Живота ми е безинтересен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живота ми е безинтересен
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2029 пъти
Здравейте читатели. Не за пръв път пиша тук в този сайт. Както виждате в заглавието на темата, изпаднал съм в много тежка депресия, живота ми е безинтересен, живея ден за ден и просто чакам деня в който ще си отида от този свят. Момче на 23 години съм с добра физика и висок около 190 см. Просто нищо не ми се получава в живота, наскоро ме уволниха от работа, приятелката ми ме остави и се чувствам още по-зле. Имам прекалено ниско самочувствие... та аз себе си не харесвам а какво остава за останалите? Посетих психолози, невролози, психиатри, кардиограми си правих, но гадни мисли и паник атаките си остават в мен и ме мъчат. Имам чувството, че се задушавам и всеки един момент може сърцето ми да спре да бие. В голяма дупка съм изпаднал и това не е от сега а е от миналото лято. Вече една година така, сумати хапчета смених, но те много ме омайваха и много ми се спеше от тях и ги спрях. Имам нужда от любов, не от майчина а знаете каква. Само тогава се чувствам по-спокоен, но не се получава. Живота ми е еднообразен, всеки ден вкъщи като разхладнее отивам да тренирам и пак вкъщи, всичко заради това че нямам пари и живея еднообразен начин на живот. Абе с една дума побърквам се. Чета из интернета статии как да заобичаме себе си за да живеем в хармония, но явно не мога да вързприема от написаното. Имам нужда от жена и от секс, всичките ми връзки са краткотрайини, точно заради тези причини, че като ме разберат какъв съм и ме изоставят и после плача от мъка. След секс се чувствам релаксиран и отпуснат и ми е много добре. Н езнам вече, какво да правя, какво да променям. В мен се е настанила омраза и завист!!! Благодаря за излушването.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4937cbe1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ако бях мъж с твойте размери - физика и телосложение щях да вкарвам всяка в леглото... жените понякога се лепят само заради високия ръст.. давай смело бе какво е това отчаяние..

Аз от 1 година нямам приятели по празниците съм сам.. на твоята възраст съм.. вярно е за глупости, които сам направих и аз съм виновен, но какво да направя. не мога да върна времето назад. едно извинение на променя нещата..

ей сега си правя да ям, че после съм на фитнес. това ме отдалечава от всичко и от всички

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 865fc3fb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За да стигнеш до извода, че само секса е интересен си много безинтересен човек.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5ac7c5040a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре, в някаква форма на депресия си. Случили са ти се много на брой неприятни неща едновременно. Това щеше да се случи на всеки друг в подобна ситуация. Има едни такива ситуации в живота на преход, в които човек по-бавно се адаптира. Това е причината да си в подобно положение.

Преувеличаваш с това, че чакаш някакъв последен ден, в който ще си отидеш. Ще го чакаш докато не си намериш нещо, което да те ентусиазира. Да умреш от скука е просто израз - от мен да го знаеш. Такова явление няма.

Отговори си на въпросите какво ти дава сили и те ентусиазира и мотивира и го следвай. Никой не го знае това по-добре от теб. Спри да правиш експерименти и първо заобичай себе си. Как става това ли? Стани това, което харесваш в другите. Така ще придобиеш и самоуважение, че си постигнал нещо значимо за теб. Информацията какво обичаш е навсякъде - хората около теб, филми, интернет, музика.

Чака те много работа върху себе си. Почни полека и разумно и бъди търпелив. Имай визия за това, което искаш да става и се старай да го направиш по този начин. Ако не знаеш как да го направиш си открадни начина от някой който вече го е направил. Спри да четеш из нета за неща, за които вече знаеш отговора. Няма общ отговор и няма как да има, тъй като всеки от нас е уникален.

Ако преди да стане тази промяна в живота ти си бил щастлив, вече знаеш какво търсиш и само трябва да си търпелив и да го намериш, само че, в друга ситуация. Ако ли не, се запитай какво те прави щастлив. Със сигурност мога да кажа, че не е сексът.

Направил си много голяма крачка напред, че си разбрал, че психиатри и психолози, невролози и т. н. не помагат. Това е похвално. Те са безполезни и винаги ще си останат такива. Със здравето ти няма нищо. Внимавай какви мисли си вкарваш в главата и особено навиците на мислене. Това е от много голямо значение. Тренирай не само тялото, но и ума.

Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9f258552b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери си работа, като начало и си запълни всяка минута, да не мислиш за глупости. Все ще ти се наредят нещата, ще си намериш жена, но просто почни работа, за да влезеш в някакви релси и да тръгне живота ти. Недей да мислиш, че се единственият това е масово, роди на скоро мой познат, мъж канара, винаги съм му се възхищавала през какви неща мина и през колко проблеми и се оказа, че този човек от години се бори със същите проблеми, като теб. Бях изненадана, но продължава да се бори и не се предава, работи за малко пари, но се скапва от работа, защото иначе още по-лошо. Успех! Знаеш ли и колко жени са в същото положение, така че смело.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f2e72ccc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако нямаш образование го завърши първо, че на 23 уволнен звучи така, после другото от самосебе си ще мине.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3d4f6dfcaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Намери си работа, всичко после ще се нареди. Трябва да си постоянно ангажиран с нещо, иначе съвсем ще изперколясаш, колкото и книги да четеш. И не разбрах - секс ли ти трябва или жена? Има разлика.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: af7a3b608b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така, начи, имаш малко като моя проблем. Но, ако се замислиш не е чак такъв. Например аз винаги съм имал всичко почти - приятели, не съм беден, не съм и богат много, но не се оплаквам. Просто и аз като теб си имах супер мн приятелки и връзките ми все бяха по 2-3 месеца или нещо за веднъж и много се бях сдухал, че не могат да ме заобичат или ако ме заобичат ме хващаше страх и късахме. Но миналата година си казах, ебал съм го, квото стане, започнах да си търся нещо важно и мотивиращо за мен - в твоя случай няма значение дали искаш да дтанеш нацепен, да напишеш книга или да завършиш няква яка специалност, или да почнеш собствен бизнес. Намери това, което искаш да си и нещата ще се наредят. Така от собствен опит мисля, че ще ти е от полза. И ето, нещата се наредиха, сега имам вече най-накрая нормална връзка около половин година. Иначе всеки има някви периоди без секс, не може само тва, братле

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1dcd11bf50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз обичам секса и в момента бих се зарадвала на връзка с такъв мъж като теб. За начало - без ангажименти, за релакс и забавление. Малко лятна свежест... Как да се намерим?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9ecd4d1fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не се отчавай ще си намериш момиче, хубаво е човек да има самочувствие но в границите на нормалното, ще се оправиш живота е пред теб все пак си само на 23. Само недей да ставаш гадняр защото много мъже го правят, не се възползвай ако момиче се влюби в теб, уважавай всяка любов която ти се дава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker