Изневерих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 7665 пъти
Здравейте омъжена съм от няколко години, имам четири годишно дете. Преди два месеца се подадох на изкушение и изневерих на съпруга си за което сега се мразя но знам че е късно. Изневярата беше със един съсед който е близък със съпруга ми, което ме прави още по нищожна. Съпругата му подозираше че той има връзка, притисна го и той си призна, можеше да не ме предава можеше да каже името на друга жена защото съпругата му не знаеше коя е. Сега тя заплашва да каже на мъжа ми, всеки ден очаквам със страх да го направи, а направи ли го съпругът ми ще ми отнеме най-скъпото на този свят-детето ми. Моля ви кажете какво мислите. Знам че ще прозвучи нагло, но найстина обичам съпруга си, и той ме обича единственият му недостатък е, че е малко груб и често несправедлив с мен. Незнам какво да правя умирам от страх да не изгубя най-вече детето си. Незнам дали ще ми повярвате но това е първата и последна изневяра която правя, разкайвам се до болка, но е много късно. Незнам как да постъпя да призная всичко което също ще доведе до развод и отнемане на детето от мен, или когато тя дойде и му каже да отричам до край и да се опитам да спася брака си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7f071fced0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Детето не може да ти вземе, но може той да те остави. Най-добре му кажи първа и му обясни всичко. По-добре от теб да научи, отколкото от съседката. Имаш и друг вариант - да отричаш до последно и да не си признаваш. Дори и онази жена да говори с него, ти отричай. Казвай, че нейния живот се е развалил и сега иска и твоя да съсипе или си измисли история, че се познавате отдавна и ти има зъб. Не е много целомъдрено, но пък семейството е най-важно. Ти решавай. Но се дръж хладнокръвно и не изпадай в депресии. Дръж си на твоето. И още един съвет - атаката е най-добрата отбрана - разбирай го както искаш. Бори се за щастието си с всички сили и не изключвай варианта да се преместите на друго място, далеч от тези съседи.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d2c7fcf967
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти напиша това, което предполагам и всички други:
КАЖИ НА МЪЖА СИ!
Другиа вариант е да говориш със жената. Кажи и това което написа тук. Нека да разбере колко съжаляваш.
Може и да ти прости.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6a32b028b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   То за тази работа трябва и акъл. А това с приятел на мъжа ти или съсед, е най-голямата глупост. Предполагам, трябва да отричаш. Съседа и жена му имат ли доказателства? Ще кажеш на мъжа ти че са болни мозъци и друг път не прави такива глупости.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 90970895e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Не съм попадала в подобна ситуация, омъжена съм от 13 години и също много обичам съпруга си, на този етап не ми е минавало и през ум да му изневеря... Според мен обаче за нищо на света не бива да признаваш изневярата си, отричай до последно. Дори и твоята съседка да каже на съпруга ти, ти отричай и кажи, че това не е вярно. Преди време на мен ми бяха казали за изневяра на моя съпруг с най-малките подробности. Повярвай ми, че подозирах за тази изневяра, но някъде дълбоко в себе си се молех да не е така и той да не го потвърди. Е, той отрече, макар да знам, че ме излъга и съм убедена, че ако ми беше казал истината щях да си тръгна заедно с детето ни. Не признайвай! Това е моят съвет.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ed00f25a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Куче което лае не хапе.Няма да каже на мъжа ти.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c183b3f1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Станалото - станало. Донякъде те разбирам, все пак пишеш, че мъжът ти е груб и несправедлив, т.е. ако наистина толкова те обича надали щеше ад е така. И в крайна сметка мъжете, които се държат зле с жените си без повод им се случва точно това-жените им отмъщават с изневяра. Ако толкова държиш на брака си-наистина по-добре да отричаш до последно изневярата. Но не е зле да се замислиш след като вече се е стигнало дотук колко може да продължи един такъв брак. Разбира се има вариант и всичко да продължи все едно нищо не се е случило, най-важното е детенцето да не страда заради неразбирателството на родителите. Мислете първо за него и после за всичко останало. Ако е по-добре сред каращи се родители - ок, но понякога раздялата е по-добрият вариант за децата. Малко дълго стана. А, и не се разкайвай чак толкова, може би мъжът ти си го заслужава.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0d369cba65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Съседът ти е идиот. Не се казват такива неща.
Спокойноо няма да ти вземат детето.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ff140b089d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ама ти беше хубаво с комшията, пък сега ако това и онова ... как си не начесахте крастата...какво сам си направиш цяло село неможе !

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 07c6f84a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   не можа ли с някой друг да си направиш кефа, и какъв е тоя мъж щом го е страх от една жена,значи не му е пукало какво прави с теб щом толкова бързо си е признал пред звяра какво е правил докато тя е била някъде на вън примерно с детето.Има една поговорка мисли преди да направиш нещо,защото всеки може да съжалява после,но ти си го искала и то се е случило.нищо не можеш да направиш,ти най-добре трябва да знаеш,че една жена намислила ли е нещо дори дявола не може да я спре

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 51c8ebecc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да му каже.....
Но вместо да живееш със страх, сама му кажи истината.

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1e59455159
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Виж, не се обвинявай!
Случва се. Просто нещо ти е липсвало... затова си го направила.. или мъжа ти не е мъжа на живота ти или нещо не и достига... за съжаление след брака и детето така става в една връзка.. много е трудно да се сухранят нещата.
А съседката ти има право да се ядосва, но пък защо мъжа ти да вземе детето, ти си го износила и родила, ще си го гледаш ти!
Просто е трябвало да мислиш по - рано за последствията, но втори път ще знаеш.
Онази само и знае устата сега, от яд ти ги приказва някакви, едва ли ще каже на мъжа ти... може би ако и се репчиш, но ако си кротка едва ли...
аз лично бих те посъветвала сама да му кажеш, по - добре отколкото да научи от някой друг...
а пък ще стане каквото е писано..
не е хубаво да се живее в лъжа...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5fbdb86eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Съгласна съм с номер 6, самата аз си отдъхнах, когато моите родители се разделиха след над 10 години брак, голяма част от които са били заедно само заради мен... По-добре разделени, но спокойни и щастливи родители, по-здравословно е за психиката на едно малко дете, отколкото обратното. Няма да давам съведи дали да си признаваш или не. Само ще отбележа, че няма как да ти вземе детето! Не знам той ли те е заплашвал или какво, но това са празни приказки. Направи една консултация с адвокат, ако трябва. В един форум, ако не се лъжа на предаването Часът на мама/Денят е прекрасен, имаше подфорум с безплатни съвети от такъв. Ако си от София, на ул. Алабин 42, ет. 3, ап. 10, точно срещу Съдебна палата има кантора на адвокат по семейно право. Късмет и всичко добро.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2c924c1a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   В НИКАКЪВ случай не признавай! сигурна съм, че съседката само те плаши.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 782962a8de
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Жената на любовника ти няма да то прости със сигурност, но можеш да направиш следното. Много е просто, започни да намекваш на мъжа си за съседа, кажи че ти звъни, че идва във вас докато го няма без причина и прочие... ти си знаеш познаваш го добре, знаеш какво ще му повлияе. В общи линии да разбере, че си откровена и няма какво да криеш от него. В момента на истината, когато някой му каже нещо той ще има едно на ум и няма да повярва, а ще подложи на съмнение не теб а другия. Пробвал съм става, същия съвет дадох на една моя приятелка и така спаси 7годишната си връзка. Това е в случай че наистина си се разкаяла и искаш да спасиш брака си. Това е... дано съм помогнал!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 682c623f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   няма да признаваш нищо и пред никой, и на съседката ще кажеш че това не е истина - една моя позната някога казваше - на калъп да ме хване,казвам че шах играя, и ти не си направила престъпление - пах си играла, или табла например

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 993363315f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Защо не опиташ друго.. Отиди при тази съседка и я оплаши ти! Притисни я и й кажи, че само ако каже нещо на съпруга ти се за заклеваш, че ще и направиш живота ад. Кажи й, че ти можеш да развалиш своето семейство, но й обещаваш, че тя също ще остане сама! Щом веднъж си преластила мъжа й, попитай я няма ли да мога да го сторя отново! Ако е съгласна да дели мъжа си, да си живее така, но едва ли на някоя жена би и харесало! Това е единият ми съвет!
Другото, което можеш да направиш е да се скараш с нея много, но за нещо друго например. След това седни и кажи на мъжа си, че изобщо не се разбирате с тази жена, че те обвинява в изнвери и т..н.. Започни да се яодваш на "измислиците й".. да му споделяш колко те дразни, как се ядосваш на глупустите, които говори, как ревнува мъжа си от теб! Така, когато каже на мъжа ти, той може би няма да й повярва. А нейния съпуг й е казал, но няма други доказателства, тя не е видяла... Направи така- Объркай ги!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1a763fee0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   лично мен тя не ме е заплашвала, казала е на мъжа си че за да ни отмъсти ще каже на моя мъж, той я е помолил да не го прави и тя му е обещала, но това не е гаранция. съседа обеща че ако се случи нещо той също ще отрече пред съпруга ми, жена му няма никакви доказателства просто откри един таен телефон по който си говорехме, в него няма мой номер няма нищо....и незнам. на мъжа си е простила даже, като че ли сега се разбират още по добре, но на мен явно неможе да прости, с нея никога не сме били близки само здравей-здрасти, но сега и това не си казваме. благодаря на всички за съветите.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 46f5468a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Успех.. и повече не прави неща, за които ще съжаляваш .. или поставят под опастност семейството ти.. ;) : )

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bc96a7a254
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Накарай съпругът й да я заплаши на свой ред, че ако тя си отвори устата пред твоя мъж, той пък ще продължи да си сваля гащите при теб. Със сигурност ще подейства. На удара с удар. Атаката е най-добрата защита. Късмет :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 22cdc1373a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Просто, хвани мъжът ти в изневяра и проблема е решен

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 778c947bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   И мен съседът ме чукаше, докато съпругът ми пътуваше, но го правехме умно. Един път ме изчука в мазето на блока. Просто се засякохме там, не беше планирано, а и можехме да отреагираме веднага, ако някой идваше. Никога не го правехме след работа и вечерта, обикновено на обяд или ранния след обяд. Аз си бях в къщи, а той отскачаше при мене. Аз просто имах нужда от секс, той също. Нямаше чувства нямаше превземки, просто неангажиращ секс между зрели хора.
Когато съпругът ми спря да пътува, прекратих връзката си и никога не повторих. Просто нямаше нужда, мъжът ми ме обслужваше сексуално редовно и досега е така. Аз съм сексуална жена и без секс мога да издържа максимум два месеца. После буквално откачам. Съпругът ми е друг тип. Той може с много секс, но може и без секс. И така хората сме различни. Важното е да се обичаме и да не се предаваме в тежки моменти помежду си, иначе сексът е свързан с любовта, но не е задължително. Не всички бихаме разбрали, но и това не е задължително.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 282dacdb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Интересно, дали всичките услужливи и добри съветници на невярната съпруга как биха постъпили ако хванат своя партньор в изневяра? Дали така лесно и спокойно биха преглътнали обидата, лъжата и предателството? Дали като са учили тази к.... как да лъже им е минавало през ума, че някой ден ще лъжат самите тях?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6ad7c129e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Номер 25, това все едно съм го писала аз! Явно жените сме супер различни, мен ми се повръща от изневерите! Сега да не ме нападнате тук?! Със сигурност няма на тези услужливи тук съветнички където учат как да лъже и маже авторката да им е приятно, но ще има и такива, на които ще им е все тая! Всичко си е до човека! Е, да, вярно е, че жената иска просто съвет, но забелязвам колко малко тук са казали нещо свястно! Колко са изобретателни, по което съдя, че и те са такива! Светът отива на зле!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dd4e19f3c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Всички истории с изневерили жени на партньорите си завършват първия път по един и същи начин. Угризения, хленч, страх от физическа разпра, загуба на финансова стабилност, вкопчване в детето- залог за бъдещи манипулации. Ако не се разчуе, веднъж преминали условната граница вече се взимате за експертки в нелегалните връзки докато не спукате стомната и после отначало с горе описаното!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 15c20c368e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Ми и на мен ми се повръща от изневерите (както отбеляза/а 26 и кой к.... а кой мурва... нали, такива квалификации като 25, ай няма нужда), но светът е такъв и ние няма да открием топлата вода, като раздаваме морал и съдим хората наляво надясно. Всеки да прави каквото е решил, животът си е негов. Ситуациите възникват. Кой знае какво й е на нея, какво е на мъжа й и т. н. Ако може някой да помогне с нещо, да казва, като не може, какво съди? Няма смисъл. Празни думи в празно пространство.
Мъжът ти не може да ти вземе детето. И според мен, отричай. Няма снимки, факти и каквото и да е, че да те хванат. Ако го обичаш и искаш да сте заедно. Отричай. Признанието винаги ще му остане и няма да го забрави. Комшийката си е права, но това е положението. Мъжът й не я обича достатъчно, че да не погледне друга. И този факт я наранява, на всеки е ясно. Във всеки брак настъпва скука. Човек има нужда от тръпка, флирт, чуждо тяло - ново и различно. Въпросът е доколко цениш и си емоционално обвързан с човека до себе си, че да устояваш на нагоните си. Понякога наистина е някаква моментна грешка. Не се шашкай. Само не признавай. Това ще ви развали брака. Още повече, че не са някакви си хора на майната си, ами живеят до вас... Ще се гледате през ден.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c2c9139cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Лъжата е като блато, тиня: на него нищо здраво не можеш да построиш. Има една философка - Айн Ранд, тя казва същото:
“Лъжата е акт на отказване от самия себе си, защото човек се отказва от реалността в полза на човека, когото лъже, превръща го в свой господар и се осъжда от този момент нататък да имитира онази реалност, която според възгледите на другия трябва да се имитира. И ако човек придобие непосредствената си цел с цената на лъжата - цената, която плаща, е разрушението на онова, на което тази печалба е трябвало да служи. Човекът, който лъже света, става незабавно негов роб. ”

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker