Всичко приключи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичко приключи
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1568 пъти
Здравейте :)
Нямам никаква представа от къде да започна, но ще пробвам някакси, защото ми е много тежко и трябва да си излея душата някъде. Имах връзка с едно момче от 3 години и малко, запознахме се, когато доста малка, но въпреки всичко издържахме много време. Обичахме се адски много, давахме всичко един за друг, били сме по цял ден заедно, имали сме невероятни моменти и никога не съм си представяла, че мога един ден да остана без него, но ето, че и това стана. Постепенно започнахме да си омръзваме, но въпреки това се обичахме и бяхме заедно. Винаги сме имали малки спорове, както и жестоки караници от време навреме, разделяли сме се най-много за 1 месец, но винаги сме се събирали каквото и да става.
В последната година се държах много безразлично с него, просто, защото ми беше скучен, но винаги съм го обичала и така 2 дни преди 18-тия ми рожден ден, който и двамата чакахме с нетърпение. След малък спор той просто ми каза вече не сме заедно, а се е кълнял винаги, че ме обича, винаги е бил адски внимателен с мен и сега изведнъж край? Адски кофти ми беше, че всичко се случва точно на рождения ми ден, но на него не му пукаше грам. Никога не съм си прекрачвала принципите и егото и никога не бих му се молела, но в този случай бях толкова съкрушена.. молех му се, плаках, тръшках се какво ли не правех, но той не отстъпваше- не искаше да сме заедно.. Накрая без негово желание и с хилядите ми молби се събрахме, но през това време той започна работа и започна да излиза с колежки, с приятелите му, които му влияеха много зле, но в този момент единственото, което исках е да бъда с него. Не искаше да се обвържем във фейсбук или да си качи снимка с мен, докато преди въобще не беше така и ми беше ясно, че ме крие от някого. Преди винаги искаше да излизам с него, да правим разни неща заедно и изведнъж спря да иска и на мен почнаха да ми стават съмнителни нещата. Питах го милиони пъти " има ли друга" и всеки път отговорът беше един и същ "не", но аз го познавам много добре и знаех, че е така. Той се държеше отвратително, както никога не се е и аз просто не издържах и му казах, че не искам да сме заедно и той каза просто " окей" без въобще да трепне, докато преди правеше всичко възможно да се оправим. и Така до вчера, когато приятелка ми се обади да ми каже, че го е видяла с друга.. Вярвайте ми просто ми се срина целият свят, обадих му се и той отрече? Какъв мъж си? Кажи ми всичко в лицето, какви са тея лъжи и това криене? Новата му е просто потресаваща наистина, но знам ли, може да се харесват просто. И сега разбирам, че преди да ме скъса на рождения ми ден също е бил с нея, а се е кълнял винаги, че никога няма да ме нарани.. Не знам какво да правя хора, просто съм отчаяна максимално... Знам, че това беше края и не искам да съм с него, прсото не знам дали това момче ще го преживея или забравя някога...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 38fad70201
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И ти не знаеш какво искаш. Той явно не желае да сте заедно, престани са влагаш енергия в загубена кауза. Така го задушаваш, изнервяш и в крайна сметка го итблъскваш все повече

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8229ea30f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно те разбирам как се чувстваш. Но за да се разпаднат едни отношения и двамата имате вина. Ти си се държала безразлично, може това да го е отблъснало.
Той пък е крил от теб, че се вижда с друга, което е крайно жалко от нигова страна.
Рросто моя съвет е да продължиш напред и знам, че ще ти е трудно, но това е редно. Явно за да се развият така нещата просто сте се изчерпали, ти сама каза, че ви е било скучно... въпреки че винаги има начин да се забавлявате. Млада си някъде правилния човек те чака :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ec3a73a14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Още си твърде малка, за да говориш за съмнения в преживяването. Разбира се, че ще го преживееш и ще срещнеш някой, с който всичко ще е наред. Вие не сте се обичали накрая толкова, колкото сте били свикнали заедно. Опитай се сега да обикнеш себе си и само себе си, така най-хубаво ще те изненада една нова любов. Спокойно :*

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0baf20eaf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи ти можеш цяла година да си безразлична с него щот ти е ''скучен'', но когато накрая дойдат последствията от ''безразличието ти''се цупиш и той бил виновен?
Когато ти не му обръщаш внимание, много ясно, че ще си го потърси някъде другаде.
Няма какво да направиш, тегли му майна и продължи напред.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6f952549dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Положението на партньорката ми е сходно. Младо момиче - 17г. 3г. връзка. Аз съм значително по - голям от нея с 10г. Разликата във връзката ни не ни притеснява толкова, е мен леко ме смущава, но аз си харесвам по - млади.

Карали сме се, повече от месец никога не сме се разделяли. Обикновено тя е причината да се съберем пак. Щот аз съм инат и няма да поискам пръв сближаване. Абе ще умра, ама няма да срина гордостта си. Не аз съм този който ще се моли.

Това с безразличието е нещо нормално, ама само за мен, щот тя като стане безразлична и аз и го кажа, тя се стряска и става много обичлива.
Сега дай да не се лъжем - но как да задържиш интереса на някой, ако не му обръщаш внимание.
И е нормално, когато любовта се притъпи и изчезне - хората да се разделят. Да потърсят нещо ново.
Да ама когато оставят живота си на теб, и дори влизат в болница заради теб. Не е толкова лесно да си тръгнеш. Да се разделиш. Аз например мисля, че тръгна ли си, тя ще се нарани.
А любовта ми понякога я има, друг път не. Но пък загриженост със сигурност.

И какво да правя аз когато съм останал с нея, за да я предпазя да не се нарани.
И да ще си потърся любовница. А на твоят въпрос - имаш ли друга. Отговорих (щото и тя ме пита). Недей да задаваш въпроси, чийто отговори не желаеш да научаваш.
Питала си го: Има ли друга. Той отричал. Ми поне му пука за теб.
Щото можеше да отговори, а бе я си гледай работата. Или пък с Да - искаш ли да ти разкажа за нея? Тогава по - добре ли ще се чувстваш? Той поне не желае да те тревожи.
И с тази дива ревност дето си проявила, направо се е чудил дали да избяга.
Той даже се зарадвал като си поискала да скъсаш с него.
Щото от една страна ти го държиш като заложник, той е с теб, защото ти настояваш за това. При това го държиш изкъсо, постоянно обвинявайки го за друга. Той се опитва да се измъкне. Ти накрая си му позволила, как да реагира - щото аз бих вдигнал купон.
Що да не го видиш с друга. Ти си поискала раздяла и той вече не е нужно да се крие.
Като казваш кажи ми всичко в лицето - сигурна ли си, че искаш да го знаеш? Или би го прекъснала щом заговори.
Нямало да те нарани, но желанията на хората се променят, вече не желаят това което са искали преди.

А ти горкичката си мислеше, че той винаги ще ти целува краката.
Жива да те оплаче човек.

И аз ти пожелавам, да не го преживяваш, да не го забравяш. Докато разбереш грешките си.
Че си убила всичко със своето безразличие. Че после си го задържала, въпреки неговото не желание да бъде с теб. Че после си го ревнувала страшно много.

Ма никой не ти е длъжен бе скъпа!

Това да задържиш някого насила и той да не потърси това което му липсва на друго място е направо глупост. Тъй че сега да се оплакваш, че така се е получило.

Дори аз - чиято приятелка влезе в болница заради мен, когато я напуснах. Съм и казвал, че може да ходи и по други, но не трябва да разбирам изобщо. Въпреки това мисля, че го е правила няколко пъти.
Която всеки ден е готова да ми целува краката, за да остане с мен. Имам готовност това един ден да спре.

Ма няма как да си мислиш, че щом имаш връзка с някой и той ще дава всичко от себе си винаги.
Ако ти беше човек на място, трябваше да го пуснеш, щом той поиска това. А не да постъпваш супер егоистично и да го задържаш.
После с кое нахалство си го ревнувала. Ти май си по - самовлюбена от мен. Мислиш че някой ти е длъжен за всичко.
То и аз не заслужавам с моят характер да имам някоя до мен. Ама съм в пъти по добър от теб. Ти още повече не заслужаваш да имаш връзка с някого. Остави хората да си имат собствен живот.
Пак казвам. Никой за нищо не ти е длъжен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker