Дали наистина иска нещо в бъдеще - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали наистина иска нещо в бъдеще
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1132 пъти
Здравейте.
Жена съм на 23, ще напиша накратко историята.

Запознах се с мъж на 29. От деня в който се запознахме останахме заедно около седмица. Той спеше в нас, а след това на работа и пак в нас. След това се прибра у тях за един ден, и следващата седмица пак същото се повтори.
От първия ден му казах, че необичам секс за една нощ и имам нужда от сериозна връзка. Той няма приятелка от 2 години и половина, преди това е имал 6 годишна връзка. Има някои неща, които не знам как да ги приема- като негатив или какво...?
Каза ми, че никога не се е влюбвал истински, на бишата си е изневерявал, още от тинейджърска възраст е ходил постоянно по стрип клубове, постоянно е гледал порно и т. н., .
Искам да кажа нещо важно- не си мислете само, че е с мен заради секс, защото ситуацията е друга съвсем- след операция съм, и ми предстои още една, така че темата със секс е сложна, дори аз съм тази която иска, а той се притеснява да не стане беля, правихме 3 пъти, но след това имам големи болки, и затова ми каза, че трябва да изчакаме и втората операция да мине. Другото което е, аз му разказах за това че съм била във връзка с домашно насилие, и му казах, че от тук нататък в мига в който видя че мъжа е агресивен или ме лъже и т. н., просто ще го оставя. Ситуацията е такава, че той е свестен наистина, в момента работи в много голяма компания, мениджър по продажби е, и иска да започне свой бизнес след около 1-2 години. Знам, че работата му е най- важна в момента, в семейството си има проблеми също.
Аз съм сигурна, че след като той знае, че не искам да съм играчка в ръцете на никой повече, едва ли си играе с мен просто. В момента той всъщност доста ми помага с документи и т. н, тъй като наскоро се преместих в Англия.
Той ми каза, че в момента не иска връзка, но от друга страна не знам защо е с мен иначе, тъй като ние секс не правим, за да си мисля, че е с мен заради това. Той ми помага психически много за да изляза от тази депресия след последната ми връзка.
Като цяло, моето заключение е че в момента чака да се опознаем, и да види дали ще стане нещо между нас, не иска да бърза.
Тази седмица той замина на почивка с приятелите си в друга държава. В началото още като ми каза че ще заминава, го попитах дали ще ходят на стрип клубове, и той ми каза че може да отидат. След няколко дни му разказах за тормоза на бившия ми, и как постоянно гледаше голи жени в интернет пред мен и т. н, и случайно след няколко дни го попитах пак, и той ми каза, че няма да ходят. Тук въпроса ми е, ( не ме интересува дали ще ходят или не, защото аз съм сиг, че ще отидат) а това дали ме излъга за да не се чувствам зле, и ако е така, дали би ми го спестил ако няма някакви намерение към мен, защото това показва, че го е грижа за моите чувства...?
Сега той е на почивка, и вече минаха 3 дни от както не ми е писал, нито нищо. Какво значи това? Един човек където и да е, ако се интересува предполагам, че поне ще ми пише да види как съм?
Кажете ми как да действам с такъв мъж, който е изцяло погълнат от работата си, защото иска да основе своя компания, има семейни проблеми, проблеми в работата си, и е наранен от бивша. Един мъж колкото и да иска нещата да се случват постепенно, все трябва да има знаци, по които да позная дали наистина иска нещо в бъдеще, или не?

Моля ви за някакви съвети. Аз не искам да допускам същите грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0f85b71dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбирам, какъв ти е проблема с гледането на порно и ходене на стриптиз? Може би е искал с някой да си говори или да ти е в помощ, зависи в какъв етап и как сте се запознали. Може да иска да имате връзка, но чака да се оправиш, но като правиш същите грешки, като бившата му, да е почнал да се разколебава.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dd27324595
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   номер 1- ти нито си разбрал/а истрията, и най вероятно си мъж та нямаш проблем с ходенето на стриптийз.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b9da573217
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам някакво усещане, че си го натоварила с повече изисквания и проблеми, октолкото той може да поеме в момента. Може би трябва да си спомниш, че той също излиза от неуспешна връзка и иска малко спокойствие и облегчение. Дори да ходят на стриптийз, не е лошо, че иска да ти спести огорчението, а не както бившия ти, който демонтративно е гледал порно пред теб, макар да е знаел, че това те дразни. Мисля си, защо не му дадеш малко свобода, не го преследвай, намерѝ си занимание, той може сам да те потърси, а може и ти, но след известно време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker