Обичам я от две години и още не мога да я забравя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я от две години и още не мога да я забравя...
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2123 пъти
Здравейте, моля да бъде публикувана историята ми. 2014 се запознах с едно момиче, всичко тръгна от един сайт. Така започнахме да си пишем постоянно и се харесахме в последствие. Всичко вървеше уж нормално, бяхме заедно 8 месеца и се скарахме и скъсахме. Не беше заради момче, просто ѝ стана нещо и ме остави. После тръгнахме за кратко пак, щото уж осъзна, че не била щастлива без мен и помоли да се върна при нея. Естествено се върнах, щото си ми е тръпка тя, но ето че пак ме остави. След това доста дълго не бяхме заедно, тя се върна при бившия си. Но нещо са се скарали и тя ме потърси пак, почна да ми споделя за него, как не искал да се виждат и т. н. И ми каза, че когато я боли от него, аз пак съм бил до нея, щото и преди да се запознаем, той пак я е оставил. И естествено нали казваше, че аз съм я бил излекувал, че съм я измъкнал депресията. И та така, тя реши пак да тръгнем, каза ми, че щяла да ме обича повече от всякога и аз ѝ повярвах ПАК. Помислих, че вече се осъзнала, всичко беше прекрасно, аз бях щастлив, щото както казах тя си ми е тръпка просто. Но след 1 месец пак ме остави, без никакво обяснение. Просто каза край и всичко беше дотам.. Пък я обичам още, независимо колко ме нарани. Не знам с кое ме грабна, но пак бих бил с нея. Наивно и глупаво е знам, но.... Момче, 20 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0e98a3b5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя те върти на малкия си пръст! Всеки път, когато остане сама идва при теб, защото знае че ти няма да си тръгнеш. Кажи си КРАЙ и спри да и отговаряш и да се занимаваш с нея.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 118c59f147
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От трън та на глок. Бате, по-добре я остави да си гледа майната. Ти не се ли усещаш, че си играе с теб. Явно си се възприел като втора линия връзки.

Данев

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b0df6141db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   изчакай я малко да сеосъзнае, че и тя е объркана.. Обича те, но е объркана

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f1389ee179
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тая сигурно страшна пичка е имала, че така да си си изгубил ума

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1149897ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Заслужаваш нещо повече. Остави я тази, не си й на повикване, тя не те уважава.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 128f701ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автора : Номер 1 - Може и така да е, но какво да правя обичам я. Аз тъкмо уж не мислех за нея и ето, че се появи. Не знам какво ми стана.. Тръпка просто.
Номер 2 - Бате, мъчих се да я оставя, ама винаги се появява. И да се усещам, съм наивен и заслепен.
Номер 3- Дали е така наистина, тя казваше, че се е осъзнала. И дано си прав/а, че ме обича.
Номер 4-Напротив, не всичко опира до там. Силна любов от моя просто, чаткаш ли? Жалко, че и тя не ме обича, така както аз нея..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 128f701ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5: Така е, донякъде. Ако можех да я забравя, обаче....

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 978a46d7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Моето момче, това момиче те разиграва както й падне. "Обича ме- не ме обича", я стига! Ако наистина изпитваше чувства към теб, смяташ ли, че щеше да те остави без дори да ти даде обяснение за това? Ето, ти твърдиш, че я обичаш, но не се държиш с нея така, нали? Ами явно е видяла някаква сигурност в теб, просто защото си винаги на разположение, когато те потърси. Така е лесно, удобно е, ти ходиш след нея, а тя.. щом й писне и е до там. Ами хубаво, има и такива хора, не може всички да сме еднакви. Внесъл си някакво разнообразие в живота й, когато й е било кофти, обърнал си й внимание, но всичко това не е било достатъчно, за да бъде с теб. Явно нейната тръпка е на друго място. И, повярвай ми, ако й го позволяваш, тя ще продължава да те върти на малкия си пръст, защото вижда, че може. Недей да търсиш някаква рационална причина за поведението й, не е нужно да има такава, нито ти трябва да я знаеш. Факт е, че ти оставаш с пръст в уста всеки път, когато тя реши, че не си й интересен вече, така ли искаш да я караш? Дано се опомниш малко и да си дадеш сметка, че заслужаваш това, което даваш. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 43fb2dcc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Чехъл си братле. Стегни се! На 20 си! За какво ти е такава сбъркана чума? Ходи, клецкай, гледай си живота и няма да разбереш кога е станало така, че си пак влюбен но по- истински а не по начина по който си сега: наивно- детски.
Зарязвай я тая и започни на чисто!
М32

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 128f701ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора: Ми така е, но мислех, че вече се е осъзнала. Смисъл говореше ми такива неща на които повярвах. Обаче явно са били лъжи. И прав/а си, нямаше да ме остави така без да ми даде адекватно обяснение.. Вече ще се постарая да не съм и на разположение и като не съм и нужен да ме оставя. Ще гледам да не ѝ позволявам да ме върти на малкия си пръст, както казваш. Не, не искам да я карам като цяло, но засега ще е така. Пък да, дано се опомня и я забравя напълно. Благодаря за подробното мнение.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 128f701ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора до номер 9. Братле, просто я обичам. Но се опитвам да се стегна. Гледам си живота, не е като да не излизам, да се забавлявам а-у. Но като остана сам и пак за нея мисля. Но ще мине. Аз и сега съм влюбен истински, може да е наивно, но не и детско. Иначе да - ще гледам да я зарежа и да започна на чисто.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bd78ed3c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, тая те прави на 2 стотинки, а ти продължаваш да я идеализираш. Значи, много ме е яд на момченца като теб, щото заради такива като тебе, жените си разиграват курвенските номера. Тая ако ми е на мене, досега да съм и спрел тока и да съм я захвърлил като парцал, какъвто е. Чудя се понякога как наистина търпите такива унижения от разни пикли бе, мъже ли сте, охлюви ли сте?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f3dfcc3f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Авторе аз имах подобна история и мога да ти кажа че бившия ми беше лош но бях свикнала с лошотията му и се страхувах да почна нова връзка макар да обичох новото момче ме беше страх да не ме предасат отново. Трябва да си мил с нея и се опитай да й покажеш че си различен от предния й и ако можете започнете начисто, защото ми се струва, че те обича, но е объркана а и бившия може нищо да я командва а тя да я е страх... да го зареже.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1abc3d7dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз имах връзка която продължи 2 години и ние така се разделяхме. Не знам дали е било разиграване, все пак толкова добре да се преструвал, струваше ми се че има чувства. И аз не съм се държала перфектно, така че не мога да обвинявам единствено него заради това че не сме се разбирали докато сме били заедно. Номер 13 а как се свиква с лошотията на човек? ж. 27

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e211716f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторът -Номер 12, прав си, ама кво да правя обичам я. И аз пробвах да ѝ ''спра тока'', но ме привлича още. И мъже сме, но като обичаш силно, търпиш доста. Номер 13 - Отдавна съм ѝ показал, че не съм като предишния ѝ. Мил съм с нея. И не знам дали можем да започнем на чисто, защото тя май не знае какво иска. Може и да ме обича да, но не вярвам да е объркана. Каза, че се е осъзнала вече и не я е страх да зареже бившия си, повярвай. Не знам какво ѝ става понякога.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b0df6141db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   авторе, когато има бивш, има и още хора навързани към него.. Той има семейство, и тя ще има контакти и с други техни роднини.. Не е лесно да зарежеш бивш, ако той е властен, ако успява да ти влияе, ако наистина е лош и те обърква, но ако има и майка, която пък да оправя нещата.. Съвсем сериозно ти казвам, не е лесно и самото оставяне на някого, от личен опит ти го казвам.. Тя определено може да е объркана и да не знае дали с теб ще са сериозни нещата, дали всички тези хора няма да се разсърдят... около бившия й.. Може да има отмъстителни бивши.. Един случай като една жена напусна бившия, и той я заплашваше, че и приятеля й заплашваше -новия. Най-добре изчакайте, защото вие дори да се съберете, има и други останали хора и те също много влияят на дадена връзка.. Един казал едно, друг друго и вие се настройвате един срещу друг и после се обърквате и става каша... Поне при мен е било така и не е изобщо лесно бивш да се напусне.. Надявам се да разбираш.. особено ако има и още навързани хора по трасето.. А и както виждаш майките, сестрите, бащите и останалите много, много влияят.. и не само сега, но и в бъдеще.. могат да обърнат каруцата..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b0df6141db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   и също може да обича и двамата. На мен ми се е случвало да обичам двама, даже трима и четирима, не се смей, не го исках, но ги обичах.. Разбира се, ходех само с един, не съм си позволявала с другите нищо, но просто ги обичах и другите.. Та има и такъв случай..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 10c18b0edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз пък искам малко по-иначе да оценя ситуацията. Тука звучат думи, като чехльо, прави го за две стотинки... Вярно, момчето доста е потиснало гордостта си и самоуважението, което пък дава право на тая мацка също да не го уважава достатъчно. Обаче авторът, за разлика от "великите" пичове и мачовци, които много са се навъдили и си развяват байряка без особена полза за обществото, поставя любовта на първо място преди гордостта си, а това смятам, че по принцип е правилно. Защото любовта е най-ценното нещо на света, бог е любов. И човекът си носи кръста. Затова аз не само му съчувствам, но и го уважавам. Той вероятно не го прависамо заради това, защото е хлътнал, вързал се е, но и защото това объркано момиче явно има нужда от него, от подкрепата му, но не може още да се осъзнае. А младежът я изчаква, не иска да го прави с шамари или по друг груб начин. За това също заслужава уважение. Може би накрая все пак трябва да ѝ постави условие - да направи окончателен избор, доста време е имала за това, а не да го разиграва, като някаква пионка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1abc3d7dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Да бе номер 17, това не може да е писано от жена!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1abc3d7dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Освен това номер 17, какво да направи жената като е харесвана от двама или трима, на много жени се случва едва ли е единствена, съмнявам се да се е интересувала от няколко. Айде сега сякаш не знаеш колко сте опорите когато харесвате някоя, не всички, но има и такива.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cb12e546bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ами като я обичаш толкова много и не можеш да я забравиш, никой не може да ти помогне. Няма човек на света, който да те накара да забравиш някого, освен теб самия.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a0183f02f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Щом ти харесва, остави я да си те върти на малкия пръст. Но ак наистина уважаваш себе си, следващия път щом ти пише или позвъни, няма да й отговориш и да позволиш отново да се подиграе с теб!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e211716f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Автора-благодаря на всички за мненията. Номер 16- Не вярвам това да е причината, повярвай на нея трудно и влияят странични хора. Тя не общува с бившия си, няма начин да но обича и двамата. Номер 18- благодаря за хубавите думи. Така е любовта ми е преди гордостта, дори и да не е правилно. И да не го правя само, защото съм хлътнал, а защото знам, че тя се нуждае от мен. Просто явно ѝ трябва време да се осъзнае. Бих я изчакал, стига наистина да направи избор и да си изясни какво иска и дали ще е с мен. Номер 21- Така е, аз просто исках да видя и други мнения по въпроса. А има и друго нещо, в крайна сметка ''любов с любов се забравя''. Номер 22- Не ми харесва, но я обичам. И когато ти ми пише или позвъни, не мога да ѝ устоя и винаги ѝ отговарям. Просто я обичам, но ако ме потърси пак - ще ѝ кажа да си изясни какво иска.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e211716f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Автора-благодаря на всички за мненията. Номер 16- Не вярвам това да е причината, повярвай на нея трудно и влияят странични хора. Тя не общува с бившия си, няма начин да но обича и двамата. Номер 18- благодаря за хубавите думи. Така е любовта ми е преди гордостта, дори и да не е правилно. И да не го правя само, защото съм хлътнал, а защото знам, че тя се нуждае от мен. Просто явно ѝ трябва време да се осъзнае. Бих я изчакал, стига наистина да направи избор и да си изясни какво иска и дали ще е с мен. Номер 21- Така е, аз просто исках да видя и други мнения по въпроса. А има и друго нещо, в крайна сметка ''любов с любов се забравя''. Номер 22- Не ми харесва, но я обичам. И когато ти ми пише или позвъни, не мога да ѝ устоя и винаги ѝ отговарям. Просто я обичам, но ако ме потърси пак - ще ѝ кажа да си изясни какво иска.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker