Първата любов за втори път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първата любов за втори път?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2095 пъти
Здравейте! Искам да отворя една такава тема мисля че ще бъде интересно всеки от нас да сподели своето мнение!

Случвало ли ви се е да срещате първата любов отново? Примерно някой който в миналото ви е наранил, вие сте страдали за него но все още го обичате. Или пък с вашата първа любов сте се разделили и след това се занимавате години но нещо ви пречи да сте заедно, но никой от вас не взима решението да продължи без този човек?
Ето и моята история!

Миналата година се запознах със едно момче, всичко беше прекрасно той ми обръщаше много внимание, винаги ме караше да се чувствам добре, грижеше се за мен, изненадваше ме постоянно всичко беше прекрасно както казах. Но винаги има едно НО...
Той преди мен е имал друга която му е изневерявала, използвала изобщо не е държала на него, това съм го чувала както от него така и от други, живеем в малък град и всички говорят че е много добър и тн... Обаче се разделихме но поддържахме връзка, пишехме си, излизахме абе общо взето се занимавахме но не бяхме заедно. Напук на другия се дразнехме, карахме, ревнуваме не си говорехме с месеци, после се засичахме било в кафе или другаде и той винаги ми пишеше смс или ми звънне а дори и проявяваше срам понякога и негови приятели ми казваха да отида при тях. Така вече е една година, винаги се срещаме и всичко за ново започва. Искам да кажа че през тази една година в месеците който не си говорехме не ни се получаваше с никой друг да бъдем както на мен така и на него, та мислите ли че това е съдба, много от приятелите ми казват че съдбата има нещо предначертано за нас.... Искам да кажа че съм на 19 години уча и работя. Моля без да хейтвате! Споделете и вашите истории свързани с първата любов срещате ли я пак? Има ли съдба според вас? И хората който сме обичали, но са ни наранили дали един един се връщат при нас за разкаяние? Ще ми бъде интересно да прочета! Хубав ден ви пожелавам!

Моля редакторите да публикуват историята ми ще бъда благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: c344cc8664
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си млада и зелена и е добре, че търсиш съвет. Моето първо гадже имаше един хубав лаф, който е единственото хубаво нещо, което научих от него „Прочетен вестник не се чете отново“
С това той обясняваше отношението си към всичките си бивши. И беше прав. Когато скъсах с него действително приключих и това беше добре така. Веднъж като не се е получило, няма как да се получи.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 99c165c5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е..защо намеси и бившата в цялата история,ако имаше силни чувства между вас нямаше да я споменаваш.Не ми се е случвало конкретно ако съм имала връзка преди тя уш е приключила.Писала съм си с някой друг приятел или познат с който не сме имали нищо сериозно като задълбочени отношения и мисля само това.Иначе имах желание с един бивш който ме остави,след раздялата найстина не успях да си намеря друг който да обичам така.Помня една случка със сегашният ми приятел,тъкмо бях започнала да го харесвам и си помислих че със сигурност ще се влюбя и точно в този момент както бях забравила за бившия за малко-два,три месеца.И при наличието на новата ми връзка той се появява съвсем неочаквано или по скоро ние се появихме,просто ей така случайно.Това беше миналата година към края,осъзнах че изобщо не съм го преживяла и че живота си е малко гаден,ако ви е писано ще бъдете заедно ако ли не здраве да е.Той все пак трябва да направи нещо по въпроса иначе не го чакай дълго защото да не да останеш разочарована.А можем ли да вярваме в съдбата,виждаш в моят случай ме е прецакала.Със този мъж се разделяхме,събираме и пак продължавахме но накрая стана друго.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4e95878198
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката, имах едно гадже но сега осъзнавам че не съм го обичала, с него беше същото много пъти опитвахме не се получаваше и на 3тия път се получи и бяхме заедно 2 години и половина.. Със него беше по същия начин но бях малка и си мислех че всичко което лети се яде... Благодаря ти че отдели време да прочетеш историята ми! Иначе съм съгласна че историята на една книга края винаги е един колкото и пъти да прочетеш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4e95878198
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

4.   Да ти кажа честно моя приятелка имаше едно такова гадже като млада но се разделиха, и сега се засякоха отново след 5 години и в момента са заедно от една година.. Така че има съдба моя гледна точка.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8674ab5ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не, не смятам, че е "съдба". Смятам, че и двамата не сте достатъчно зрели, за да кажете какво искате и да го потърсите, независимо дали това значи да сте заедно, или не. Очевидно не сте разбрали, че връзка не се гради като си правите напук, карате се да ревнувате или се инатите, заради някакви нелепи разбирания. И това не е хейт, това е моят поглед върху нещата. Не го казвам с цел да те обидя или да те накарам да се чувстваш зле, напротив. Предполагам, че както при много други, така и при вас, това нещо ще отмине с времето. Няма да си играете на котка и мишка цял живот, нали?! В един момент или ти, или той ще се отегчите от това непрестанно натоварване, ще си дадете сметка, че е излишно. Съветвам те по-скоро да си изясниш какво искаш, не всичко е толкова трудно и сложно, колкото си го представяш. Повярвай ми, като вземеш някакво решение, определено ще ти олекне, независимо какво ще избереш. Но така си губите времето и двамата в безсмислени спорове, негативни емоции и напрежение. Вместо да градите нещо, вие тъпчете на едно и също кофти място. Но ти сама трябва да стигнеш до този извод, не може никой да те убеди в нищо, ако не си разбрала, че е време да се променят нещата.
Относно въпроса ти дали хората се връщат един ден...смятам, че твърде наивно би било да си мислим, че след като някой се е подиграл с чувствата ни, той ще се върне някога, за да се разкайва. Сигурно има и такива случаи, но те са рядкост. Как един човек, който не се е интересувал достатъчно от теб, докато сте били заедно, ще се върне назад в миналото след години и ще пожелае нещо повече? По-добре е да не храниш подобни надежди и да не разчиташ на такова стечение на обстоятелствата. И това няма да те направи черногледа, просто съди по действията, а не измисляй някакви хипотетични сценарии. И най-важното, имай някаква цел, искай нещо, недей да чакаш отнякъде някой да се върне и всичко да се нареди.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 04b90b3568
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз първа любов съм нямал, защото съм я бъркал винаги с едни други чувства и копнежи. Но имаше едно момиче, което ще помня още дълго. Любов не, но съм си поплаквал когато съм се сещал за нея. Вече е омъжена и има две деца и живее в далечен град. Тъпия фейсбук не ти оставя никаква възможност за мечти и глуповати въпроси. Може да съпреживееш цял един човешки живот чрез него и ако се срещнем след двадесет години с нея, вместо да я питам къде е ходила и какво е правила, ще и кажа -Помниш ли като беше там, а там и там. Децата нещо намръщени ми се струват. Гледаш ли ги добре?
А, как само би било някак си в тълпата да докоснем раменете си, като напълно непознати и преди да се изгледаме злобно да позная в нейните очи моя оазис от надежда и възродени въздишки. Да хванем ръцете си и тълпата сякаш разбрала какво се случва , да забави своето темпо. А, ние, ние да се эавъртим така сякаш започваме нашия закъснял двайсет години любовен валс. И изпод пръските радост идеща от неочаквана среща да седнем на някоя пейка и нетърпеливи да узнаем съдбата си изтъкана от спомени с треперещи от вълнение ръце да се запознаваме с нея под формата на почти избелели снимки, но грижливо пазени до най-топлото място, до сърцето.
Уви, заради фейсбука, ни валс, ни въздишка, ни... мечти. Рожден ден-50 снимки, почивка някъде си-100 снимки, Коледа-40снимки, Нова година-300.
И усещам как онази наша пейка се стопява във мечтите ми, неизтанцувания валс се превръща във забранения плод, а докосването на раменете остава... остава за друг живот.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4e95878198
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Авторката, благодаря ви че отделяте време да разкажете вашите истории много ми е интересно да ги чета. Номер 7 много си прав за фейсбук, изгубихме смелостта да говорим в очите...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d3b9d62a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много красиво споделена е тази мечта за валса :) Аз пък не мисля, че Фейсбук краде нещо - истинският контакт си остава истински контакт и когато е писано, ще се случи. Стига и двете страни да си позволят това :) А и възможно е тази жена, за която говориш, да усеща, че мислиш за нея и понеже няма как иначе, така да те доближава до живота си, просто да иска да го сподели с теб по този начин. И да се видите тогава, когато му дойде времето. Любовта никога не идва късно :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker