Kак да напусна приятелката ми която обичам повече от себе си но виждам че ние не сме един за друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Kак да напусна приятелката ми която обичам повече от себе си но виждам че ние не сме един за друг
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5578 пъти
Kак да напусна приятелката ми която обичам повече от себе си но виждам, че ние не сме един за друг. Аз съм улегнал мъж на 33 работя в чужбина финансово сме добре тя е много млада на 22 години имаме много различия в мисленето, тя никога не е имала сериозна връзка през живота си, аз се грижа за нея отдавам и се изцяло да се чувства единствена но не се чувствам обичан, пренебрегва ме постоянно, тя ми казва че много ме обича но не го показва по никакъв начин, предложих й да дойде при мен но не иска засега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6f6cc4d54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не иска да дойде, защото въобще не знае какво иска, много е млада, макар че съм виждал девойчета на нейните години да знаят по-добре и от по-възрастните какво искат от живота. А ако решиш да я чакаш да узрее, ще одъртееш и може и да те зареже. Намери си средата.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8e5e659f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "...която обичам повече от себе си..." - не знам дали го съзнаваш, но тук става въпрос за емоционална зависимост от твоя страна, приличаща по-скоро на наркоманиите, отколкото за обич/любов.
Просто престани да я търсиш и всичко ще приключи от самосебе си. Сега ти се самозаблуждаваш, че тя те обича, а на нея й е добре така (някой да се грижи за нея), понеже щом до тази възраст не е имала нищо сериозно зад гърба си, явно е доста инфантилна.
При всички положения обаче - едва ли имаш бъдеще с нея.

И още нещо - струва ми се абсурдно някой да тръгне да напуска страната си просто така - заради нячие желание. Хората бягат поради страх или (вътрешна) несигурност/неудоволетвореност, иначе "декорът" на който се развива живота ни няма почти никакво значение.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: dbfddafa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей,не е голяма разликата само някакви си 11 години ,но понякога си оказват влиянието.За любовта граници няма,да ама не!Ако сте от много време заедно сигурно си забелязал тези недостатъци по-рано,защо чак сега мислиш за раздяла?На момичето може да му се живее още,да опитва нови неща.Някои хора са родени домошари ,а други купонджии цял живот и не можеш да ги усмириш цял живот.Моят приятел е на 26 аз съм на 19,заедно сме от почти 4 години,от скоро живеем заедно.Когато бях по-малка и ми се излизаше исках да се държим за ръчичка да се гушкаме,да се целуваме както всяка нормална двойка.В началото не го разбирах защо се дърпа толкова,но след като баща му ми обясни ситуацията,че той вече е минал през това и сега има друг поглед към живота,защото е вече голям мъж го разбрах, и ето че вече и аз не го правя.Така че хората се променят с времето,колкото повече расте един човек толкова повече той се променя и нагажда към своята половинка

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a98ec72aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дълго време се чувствах като теб. Бях с мъж, когото обожавах, мисля, че и той ме обичаше, но не го показваше и това много ми тежеше, защото ме караше да се шувствам непълноценно. Същевременно, прекарах с него няколко години, през които винаги съм знаела, че не сме един за друг, защото аз исках сериозни неща, а той не беше готов за тях. За съжаление, смелостта не ми достигна, за да се разделя с него. Сега вече не сме заедно, тъй като обстоятелствата ни разделиха. Истината е, че научих, че всякакво отлагане във времето да се прекратят подобни връзки е компромс със собствената съдба и колкото и да ти е трудно, трябва да и кажеш, че я обичаш, но че не виждаш как в бъдеще можете да сте заедно и да бъдете и двамата щастливи, тъй като не искате едни и същи неща. Понякога разделите са за добро. Кураж.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 199002f85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Как може да обичаш някого повече от себе си ( освен децата си , разбира се) . Запитай се ако не беше финансово добре , дали това лапе ще е с тебе . Спри да и даваш пари и ще видиш как ще си намери друг чичко да плаща.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 35ab1b8d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз на свой ред, ако позволиш да кажа от доста време се чувствам така. От около четири години обичам човек, който е с 11 години по-голям от мен. Мислех си и досега си го мисля, че сме един за друг, но живота ми показ, че не е така. Сега прочитайки това, което си написал те разбирам. Аз исках са сме заедно и преди тези 4 години и макар, че виждах, че и той ме иска, неговото решение беше разумно като ме остави. Това, което се опитвам да ти кажа е, че както и в моя случай така и при теб, понякога човек трябва да загърби желанията си и да помисли трезво. Да разбере сама без да влага емоция в нещата, че въпреки, силната симпатия и любов, за хората е по-добре да се разделят и всеки да поеме сам пътя в живота си, за да се развиват. Това е най-доброто решение и за двамата.

В твоя случай мисля, че е по-добре да я оставиш да порасне и да спреш, както пишат и по-горе да я търсиш и да показваш, тази загриженост и внимание. Остави нещата така, остави чувствата й да узреят и тя самата да узрее. Само това е начина да разбере себе си и това, което иска от тази връзка, и ако наистина тя държи на теб и смята, че може да градите заедно бъдещето си, съдбата ще ви даде нов шанс да сте заедно. Осмисли това, което ти казвам, то е от личен опит.

Успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0642a30533
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разликата ви наистина не е голяма, но тя е във възраст когато иска да се забавлява, да излиза, да бъде щура, а ти си минал този период и нейните постъпки ти изглеждат необмислени, детски и незрели. Не я обвинявай, това е нейната зрялост на 22. Човек е зрял на всяка възраст, но самоосъзнат в различна степен. Аз бях така- той живееше ден за ден, не влага нищо от себе си в това което прави, а аз-винаги казвах че кога ако не сега като сме на по 25-26 години да се развиваме, да се стремим към нещо по-добро. защо човек учи толкова или влага старание, усилия, постоянство, въображение ако накрая се задоволява с каквото предложат. Накрая поговорих с него, че виждаме нещата по различен начин. Дори това че той се върна към малкия ни роден град за да не прави експл. разходи за месеци-година, като живее при техните (това ме отблъсна от него категорично, не мисля че беше мъжко). А аз категорично останах там където се дипломирахме, защото искам да се справям сама и за да работя в по-мотивирана среда. Но при нас имаше и други неща. Говори с нея, обясни това което те притеснява, бъди искрен. Първо обмисли обаче какво искаш ти- да останеш до нея още определен период години докато съзрее и тя, или да не продължавате да се разминавате в желанията и нуждите си. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a816b7cf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   ОТ АВТОРА :
аз не я търся обясних и нещата,но тя постоянно ме търси,обяснява ми че аз съм единствения човек на който разчита ,че без мен ще загине,тя няма семейство ,няма близки ,само мен си има а аз искам тя сама да се бори с живота за да може да узрее,спрях си телефона да не ме търси но тя намира други начини да се свърже с мен ,така ме боли и мен не мога да се откъсна от нея казах и ако е писано някой ден ще бъдем заедно.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 199002f85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   С това трябваше да започнеш. Със сигурност те възприема като родител. Бягай дълече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4df22f3df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щастието и любовта спохождат само добрите хора. За да си щастлив трябва да си добър, а да има любов трябва да можеш да обичаш:>да си смел и да имаш търпение, да се радва дори когато те "крадат"Защото има какво да вземат:) а има ли какво да вземат.. има какво да дадеш, а има ли какво да дадеш значи си добър и можеш да обичаш:) а "крадеца" е влюбен в теб:)~а влюбе ли се в теб той вече не е крадеч:), а твоята любов(от;приятел):> всичко е елементарно... доверието е най- важно.. разбиране, мъдрост:> интоицията говори най-добре! Ще вметна и малко религиозна тематика. Човек обича винаги най- малко 3ма. :> Като съдим по това, че всички сме грешни.. кой е женен(омъжен за голямата си любов? ! :) от дрyга страна има само един!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7d28f0da3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Спокойно пич, един ден твоята приятелка ще се събуди сам-сама, разсъждавайки по темата "Загуби от пропуснати ползи".

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8db3489623
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За мен пък 11 г са много.
Утре аз съм на 30, той на 41, аз на 40- полова атлетка, той -кой знае ЛД

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ada84df877
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Това за половата атлетка много ме разсмя:>Той може да е на 20и пак да не може:)~ това ли е основния критерий? ! Да не се чyстваш.. празна:)~Не искам да те обиждам, но чyвствителността на можещия е морал:)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2751107fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Подкрепям коментар 13, аз съм на 24 и имам приятел на 36 (заедно сме 2 години) и разликата във възрастта въобще не ме притеснява особено пък за секса... това ли е важно за теб коментар 12 - секса... замисли се над това - след 10 години ще бъда ли щастлива с него... а той с мен, ще може ли да разчитаме един на друг.... секса не е на първо място
Към автора - "Аз съм улегнал мъж на 33 работя в чужбина финансово сме добре тя е много млада на 22 години"... тук работата при теб е ясна, момичето обича обича парите, не теб... замисли се над това - ако нямаш финанси, ако нямаш възможност да задоволиш всяка една прищявка дали някое 22 годишно момиче ще тръгне с 33 годишен мъж... има ги, но са 1 на 1000000000000 но само такова момиче може да те оцени и да бъде с теб истински

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9cd3fff546
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   "От отвъдното" Обичам те защо да крия, обичам те нима е грях сърцето си пред тебе ще разкрия, обичам те от както те видях. Какво за спомен да ти пожелая, какъв да бъде моят искрен зов игра на щастие.. не ти желая, а само честна искрена любов. За жена ми!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 935eb533e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ето как ги виждам аз нещата - приятелката ти те обичччааааа!!! Изобщо не съм съгласна с номер 14, че момичето търси пари или нещо подобно, просто ти имаш тези страхове и тези мисли са минали през главата ти. Страх те е, че може да те използва, защото имаш пари, а тя не. Но разбери нещо- момичето е на 22, сигурно учи, ако няма от никъде подкрепа (от семейството) това означава, че няма кой да я финансира за обучението й и изобщо за разходите й. Най- вероятно и докато завърши няма да си стъпи 100 % на краката докато не е на стабилна работа. Ако дойде при теб в чужбина става още по-зависима, защото ти сега не я искаш и се отмяташ от нея, а какво ще прави тя сама там ако се откажеш от нея докато е при теб в друга държава? Това пък може да са нейните опасения. Явно се чувства несигурна, защото не вижда в теб подкрепа (усетила е че даваш назад) и явно не се е излъгала! А подкрепата си ти си я оттеглил от нея, защото се чувстваш използван и имаш амбиции за кариера. Получава се голямо разминаване между вас, защото не си комуникирате достатъчно, кажи и всичко направо без заобикалки така както го мислиш.
Разликата в годините не е никакъв проблем, 11 години не са много! Само че на нея и трябва време да си стъпи на краката. И това ще е след няколко години, а не сега. Говори с нея и и обясни ситуацията с парите, нека да започне някъде работа, дори и почасово и дори и да не и стигат парите пак е нещо. Така ще се научи да оценя труда, стойността на парите, самочувствието й ще се повиши, а и ти няма да се чувстваш толкова използван. Другият вариант е да си я прибереш при теб, като забравиш за парите (пак ще помагаш), то е ясно, че пак сама от раз няма да се оправи, но я подтиквай да напредва, да си търси работа, да учи и т. н.
Говори с нея, не я избягвай! Бъди откровен с нея и и постави условия, при които ще се чувствате и двамата добре подчертавам! Ако наистина я обичаш не я наранявай повече и се изяснете, дори това да е края на връзката ви и ако не искаш повече да си с нея и го кажи директно и й кажи точно защо, остави я да си намери щастието с друг! Истинските мъже не са тези, които изкарват пари и карат скъпи коли, а тези които могат да носят отговорност, а в случая имаш такава отговорност, защото си бил част от живота й и й дължиш обяснение дори и за последно! Не се скатавай!
Сам си прецени, ти най-добре си я познаваш, дали е свястно момиче и прецени какво ще правиш. Ако обаче сега не си готов да я подкрепяш не виждам как ще поемеш отговорност за деца един ден, докато тя е в майчинство и не работи примерно. Аз също съм на мнение, че трябва да работи, но ако тя е съгласна да работи какъв е проблема? По -скоро тогава отдаваш значение на кариерата си и на парите.
Аз също имам разлика 11 години с мъжа, с който искам да бъда! И той не ме приема заради парите, работя, напълно сама се издържам, никога не съм му искала пари ( но аз съм и по-голяма от твоята приятелка- вече на 25 ). Разликата в стандарта обаче се вижда - той си купува скъпи коли, ходи по скъпи почивки с приятели, докато аз на този етап не мога да си го позволя! Иска млада приятелка, уж годините не са проблем според него , а в същото време чувствам упрек от негова страна заради финансите ми! И ме упреква, че съм млада и ме възприема като дете! Това съм аз обаче в целия си блясък и или ме приема такава каквато съм или да си върви по пътя! Всяка възраст си има своето очарование и не се чувствам виновна, че съм на 25 за бога!!! Не разделяй нещата на кариера или любов, човек е истински щастлив когато има и двете и всичко може да върви ръка за ръка, едновременно, всеки с неговото си темпо!
Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4383b51917
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Изчакай я да завърши и я взимай при теб!!!Един за друг сте!!Живеем 1 живот,не се отказвай от нея!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f2ce34bb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   много ми хареса отговор 17! Не е нужно да се криеш! поговорете си за мечти, цели и т. н.... Има много момичета на 22-23години, който знаят, какво искат! Аз също съм на 22! Нямам против обвързването и даже живея с приятеля ми вече 2-ра година! Стига толкова за мен :) имах предвид, че е нормално да и се "живее", ако до сега не го е правила. Ако найстина й се живее, а ти не искаш да чакаш, няма смисъл да продължавате. все пак не се обиждай, но ти е време за семейство! потърси по-възрастна жена-към 30-те! Знам, че те боли, много ти съчуствам(защото и на мен ми престой раздяла), но когато виждаш, че сте на различни мнения за Важните въпоси, че сте на различни посоки трябва да си тръгнеш!
Успех и говори с нея сериозно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker