Влюбих се в неподходящ човек и сега ме боли ужасно много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в неподходящ човек и сега ме боли ужасно много
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 4481 пъти
Здравейте!
Не съм очаквала, че ще пиша тук, но все пак накрая се реших и аз.
Няма смисъл да навлизам в подробности, ще бъда кратка.
Накратко - влюбих се в неподходящ човек, човек, с който няма как да бъдем заедно по ред причини и това го знаех от самото начало, но все пак ужасно много хлътнах, любов, какво да я правиш, не пита.
Не е това проблемът обаче. Стана така, че този човек забеляза колко много съм влюбена в него и започна да се държи така, сякаш и той изпитва истински чувства към мен. Това ме накара да се реша да му призная всичко, при което отговорът му беше, че изпитва също силни чувства, но трябва да оставим времето да реши какво ще се случи с нас (това си беше чисто и просто - прах в очите). Въпреки уклончивия отговор и това, че знаех всичко от самото начало, моята любов ме правеше сляпа и продължих да общувам с него по същия по близък начин. Това след известно време доведе до секс (казвам известно време, тъй като се виждахме рядко, понеже живеехме на голямо разстояние). Сексът беше страхотен и страстен, но след него той си тръгна и ме остави с множеството въпроси в главата си. Почувствах се ужасно използвана, защото си беше така, бях се решила да прекратя контакт с този човек...Но не можах и продължих да храня наивни надежди, докато не се стигна до моментът, за който би трябвало да съм подготвена отдавна, но очевидно не бях, защото се бях оплела страшно в слепотата на едно влюбване по детски, в мечти за една невъзможна любов...
Един ден с него се срещнахме, за да ми каже, че няма да се виждаме повече, защото вече няма да идва в моя град. Въпреки, че очаквах това, се почувствах сякаш света се разпада пред очите ми, сякаш 14 тона болка се стоварват върху мен. Не обвинявайте, бях излъгана. И то не по баналния начин, по който мъж лъже жена, че си пада по нея и има чувства, а по начин, по който наистина ми се струваше, че съм специална за него, а аз не съм глупава жена по принцип...
И така подведена донякъде от сляпото си влюбване, донякъде от него, сега аз все още съм разбита и се мъча да събера парчетата от себе си.
Проблемът е, че излизам по срещи, мъжете по принцип ме харесват (не го казвам, за да се фукам, но е така). Обаче не мога да погледна друг мъж, нищо в другите не ме впечатлява,не мога да се влюбя. Ужасно е, искам поне минимално да изпитам нещо към някого и да си намеря приятел. Така ще ми е по-лесно да забравя злополучните с преживявания с онзи човек. Обаче не мога да се влюбя и това ме влудява. Дори разните ми обожатели страшно много ме дразнят, камо ли да изпитам истинска симпатия към тях. А съм сама вече почти от година, защото и преживяванията ми с онзи човек не бяха връзка, случваха се рядко, практически бях свободна.
Искам да имам някой до себе си. Искам да забравя случилото се. Искам да не се сещам за него всяка вечер... Но не знам как.
Ще съм много благодарна, ако споделите някой съвет от опит или по принцип.
Не бих писала тук, ако можех сама да намеря изход.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1ac95fe76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   И мен са ме лъгали и то не един път.
Знам какво ти е.
Само ако срещнеш някой ще мине болката.
Ама ще ти е много трудно да вярваш.
Ще срещнеш някой а до тогава се занимавай с нещо
Някакъв спорт
Ходи да бягаш
Чети книга
Играй на игра
Излизай
Просто не се оставяй и секунда неангажирана. за да не може да мислиш за него
Всичко ще се оправи

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 28c0098c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не разбрах как така си знаела от само начало че не сте един за друг и че той не може да се влюби във теб, оставяй го тоя сигурно е бил с голямо самочувствие до небето и това е било причината да не те допусне до себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ceee8e34a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Може би ти трябва време, докато забравиш онзи, или по-скоро забравиш болката, която ти е причинил. Според мен трябва да се пуснеш по течението, без да си правиш планове за мъже и връзки. Той те е излъгал, че може да има нещо между вас, правил е секс с теб, и те е зарязал. Банално, но това за теб е голям удар. Чувстваш се използвана, наранена, обидена. Обвиняваш себе си, че не си разбрала на къде отиват нещата и не си сложила края, когато е трябвало. От тук нататък живей за себе си. Прави това, което ти харесва. Излизай, забавлявай се, ако може да си позволиш отиди някъде на почивка. Смени обстановката, създай си нови усещания. Улисана в новото и интересното, ще се усетиш, че вече не мислиш толкова за този мъж и какво е било. Мъжете ще те забелязват все повече, защото ще излъчваш енергия и позитивизъм. Така, когато изобщо не го мислиш, когато не го очакваш, пътищата ти ще се пресекат с друг мъж. Той ще види в теб това, което си. А не бледо подобие на това, което онзи мъж е оставил след себе си. Ти ще бъдеш без очаквания, и без големи планове, че задължително искаш някой да бъде до теб, който да замести онзи мъж. Който да запълни празнината в теб. И така, без багаж и предразсъдъци, ще дадете начало на нещо специално между вас. Разбира се, има варианти да срещнеш още един, двама, петима, ако не и повече мъже. Но, рано или късно ще срещнеш твоята половинка, с която ще сте на една вълна. Но, бъдете open-minded. Без предразсъдъци, не пренасяйте товара на минали връзки в настоящите. Създайте си нещо свое и уникално. Бъдете щастливи, но на първо място, за да стане това, трябва да се научиш как да бъдеш щастлива сама със себе си.

Успех!

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0e03917040
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти просто бленуваш по него, защото не можеш да го имаш и това те влудява. Проблемът не е в другите ти обожатели, а в това, че ти търсиш онзи човек или най-малкото - негово копие, което няма как да се случи.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e110500b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Това след известно време доведе до секс". Извинявай, но ако не си на 15-16 години, такъв начин на изразяване, характерен и за други жени, звучи нелепо.
До секс е довело собственото ти наивно поведение, "оправдано" с влюбването. Човекът даже не ти е дал твърдо обещание.
Или си пазиш анатомията по-добре, или приемаш, че не е сапун да се изтърка и продължаваш.
Относно душата - сама казваш, че любовта ви е невъзможно. Колкото по-бързо излезеш от филма, толкова по-добре.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ca3d7e7c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм така има и други момичета, но вече 2ра година искам само една-единствена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 28c0098c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, че ти така и не разбра че темата може е по скоро измислена.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e10257df90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сама си си отговорила правилно на всички въпроси, но както и ти казваш любовта не пита.
Много е гадно, ама след време отминава, колкото и на човек да не му се вярва. Мен лично много дълго ме държи, но все пак рано или късно болката ти ще отмине и ще се намразиш задето си го харесвала този.
А той, че е идиот и използвач, това е ясно.
Просто любовта си е нещо като болест, вид хормонален дисбаланс, засягащ и мозъка :) Хем човек знае, че постъпва грешно, хем всичко натам го кара да върви.

Опитай се да мислиш само за лошите му черти и за моментите, в които те е карал да се чувстваш зле и може малко да ти помогне. Иначе наистина единственият лек е само времето. По-добре не се насилвай да излизаш с други, защото така само ще ги сравняваш с него и все за него ще мислиш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cfc0888b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не се вкопчвай в това, непременно да намериш някого, защото вероятността да бъдеш отново разочарована и излъгана е голяма. Остави нещата да се случат от само себе си, прави нещо, което те прави щастлива и не го мисли много.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aa5c43a59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така, малко като за шега, знам, че не ти е до смях де, ама все пак... - направѝ му една вуду магия, за да се освободиш от него!! Направѝ негова кукла, или пък вземѝ негова снимка и там нещо гадно направѝ с тях- можеш да ги бодеш с карфици, да ги изгориш, или нещо от тоя род... )))) Може да помогне. А тия момчета, дето те харесват, нищо не са ти виновни, не си го изкарвай на тях, че така трупаш лоша карма. Може да им предлагаш просто дружба, докато се пооправиш. Ако се самоизолираш, още по-зле. На някой по-читав от обожателите опитай да му разкажеш за копелдака, който се е възползвал от тебе - може да ти олекне.

 
  ...

...
преди: 6 години, 15 дни
hash: cef3c9fc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз имам подобна драма и се опитвам да се съзвема. Моята история е такава... Имам сериозно хронично заболяване и се наложи да прибегна до нетрадиционни методи. Отидох на лекар, който лекува с иглотерапия. В момента в, който го видях - бях влюбена. От дете не се бях чувствала така, а даже не го познавах... Но аз съм омъжена и това се отрази на брака ми... Мъжа ми не знаеше нищо за това, но аз се държах лошо грубо с него и бях толкова вманиачена, че дори изках да се разведа. От друга страна той е много ревнив, не исках да разбере нищо за моята драма...
Но така се случи, че една вечер не издържах, исках всичко да приключи и да си уточня отношенията с доктора, който видимо ме сваляше.. И реших, че най-добре е да си кажа чувствата, бях убедена, че той не изпитва това към мен и няма да ми отговори даже, просто го привличах сексуално, нищо повече...
И така и стана. Споделих, че съм влюбена в него, но той ми отговори, че не изпитвал чувства към мен. Това донякъде ми беше ясно и се надявах да ме освободи от болката на влюбването.
Но случи се така, че мъже ми прочел кореспонденция с моя близка приятелка и бил тотално шокиран. Все пак прочел, че нищо не се е случвало между нас и, че аз не ходя при докотора повече.. Но беше тотално съкрушен, което не исках да му причиня!
Но.. положението сега е подобно на момичето...
Още съм влюбена в лекаря, не мога да го забравя.. А мъжа ми, обичам го, но ни е много трудно в момента, защото.. незнам.... не е същото като преди. Сякаш не искам да съм с него вече....
И аз сега какво да правя? Как да ми мине? Ужасно ми е историята е сложна...

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: 474842b247
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към 11-ти номер: Ето защо гърците са се страхували от бога на страстната любов - ероса като от голяма напаст...

Този вид любов (който и аз изпитвам, напълно нелепо, и аз самия) е много мъчителен... Разумът, нравствеността говорят едно, но то си те мъчи отвътре - понякога дори не те оставя да спиш.

Но това си е животът - трябва да се премине и през такива изпитания. Важното е човек да знае, че това е нещо ЛОШО, и каквото и да му струва, да не се предава - нито на мечтания, нито на подтици към неблагоразумни постъпки.

Ако мъжът ти е мъж на място, ще трябва и той да се бори с болката си. Трудно е, знам...

Кураж, сестро!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: f61c930142
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   11, и аз съм минал през същото. Аз просто стисках зъби много, много време и в крайна сметка ми мина и пак се влюбих в жена си. Нещата си минават от самосебе си, но не става лесно бързо, просто трябва да чакаш търпеливо и да знаеш, че все някога ще мине и дори ще започне да тисе струва глупост след време. Но като нищи едно 2-3 г. може и да минат.

Но такива неща разводи, глупости не си и помисляй. Голяма грешка ще е. Просто чакай и ще мине.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: 367c45916f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Виж сега - има една единствена изпитана формула и тя е следната:

Дай време на времето!

Няма магическа пръчица, с която всичко да се нареди. То просто се случва отсамосебеси постепенно и неизменно! Повярвай! Знам какво говоря.

Прочети "Пътят на сълзите" и "Нека ти разкажа" от Хорхе Букай.

Изпращам ти положителна енергия. Късмет и бъди щастлива! А аз съм сигурна, че ще бъдеш! :)

Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 13b3e2a3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 13 може ли подробности как точно се справи с проблема и кал отново успя да се влюбиш в половнката си? Аз съм със същия проблем и не мога да се справя. Искам да ми мине, но в мислите ми е постоянно другия човек, не си го избивам от главата :(

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 дни
hash: d29222eb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нищо няма да ти помогне докато не си направиш правилните изводи от ситуацията. Ти си имаш някаква фикс идея, че след като си го пожелала, а той си е вкарал паламарката, голямата любов може и да се получи. Всичко идва от там, че гледаш по неправилно начин на към този мъж. Той е искал нещо от теб - секс, то е ясно, но заради "измисления" начин по който го е получил, нямаш шанс. Опитай да приемеш, че да му се отдадеш в самото начало, без да чакаш и да се надяваш би имало повече смисъл.

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 206c68e2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Благоадря Ви за мъдрите думи, и прекрасните коментари. Знам, че всичко ще премине, но въпреки всичко, установих защо се е случило. Отдавна явно не обичм съпруга ми... Агонизирахме заедно... И това е истината, затова всъщност се влюбих в друг мъж... Иначе надали...
Затова иторията с мъжа ми приключи, с доктора също.. Давам си време както пишете и благодаря за подкрепата Ви.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 6acd5dfe92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До н. 17: намери ли нова любов и сега щастлива ли си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker