Защо всеки гледа външния вид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо всеки гледа външния вид
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2854 пъти
Здравейте на 20г.съм и съм грозен , не се харесвам изобщо, ,Нямам приятелка, а и немога да си хвана,понеже днес гледат външния вид.Искам да намеря човек до себе си който да ме обича истински.Нима няма свястни момичета? от всичко,най много искам момиче да си намеря свястно ,понеже ходя на работа нямам много време да излизам дайте съвет,как да си намеря свястно момиче а не надувка.Все пак мисля,че всеки си има нещо хубаво в него.Защо трябва да се гледа имаш ли пари и външния ти вид какъв е, а не това,че си добър човек, с чисто сърце?,това се чудя.Та така относно красотата, тези който си имат приятелка успех и всичко най-хубаво !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9e6742ba4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "понеже днес гледат външния вид" - Кога, не се е гледал външния вид?
"Защо трябва да се гледа имаш ли пари и външния ти вид какъв е, а не това, че си добър човек, с чисто сърце? " Защото може да си зло и гадно човече, дори да нямаш един лев в джоба си и да си като квазимодо. Ако ще се хващам с някоя злокобна кобра, поне да е красива.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 85925b32b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, ти могаш да обича само так как обичаш себе си! Ако ти не обичаш себе си, не могаш да намира време за уход, спорт и развитие - кой иска да бъде с теб?

Отговори честно на себе си - какъв ти истински? Промени себ и много хора да харесва ти

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11072a222e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защото най-бързо и лесно е да се прецени външния вид. Кажи ми как един човек да "види" от пръв поглед добротата и чистото сърце? Иска се повече време за да се видят тия неща, защото същината на човека може да изплува и след няколко месеца или години, докато се провокира от подходяща ситуация, в която да се прояви. Затова и много от връзките стават проблематични, защото партньорите си виждат "кусурите" чак след време, а не за няколко секунди, както става с външното харесване. Друго нещо е това, че човек трябва да се поддържа до колкото може, дори да е грозен, за да има повече шанс. Ти би ли бил привлечен от намусена, мърлява или наднормено момиче? Не напразно хората са казали, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. едното става веднага, а за другото се иска време.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b3ac86e934
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами моето момче, ако наистина си грозен, свали си малко критериите, бас държа че се заглеждаш предимно по хубавелки. Търси грозни жени, това е положението. Другия вариант е да забогатееш и да си намериш хубава и меркантилна.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 37e4ff31e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съжалявам, но влюбването е нещото, в което трябва да има И физическо привличане. Иначе може да си намериш най-добра приятелка, но това няма да е любовна връзка в пълния смисъл на думата.
И, наистина, какво имаш предвид под грозен? Надмормено тегло, акне, мазна коса? Това са неща, които са поправими. Можеш да започнеш с нещо съвсем обикновено - разглеждай снимки на хора, които смяташ за атрактивни и вземи това, което ти харесва: прическа, дрехи (не е нужно да са скъпи, във вторите употреби има цели съкровища) и т. н.
Сам казваш, че не се харесваш и това е проблемът, а не момичетата.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 42e6503171
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Първо, искам да ти кажа, че красотата е въпрос малко или много на гледна точка, така че никой не може да се нарече генерално красив или грозен. Важното е да се чувстваш ти красив, защото дори целият свят да те намира за хубав, все ще има един човек, който няма да те има за такъв. Поработи върху самочувствието си. Трябва да си уверен, без да ставаш надут. Но жените по принцип (както и мъжете) избягват плахи и неуверени партньори, а търсят обратното! Ако поддържаш добра хигиена, спретнат вид и се държиш на ниво (мило, интелигентно, но не лигаво в същото време), момичетата ще оценят това. Не обичам да слагам под общ знаменател, но ако търсиш мацка по чалготеките, няма как да очакваш тя да не гледа външния вид или портмонето. Запиши се на някакъв клуб или спорт, любимо хоби, тъкмо така ще намериш момиче със сходни интереси. Предполагам все още не учиш в университет - не си ли мислил да се запишеш, харесваш ли някоя специалност повечко? Ако да, запиши се и ще намериш пак девойки, с които ще имате общи интереси. Пътувай, разглеждай, бъди позитивен и ще срещнеш своята мацка!

ELSA

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aef9de765f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aми бъди свястно момче и си потърси грозно момиче!
Нaдувки били момичетaтa... знaчи товa, че сaмо се оглеждaш тaм, където нямaш шaнсове. Що не гледaш грозни момичетa, бе свестният? !

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 45f97e49e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Има свестни момичета, мисля, че съм от тях. Винаги, когато харесам някой мъж на външен вид, но е защото той е добър. Привличаме добротата в един мъж, фактът, че той не е агресивен, опасен, с големи бицепси или черен джип. Желая ти успех и късмет, за всеки влак си има пътници. Не се отчайвай и не губи надежда. :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 44b6b83015
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Важно е да си поддържан, добре облечен и чист. Сигурно си гледал онези предавания, в които преобразяват хората, като ги подстригват и ги съветват, как да се облекат, и стават хубави, помисли върху това.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 38d2170812
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бъди добър с момичетата и ще намериш шанс! Не те познавам, но за щом така се описваш. Мисля, че може да не е проблема в външния ти вид. Попитай някой откровен за мнение за теб. И намери най точния проблем. Мисля да бъдеш интересен, забавен, весел човек. Задай си на себе си един въпрос "Какво момиче търся всъщност? ". Повечето жени си падат накрая някой не симпатичен, защото не могат да държат хубавия за дълго време. Така че, държи се джентълменски и ще спечелиш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 38d2170812
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Бъди добър с момичетата и ще намериш шанс! Не те познавам, но за щом така се описваш. Мисля, че може да не е проблема в външния ти вид. Попитай някой откровен за мнение за теб. И намери най точния проблем. Мисля да бъдеш интересен, забавен, весел човек. Задай си на себе си един въпрос "Какво момиче търся всъщност? ". Повечето жени си падат накрая някой не симпатичен, защото не могат да държат хубавия за дълго време. Така че, държи се джентълменски и ще спечелиш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e6b3bdc545
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! По принцип, дали си грозен, или красив, до голяма степен се определя от самочувствието ти. Чел съм, че великият поет Лорд Байрон е имал самочувствието на грозен, докато портретите му говорят, че е бил всъщност божествено красив! Вероятно твоят случай не е точно такъв, но ти можеш много-много да не се зацикляш на външния си вид, а да компенсираш с други качества, където вече цялата отговорност и цялата заслуга ще е твоя, а не на майката природа. Поработи над физиката си - фитнес, спорт, едно друго, над интелекта и характера. Трябвяа да знаеш, какво искаш и да можеш да го постигаш. Жените ценят не толкова външната красота, колкото чувството за сигурност, че имат истински силен, умен и сигурен мъж до себе си, който може да ги преведе през всички ситуации. Истинският мъж не приказва много, а действа и постига. Там е посоката. Всичко зависи от теб. Но в в бъдеще време, което започва още от днес.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 94e2ab51f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ей тва като го чуя "Аз не мога еди какво си... или не искам еди какво си... или нямам възможност за еди какво си, ЗАЩОТО ХОДЯ НА РАБОТА" направо слагам хикс директно. Щото чакай малко бе, как има хора, които ходят на работа и не се оплакват и/или оправдават с това, че не могат това или онова, или нямат възможност за това или онова, защото ходили на работа и като цяло все работата им е виновна за всичко, за което нямат възможност, или не могат, или не знаят как, или не им върви... щото ходили на работа човек

А всеки гледа външния ви, включително и ти, защото така ни е заложено в човешката природа. Просто няма какво да се умува.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eae75126e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Защото това е най-нормалното нещо, що за въпрос? ! Външността я преценяваш веднага, а за характера трябва време. Да, трябва и двете да са на ниво, но когато някой се влюбва "от пръв поглед", то е само и единствено заради външността на човек, както казах личностните качества излизат наяве по-късно.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1228574b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Животът е като преглед на сайт за запознанства. Да, наистина, дори да не ти се вярва. Едни имат снимка, други нямат. Всеки е написал нещо за себе си, но кой може да ти гарантира, че е вярно? Затова го игнорираш все едно, че не си прочел представянията им, докато не потвърдиш думите им лично. И какво остава? Снимката! Та как да не гледат по външният вид? Проблемът ти не е, че гледат по външния вид (това си е задължително и няма как да се промени), а че имат някакви критерии и ти не попадаш в тях. Тук обаче причината може да бъде и тази, че критериите им са силно завишени или поради някаква причина те не те забелязват като потребител без снимка в сайта. Това не можеш да го промениш. Можеш само да не се сдухваш от това, че някой не те е оценил така, както заслужаваш. Другото си зависи от тях - докато са коне с капаци, ще бъдат коне с капаци. Когато благоволят да те заговорят чрез лично съобщение, тогава ще имат шанс да видят какъв човек си. Но ти няма как да ги принудиш дори да си най-благодетелния човек на света. Така че спри да ги мислиш - не можеш да ги промениш, но можеш да промениш себе си към по-лошо от постоянно взиране в онези отсреща и чудене какво не ти е наред, че те игнорират.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 128625b119
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Брат в момента съм в същото положение, в каквото си и ти. Но една вечер сънувах нещо, което ще помня дълго време - няколко красиви жени се бяха насъбрали около мене и ми казаха - трябва да се приемеш такъв, какъвто си, и да си намериш приятелка. Така че ето ти отговор, и аз до ден днешен не спирам да си го припомням и започнах да вярвам повече в себе си и се приех такъв, какъвто съм. Все пак никой не може да избере как да изглежда. Успех!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7d5752ae38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Имаше една приказка за малкото новоизлюпено пиленце, което разказваше на майка-кокошка за страшният, грозен петел и красивият котарак...

Малките глупави разгонени момиченца се таковат на поразия с красивите, забавни пичове. И накрая цял живот мърморят, че ако не било детето им нямало за какво да живеят... Така става като гледат само външният вид. Мислят се за много красиви, много готини и забравят, че скоро ще заприличат на крави. Но като, че ли по-важно от това СЕГА да са красиви няма.

А ти най-вероятно точно тези жалки същества харесваш, нали? Бягаш след тях и искаш секс. Ето ти един въпрос: ти само външният вид ли гледаш или си опознал някоя от тези кифли дето не те поглежда?
Абе защо все другите са ви виновни.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11072a222e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Някой знае ли къде да намеря клипове с такива предавания, в които преобразяват външния вид на мъже, за които спомена някой в коментарите? А на лорд Байрон му видях портретите и не е красив, камо ли пък божествено красив, но сигурно защото съм мъж мисля така. :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker