Влюбвам се в грешния пол! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се в грешния пол!
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3417 пъти
Преди два дена за първи път спах с мъж. Още от малък моите приятели все ме базикаха, че съм бил гей. Е, след толкова години базици и обиди реших най-накрая да спа с мъж и да видя за какво става въпрос.

Запознах се с него в един сайт за запознаства. Писахме си известно време, харесахме се и решихме да го направим. Той живее на другия край на града затова останах да спя у тях иначе идеята беше само за един бърз секс. Като цяло не ми хареса. Имаше моменти в които той ме целуваше по цялото тяло, а аз си мислех за други хора, мислех си какво ми се беше случило през деня, даже по едно време почнах да заспивам!

Естествено когато дойде моят ред да върна услугата малко претупах процедурата и не вложих никаква страст или старание. Спряхме за една малка фас пауза и го питах от чисто любопитство кой го прави по-добре мъжете или жените. Отговорът му беше, че всеки път е различно но определено в него момент съм се справял по-добре от всички жени с които е бил. (Само да вмъкна, че и двамата се идентифицираме като бисексуални). Не знам дали го каза за да ми повдигне егото (все пак за първи път правя каквото и да е било с мъж), но ми се стори доста искрен (или може би само на мене ми се иска да е така?) На сутринта пак имаше любовна игра след което си тръгнах. Може би единственото което ми хареса от цялата ситуация е, че беше различно.

Тука идва проблема сега. Немога да спра да мисля за него и това колко си приличаме. От една страна искам някакво бъдеще с него, от друга ме плаши самата мисъл. Чуствам се точно като една объркана 12 годишна ученичка. Страх ме е да не взема да се влюбя, че тогава наистина става страшно! Някой да е бил в подобна ситуация и да сподели как се е измъкнал от нея??

Моля само не ми пишете " Аман от педали..." търся интелигентни отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 933674e081
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен трябва да бъдеш себе си и да правиш това което на теб ти харесва. Трябва да потърсиш този човек и да се опиташ да завържеш сериозна връзка с него , след като мислиш за него и той ти е допаднал. Всеки интелигентен и разумен човек приемащ би и гей хората може да ми пише на [изтрит]

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 100ad3833a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо задължително пробвай с момиче. Ако не ти хареса и видиш, че не е за теб, тогава се насочи към мъже. А с този може пак да се видите и да прецениш дали искате едно и също от живота. Той може да не иска да се обвързва сериозно с мъже или изобщо. В такъв случай няма смисъл да се занимаваш с него и ще се наложи да потърсиш друг. Ако иска - пробвай. Нямаш каквото да губиш; каквото е имало за губене, си го изгубил. Сега смело напред. :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 50ac334e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Първо мисля че е от една страна глупаво да се влюбиш още в първия дори и в истински смисъл на думата. Няма перфектни хора и до колко си пасвате не можеш изобщо да прецениш. Това как се е представил в онази нощ като сте били заедно нищо не говори за него. Ти сам трябва да потърсиш истинската любов и то да не започне с един див секс като за начало защото такива връзки са мимолетни. Не знам но недей да влагаш още повече надежда и чувства защото след това може да не се получи нищо и да останеш душевно разбит. Това е от мен и внимавай какви чувства влагаш и към кой най-вече!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 05db2e0e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   има ли правилен пол?
Второ, щом и двамата сте го искали и е било хубаво, какво „грешно има„.
Внимавай действително с влюбването, защото мъжете не влагате често чувства в секса и ти в момента усещаш как се чувства една жена, след като е била с мъж - ами чуди се и тя, влюбва се. Не прави женски грешки, защото точно гей сцената се слави с хиперсексуалността си и с честото сменяне на партнъора.
Иначе успех и пиши какво е станало!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker