че си се държала така! Подтиквал те е оределено!!! Затова не тъжи повече, а вдигни купон, че си се отървала от поредния боклук!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker