Емоционално саката. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Емоционално саката.
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2072 пъти
От много малка ми се наложи да разбера, че принца не съществува. Събрах смелост да го споделя, може би след 3-4 години си мисля, че ще ми олекне, знам ли. Запознах се с момче, не от моя град беше с 4-5 год. по- голям от мен. Бяхме приятели, но бях силно впечатлена от него, защото може би имахме общи интереси. С времето се опознахме, каза ми, че ме харесва... решихме да се срещнем. Видяхме се, беше страхотно, но до там. Този човек ме осакати емоционално. Мина един месец от нашата среща и ми каза, че ще заминава за чужбина и трябва да ме остави. Болката ми беше голяма, плачех като дете (то си и бях дете 15г. ) Минаха се няколко месеца, може би 2-3 и той ми писа. Започнахме пак да си пишем, отново заедно. Като се има на предвид, че се видяхме само 1 път. След това пак ме изостави (не, не е ходил в чужбина), толкова големи удари понесох, любовта ми беше чиста, обичах със сърцето си и с душата си. Още помня болката, толкова силна. След 2-рата раздяла не си писахме с месеци. Един ден пак ми писа, тогава ми каза истината. Бил болен, изплаках си очите.... Ако беше казал по -рано никога нямаше да го пусна, щях да стоя до него, но... не стана точно така. Това дали е болен или не мога да кажа, защото виждах зарибявката на други момичета. Реших да не стоя сама и аз да излизам, щом той живее и аз ще живея. Да живях, убивах всякак мъката си, може да се досетите, кой е най - добрия приятел на човек, когато умира вътрешно. Днес съм с др човек, но понякога се питам... истина ли е? той защо ме лъга? ако беше истина болестта защо не ми каза по- рано? След 3 год ми писа, бил се излекувал. Как да вярваш, саката емоционално душа съм :) Имам си приятел днес, но съм саката емоционално, душевно или както искате. Обичам го, привързана съм към сегашния, но понякога се питам какво ли би било.. :) Все още има болка в мен, чувствам се излъгана и изхвърлена като боклук... Да живееш с това, толкова години никак не е малко, но се свиква. Със сегашния ми приятел.. просто се пазя, не го правя нарочно, но се предпазвам да не ме нарани, не показвам, че обичам, а сме заедно от доста години.. Объркан човек съм, а? Пазете се момичета от лъжците!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 236248e0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Измислена история... и доста тъпичка при това.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 92f3f288cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто това е преживяване, приеми, че всички хора са различни и приемат, виждат и реагират по различен начин, не си саката, това е просто опит, който ти според мен приемаш по най-лошият начин и сега това ти пречи да обичаш истински друг, не мислиш ли, че като се държиш така с новият си приятел, завърташ колелото в негативна и чрез да искаш може би нараняваш и него, защото той най-вероятно усеща нещата. Просто си попаднала първият път на неподходящ човек, замили се, той те лъже, бил в чужбина, не бил в чужбина, бил болен не бил болен. Не можеш да отговаряш за действията на другите, защото те е излъгал питаш, ами има такива хора, но той съм сигурна, че въобще не се терзае, както ти и повярвай ми, по-добре е от теб. Ти можеш да отговаряш за собствените си постъпки, но не и за действията, на другите и най-малкото да очакваш адекватен отговор защо той така е постъпил.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d165dd22f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Чак пък осакатена. Разпадат се бракове, връзки с деца, а ти заради един пръдльо, с когото реално не си била. Всички сме минали през любовно разочарование. Горе главата!
Ж27

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 99501c9f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Принц има! Просто трябва да оставиш нещата да се случат от самосебе си. Когато намериш единствения, ти ще го разбереш и тогава не може да не му се разкриеш изцяло. Има много гадни връзки през които трябва да преминеш, за да стигнеш до единствената правилна, но това изисква и време, и упоритост, и смелост. Бъди силна и над нещата. Когато се появи 'той' когото е правилния ще го разбереш сама, но при всички обстоятелства не показвай слабост. Ти си жена, а жените трябва да сме горди, а не слаби, за това след радяла не трябва след първото писане пак да се връщаш, защото нарани ли те веднъж-ще се повтори отново. Пожелавам ти да успееш във всяко едно свое начинание и ако не си намерила правилния човек-ти пожелавам да го откриеш. Бъди умна и горда жена!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b7602fc146
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Много е сладко като започнете някви пикли да се филмирате. Като си толкова емоционално саката, защо просто не си намериш момченце за секс, ще ти мине. :) може и той да е бил емоционално сакат и така. По живо по здраво

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 49c0f76a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Оффф, как така започвате толкова бързо да обичате, да си незнам си кво... толкова ли сте лабилни? Какво ви има?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2488e0ef52
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей. Аз нямам голям опит в любовта ( дори никакъв) и съжалявам да чуя, че едно 15 годишно момиче е било наранено така, но се надявам и сега да си съзряла. Погледни нещата от друга гледна точка. Да обичала си този човек, но представи си какъв би бил животът ти с него след 10 години, през които той да продължава да те лъже. Едва ли и тогава любовта ще бъде толкова силна. Според мен не трябва да си толкова предпазлива с новия си приятел и въобще с хората, защото издигаш бариера и кой знае заради егоизма на една стара любов и още съществуващата болка, може да пропуснеш да видиш нечии други прекрасни качества.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 08a2755714
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   " Пазете се момичета от лъжците! "!? А какво ще кажеш на изиграните момчета, които са силно вярвали в любовта, били са всеотдайни и един ден са разбрали, че принцесата им се е дарявала на поне 20 "принца" преди това. Това раздаване от момичетата, се смята за изживяване на младостта им. Онази която не го е направила, я смятат за задръстена и НЕ- съвременна жена. Мислиш ли, че им е по лесно на момчетата, да открият душата си на такива принцеси, които са превърнали душите си в бунище на разпиляна любов. Всичко това се получава, защото заместихте любовта със животински секс. Между двете има огромна разлика. Секса е за тялото, любовта за душата. За съжаление, душата остана на заден план, сега е на мода материалното, първо да се наживее тялото, пък после ще се мисли за душата. ДА, ама НЕ, живота го показа, че така не става, затова има толкова разочаровани млади хора. Сега и момичетата и момчетата гонят бройката, а не качествената душевна връзка, живеят на принципа, живей днеска така, че все едно утре ще умреш. И започна голямото раздаване. Наскоро четох тема от момиче, не вярвало вече на момчета, затова нямало вече да влага чувства във връзките, а само щяла да ги използва егоистично, т. е., само ще им използва чукчетата. Докато има такива момичета, ще има и разбити и болни души. Такива щом мислят само за себе си и за тялото си, по добре да отидат при червените фенери или на магистралата, поне пари да си печелят, че от друго няма да могат, защото толкова им е ума!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1227e5f820
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти сама не знаеш какво искаш. Питаш нас.
Тогава не прави нищо, стой си в сегашното положение.
Ще се появи трети.
Това да мислиш за друг, докато си с приятелят си не е много честно.
Ако бе сигурна, че искаш първият да се съберете щом и той го иска.
Но ти казваш. Не знам, дали го искам. Ами ако се съберете и се разбере, че не е това което искаш. Що ти трябва да променяш нещо?
Сега си мислиш, че си постъпила грешно, че си го оставила, ако изобщо е бил болен. Всичко ти опира до това - дали е бил болен.
Ми какво значение има. Не бива да си с него от съжаление.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1e8c7df588
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Бъди искрена със себе си, вярвай, мисли хубаво и нещата ще се случат от само себе си!

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e3546e9e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 8. Нека да ти споделя моята гледна точка защото виждам че си бил от тези изиграни момчета предполагам, аз пък от своя страна съм била наранено момиче така че вероятно те разбирам до известна степен. Момичетата и момчетата съзряват още преди пълнолетие, нормално е едно младо момиче или момче да се влюби, да си хареса някого, да има връзка. Никой не казва че тези жени или мъже които са девствени са задръстени, аз не виждам нищо лошо в това, въпрос на лични възгледи, принципи и предпочитания. За съжаление се отнася и до външният вид-по хубавите момичета са по заглеждани от момчетата и е неизбежно от всички тези ухажори примерно това момиче поне да не симпатизира на единият от тях, за който тя започва да речем да мисли всекидневно, та какво да прави в такъв случай на кой ще сподели, на майка си или на приятелката си, същото важи и за момчетата. А понякога искаш или не съдбата те събира със определени хора, а след това ви разделя. Ако не пробваш ти никога няма да разбереш дали ще се получи, как ще намериш подходящата любов, много е трудно да опознаеш човека за месец, два и след това да си сигурен че сте един за друг. Любовта и секса също са свързани, когато обичаш един човек не е грях да правиш секс с него, не е грях да те привлича. Какво толкова гнусно и гадно намираш в секса, това е нещо нормално което се прави от всички хора на земята, с цел задоволяване на нужда, с цел продължаване на рода. Имам чувството че за теб всяка жена която е спала със повече от двама мъже е к*рва, а майката ти, братовчетка ти или сестра ти, какво си мислиш че те са имали само един мъж във живота си ли? Ти просто се хващаш за всяка дума без да обмисляш какъв смисъл има предполагам, като например каква е разликата между к*рва и жена която не е такава. Ти вероятно ще отговориш очаквано както споменах по горе, но не това е истинското значение. Това че една свободна жена е правила секс със мъжът който харесва и с който има надежда че може би ще се получи между тях в бъдеще, ти к*рва ли ще наречеш. Ако тя не му даде шанс да се опознаят, да излизат, да се срещат и впоследствие след определен период не прави секс с него то това значи че изобщо не го харесва като мъж дори ще излезе така че само го е разигравала. Та за какво ви е жена която да чакате за секс преди първата брачна нощ как ще установиш дали си допадате във сексуално ниво или просто ще си лягате като братче и сестриче. Това ли е истинската любов между двама души, такава ли трябва да бъде истинската любов между мъжът и жената според теб? Сигурно поне веднъж си гледал романтични филми, където когато се говори за любов проследявал ли как започва при повечето: със харесване, със привличане, със секс и накрая с любов. Но в глупавите любовни филми историите са пресилени, измислени и често стигащи до хепи енд а в реалният живот не стоят така нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker