Отчаяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяна
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2763 пъти
Моят живот беше съвсем необикновен. Имах всичко за което може да си мечтае едно момиче. Работа, приатели, кариера. любов. Но в един гаден ден всичко се промени. Появиха се паническите атаки и започнаха да контролират всичко-лекцийте в университета ми, излизанията с приятели, гаджето ми.

Затворих се в себе си. Започнах да не излизам. Да ме е страх че ако отида на кафе ще ми се завърти свят, ще ми стане лошо, ще припадна. Адреналина навлиза с бясна скорост, имам чувсвото че сърцето ми изкача, ръцете ми се потят. Общо взето кофти картина. Срещнах един мъж. Той ми даваше всичко от което имам нужда. Любовта ме направи силна. Започнах да излизам, да ходия с интерес на леций и да се радвам на живота. Само че има едно НО-той е женен и има дете.

В началото не ми пукаше-бях доволна на екскурзийте в чужбина и марковите дрехи който получавах. Всичко беше като в една розова приказка. Сега обаче отношенията са ни на такава вълна все едно аз съм жена му а тя любовницата. Той ходи веднаж седмично при нея. Когато го питам дали ме обича-той отговаря да ти си ми всичко, а тя ми е като сестра. Ебаси й сестрата... Сега съм бременна. Предстой ми аборт. Колко жалко нали. Дали не си заплащам прескъпо за всичко. Кризите пак се появиха. Постоянно ми е лошо и се самоизяждам от вътре. Моля за съвет. Не ме корете-аз съм всичко това което създаде годините в който живеем.

П.С Той иска да задържа детето, но аз нямам сили. Не искам да развалям щастието на някой друг заради моето. Всичко се връща....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: af536bb1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ти си взела решение ...сложи точка на тази част от живота ти ..излез на чисто ..дай си време и се погрижи за себе си ...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4f875524ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се самонаказвай, гузната съвест не е добър съветник. Аз също не бих искала да отнемам никого от семейството му, но при теб така се е случило, явно така е било писано (като дете на родители, които стояха заедно, само заради мен, мога да кажа, че средата не е много здравословна и ми олекна, когато се разделиха). Няма защо сега да си съсипваш живота заради това, не е нужно да се самонаказваш. Едни приемат трудностите като непреодолими препятствия, други като възможности - аз бих казала, че пред теб стои най-прекрасната възможност да израстеш и да преодолееш страховете си.

За мен също така един аборт си е детеубийство, независимо дали детето е родено или още не. Ще направиш нещо, което после ще те кара да се чувстваш още по-виновна, според мен. Роди това детенце и му дай най-доброто от себе си, то ще е до теб и ще те обича винаги, това ще те кара да се чувстваш най-силния човек на света. И не само това, то ще те пречисти и ще имаш възможността да поставиш началото на своя нов живот, изпълнен не със страхове, а с увереност в красотата на живота. Ето една тема, по която съм приложила малко повече инфо за правото ни и отговорността сами да сътворим живота си и интересни линкове, които мисля, че ще са от полза и на теб: http://spodeli.net/3/story-10743.html Късмет и всичко добро!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1ca7947bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката
Благодаря ви много!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker