Имам магия за невървеж в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам магия за невървеж в любовта
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 4282 пъти
Започнах с любовта отрано - гаджета от детската още, първа целувка уста в уста с момиче - в 1 клас. До началото на гимназията имах доста гаджета. И точно когато навлязох в тази възраст, в която връзките стават по-важни за един месец изведнъж залинях, нямах никаква енергия и все ми се спеше. Тогава забелязах странно държание на околните към мен - дразнеха ми се без причина, момичетата спряха да ми обръщат внимание, а преди това сами идваха при мен, останах и без приятели. От 10 години нямам нито един приятел, 0, нада. Нямам и гадже, колкото и да се старая не ме възприемат - или ме третират като неведим или не ме харесват.

Определено е магия, до сега не вярвах, но едно момиче преди време ме прокле и ми каза че ще ме накара да съжалявам, че съм я игнорирал.

Ако е намесена магия, нищо чудно защо никакви доктори и психиатри не помогнаха. Ако в следствие на магия е променено полето около мен, с времето ще се и засилва. Хората и в частност жените продължават да гледат все едно през мен, напълно невидим съм и отчитат присъствието ми само когато кажа нещо, което евентуално им е полезно или ги кефи на момента. И след 20 сек пак ме "забравят".
Ето как протичат запознанствата ми - 2-3-4 срещи наживо, ако имам късмет. След което пак волно или неволно нещата ще замрат. В случая психологията няма особено да помогне, не и без отстраняване на въздействието. Дотогава всички срещи ще протичат предимно по една схема - Нов човек, опознаване малко, ами сега накъде - я дай да се отдръпна да помисля - и в краен резултат отдръпването продължава до разпадането на контакта. И другата гадна особеност е че подобно въздействие освен на новите контакти влияе и на старите такива и хора, с които си бил с години приятел почват да се оттеглят без причина и да те "забравят" докато не си им пред очите.

И ако пак смятате че магиите са глупост ще ви кажа че единствено подобрение видях след като писах в Руската църква желание, вярно за няколко месеца, но изведнъж всичко в живота ми беше наред и привличах вниманието на момичетата и хората като цяло, изведнъж спряха да ме игнорират и да се държат зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: d7398cff47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да ти помогна със съвет за проблема ти, но интересното е това, което сподели за Руската църква. Три пъти съм пускала желание там (не съм от София! ) и са ми се сбъднали! Е, важното е и какво си пожелава човек. Първото ми желание беше още във втори клас, после на 18 г., последното някъде преди 3-4 г. и всички ми се сбъднаха. Аз самата съм здраво стъпила на земята, прагматична и праволинейна...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1432bbe77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм си писала желания в Руската църква и резултата беше, че точно след това се случи точно обратното на това което бях писала. На мен уви не ми помогна... а там ми беше последната надежда... Колко приятели имам и аз - нада. Любовници и гаджета - нада. И така до безкрай...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8805554a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За мен това лично е автомагия - решил си, че някоя ти е направила нещо и хоп! ето всичко е налице...но ти самият вярваш в това и го проектираш. Вярваща съм и точно затова ще ти дам съвет да отидеш при някой Поп и да ти чете Киприянова молитва, ако не знаеш за какво става въпрос, в интернет ще разбереш. Успех! Вяра!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bfc8679a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нещо много познато ми звучи тази история, имам приятел със същите проблеми къде ходи и дава пари по разни врачки. Колкото и да му говоря да се спре ефект никакъв.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 463c062db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И като си помисля, че вотът ти е равен на моя...

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 40176c9e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

6.   Цялата "черна магия" е в главата ти! Колкото повече се самонавиваш, че ти е направена магия, толкова повече няма да ти върви и с момичетата и по принцип. Така, че спри с тия глупости, защото докато вярваш в тях наистина ще се проваляш.
Колкото до писането на листче в Руската църква, всичко пак си е до самовнушение. Като си решиш, че няма начин нещата да не се сбъднат и хоп, те вземат, че станат. Ама не заради намесата на дядо Серафим Соболев, а защото си си променил мисленето и си почнал да мислиш позитивно. Така, че ако това ти действа добре, ми лошо няма пиши си листчета, но понякога не е достатъчно, а трябва и да положиш усилия за да ти се изпълни желанието.
Един пример, имах състудентка, която беше голяма паника и всеки път преди изпит ходеше до Руската църква да пише желания. Е, нямаше успех и редовно я късаха. По простата причина, че ако ще и 1000 желания да напишеш, докато не седнеш да учиш, няма да стане. Така, че вярата помага, ама не разчитай само на чудо, ами си действай за да ти се изпълнят желанията.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8aeeb37bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Слабея без причина. Освен че съм невидим за всички хора, ям много, а слабея. Щитовидните ми хормони са наред, всички изследвания винаги са ми наред. На ръст 180 съм станал 58 килограма, което ме плаши. Ще се изследвам за язва, но вече много ме е страх и останах без пари от куп изследвания, които показваха, че всичко ми е наред, а в същото време се чувствам ужасно.

Автора

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 18eb852cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Имаш магия за малко мозък. Трябва ти антимагия, която ще намериш в книгите. Попрочети малко, поогледай се, намери причината първо в себе си, че тогава тръгвай да обвиняваш паранормални измишльотини.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 725d389006
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Напълно си изкукуригал. Я хвърли малко размисъл над поведението си и вида си и може да откриеш защо не те щат след 2-3 срещи.
Иначе, да, по-лесно е да си измислиш някаква външна причина, вместо да търсиш вината в себе си.
И какви са тези "връзки" и "гаджета" дето си имал между 1ви клас и гимназията? Откога се броят за любовни срещи тия бебешки истории?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 748d2ecb8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко е в главата ти. Магии не знам дали съществуват, но знам че има едно нещо наречено "сила на мисълта". На времето гледах един филм - Тайната. Говореше се за тази сила и с времето осъзнах, че наистина работи. При теб проблема е, че си си втълпил, че ще те отбягват и точно това се случва. Опитай просто да промениш мисленето си. Мисли положително и ще видиш как живота ти ще се промени.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 87cfe4937e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Такива магии и ритуали не се правят предполагам от прищявка, трябва да са сериозни причините, психически или емоционално нестабилни, хора който имат проблеми въз основа на егоизма, ревността, омразата. Имаш ли недоброжелатели или съперници, трябва някой много отчаяно да се стреми да те съсипе за да правиш подобни крайни заключения. Има си ходжи и стари баби който могат да изпълнят такива поръченията но не зная за какви деяния става въпрос и изобщо има ли нещо вярно. Малко е трудно да правиш предположения само от несполуките си в любовта а има къде, къде по сериозни теми. Аз по скоро го виждам като негативно влияние насочено към определена личност, а за тези който вярват се води като груба намеса в съдбата на човека която има тежки отражения и върху живота му. Но не мисли сега за тези глупости авторе, понякога и сам можеш да си ги внушиш. А чувал ли си че хората със силен дух нищо не ги хваща, зареди се със позитивна енергия, не се тревожи ако има магии има й господ, а той си знае работата.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4df76a133d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами щом виждаш, че Бог ти помага, обърни се към него за помощ. Поговори със свещенник, кажи му, че искаш да се кръстиш (ако не си) изповядаш и причастиш. Не че след това жените ще са луди по теб, но Бог ще те избави от каквото и да е проклятие, а след това, да бъде неговата воля.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d1b5bb0894
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Единствените хора, които вярват във тия простотии са слабохарактерните.

Не можеш постоянно да се оправдаваш със тъпите магии. Просто потърси грешката в себе си и спри да харчиш пари за шарлатани.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f3754f8880
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Същия като теб съм. Преди гимназията и първите две години. След тва се превърнах в едно нищо. На 21 съм и не знам дали въобще ще си намеря някоя. Негативизма расте и нищо повече, все повече не ми се приказва с тях, защото знам вече като по учебник кво ще се случи...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3ad8fe9893
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Моля ти се не мисли такива глупости. Имам приятел , на който от около 2 години една циганка му проми мозъка с тия глупости и оттогава не може да се спре. Звъни по нощите на "Феномените", на "Шесто чувство ", на "Езо ТВ" , поръчва си разни талисмани и отвари да го пазят уж - като помирисах една от отварите му ами то си беше чист камфоров спирт или разтвор, а той пръсна 90 лв. за него. Ходеше при една в Благоевград всеки месец да пи снася по 100- 200 лв. накрая се осъзна че го лъже и уж се спря, но преди месец два пак намери някаква врачка в Люлин и сега при нея почна да снася 30 лв. всеки месец. Всичките мои и на негови познати опити да го убедим да се вразуми са напразни. Сега стигна дотам, че сега в жегите ходи с дълъг ръкав и не смее да се ръкува директно, а с ръкав върху ръката да не би някой да вземе случайно пак да му предаде негативна енергия. ж. 23

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 8aeeb37bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   За съжаление и на мен нищо от Руската църква не ми се е сбъднало. Хората на работа ме мразят.

Автора

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 71a6e276d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм чувала, че направената магия се усеща като вид чуждо присъствие. Явно трябва да намериш човек, който да я развали, но не някакви измамници, а човек, който наистина знае какви прави. Такива, обаче, се срещат рядко. Аз чета някои неша, относно магията, но съм още в началото.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 1ba64ec753
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 17, каквато и да било магия, ако изобщо е подействала.. се разваля само от свещеник. Ако си християнка няма шанс да ти подейства. Просто съм изумен от наивносста с която някои навлизат в тези наистина опасни води. За магии чела тя...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 23 дни
hash: 1ba64ec753
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 16, за да се сбъдне нещо, трябва да е поискано от християнин с вяра, който живее по Божиите закони. А не както някои, имало някаква сила и се отнасят с Църквата както сеуверните(суеверие-напразна вяра) със своите глупости. Ще отида и ще направя нещо и хоп, Господ ми дал каквото искам, нали ми е служител. Тука е и другото, че ще ни даде нещо само ако то ни е от полза за вечносста и за спосяването на нашата душа. Това е християнската идеология. Някои неща ни тормозят, но понякога имаме нужда от тях, за да станем по-силни или пък да не станем самодоволни сви*е.

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 71a6e276d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Да, 18, чета за магии, някакъв проблем ли е? Това, че вярващите не ги достигали магии и че само свещениците я разваляли, не е вярно. Толкова истории съм чувала за вярващи, страдащи от проклятия... Прочети нещо по темата, вместо да нападаш другите.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 1ba64ec753
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 21, извинявай ако си се почувствала нападната, просто наистина като си вярващ н действителност, то ти се дава да разбереш за тези неща повече. И не, ако е действително вярващ няма как да го хване "магия". Даже един от най-великите светци на Св.Православна Църква, а именно св.Киприан е бил магьосник, изключително силен при това, а става християнин точно когато не може да омагьоса обикновена християнка и се пита как аз изучавал окултизма(сатанизма) толкова дълго време не мога да накарам една необразована християнка да съгреши, да прелюбодейства. Така се ражда както писах по-горе и този българо-руски светец от български произход. И до сега бива почитан и в Русия, в България и т.н. Просто знаейки за опасносста от това като човек който също е пропадал така(за съжаление :( ) и знам как бях благодарен, че съм излезнал от тези глупости, които естествено не знаех, че са толкова опасни. Твое право е дали да се "вслушал" в написаното, аз интерес нямам да пиша, просто се опитвам да споделя опит. Появилите се емоции вероятно не са позволили да се изразя по-добре, още веднъж, съжалявам. Внивамай все пак, моля те. Всичко най-хубаво.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 22 дни
hash: 520150c169
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   "На ръст 180 съм станал 58 килограма," е авторе никоя жена не иска скелет на батерии в леглото си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8aeeb37bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   2 аз съм автора и при мен в Руската църква в началото ми помогна, но сега разбирам, че по-зле са станали нещата. Със всяко писане там все по-зле ставаха. Станах като белязан и ще търся българска църква, където да ми четат Киприянови молитви, повече в Руската не влизам! Особено здравето ми много се влоши след писане там!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eacfe57251
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Много интересно, авторе щото и аз имам същия проблем здравословно не знам какво ми е, а с жените не ми върви въпреки че съм имал доста възможности и си правя нещата както трябва. Интиресното е че и аз като теб съм 180см 58 кг

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0598c36c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Нещо се случва с тялото ти и след като не е хормонално, значи трябва да се търси друга причина. Изследвал ли си се за паразити? Нивата ти на кръвната захар как са? Хемоглобинът ти как е? Принципно 58 кг на ръст 180 см никак не е мъжествено - не се чуди, че жените не са привлечени от теб, външният ти вид явно не им допада. Ако както казваш ти, някой те е проклел в посока да няма женски интерес към теб, то тогава това не обхваща и проблемът с теглото. "за един месец изведнъж залинях, нямах никаква енергия и все ми се спеше" - лепнал си нещо, което с времето се засилва. Непременно се изследвай и за кучешка тения. Във всеки случай ти трябва опитен паразитолог, на там отиват нещата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 519ded1ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Номер 27, ако прибягваш към Бога когато усетиш поради изведнъж увеличили се трудности в живота ти, че той ти трябва, където и да пишеш или да се помолиш, нищо няма да стане. Защото това което отваря вратите към Бога не е само мястото, а това което е в сърцето. Има ли там чиста искрица надежда и упование в Господа Бога или просто да пробваме, понеже сме прочели или чули, че помагало. Трябва да сме мъдри, защото и близо до храма на Божий човек може да сме по-свързани с човеконенавистника, ако нагласата ни не е правилна, ако сме там без да вникваме в проблематиката на положението ни. Почти никога не губим здравето си по естествен път.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1260545087
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Не говорете така за Руската църква, там е свято място, Бог е велик и помага-зависи за какво се молиш. Каква е разликата от Българската и от Руската църква, все сме си православни християни. През 2011г. постъпих във ВМА с доказано тежко онкологично заболяване-рак на гърдата. На другия ден ми предстоеше тежка операция, подписах информирано съгласие да ми отрежат гърдата-всички изследвания категорично показваха, че нещата не са добре. А бях млада, ужасно беше. Нямах друга надежда, освен Бог, който се дави се хваща и за сламка. Изпратих вечерта преди операцията съпруга си и сина си да напишат писмо до владика Серафим и да го измолят да се застъпи за мен пред Бога. Когато се събудих от операцията разбрах, че гърдата ми не е отрязана, само туморът е махнат с прилежаща тъкан, лимфните възли са чисти и няма метастази. Когато ме изписаха първата ми работа беше сама да ида в Руската църква и да моля Владика Серафим да ме оттърве от химиотерапия-ужасявах се от нея, повече от диагнозата си даже. Милостивия отново се застъпи за мен, и през това не минах. Всяка сутрин и вечер се моля и благодаря на Бог и на великия застъпник пред Бога-владиката Серафим, Аз твърдо вярвам, а вие както искате-пишете глупости за изпити, вместо да седнете и да си научите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e3db1bf8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Мхм, със сигурност причината да нямаш нормална връзка от 10 години, не е във теб, а "магия". Ако ли не, е някаква конспирация от Узбекистан. Или в климатичните промени. Или в топящите ледници.

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker