Обичам я и не искам да свършва никога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я и не искам да свършва никога
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2022 пъти
Здравейте. Пише ви мъж на 28. Моята история е такава: аз съм женен и много обичам моята жена. Имаме си и бебе момиченце. Жена ми е уникална във всичко наистина тя значи всичко за мен, но за жалост станаха някои промени в живота ни. Бяхме отишли само аз и тя на ресторант по случай рожденият и ден, за да се почерпим за нейно здраве. В ресторанта тя видя нейната любов от ученическите си години, някакъв си Петър за когото много съм слушал от нея. Цяла вечер в ресторанта те си говореха а мен ме игнорираха, все едно ме няма. На другият ден заминах в командировка и след, 3, 4 дена, когато се върнах видях жена ми и въпросният мъж да пият кафе в хола, а тя беше само по хавлия. След, като той си тръгна я попитах какво става и тя беше някак си по-студена от обикновено, каза ми, че няма нищо и отиде в стаята. Вечерта и правех намеци за секс, но тя не искаше и да чуе просто се обърна на другата страна. След няколко дни търсех някакви документи на колата, защото ми се наложи да я заведа на преглед и изпаднаха някакви снимки на жена ми и въпросния. След, като се върна от работа я попитах какви са тези снимки и тя каза че са само приятели, аз и вярвах защото много много я обичам... След около 3 седмици беше моят рожден ден и отидохме пак на ресторант, но шокът беше че тя доведе и нейното приятелче... беше ужасно сконфузно и неприятно, а ми стана още по-гадно когато ги видях да танцуват. След няколко ракии от моя страна реших да си ходим у дома но когато се обърнах жена ми я нямаше, нито онзи тип. Прибрах се у дома, но и там я нямаше, телефонът и беше изключен и аз трябваше да се оправям сам със 6 месечното ни бебенце. Появи се след 3 дни и ми каза, че се изнася и че това е краят за нас и ми оставя бебето... Хора направо не мога да повярвам тази жена толкова много я обичам наистина не знам какво да правя, тя се изнесе и ме остави сам с детето... Просто съм готов на всичко тя да се върне...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: d6318ba16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   осъди я за издръжка. тя сега е в майчинство и просто като не гледа детето ти получаваш нейното майчинство. та тва може да се дължи на следродилна депреси, или никога не те е обичала. осъди я че иначе ще се върне и ще каже тва онова е моето дете и си го искам и ще те остави съвсем с ръце на кофти място. поискай пълно попечителство. това че тяя е ковра и не може да си държи гъза на едно място е нейн проблем нито ти нито детето трябва да го търпите. пускай жалби глупости. искарай няколко съседки които да са ти свидетели, просто жена която ще си зареже семейството заради ученическа тръпка не е жена е пълен идиот. късмет и драскай кво става

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 504ecc5ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо да си готов на всичко да се върне? Готов си за жена, която очевидно НЕ те обича, НЕ те уважава, БЕЗОТГОВОРНА майка, която няма акъл в главата? ! Това ли си готов да си върнеш? След като толкова ЛЕСНО те е зарязала заради друг, ако не беше Петър щеше да е Иван, но добре че сега се е случило, а не след години. Гледай си детето, грижи се за него, работи, ако има някой да ти помага още по - добре! А след време ще срещнеш ИСТИНСКА ЖЕНА, която няма да загърби детето си, мъжа си, живота си, за някой друг.. Успех! И не си мисли, че имаш нужда от такъв боклук с извинение в живота си.. Какъв човек трябва да си това малко същество да го оставиш? !

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f1a1ed8303
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Братле, колкото и да я обичаш, след всички тези курвенски номера от нейна страна и особенно че е оставила детенцето ви за да я чеши ония на спокойствие.... и накрая да казваш, че я обичаш и била всичко за теб :1)сгрешил си с избора на жена 2)ти си Мъж без капка достойнство

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: be660d538a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дай Боже никога да нямаш нищо общо с нея! Що за жена би оставила бебето си? ! Жалко, много жалко за детенцето, а ти бъди щастлив, че си се оттървал от нея!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1c2f61c676
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ще ме прощаваш, ама си се държал и продължаваш да се държиш като безгръбначно. Тази жена се е изгаврила с теб по най-брутален начин, унижила те е до краен предел и ти искаш да се върне при теб?? Направо думи нямам, разтреперих се от яд само докато го четох това. Направила те е на ГЛУПАК! За бога, довела го е в къщата ти и вместо да я изгониш на секундата още тогава, си я оставил да се изгаври с теб още веднъж и още по-брутално. Първо, остави я да се трепе с бай Пешо, като й мине сърбежа ще разбере че се е прецакала яко, и още по важното - преосмисли поведението си по отношение на жените, не ги оставяй да ти се качват на главата, пази си достойнството и честта, за бога, за къде е един мъж без тях?

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d8c2db9d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако достойнство, остави я да си троши главата с тая ученическа любов. Като я наебе няколко пъти ще му писне и ще видиш каке дотичка пак при теб. Не се занимавай с се радвай, че детето е с теб. Те са се чували докато си бил командировка и за това те е оставила. Давай смело напред и не гледай към твоята курва дето си мисли, че прави добре.

Данев

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 87bd88107f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толкова си жалък, че ме дразниш страшно много.
Треперя докато пиша коментара, добре че не сме очи в очи.
Толкова си хлътнал по нея, че чак я обичаш повече от себе си, това ме отвращава!
Но ако беше жена, щеше да ме привлечеш, толкова слаба и уязвима.
След толкова долна постъпка пак мислиш първо за нея.

Тя няма да е твоя, как още трябва да ти го покаже - не знам.
Само, че нейните решения водят и до определени последствия - като това, че сега трябва да се разведете и да ти препише правата на дъщеря ти.
Намери стабилен адвокат, да задвижи нещата по получаване на попечителство над малката, че можеш да останеш и без нея.
Малката се нуждае от грижи, тъй че стегни се! Не можеш да си позволиш да си слаб.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 87bd88107f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   В живота хората който мислят повече за себе си, поставят себе си на първо място, обикновено са и по - успешни.
Те обикновено са свикнали да се борят.
Като дете което казва - ИСКАМ и реве докато не мине на неговото. При възрастните това също, се изразява казват ИСКАМ и ще направят всичко, за да имат желаното. Борят се понякога с години, щото не могат да се примерят с това, че няма да имат желаното.
Ти обаче си от другата страна, поставяш на първо място - другият. А това означава, че мисленето ти е по - скоро какво иска тя. Еми в случая тя иска другият, на теб това не ти харесва. Но какво ще правиш. Ми нищо освен да изревеш очите. Реагираш с отчаяние, аз бих реагирал с гняв.
Е не говоря за крайности.
Но бих се отчуждил, няма да искам да се връща, щях да взема мерки да задържа детето.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: eb1e976ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Aко историята ти е истинска, много долно е постъпила жена ти. Унижила те е възможно най-брутално, зарязала те е барабар с бебето и е отишла да се начесва с голямата си уж любов. А ти ревеш като магаре за нея и си готов на всичко да си я върнеш, обаче не става така. Мъж без достойнство и чест, както ти написаха по-горе, винаги жените ще го тъпчат и унижават. Ако сам нямаш самоуважение никога жена няма да те уважава. Иначе от такива връзки като на твойта с бившия и рядко излиза нещо сериозно и като се начеше хубаво може и да се присети за тебе, но ако не се промениш самият ти цял живот това те чака. На първо време уреди нещата с детето, не пишеш нищо кой сега я гледа малката - бебе на 6-7 месеца иска неотлъчно грижи и внимание денонощно- има ли баба за помощ, ти самия ходиш ли на работа? Консултирай се с адвокат, пусни молба за прехвърляне на майчинските на тебе, както и пълното попечителство, защото очевидно на госпожата не и пука нито за детето, нито как ще се оправяш. Тук няма как да ти помогнем, ако сам не се вземеш в ръце.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: db6401511b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Като жена ти казвам: Жена ти е един боклук. Грижи се за детенцето ти и не поглеждай назад. Може да обичаш, но понякога дори обичта бледнее пред онова, което трябва да се направи. Зарежи я и НИКОГА повече недей да говориш с нея. Времето лекува и ще забравиш. А може и да срещнеш нова истинска любов. Просто.... недей да се занимаваш, дори и тя да се върне и да ти каже колко съжалява.... не си заслужава. Недей да ходиш след нея, защото тя точно заради това си е позволила да се държи толкова недопустимо. Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8571727ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не знам, дали е боклук жена ти, но тя като че липросто си е обичала тоя Пешо, - първата ѝ, голямата ѝ любов, та дори и теб те е хванала за слушател, да ти го развява, и да ти разправя за него - ти така още тогава си го приел да е между вас, като не си я прекъснал строго и рязко - никакъв Пешо да не ти навира в ушите - сега е С ТЕБ! Но вероятно, така ми се струва, тя се е омъжила за теб, само за да забрави Пешо, и защото много си я желал... понеже нещо между тях се е случило - раздяла някаква, но ти не си успял да засенчиш първата ѝ, голямата ѝ любов. Затова дори детенцето, което има от теб и което е износила под сърцето си, не е могло да я задържи при тебе. Също така, много си бил добричък, затова тя не те уважава, и прекалено си ѝ вярвал- водила е пешо пред теб, а ти не си ревнувал, не си тропнал с юмрук по масата, и нищо не си ѝ казал... Още малко и пред очите ти щяли са да се натискат... Това са някои жени - безсрамни, безжалостни, егоистични до мозъка на костите си, - нищо друго не ги интересува, освен техните си чувства. Това, че ти я обичаш толкова много, не би могло да я трогне - тя си мечтае за голямата си любов. А той може да е гадняр някакъв, да я ее прецакал, но тя си иска него, защото ѝ е пръв, и така нататък. Ако можеш, забравѝ я, като първо условие - трябва да я намразиш, защото го заслужава - тя ти е прецакала живота. Оттук нататък ще ти стане безразлична, и ако това ще те утеши в някаква степен, - бъдѝ сигурен, че тя няма да е щастлива - навлекла си е много лоша карма... Много ще страда, много ще се кае, но нищо няма да ѝ помогне. Ще рони кървави сълзи. Ти си гледай живота и дъщеричката, радвай се, че поне детето е с теб, и се оглеждай за мило, добро и съвестно момиче, което може да ти стане партньорка.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8bda12c571
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Сега разбирам защо прекалената доброта е грях. И не отсега

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker