Първи проблеми в млада връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първи проблеми в млада връзка
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2296 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 27 години, живея в голям град. Работа в същия като лекар, развивам се много добре професионално, финансово и в личен план. От малко повече от 2 месеца имам нова връзка с жена на 25 години, която обаче е от друг по-малък град. Нещата между нас се развиват много добре и според двама ни се задълбочават доста бързо. Виждаме се буквално всеки ден, на всяка дата от началото на връзката ни й правя малък, но мил подарък, както и цветя, за което тя много се радва. Уикендите ходим на някъде да отдъхнем след натоварената работна седмица. Доста често ходя на гости у тях, където е преспивам (тя живее на квартира, а аз все още с майка ми). Имахме планове на есен да заживеем заедно на квартира, но тъй като аз харесах много един апартамент в нов жилищен комплекс и в смятам да го купувам, тъй като имам възможност за това, както и да го обзаведа за кратко време. Когато я попитах иска ли да живее с мен тя отговори с ДА, но ми се стори едно леко уклончиво ДА като отговор. Вчера беше дошла до работата ми, тъй като бях дежурен в почивен ден. Беше доста весела, догорихме си, целувахме се, всичко беше ОК. Същата вечер обача се чухме по телефона, и ми се стори доста транна като държание, някак си по-хладка и заядлива на моменти, за което си поведение обясни, че ме била тествала. Получавал съм такива шит-тестове от нея и друг път, за които съм чел и знам за какво ги използват жените. както и да е. Както и да е, та вечерта ми обясни, че връзката ни се развивала много скоростно и се задълбочавала, я било страх да не ни се провалят плановете на съвместен живот в жилището, както ни се били променини плановете за квартира. Много била свикнала с мен, поради тези ежедневни излизания и нощувки заедно. Трябвало по-полека да я караме, още сме били в началото и не знам си още какви неща. Странното е, че като отведнъж се промени в този ден, без преди това да е давала индикации или да съм я провокирал с нещо такова. Според вас имаме ли някакви проблеми с нея, възможно ли е да се страхува от нещо или да не е сигурна в чувствата си към мен все още?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: cdb89f6b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми....
"Искaш ли дa живеем зaедно нa квaртирa"- искaш ли дa опитaме зaедно нa квaртирa, ще видим кaк ще върви и aко всичко е ок, ще СИ ВЗЕМЕМ aпaртaмент семеен,....
В последствие промянa в плaновете без рaзговор с нея
"Aз ще СИ купя aпaртaмент, в който дa живеем"- общият плaн веме не вaжи, зaщото имaм МОЙ. Aз дa си подсигуря бъдещето, в което евентуaлно ТИ дa влезеш кaто гостенкa и може би инкубaтор, но при проблем дa си нaясно, че е МОЯ територия...
Тя ти го е кaзaлa. Променяш плaновете без консултaция с нея и без нейно съглaсие и то в посокa себе си дa подсигориш. Естествено, ме нямa дa имa доверие зa общо бъдеще. Не се знaе кaкво още ще променяв в последстие щом нещо толковa вaжно не нaмирaш зa нужно дa обсъдиш първо, a зaявявaш кaто решение. Тaкa не се прaви когaто вече си във сериознa уж връзкa.
Вaриaнтa квaртирa беше добър. Дa се опознaете повече, след време дa решите дaли искaте дa остaнете зaедно и грaдите семейство и дa зaкупите ОБЩ aпaртaмент, в който дa сте с рaвни прaвa, a не тя нa гости и зaвисимa...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2308cb0a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моето мнение е, че наистина може да избързвате малко. Все пак сте заедно само от 2 месеца, а вече говорите за съвместен живот. Не я притискай, вземи си апартамента, поживей малко сам и виж как се развива връзката ви.
Също така може да спрете да се виждате всеки божи ден. Хората имат нужда и от малко време за себе си. Недей да тичаш след нея, остави я малко тя да те погони, да не си ѝ в кърпа вързан вързан един вид.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c963ed28f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Еми наистина много бързо - за два месеца и заедно в собствено жилище. Според мен едно разумно обвързване се нуждае от по-дълъг период на опознаване. Страстите отминават с времето, трябва да се гледа на сериозната връзка със трезв ум, не под влияние на хормони или алкохол, както е в неуспешните връзки. Карай я по-полека и непринудено, че има достатъчно поговорки за бързането в "непознати води", а и не само.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b21f666edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами виж, не мисля, че има кой знае колко голям проблем, но просто може леко да се е стреснала от възможността да заживее с теб. Все пак това си е сериозна стъпка в отношенията и ако наистина всичко се е развило доста бързо, момичето в един момент се е стреснало и сега дава на заден. 2 месеца са си доста малко време за такова сериозно решение и всяка жена малко ще се панира в един момент. За това не я насилвай, ако още не е готова за това. Обичай си я, продължи да се държиш мило и нещата ще се случат естествено, без някой да се чувства притиснат да приеме само за да не засегне другия. Ако никога до сега не е живяла така с мъж, много е възможно в главата и да се въртят какви ли не въпроси и да има всякакви притеснения, които ти дори не можеш да си представиш! Когато сме безумно влюбени в един мъж, ние жените се стремим да сме перфекти за него и винаги да ни вижда в най-добрата светлина, обаче тя знае, че ако заживеете заедно в един момент ще видиш и не чак толкова перфектното и лице. И това може да я плаши! Няма да забравя как тук преди известно време четох тема на момиче, което се притеснява да ходи до тоалетната когато гаджето и е с нея! Представяш ли си! Ами едно такова момиче би изпаднало в луда паника ако трябва да живее под един покрив с него, защото рано или късно... ще трябва да иде до тоалетната, а нея я е срам! Не казвам, че точно това е проблемът на твоята приятелка, но явно просто още не е готова да я видиш в такава светлина.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 50aaaa678b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Дано не ми се налага такъв доктор да ме лекува. Много елементарно мислиш, наивно като дете. Но така е, щом си още при мама. Стани самостоятелен, покажи на момичето, че можеш да се справяш сам в живота, тогава ще повярва в тебе. Сега вижда в тебе, един пораснал дечко, затова се държи резервирано.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 27d95c40b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Еми според мен не трябва да се притесняваш. Не е готова, не всеки може толкова бързо да се откаже от личното си пространство. Това си е до нея и според мен не е свързано с теб самия.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6c0e1e6f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми според мен не е сигурна в чувствата си към теб.
Ма то как да е сигурна за 2-3 месеца?
Мисля, че ти е трябало да си купиш жилище като искаш и да си живееш в него, а ако смяташ, че е по - практично при вашите, то закупеното жилище да го даваш под наем. Ама не и да кажеш на момиче, с което излизаш от 2-3 месеца, че искаш да си купиш апартамент и да живеете заедно - все едно едва ли не излиза, че го купуваш заради вас като двойка, вашето бъдеще като семейство. Просто яко плаши това, супер задушаващо звучи. Виж, ако излизаш с някоя разведена с деца - тя сигурно със скоростта на светлината щеше да се навие, но това е друга тема. Аз не бих се решила да живея с някой нито на квартира, камо ли пък в жилището му да се нанеса, при условие, че ходиме от 2-3 месеца само. Чак, ако връзката ни продължи вече 2-3 години - тогава да (е, знам, че звуча крайно за ушите на доста хора), но до тогава - никакво обвързване със съжителство, защото покрай съжителството човек полека лека си наглася и живота според парньора си, а това е психичекси натоварващо за хора като мен например. Просто обвързването с такива бързи темпове плаши някои хора. А и секса е най - хубав без да се споделят битовизми.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a1604410a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Бий й шута, незабавно.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a385eb92df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Възможно е да има някой в нейния град а тя да се е заиграла с теб. Виж, лекар, преуспяващ и заможен и не е очаквала да стигнете толкова далеч, че да говорите за съжителство. Вземи си апартамента и не и давай зор. Ако е за теб ще се премести, ако ли не- Next. Успех!
М32

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c76ac6946a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно е смотана. Само нерви ще имаш с такава, склонна на драми и истерии. Може да намериш и по-свястна.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d7f73f4f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   По-скоро не и харесва варианта за несериозна връзка, а именно да живеете заедно без обвързване.
Тя вече живее на квартира, която ще трябва да освободи, за да се включи в ново приключение с теб, което не е ясно как ще завърши. Новият апартамент ще си е твой, а тя в случая ще ти е като гостенка. Ако нещо се разпадне връзката ви, ще остане на улицата. Никой не би рискувал така, след като вече е самостоятелен и независим.

Вместо да я "каниш" да живеете заедно, по-добре й кажи че я обичаш и не можеш да живееш без нея. Кажи й, че искаш да се ожените и да си купите заедно апартамента, в който да бъдете двамата.
Ако те обича, ще приеме веднага и така ще разбереш какво я е спирало сега. А пък ако се колебаеш дали да и предложиш, то значи ти не си сигурен дали я обичаш, тоест тя е права да се колебае.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 02a00025b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ами според мен нещо ново е изникнало при нея. или не те харесва достатъчно както твърди, и за нея е прекалено голяма крачка да заживеете заедно, или някой друг се е появил. в никакъв случай не може да излиза с оправданието, че връзката ви се била развивала бързо, щом е правила планове с теб да живеете заедно.
плюс това, не знам какви тестове ти правя тая, ама ако е свястна жена, има други начини да провериш мъжа си. тя да не е на 15? по добре я разкарай, защото проблемите ви те първа започват.

Ж21

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a1604410a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Послушай №12, точно, ясно, кратко.
М40

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ba1e32d372
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Отговори си сам на въпроса. Каниш я да живее с теб, за да имате сериозна връзка, но в същото време апартаментът е само твой, тя напуска сигурната си квартира и ако нещо не се погодите - остава на улицата, а ти вкъщи на топло. Кой е несериозният - ти или тя? Като я обичаш, предложи й брак, както хората по-горе предложиха или вземи апартамента на общо име. Не е лесно да се вярва само на думи, трябва и действия.

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3352afa96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много нормално е реагирала, след два месеца заедно щеше да е странно да се съгласи, момичето иска да действате постепенно, за къде ще бързате? По мое мнение това трябва да ти доказва че не е от жените който отчаяно си търсят партньор или съпруг, няма лошо че прекарвате повече време заедно но не я притискай, изчакайте! Номер 12, ти нещо съвсем не си наред, как е възможно да опознаеш човек за толкова кратко време, само несериозните и глупави жени се хвърлят толкова бързо или както споменах отчаяните, авторе хич не я слушай какви ги приказва.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9472695218
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ние с моя човек на втората седмица заживяхме заедно на квартира. Сега мислим да се установим на наше местенце, а не да плащаме наеми. Не е важно времето, а да усещаш другия човек и да сте на една вълна, както се казва.
Нито времето, нито нещо друго може да ти даде гаранции за нещо и дали то ще е дълготрайно. Просто се вслушай в интуицията си и ако нямаш съмнения за тази връзка, значи всичко е наред и си я изживей пълноценно!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c83a8c924b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   подкрепям номер 12, но в такива крайни граници, вземи си апартамента като инвестиция тя ако иска да се мести ок, а ако не иска да се мести прави си изводите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ece3576ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ще дам моят пример: С настоящият ми съпруг се запознахме навремето по интернет. Той беше на 29г. и живееше в Прага, аз тук. Беше женен за чехкиня, нямаше деца. След около 3 месеца кореспонденция ме покани да ида до там за няколко дни. Отидох, харесахме се. После се върнах, а след 2 месеца и той дойде при мен и просто заживяхме веднага заедно, като той се разведе през това време от тук с нает адвокат там. Женени сме вече 16 години, имаме и дете на 14 години и не мислим за раздяла и досега.
Та, ако си допадате и се искате, става и веднага и по-бързо даже колаборацията. Останалото са оправдания и увъртания.
Мисля, че тов амомиче нещо т емотае. По-нагоре чета, доста хор аса изказали различни предположения, вземи ги предвид. Но като цяло... абе не е читава постановката и. Казвам ти го като жена с богат опит и на години. По-скоро според мен я привлича статута ти и бъдещето и играе малко на евтино... имай едно наум! Не е съвсем искрена. Успех все пак и умната!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 10879b6dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Вземи апартамента. И продължете по старо му. изобщо не я питай вече. Сама ще почне да го иска.
Ама явно теб това сега те наранява.
Имаш по големи чувства и планове от нея.
Живей си живота пък каквото стане.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 68845ca55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Колега, от поведението и, ми мирише на Баджо. Верно, че малко бързаш, ама да ме тества неква жена, просто и бия шута. Ше ме тества, леле! Такива тестове ше и дам, че свет ше и се завие! Никога и за нищо на света не позволявай на жена да те ебава! Позволиш ли говеднъж, ще си патиш много!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9c49183d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20, от такива като теб всеки бяга. Нормално е да го тества, особено ако е сериозен човек. Само че автора май иска тя да му е подръка за секса, а не да създава семейство с нея. Та бързането доникъде не води.
Ако си сериозен, ще сключиш брак, вече са ти го написали.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker