Чувството да те използват за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувството да те използват за секс
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2811 пъти
Здравейте. Пише ви едно 17 годишно объркано и отчаяно момиче. Всичко започна преди 1 година. Запознах се с едно момче, още в началото ми привлече вниманието. Малко по-късно го намерих във фейсбук и му писах. В последствие разбрах че има сериозна връзка. Той започна да ме търси постоянно, след време започнахме да се виждаме. Казах му хиляди пъти, че ако иска да е с нея аз не съм го вързала, не искам да му развалям отношенията с нея, а той ми повтаряше, че иска да е с мен. В последствие тя разбра, че се случва нещо между нас и се сбихме. Той реши че иска да е с нея, блокира ме и в продължение на 1 месец не поддържах никаква връзка с него. Докато не ме отблокира и не започна отново да ми пише. Започнахме отново да излизаме, всеки ден по цял ден бяхме заедно. Имах някакво предчувствие, че ме използваше за секс, но той отричаше, бяхме говорили много пъти на тази тема. Всичко вървеше супер, докато не се скарахме, той буквално ми каза ставай и се махай и от 1 седмица не ми отговаря, не ми вдига, нищо. Замина при неговата приятелка и повече няма да ме погледне. Жалкото е, че прекалено късно осъзнах, че е "бил" с мен само заради секса, а мен ме боли, адски ме боли, защото се влюбих в него до такава степен, че не мога да дишам без него, а той просто ме заеба като куче и се върна при нея, а аз не знам как да го преживея, не знам как да се справя с болката...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: f0ac834328
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кво значи използва ме за секс бе? Ти му пускаш нали? Не е насила. Ако е насила отиди в полицията, ако не е спри да му пускаш, не се занимавай с него и си прекрати отношението. Кво е тва чувство за жертва при жените не знам. Ти секс не искаш ли? Нямаш ли нужда от това?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4a2ae01e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е, щом си е имал приятелка и не те е запознавал със приятелите си и близките.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2b4e751d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ама и ти си ''умна'', малката. Защо изобщо се занимаваш с тоя изтрасък след като със собствените си очи виждаш какво става? Вземи се в ръце и стани момиче на място, не позволявай да те ползват не само за секс ами и за нищо друго.

Данев

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8701a7636a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами така е, когато се занимаваш със зает мъж. Използвана си била от самото начало. Колкото и да страдаш сега, ще ти мине, Наплачи се, тъжи, колкото искаш, докато излееш болката си. И после се изправи, и продължи. Отбележи това като грешка. За в бъдеще не бъди любовница, защото само това и ще си останеш, а и ще паднеш по-долу в очите на мъжете. Връзки само със свободни мъже. Иначе само ще страдаш. Не искаш ли да бъдеш на първо място за някой? Да излизате, когато пожелаете и където пожелаете. Да не криете връзката и чувствата си от другите. Да знаеш, че може да разчиташ на него по всяко време, и той на теб... Това няма как да се случи, ако мъжът си има официална приятелка, а ползва теб само за секс. Крайно е и грубо да ти го кажа, но той не е гледал на теб като нещо повече от секс играчка. Не си прави илюзии, че е изпитвал чувства по-големи от сексуално привличане. За това, когато пак му се доправи секс и ти се обади, го отрежи и запази колкото достойнство ти е останало. Сигурна съм, че ще се обади. Те такива мъже и те са слабохарактерни и видят ли веднъж, че не си им в кърпа вързана, и няма коя друга да им задоволява нагоните, се връщат винаги.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6b4582c34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Следващия път като те отблокира, пак като му доскучае, не повтаряй същата грешка да му слушаш глупостите и да излизаш с него отново. Просто го нареди и го блокирай този път ти. След време като ти минат емоциите ще си благодариш - изпитано.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 26e5eef1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Почти всяка жена има по един такъв "елемент" в живота си. Даже при някои са и по повече. :) Не казвам, че е хубаво, даже сериозно осъждам подобни мишки, които използват хората, но е факт, че се случва. Колкото и да страдаш, не пропускай да си изведеш поука от станалото и тя да ти служи за бъдещите отношения с хората като цяло. Не се доверявай, не се оставяй да бъдеш зависима от друг човек. Колкото и обещания да ти сипят, колкото и звезди да ти свалят - винаги си имай едно на ум. Не казвам да станеш параноичка, но не бъди лековерна. Също така животът може да се извърти и някой ден ти да си тази, която е използвала (дори и да го направиш несъзнателно).
Освен това си още съвсем малка... На твоите години също си мислех, че това е краят на света, но сега направо се хващам за главата като се сетя за какви тъпанари съм се тръшкала.
Като нищо ще минеш през още такива неприятни изживявания, но не забравяй да ги използваш най-вече като уроци за живота.
А с тоя мухъл прекрати всякакви контакти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5fe1d1ab17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Едно е да сте правили секс и той да те игнорира, друго е да не ти отговаря, защото сте се скарали. Много се филмираш. Явно е бил раздвоен между двете и като гледам постоянно ви редува. Или съвсем не знае какво иска, или и двете връзки не са много сериозни за него (което не е задължително да значи, че са само за секса, а като цяло за забавление, за излизания и т. н. )
На мен момчето не ми изглежда много читаво от това, което си разказала, така че по-добре че си се отървала от него.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d56818a940
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти какво можеш да очакваш от човек, който с лекота си захвърля гаджето заради друга. Че няма и теб ли да захвърли? След като си го разбрала какъв е, повече не му се връзвай, не го гони, не го търси... Тегли чертата и само времето ще излекува, знам, че е банално, но това е истината. Изненадващо е колко бързо можеш да забравиш човек като си разбрал каква стока е всъщност.

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 68e2989ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не разбрах за себе си ли питаш или за него?
Защото май и ти си го използвала за същото, пък сега като те е ритнал те е яд и ти се струва, че е било повече от това.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 501734308f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Всъщност ти печелиш. Губи тя. Ще се научите с времето да не се занимавате с подобни индивиди. И помни - имай си работа САМО със свободни мъже. В твой интерес е. Късмет и бъди щастлива! :)
Ж28

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3890b479f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   4, какво значи зает? Не е бил женен. Тя не е била любовница, тоя явно ги редува и мами и двете.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b4f16b7ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ще я преживееш, с времето.
Той още от самото начало се е отнасял с тебе като с парцал, но разума ти е бил замъглен и си отказвала да го осъзнаеш това.
И от тука нататъка помни, че ако не си на Първо място за някого, то той просто не заслужава твоето внимание и присъствие, камо ли пък нещо друго!

Хайде, горе главата!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker