Изгубих всичко от глупост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубих всичко от глупост
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2978 пъти
Не знам как да започна. Срамувам се от себе си и се разкайвам, но извърших голям грях. Той е семеен с две деца, това му е трети брак. Аз разделена с едно дете. Беше ми шеф, познавахме се 5 год. преди да започнем връзка. Той има тежък характер и като всеки подчинен и аз не обичах шефа си, но по стечение на обстоятелствата пътувахме всеки ден заедно и започнах да виждам неща, които не показваше на работното място. Мил, грижовен с чувство за хумор. Даже и не предполагах, че има проблеми в брака си. Три години пътувахме заедно и започнахме да си споделяме много неща, така и се стигна до връзка. Аз търсех стабилна връзка и опора, но явно той е търсел само секс. Обещаваше, че ще се разведе, но само дъщеря му да навърши 18 г. Вярвах му и го чаках търпеливо. На петия месец от връзката ни след коледните празници аз излязох на вечеря с познат, не ми беше леко да го гледам със семейството си заедно, а аз сама и излязох само, за да убия време и да се орева, че ми тежи. Нищо друго не се е случило, но скрих от него. Моя "приятелка" му казала, а аз отрекох-излъгах го. Смятах, че е маловажно и не си струва да му казвам. Оттогава стана ад. Разправии, кавги. Признах си, но вече беше друго. За лъжата изядох и шамар, но си казах-заслужавам го. Уж се сдобрихме, продължихме, но вече нямаше доверие. Мина време и през зимата останах без въглища. Не му казах, реших да взема от касата 170 лв и после да ги върна, но до април не успях и ги изписах по друг начин парите, но от страх, че ще ме хване и пак ще се караме му казах и го помолих за отсрочка да ги възстановя. Знаех колко мрази да го лъжат и реших да съм откровена. Уж го прие спокойно, нещата продължиха, но след една година всичко ескалира. Най-неочаквано сложи край на връзката, набеди ме, че изневерявам, че съм курва и какво ли още не, изгони ме от работа, защото съм споделила с колежки за връзката, не поиска даже да обясни какво се случва, за него аз съм мъртва. Знае, че сама се издържам и само това ми е дохода, но не се спря пред нищо. Приказва пред колегите, че съм спяла с мн мъже, а аз никога не съм му изневерявала. Сега съм на ръба. Без работа, без доходи, без мечти. Изгубих всичко. Зная, че вината е в мен, но защо не ми каза, че приключваме когато се случи това, а сега? Защо лъже безугледно, защо не поиска да поговорим. Вече има друга любовница и не иска даже да му се мяркам пред очите. Дайте ми съвет, бил ли е изобщо искрен в чувствата си, защо постъпи така гнусно. Зная, че ще ме укорите, заслужавам го, но ви моля и за съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: a2bb6f375d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз няма да те обвиня.
Явно го боли щом ти отмъщава.
Бил е доста наранен.
Почувствал се е предаден.
По това което си писала в последните 2 реда си личи че ти още имаш чевства към него.
Моя съвет винаги би бил да си изясниш нещата за да не си задаваш въпроси.
Незнам как би могла да говориш с него за да си кажете истината кой как се чувства.
Ако не желае за говорите - това значи че и да е имал чевства вече ги няма и трябва да продължиш напред.
Но все пак е имал щом така се държи явно го е заболяло.
Разбира се това не оправдава поведението му.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4bd414fbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Това не е труден характер - този е жесток човек и мръсник. Какво си му харесала, ти си знаеш. Първо, не мисли повече за него и се излекувай. Доста си преживяла, постъпили са нечовешки с теб; няма за какво да те укоряват. Второ, не търси мъж на работното място, че виждаш какво става в един момент - хем без мъж, хем без работа.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7fbd307d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Аз търсех стабилна връзка и опора, но явно той е търсел само секс. "
Какво ви става на жените! Дай поне един разумен аргумент да очакваш противното.

Но, като цяло, не си набивай чувство за вина, заради този подлец.
Изневерявала си му била! Да бе, да! А той не спи с жена си - сигурно това е казал.
Даже не си и меркантилна. Друга на твое място щеше да си оправи материалното положение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7fbd307d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Аз търсех стабилна връзка и опора, но явно той е търсел само секс. "
Какво ви става на жените! Дай поне един разумен аргумент да очакваш противното.

Но, като цяло, не си набивай чувство за вина, заради този подлец.
Изневерявала си му била! Да бе, да! А той не спи с жена си - сигурно това е казал.
Даже не си и меркантилна. Друга на твое място щеше да си оправи материалното положение.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f4ee94bfd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Този е боклук. Но ти си се влюбила. Разбираемо е. Дай си време. Любовта като всяка друга емоция не трае вечно. И слава богу, иначе светът щеше да е в пъти по-сбъркан от сега.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 26c19234c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   хм, както в много случаи вина имат и двете страни, а истината е някъде по средата. предполагам, си чувала мисълта, че където си вадиш хляба, не трябва да вадиш друго, но ти си го направила, така че сега носиш последствията.
не знам доколко наистина е смятал да се разведе и на колко години е дъщеря му, но е малко вероятно, предвид на това, че е женен трети път. този човек явно е склонен лесно да сменя партньорките си.
когато започнахте връзка, не си ли уточнихте понятията и границите - ще излизаш ли и с други (все пак той е женен по същото време), какво време ще си отделяте и т. н.? Все пак хората имат различни понятия за изневяра, така че може нещо да е напълно нормално за теб, но неприемливо за него. Не си ли изяснихте в какви граници ще бъде връзката ви?
за да му каже приятелката ти, че си излязла с друг, значи наистина си й казала, че имаш връзка с него и си нарушила обещанието си. сама виждаш колко държат някои хора на доверието.
това за парите е тотална грешка - като имаш нужда, поискай назаем от човека, но да вземеш без разрешение си е кражба. да си признаеш в последствие не е решение и оправдание.
така че погледни нещата от негова гледна точка: излизаш с други, вземаш пари, значи не може да ти има доверие нито в личен, нито в професионален план. дали е бил искрен ние няма как да знаем, можем само да предполагаме.
аз коментирам написаното ит теб и разсъждавам върху него. да, можел е да ти даде време да си потърсиш работа, да, не е особено хуманно да те изхвърли, но ти сама казваш, че такъв му е характерът и си го знаела и в началото. по-добре осмисли и своите грешки и не ги допускай друг път.
а иначе какъв съвет да ти дам: търси си работа и там гледай да не смесваш личните отношения със служебните. не лъжи хората и не премълчавай разни случки, бъди честна и открита.
Ж44

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c0bb9ad10e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке, не търси вината в себе си, очевидно е, че човека не е стока.
Има 3 брака и любовницИ.
Разочаровал е 3 жени само в браковете си и бог знае колко още като любовници.
Та той лъже жена си, децата си, семейството си като спи с теб - защо си помисли, че с теб ще постъпи честно?
Този тип няма 1 честна постъпка към жените в живота си, та ти чакай към теб добро отношение и честност...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8f18642ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пак същото!Абе не ти ли омръзна?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 13f1d403fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съвсем ясно си личи, че първите два коментара са от жени и като старо женско правило те обвиняват него, защото и те ако бяха на твоето място биха постъпили като теб. Женска солидарност.
Авторке, още в самото начало казваш, че не си обичала шефа си, но въпреки това си решила да му станеш любовница. Защо ли! Ами много ясно, че е за финансова изгода. Как бързо жената си сменя мнението. Знаела си, че е семеен, че има две деца и въпреки трудния му характер си решила да го превземеш. О, също е имал и три брака, но това теб никак не те интересува, важното е ти да станеш четвъртата му съпруга. Какво "голямо" оръжие е секса в съзнанието на почти всяка жена. Изглежда доста уверена си била в сексуаллния си чар, че си решила след коледните празници да излезеш със стара любов на вечеря за да не си "сама" и то само след пет месеца от началото на връзката ви. Хм, за такава смелост се иска голяма дързост. Пък и не си признаваш когато му са казали. Е, кой е започнал да лъже първо, ами ти. Като те слушам как послъгваш, съмнявам се дали те е ударил шамар. Добре, уж сте се сдобрили, но ти не преставаш с твоите трикове. Защо ще вземаш от касата 170 лева без да му кажеш предварително. Той можеше да ти ги даде дори без да му ги връщаш ако ги беше поискала. Но неее, къде, къде по-лесно е да вършеш нещата тайно, както ти си знаеш. Хем знаеш, че мрази да го лъжат, но ти си продължаваш по стар навик. Пак ти е простил и сте продължили цяла година след това. И върха на цялата ти глупост е, че си споделила с колежките си за вашата интимна връзка. Колко сигурна си била във вашата връзка, в магнетизма на твоята сексуалност, та си преценила, че вече няма нужда да се криете.
Авторке, ако аз бях на неговото място щях да постъпя абсолютно по същия начин. Ти не заслужаваш съжаление, защото ти си сгафила няколко пъти и въпреки това не си престанала с номерата си. Така е, всеки си заплаща за дяволиите. Ти си получила това, което си заслужила. Хайде сега, почвай да търсиш нова работа.. Дано този път да успееш, но спри със женските си номера и лъжи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 87068af3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И двамата имате голяма доза вина, особено той, но и ти не си света вода ненапита! Липсва ви зрялост. С какъв акъл се хващаш с мъж, който има 2 развода и е пред 3-ти, имал бил брачни проблеми - ами то като ги разрешава, спейки с други жени, разбира се защо има толкова провалени бракове! Ако евентуално се разведеше и се събереше с теб, да не мислиш, че при първия проблем нямаше и на теб да изневери? ! И се научи на едно бе жена, на работно място не се захващай с любови, особено с някой по-висшестоящ. Да беше равнопоставен колега, както и да е, но ти... и при това семеен все още! Къде ти е работата на теб при обвързани мъже? Но, както и да е, не съм аз тази, която да те съди, а и това вече е минало. Забрави за него и вече бившата работа, стегни се и си намери друга възможно най-скоро, ако имаш финансови проблеми - обърни се към някой близък, роднина, добър приятел и прочие. И друг път запомни какво да правиш и какво НЕ на работа, и гледай да не уведомяваш всяка колежка или "приятелка" за интимния ти живот, защото виждаш колко "истински" са тези приятелства.

~Maribel~

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4c1519e3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А ти споделяше ли с колежките за връзката ви, и това е така редно ли е според теб? Има неща, които се споделят и веща, който не трябва да се споделят, едно от тях е твоята ситуация. Може и до жена му да е стигнало и да се е изнервил.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ac6c5ad209
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Четейки коментарите виждам още грешки, които съм допускала. Споделях само с една, бяхме неразделни приятелки. Нарочно и казах за вечерята тогава, защото той не искаше да се знае и аз също и смятах, че ще отклоня съмненията и. Впоследствие той и каза за нас. Шамар изядох, но пак казвам заслужено. А за парите сте прави-наистина си е кражба и горчиво се разкайвам, защото се осъзнах какво причинввам и на него и на себе си. Накрая споделих, защото той не спря дс плюе по мой адрес и опитах да се защитя. Жена му не знае със сигурност, а и не му пукаше особено, но винаги съм била дискретна. Аз не излизам, бях непрекъснато на работа и ми се струпа много, а него го нямаше до мен. Зная разруших всичко, цял живот ще нося тази тежест, но никога не съм изневерявала и не бих позволила да го лъжа, защо иначе да казвам такива неща. Не исках тайни, защото знам че всичко един ден се разкрива. Искам съвет дали след време може да му мине поне да му обясня като на човек. Вече има друга любовница, но не ми се иска да се държи така нелепо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 92c1cc1ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторке, оттървала си се, макар и не леко. Обаче можеше да е съвсем зле, можеше да станеш четвъртата му жена, да си финансово зависима от него, да ти изневерява и на теб и, не дай си Боже, да имате дете, та да не можеш да го напуснеш. От тая позиция, в която си сега, ще се оправиш по-лесно. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a910362332
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Този човек, че е комплексар - комплексар е, но и ти как си могла да се дадеш? ! Няма какво повече да кажа, хората вече са казали по-горе, единственото е да внимаваш следващия път, да не се забъркваш в ненужни афери, ДА НЕ КРАДЕШ ОТ РАБОТА (каквато и да си на шефа, в работата си просто СЛУЖИТЕЛ, ако ще жена да си му иначе). Всеки прави грешки все пак. Надявам се само да не си онзи автор с наказателните за жените историйки :Д

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3bc6636090
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До номер 10. Наистина разсъждаваш като него. Той ми каза подобни думи, ще ти бъда благодарна, ако мога да поговоря с теб по скайп или фейсбук. Не търся оправдания, знам че си заслужавам много неща, но ми се иска да разбера подобен тип мислене, зсщото смятам след време да му се извиня, за да запазим поне хубави спомени. Смяташ ли, че ще постъпя правилно или хич да не си правя труда? Смяташ ли, че ако застана пред него и бъда по-твърда в думите си е склонен да забрави постъпките и да останем приятели? Как да се държа с подобен мъж? Не съм хич уверена в своята сексуалност или чар, но съм уверена, че не бих подвела този човек умишлено. Явно аз имам сбъркано мислене. Къде греша?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 393eebacd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Авторке, и да му се извиняваш от тук нататък ще е като, "след дъжд качулка"! Номер 10 ти е посочил най-правилно от всички изцяло грешките ти. Номер 8 използва метафора и определя шефа ти като вид стока! И да права е! Човекът (мъжът) не е стока. Стока могат да са само жените, и имат различна цена, в зависимост от женските им качества. Справка - проституцията! Чудно ми е как още не са се намесили войнстващи феминистки, за да ти дадат съвет, как можеш да му отмъстиш, и да го накараш да лази в краката ти, като използваш юридическите си облаги от феминистичните постижения, за психически тормоз чрез закона над мъжете. Най-важното е да го осъдиш за дискриминация или сексуално насилие! В съда винаги на теб ще повярват, дори и без свидетели. Престъпленията които си извършила срещу него ще са омаловажени в съда, в сравнение с неговото "углавно" престъпление, дискриминация на жена. Запомни нещо много важно! Жената не може да е приятел на мъжа. Женско приятелство няма. Има само мъжко приятелство. Имаше предаване-риалити "Фермата", в което спечелилият 100 000 лв. беше казал. - "Жената е най-големият душманин на мъжа! " Дано си го гледала, за да разбереш за какво говоря.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6cd029b4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Хм, не си ли разбрала вече защо те е зарязал, излизайки помия върху теб и вкарвайки ти чувство за вина? Ами защото вече си е бил намерил друга любовница, то е ясно като бял ден. Само, че естествено е трябвало да стовари върху теб вината за края. няма връзката ви. Така постъпват мръсниците и подлеците. Не съжалявай за него. Потърси си друга работа и не го мисли повече.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 77b7eff2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Минаха вече осем месеца, откакто се случи всичко. Той е щастлив с новата си любовница и все още женен, но се е хвалил, че е свободен мъж. Не сме се чули или виждали, но той ме мрази до дъното на душата си. Непрекъснато ме наричал лъжкиня. Не знам дали изобщо някога ще си промени мнението, но е успял доста да ме оплюе. Какъв човек е изобщо не разбирам, а аз съм още в депресия и не работя, защото непрекъснато го мисля и изпитвам вина. Моля Ви, как да изляза от дупката, помогнете ми. Ходя на терапевт, но не успявам

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c9d80c108a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Каква вина изпитваш и защо? Вижда се че този човек е един буклук. "Има тежък характер". Хората за които казват че имат тежък характер са в по голямата част самсуци, бурсуци, сумтят и вечно намръщени и недоволни. Ако не са тъпи, са свине в човешки тела. Те обичат да контролират и манипулират хората които са в по ниска и неизгодна позиция от тях. Жестоки са и интригантството е една от типичните им черти. Той те е използвал само за малко секс на страна и накрая като си му омръзнала е чакал само да му дадеш и най малкия повод и да те изостави. Прави ти мръсотии и те оплюва защото е мръсник и това е част от характера му. Такива хора, човек най добре е да ги държи на разстояние и отбягва. Три пъти женен а си търси и любовница. За такива хора една жена никога не е достатъчна. Сега те плюе, но евентуално ще му омрзне и ще те остави на мира, защото всяко чудо е за три дена. Не обвинявай себе си. На тебе съвета ти е чиста.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4dfc0bb83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   № 20, всеки гледа от собствената си камбанария. Да речем че, човекът-мъж е боклук, самсунек, бурсук или какъвто и етикет да му сложиш, кой според теб е виновен, за да е такъв? Бил три пъти женен и доста други ми ти работи? Ами не е луд този който е изял баницата. А този дето му дава да яде баница защо то прави? Защото се надява на нещо, което го няма! Жените никога няма да бъдат самостоятелни, и животът им винаги ще зависи от мъжкото благоволение. Нали и феминизмът ги превъзнесе едва ли не в богини, дето определят нещата в живота, понеже можели да раждат, и са си били самодостатъчни! От възникването на човечеството женският пол винаги е стоял по-долу от мъжкия, да не кажа че е второ качество, защото ще прозвучи грубо, но е истина. В миналото жените са си го знаели и не са се противяли на тази природна даденост, а днес заради феминизма на мъжете им се налага да го доказват, без да го казват (случаят с авторката), защото го обявяват за език на женомразство или сексизъм. За това и авторката и други жени като нея го изпитват на гърба си.

Авторке! По граждански закон имаш много права, които в същност по природен закон нямаш. Ако се абстрахираш от грешната представа за равенството между половете, ще намериш разумно решение. Най-важното е да знаеш, че мъжът винаги има право, дори и да го няма по граждански закон. За това когато добър, скромен и умен мъж те открие и те поиска за другар в живота си, трябва да знаеш как да отговориш, и да знаеш къде ти е мястото, ако ти е харесал. "За всеки влак си има пътници"! А, до тогава ще ти се наложи да се адаптираш към реалността и да следваш съдбата си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker