Имам чувството, че аз досаждам, въпреки, че твърди, че не е така. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам чувството, че аз досаждам, въпреки, че твърди, че не е така.
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 4379 пъти
Срещнах го преди две години. В началото много напорист, чак се плашех че с гръм и трясък навлиза в личното ми пространство. Разбрали сме се да не разваляме нищо изградено досега (семейни сме). Сега е обратното. Имам чувството, че аз досаждам, въпреки, че твърди, че не е така. От друга страна много го нападам с и без повод. Той не си прави труда да се защитава или да отрича. (Бивш плейбой е, но май няма бивши). Понякога така млъква със седмици, че просто може да ме изкара извън кожа. Твърди че не е безразличен, но поведението му не е и на влюбен. А е толкова лесно да кажеш на някого: "Не ме кефиш, ок!!!", отколкото да се чудя в какъв филм позволих да ме забърка и как да изляза от него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 49952c086e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иначе намери ли каквото търсеше, т.е. каквото ти липсваше вкъщи? А и чак да е влюбен - просто си е търсел разнообразие.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1f541c2a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всъщност проблема е твой, не негов. Опитваш се твърде грубо да поляризираш нещата: "или - или!". Защо да ти казва "Не ме кефиш, ок!!!", след като това не е вярно? Защо и да не "млъква със седмици", след като така чувства нещата? Ти в някакви "семейни задължения" към себе си ли се опитваш да го вкараш? Ми ако поведението му не те кефи, просто му кажи ти: "Не ме кефиш, ок!!!" (щом е толкова "лесно" да се каже на някого) и си вдигни чукалата!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1195206b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От авторката: Не съм намерила това което търсех. По онова време даже и нищо не търсех. Обещах му в следващият живот да го направя верен. Ясно е, че не е било само разнообразие... (2 години за разнообразие, това и по филмите го няма). Свикнах сутрин с кафето да ме чака имейл. А навика е голяма работа.

Казах че ми писна от това мълчание. Отговор не последва. И така, сега ще си мълчим и това е. Понякога и в мълчанието има очарование. Неслучайно кръстих историята си "Банална история", но модераторите са я променили.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9ef86847bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер две, много си нападателен. Ако този мъж се държи с претенция да има и някакви емоции, то трябва това да си личи постоянно. Предполагам, че авторака, за да иска нещо от него, той й е дал поводи тя да го иска. А много е недостойно поведението на мъжете, когато постоянно се държат противоречиво и ту са много увлечени, ту пък не им пука. Ами да заеме някаква позиция в крайна сметка, да си каже ако от нещо се е уплашил и след разговора, да решат на кой как му изнася. В крайна сметка са зрели хора, които вече имат някакви отношения и е редно да говорят, ане да се объркват един друг с мълчание.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8de5d181a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   моят съвет е да бягаш надалече от такива, които мълчат. такъв тип никога няма да е способен на нормален диалог и човешки отношения. просто има някакъв проблем или комплекси; гледай на него като на болен, но не се кандидатирай за негов доктор. времето е ценна стока, потърси си по-подходящ! Късмет:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker