Любовта идва ли отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта идва ли отново?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3637 пъти
Здравейте на всички. Аз съм момиче на около 21 години. Имах връзка до скоро, която завърши с раздяла. Обичах много партньора си и правех всичко за него, той също ме обичаше - така мисля, но нещата не се получиха въпреки това. Скандалите ни разделиха. За какво точно бяха дори аз не мога да си обясня - забързано ежедневие или просто емоциите и проблемите са ми дошли в повече - не зная.

Не съм от хората, които обичат да са сами - имам нужда от нов приятел, надявам се по скоро,който някак си да ми помогне да преживея старата връзка. Чудя се обаче, любовта идва ли отново, или веднъж загубили една истинска любов тя остава единствена за цял живот? Защото наистина мисля, че друг не би ме обичал. Не съм много социален тип човек и се чудя къде бих могла да се запозная с евентуалният ми бъдещ партньор..дали трябва да се опитвам да го намеря, или просто да изчакам любовта да ме намери сама, щастието да се появи все някога. Забелязала съм, че когато се старая да постигна нещо то не се получава, а когато най-малко очаквам понякога ми се случват хубави неща (като предишния ми партньор донякъде)..в момента съм доста отчаяна - не излизам, нямам желание за нищо, не съм се виждала с приятели от много време, защото изобщо не ми се говори с никой. Седя си вкъщи или ходя на лекции и често плача като се сетя за предишната си връзка.Болката наистина е голяма. Наистина единственото което искам е да намеря отново любовта и тя да е по-истинска и нежна от предишната...Мерси предварително за отговорите.
Едно разбито сърце

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: dda179910e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз вярвам, че ако една любов наистина е била такава, то тя с времето не се губи. тя е енергия, а енерията не се губи. Поради това смятам, че рано или късно, ако е наистина е имало любов, тя ще се прояви. Ако не е било любов, никога няма да се върне. Успех, но не чакай, а действай и си търси късмета, че времето лети...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 838f8a7add
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Глупости. Как няма да можеш пак да се влюбиш? Разбира се, че ще можеш, дори и много по-силно, но вече малко по-улегнало. Не бързай в избора си. Изчакай човек, който си заслужава. А през това време докато си сама, работи върху себе си. Вече имаш някакъв опит, така че следващият път ще ти е по-лесно да не допускаш същите грешки и да запазиш по-дълго любовта. Не се отчайвай. Сега е твоето време да обърнеш внимание на себе си и да си изградиш характера без външни вмешателства. Едва ли осъзнаваш какъв шанс ти се дава в момента. Дано не го пропуснеш с търсене на нови гаджета.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e320793e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Историята ти има доста общо с моята и въпреки, че коментирам рядко сега си позволявам да го направя, защото мисля, че имам какво да ти кажа.
Първо изобщо, ама изобщо не се обръщай назад! Не мисли за предишната си връзка и за въпросния човек! Щом се е стигнало до там, че да се разделите..значи така е трябвало и приеми, че това е най-добре за ТЕБ! Голяма грешка има в думите ти ''Защото наистина мисля, че друг не би ме обичал...'' ама ти предваш ли се, бе, мила?! Звучи малко като врели - некипели това, което ще напиша, но е факт..че подсъзнателното мислене влияе до голяма степен на нещата, които ни се случват, и ако ти за всеки един проблем разсъждаваш по подобен начин..еми спукана ти е работата! За това горе главата, плюс това си млада, живота е пред теб и това, че е приключило нещо според теб хубаво е гаранция, че те очаква нещо още по-хубаво!

От една година вече съм сама и да ти кажа с всеки изминал ден осъзнавам все нови и нови неща, които ми помагат в преценката ми конкретно за хората. Не, че и аз не искам някой до себе си и не просто някой..а един истински човек, на който мога да разчитам, който да ми показва, че ме обича и с който да изживея нещо вълнуващо, красиво, лудо ако щеш..с когото да искаме да остареем един до друг дори :) Но ако само го искам..вероятността да си остана само с искането е доста голяма :) Излизай..вероятно имаш приятелки, приятели, познати..това, че не си много социален тип не е най-важното, важното е да имаш желание за промяна и за нови неща. А ти както чета, малко си се отчаяла, дори не малко ами доста ;) Изживей си болката..няма нищо лошо в това, на всеки се е случвало и ще се случва, но не позволявай на миналото да връзва бъдещето ти!

Чудиш се дали ако вече веднъж си загубила ''истинската'' любов, никога повече няма да има такава в живота ти. Да ама не! Щом е станало така, че да се разделите, значи и любовта толкова е била истинска..е може и да е било красиво, но със срок на годност, а истинската любов и чувства нямат такива :) ..дали е в него или в теб причината не знам, знам само, че трябва да продължиш и както пише номер 1 не чакай..а търси и се спирай на всяка една възможност, която ти се стори обещаваща..и съм убедена, че ще има резултат стига самата ти да вярваш и да го искаш много, много силно! :)
Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6452753df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък мисля, че любовта е вътре в нас, независимо кога, кого и колко сме обичали. Хората идват и си отиват, но способността да обичаме остава, стига да сме я имали поначало... Така че, да - ще има следваща любов, няма смисъл да зацикляш на нещо, което не е било писано да бъде, поне не в този момент. Излизай, не прибързвай с презумцията, че не искаш да си сама, оглеждай се и рано или късно ще се появи ново начало. Наистина, когато започнеш да гониш нещо, то сякаш се отдалечава, а когато не правиш никакви усилия, то изненадващо се появява. Но го има и другия момент с човека, който цял живот се молел на Бог да спечели от тотото и накрая на Господ му писнало, явил му се и му казал - Ами вземи поне веднъж отиди да пуснеш тото! Затова, не пришпорвай съдбата, но й дай и шанс да си свърши работата. Ето и нещо, което чух наскоро в един филм: Един индианец взел приятел на излет до свещено място в пустинята. Стигнали до един кръг и индианецът влезнал в него, призовал прадедите си, постоял така минута и излезнал от кръга. Приятелят му го попитал - само това ли беше, няма ли да се помолиш за дъжд в тази пустиня? А индианецът отговорил, че да се помоли да завали означава да покаже на вселената липсата на дъжд, това на езика на чувствата би означавало да се подаде сигнал да отсъства дъжд, а това, което направил той било да си представи капките по лицето си, да почувства в ума си как нозете му стъпват в кал, вместо на изсъхналата земя - така в това чувство на щастие от усещането за нещо се изразява истинската молитва то да се случва тук и сега. И наистина, след няколко минути заваляло дъжд в пустинята...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4eaa7c5e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От авторката: Наистина не мога да опиша колко ви благодаря за подкрепата и коментарите...толкова смислени и задълбочени - благодаря. Мисля, че може би наистина, това че сме се разделили е знак, че това не е било съвсем истинска любов. Защото аз самата съм на мнение, че любовта няма срок на годност и е завинаги. Може би наистина ще посветя това време на преоткриването на себе си, но първо трябва някак да преживея цялото огорчение, огромно разочарование и болка в самата мен..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker