Завръщане и развръзка на една стара любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Завръщане и развръзка на една стара любов
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2090 пъти
Преди 16 години имах една силна и споделена любов с мъж 10 години по-млад от мен. Тогава той беше на 25г., аз на 35. Той живееше в чужбина от години, но живяхме заедно и при мен известно време. Аз бях разведена. Правехме дори някои общи планове, защото той твърдеше, че иска да сме заедно. Допадахме си много добре и като характери и сексуално. После си замина, без да сме имали стълкновения и без обяснения. Виждаше се, че дори му е тежко, но се наложи да си тръгне поради спешни служебни ангажименти. Приех това, макар да ми беше тежко и не съм му създавала проблеми, нямало е излишни въпроси макар всичко да остана недовършено. В последствие всичко отшумя от самосебе си и окончателно прекъснахме контакта. След него по симпатии създадох семейство с друг човек, имаме дете и никога повече не съм се връщала към случая. Понеже се познавахме от нета, няколко пъти през годините, той ме е подкачал в един форум, откъдето се познаваме, но аз не съм отговаряла на постовете му. Разбрах, че също се е оженил и има дете.
Преди 9 месеца получих писмо от него с невероятно любовно обяснение. В първият момент помислих дори, че е сбъркал адресата, но той потвърди, че е за мен и дори започна да обяснява защо навремето си е тръгнал и колко му е тежало това през годините, защото е имал чувства, има ги и сега и съм останала завинаги в сърцето му. Обясняваше ми, че навремето бил млад, неопитен и несигурен и затова си тръгнал, но никога не ме забравил, но сега било друго, бил стабилен, осъзнавал колко му липсвам и колко добре ни е било заедно. Опитах се да го върна към реалността и да му напомня сегашния ни житейски статут, но той упорито продължи с писмата. Каза, че иска да се видим и това обезателно щяло да стане като му дойде времето. Девет месеца поддържахме обилна кореспонденция, където изяснявахме някои неща, споделяхме живота си през годините, той беше невероятно мил и пишеше като влюбен мъж. Споделяше и някои проблеми, които има в семейството си. Аз поддадох виртуално на писмата и също се вълнувах. Беше красиво като сърдечно изживяване, което запазих за себе си и никой около мен не разбра за вълненията ми. Ние много си допадаме и видях, че чувствата ни не са накърнени от годините. Опитвах се да го приземявам относно сегашната ни връзка, но той беше водещ в емоциите и желанието за контакт. Разбираме си се по един наш начин.
Преди месец започна да ми подсказва, че наближава времето да се видим, иска срещата, искал да говори сериозно с мен и да дойде до тук. Аз не съм натискала събитията по никакъв начин. Оставих го той да води нещата. Стигнахме дори до момента, когато искаше заедно да изберем хотел, в който да отседне за няколко дни и дори ми написа резервацията си за полета до тук. Беше изключително мил и внимателен и си личеше, че се вълнува. Десет дни преди полета решихме да не си пишем повече виртуално, то и всичко сякаш беше казано вече и да се видим направо в деня на пристигането му така, както сме се уговорили.
Обаче два дни преди полета получих писмо от него само с това изречение: „Не знам как точно да се извиня, но няма да мога да дойда. ”
Писах му веднага спокойно, но и с въпрос какво става? Видях, че е прочел писмото ми, но отговор нямам. Той прекъсна окончателно контакта.
Да, знам, ще го преживея, но си задавам въпроса-Какво беше това? Защо беше тази сага? Той подигра ли се с мен? Какви психологически подбуди за такъв рязък обрат на действията има според Вас? ... разбирате колко въпроси хаотично ме връхлитат. Ще се радвам, ако ми помогнете в анализа на ситуацията. Искам да успокоя духа си. Благодаря предварително за отговорите Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 83cb3c01a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля че се е подиграл със теб когато ти е пратил любовното обесние но наистина странно държание от зрял човек. Аз също имам несподелена любов обаче не мисля че бих се върнала към нея след 10-15 години особено ако вече имам деца и тн, на приятелска основа може би но иначе колкото и да съм го обичала. На мен сега ми е времето, всъщност сега бих защото не се е минало дълго време но според мен вие малко сте изпуснали шанса си да бъдете заедно, ти си знаеш не мога да ти бъда много полезна тъй като съм 27 и все още нямам семейство и деца, така че вероятно коментарите по долу биха ти помогнали повече, успех!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2a9c82aedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, какво толкова странно има за разбиране? Жена му явно е разбрала и му е променила плановете.

А може и човекът да го е страх да те види след толкова много време, защото един Господ знае какво точно може да се случи.

Пък може и просто да е искал да си излее душата, че да му олекне. Вече му е паднал камъкът от сърцето, така че...

Най-вероятно е едно от тези три неща, но така или иначе, ако няма реално да се събирате, за да имате връзка от такива половинчати неща смисъл няма. Дето се вика - оставете това вашето да бъде пито-платено. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f5de8d8a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Гледай си семейството и не се занимавай с необвързани пубертети. Податлива си и си склонна към необмислени действия..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8422463c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто съпругата му е видяла кореспонденцията и той е трябвало да избира между теб и нея! Според мен отново ще ти пише след време.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a53a97e360
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защо ровиш стари неща, имаш дете, мъж, било каквото било, разравяш стари въглени и после страдаш. Забрави и не отваряй повече никога този форуми или каквото и да е там.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 06ec2c1409
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най вероятно жено му е видяла писмата ви и го е накарала да спре контактите си с теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0f122f1110
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От авторката: Благодаря на всички за мненията! Странично мнение винаги е полезно, знаете, когато си в епицентъра на нещата е по-замъглено:)))

Към N1-да, права си, но аз съм вече с големи деца...щерки на 30г. и друга на близо 15, всеки си има свой живот вече и настъпва момент, когато си по-сам, с повече време за себе си отново и ако възникне ситуация се връщаш към минали неща понякога, особено ако си по-романтичен и сантиментален човек. Никой не е застрахован. Особено ако те връхлетят и са били значими по някакъв начин за теб чувства, подсъзнанието помни. Но слава Бога си по-зрял, по-обръгнал и се владееш по-добре. Както се казва-"Приятно вспомнит!", но животът продължава. По-надолу постнах един линк, който показва, че напълно е възможно пак да се свърже някой ден с мен. Независимо обаче от това, дори да не се случи, важното е че се е случило нещо хубаво и двете страни са удовлетворени, че никой н ее имал нищо против другия. Пак е нещо. Успех в предстоящият ти житейски път желая, при теб наистина всичко предстои!

Към N2 Абзацът от мнението, за страха и за изливането на душата за да му олекне ми с еструва най-правдоподобен! Просто е трябвало да се доизчистят някои неща и това е!Благодаря!

Към N 3 Абе не е необвързан:)...има си жена и дете от 10г. Сподели, че на интелектуално ниво връзката му с жена му е срината и тов аго тормози, но все пак майка е детето. А за пубертет...хаха, да, то кой ли остава малко в тази възраст завинаги:))) Особено по-емоционалните натури. Да, позна, малко съм податлива...човек на изкуството съм, работя семоциите си предимно, тук улучи! Иначе си абсолютно прав/а за всичко написано.

Към N4 и N 7 Съмнявам се съпругата му да е видяла кореспонденцията...той е мнителен и предпазлив човек, а и комуникирахме на място, което няма как да бъде стигнато лесно, не е скайп, поща, фейсбук и т.н.

Към N 6 Абсолютно си прав/а-съгласна! Но има и положителен момент от всичко това, който е особено ценен за жените и ако някой е склонен да преживее нещо подобно на ниво фикция горещо го препоръчвам, стиг ад аможе да се владее в реала. За мен лично имаше следните положителни неща: вкарах килограмите в норма, че нещо маалко бяха отгоре, бях леко отегчена от житейската проза:)... сега съм на ниво килограми абсолютно съответстващи на височината и се чувствам чудесно, промених си ежедневният тонус и режим. Смених си гардероба-за жените знаем, това е важно. Пораздвижих хормоните и повдигнах самочувствието и на приятелки и сега всички сме по-усмихнати и си обсъждаме като тинейджърки тия дни. Понеже се занимавам с изкуство пораздвижих вдъхновението и промених философията за много неща, животът е кратък и трябва да се радваме на всеки "сполетял" ни подобен чувствен момент пратен ни като личен подарък от Съдбата! Това зарежда...но и разумът трябва да преработи ситуацията в полза на израстване на индивида, а не сляпо хвърляне в чувствената бездна...демек, нещата да са под контрол. Относно страданието-всеки си е мазохист на различно ниво, аз май си наситих моето засега:)))) Предполагам, че и човекът е получил своята доза поизчистване на казуса, удоволствие и нека е жив и здрав! Единствено мога да му благодаря за смелостта така съкровено да сподели чувствата си след толкова години. Тези неща според мен са за уважение, независимо от развръзката.

Накрая искам да Ви споделя един линк, който ми попадна тия дни, от известна книга "Мъжете са от Марс, жените от Венера", навремето я бях чела, но съм я забравила. Та ето линка, който ми припомни и показва нещо много интересно и както се казва: очаквай -неочакваното във всеки момент, валидно е и за двата пола:))
http://galatceq.blog.bg/hobi/2010/01/11/myjete-sa-ot-mars-jenite-ot-venera.470548

Абе някои май никога не порастваме докрай:) То и в това има чар!
Драго ми беше да обменим мисли!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cd26172f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей,

изглежда сякаш заради проблемите в отношенията със съпругата си този човек е искал да повдигне самочувствието и емоциите си.. и заради това те е потърсил. Почувствал се е добре, че все още "става", междувременно може да е пооправил отношенията със съпругата си, ти също споменаваш как често си искала да го вразумиш и да го свалиш на земята - е, получило се е, само че сега сте с разменени места - той е разумният, а ти си се поддала на емоции. Ще го преживееш, разбира се, просто е кофти да се почувстваш направен на глупак.

Успех ;)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a1cdce0143
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човекът е в критическата. Присетил се е за теб и ти е написал писмото.
Вече отегчен, женен, остарял, даже и любовница няма да може да си намери. Най-лесно е да потърси бившата, дето го помни от "свежите" му години.
Едно време си е тръгнал просто така, а сега колко е лесно да каже, какво е 'щял" да направи, ама не бил имал смелост.
Никой, който обича не си тръгва. Когато обичаш някого просто не можеш да се примириш с мисълта, че вече няма да го виждаш.
Ти вероятно също си отегчена от брак и деца и затова са ти блеснали очите като си получила писмото, но все пак върни се към реалността. Мъжът си не обичаш ли? Просто така ли си се омъжила за него? Имай малко уважение към семейството си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 83cb3c01a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От номер 1, благодаря, но при нас подобна развръзка едва ли ще има, ние се разделихме по много краен и лош начин, аз разбира се не искам да си го спомням, иска ми се да е било различно но не е и трябва да го приема! Когато е все още прясно не се знае защото колкото и да не ми се иска има чувства от моя страна, другите около мен мога да лъжа но себе си не мога. В период от преди известно време той се опита категорично да ми покаже че не изпитва нищо повече към мен и не само това... трябва да съм луда за да въобразявам в момента някакви неща но както знаеш надеждата умира последна. Мисля си че след години вероятно ще гледам доста по скептично и може би тогава тази надежда ще е изчезнала, не знам предполагам. Тъй като аз по принцип съм човек който не обича да се връща към стари връзки с мъже, зачерквам ги само със този мъж съм си така, бил е по специален и все още е, въпреки че аз не съм била за него толкова значима. Радвам за теб че развоят на събитията е останал положителен и за двама ви, дано да те потърси отново, успех мила!

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0f122f1110
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте, авторката съм. Считам за нужно да Ви кажа как се развиха нещата, защото всички писали в темата ми бяхте много мили и съпричастни. А и е добре за опит човек да знае като как може да протекат някои неща.
Както предположиха някои от Вас, че ще пише - да, писа... след около две седмици, в които бях в неведение. Поствам директно написаното от него:
"В последните седмици около мен някои неща се промениха. Имах разговор с жена ми, започнах да мисля какво ще причини всичко това на детето и то точно в тази възраст. Много мислих, нищо не можах да измисля. Може би ти прави впечатление, че никъде не споменавам, че съм те наранил... но може би това е по-добре отколкото каквото можеше да се получи.
Но ще ти кажа, че ти никога няма начин да загубиш моето уважение.
Между другото ще ти кажа и това, че жена ми знае за теб. Да, така е, аз нямам навика да крия щом питат. Ако не искаш да знаеш –не питай. Така накратко, което знае е, че си единствената жена от миналото ми, която е запазила уважението ми. Не говоря за партньори само.. изобщо.
Love
S. "
Аз му отговорих спокойно, че го разбирам и от тогава кореспонденцията прекъсна. Аз съм добре, всеки ден ме отдалечава от тази история, преосмислям я трезво и разбирам, че се е подал на моментни терзания, после е изтрезнял бързо... е, не чак толкова бързо, цели 9 месеца.
Надявам се сега да е спокоен с взетото решение и най-вече да го съблюдава и да е наясно със себе си. Ще видим!
За мен животът си тече нормално и Ви желая слънчево и отмарящо лято.
Благодаря на всички включили се в темата още веднъж, бяхте ми много полезни!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker