Много съм объркан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм объркан
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3323 пъти
Здравейте искам да ви споделя защо. На 26 съм и от 10 години се познавам с едно момиче. В началото си бяхме гаджета около 3 години след което се разделихме, в период от 2,3 години никои не знаеше нищо за другия после съдбата пак ни събра, но като приятели и то много добри почти неразделни. Спяхме заедно, нямахме чувства един към друг всичко беше ОК и двамата се пробвахме да започнем някакви връзки но не се получаваше нито при нея нито при мен не знам на какво се дължеше това. От 6 месеца на сам аз не знам как но започнах да имам чувства отново като в началото към нея. Реших да и ги споделя но отговора и беше объркан и не конкретен. Каза ми че не си е представяла в живота си моето семейство каквото и да означава това, иначе можела да ме обича толкова много че чак да ме отблъсне от нея. Приятелите ми ме съветват да зарежа всичко да я игнорирам от живота ми. Но на мен ми е много трудно защото сме си много добри приятели нямам по близък човек от нея и не искам да я губя като такъв. Хубаво ми е да сме си приятели но искам и да е моето момиче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 68a30c9ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От цялата ми пактика мога да ти кажа, че това което имате е възможно най-удачния вариант за връзка. Когато приятелството, взаимното уважение и единомислието са налице - те "спояват" много по-здраво и по-продължително от всякакви там "любови" (каквото и да разбират хората под това понятие). При такава връзка чувствата припламват от време на време - ту при единия, ту при другия, понякога и заедно, а в моментите когато еуфорията я няма има една стабилна, хубава и най-важното - трезва основа.

С най-искрени пожелания за успех:
Ray

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4609dd790c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хъммм, много труден казус. Ще кажа само - не слушай никого, когато се отнася до твоите собствени чувства. Не твоите приятели ще страдат и ще се чувстват адски самотни, когато ти я игнорираш от живота си! Твоите приятели не могат и да усетят това, което ти усещаш, когато си с нея. Ами ако тя е онази "единствената" правилна за теб? Ти ще си този, който ще се чувства смазан, ако цял живот живее с усещането, че нещо му се е изплъзнало, че нещо му липсва, било то половинката в любовно отношение или най-добрия ти, най-близкия ти приятел... Според мен, опитай се да разбереш какво точно я притеснява, къде се крие проблема и ако можеш, отстрани го заради нея или го сведи до минимум, ако е външен дразнител... В любовта и приятелството, трябва да се опитаме да даваме това на човека до нас, от което той има нужда, както и той да направи същото за нас... Късмет и всичко добро, стискам палци да се получи между вас.
Д.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5494657044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може би просто в момента си самотен, и фактът, че тя е един от хората, които вероятно са ти най близки и те разбират, те кара да я чувстваш по особен начин.И да си мислиш, че имаш чувства.По принцип истинската любов и чувства са нещо постоянно и дълбоко ,а не иди ми дойди ми, днес те искам утре не.Опитай, излез с 1, 2 момичета пофлиртувай с други, за да разграничиш сам, дали наистина я обичаш нея или просто търсиш близостта и сега, защото имаш нужда от женска топлина.
:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a5c186eefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   според мен тя е по-объркана от теб. ти си бившата и любов. били сте разделени 2, 3 години и тя не го е очаквала. не е трябвало да и признаваш всичко веднага след като си разбрал. трябвало е да изчакаш малко за да видиш как ще се развият нещата между вас. засега се дръж приятелски с нея.не и намекваи нито не повдигаи темата за чувствата си. може пък и тя да ти отвърне.не я притискаи. :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1b27e8e87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   към номер 3. аз съм автора не знам дали си прочел внимателно какво съм написал пробвали сме и двамата да започнем някакви връзки но не са се получава ли. Се едно нещо се прецаква и отново се озоваваме сами и пак заедно. Но се пак ти благодаря за съвета както и на другите благодаря ви.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4609dd790c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 3, не винаги е така, особено ако сърцето и разумът са в конфликт. Ако по време на първата връзка са били прекалено млади и не са успели да дадат един на друг това, от което са се нуждаели, разумът, егоизмът и пр. са надделяли над доводите на сърцето. Последвала е раздяла, дълго време неуспешно търсене на други партньори, с които да създадат връзки и накрая осъзнаване, че именно онзи човек тогава те е карал да се чувстваш най-добре. Че е бил до теб през всичките тези години, но е трябвало и двамата да узреете, за да можете пълноценно да обичате и да бъдете обичани... И това е вариант, не мислиш ли?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1b27e8e87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора към номер 3: да ти кажа след като се разделихме и двамата имахме сериозни връзки даже ако не се лъжа и на двамата ни продължиха около 3 години. но се разделихме с половинки те ни.И след това съдбата ни събра от ново като приятели и през този период докато сме си приятели сме се пробвали с някакви връзки и не се е получавало този период имах предвид.Да ти отговоря мисля че сме узря ли вече защото мислим вече за задомява не и търсим човек за поредната връзка а аз намирам този човек за подходящ. Сигурен съм че и тя изпитва нещо към мен но защо така ми отговаря не знам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker