Раздвоена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздвоена
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1973 пъти
Здравейте!

Така самата история е доста дълга, за това ще започна направо и накратко. Аз съм момиче на 17 години от малък град. Имам си приятел от четири години и половина. Връзката ни е доста силна и необикновена. Трудно преборихме всичко, за да сме заедно и имаме доста дълга история. Никога не сме се разделяли, но за сметка на това напоследък се караме много. По принцип доста често се е случвало да се поскарваме както във всяка една връзка, но в последно време просто ми къса нервите. По -голям е от мен със 4 години и в момента работи в чужбина. За трети път заминава, но отношенията ни никога не са били такива каквито са в момента. Той не ме изслушва, ядосва ми се за всичко, непрестанни забележки и коментари.. По принцип ми дава всичко от което имам нужда, грижи се за мен във всяко едно отношение, но просто не ме разбира. Той е сигурен, че няма да го оставя, защото ми е първият в всяко едно отношение и знае колко го обичам, именно заради това се държи с мен както си иска и всичките му емоции рефлектират върху мен, което ме натоварва и отблъсква. Тук се намесва един от най- добрите ми приятели. Той е на моята възраст и непрестанно сме заедно. В момента както споменах приятелят ми го няма за 6 месеца и прекарвам доста време със компанията си. Случи се, така че няколко пъти излязох насаме с въпросният ми приятел и предпоследният път той ме целуна. Аз не му отвърнах, защото никога до сега не ми се беше случвало, не съм изневерявала на моят човек по никакъв начин. Но последния път в който се видях с въпросния приятел страстите надделяха и не се стърпях. Целувахме се цяла вечер, но само до там.
Сега си задавам въпроса как стигнах до тук? Как си загърбих принципите за изневярата? Защо искам да повторя това, което е толкова грешно... не се чувствам гузна, но не искам да късам с моят човек. В същото време пък ми писна от караници и вече не виждам смисъл, но въпреки това не искам да се разделям с гаджето ми, а ми се иска да продължа играта с авера ми. Не знам какво да правя как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1fc8dca399
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Надявам се момчето да не се занимава с курвенски работи като твоите и да си намери момиче мечта. Сега заради 10 минути целувки, ще го гледаш цял живот щастлив и ще ти се иска да си на нейното място. Такива малки лигли не знаете как да си задържате момчетата до себе си а после ревете, че ви изневеряват. Еми що пък не, заслужаваш го. Аз ако съм нарочно ще те поканя на ''домашна вечеря'' без да знаеш за другата и ще гледаш как я чукам пред очите ти. Това съм го правил сумати пъти, вместо да счупя ръцете и на двамата.

Данев.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 43decd6763
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, не бива просто да се впускаш в една забежка за разнообразие, защото това едва ли ти решава проблемите а и ще те дебалансира вътрешно. Затова, би могла малко да се дистанцираш от симпатичния авер, за да видиш, какво възнамерява, има ли истински чувства, сериозен ли е към теб. По принцип, мъжете хлътват именно когато им се отказва и първо са захапали стръвта, а после им я теглят настрани, за да не могат да я стигнат. Ти трябва да го видиш, ще може ли да замести твоя човек, няма ли да е просто повторение, ако не и по-лош вариант, или е по-добрият вариант. Иначе, ако му пуснеш, на авера де, той вероятно ще те бройне и ще си тръгне като победител, а ти ще се чудиш, как да си оправяш вързката с първия човек и как да оправяш вътрешния си свят, без да знаеш, какво точно искаш. Иначе, ако от новата връзка излезе нещо стойностно и красиво, можеш да отсвириш първия, защото тези, които са прекалено сигурни и имат момичето до тях за даденост, за в кърпа вързано, това и заслужават. Той, както изглежда, се е превърнал за теб в душевен вампир и явно иска да те смачка, за да си му удобна във всяко едно отношение и да си избива върху теб комплексите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c82a2bb56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Най-добре кажи истината на твоя човек, кажи му как се чувстваш, повярвай с прикриване и лъжи далеч не се стига, от личен опит го казвам, рано или късно всичко се разбира. След като му кажеш всичко, ще се реши дали ще сте заедно. Повярвай много трудно първия остава и последен. Все пак си младо момиче, животът е пред теб. А щом казваш, че и преди е заминавал и преди и не е имало такива драми, значи и при него има нещо, някакъв проблем, може би друго момиче. Когато си дойде сложете картите на масата и се разберете. (Не че един мъж ще си признае за изневяра или друга, но все пак опитай) Но моят съвет е да не стигаш до края с твоят приятел докато не се си изяснили нещата с твоя човек!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0b74a6b704
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си струва да прекарваш най-хубавите си години с един човек, плюс това не се разбирате. Ако бях на твое място бих изневерил на приятелката ми с друга ( не че не го правя). Послушаи съвета ми и не си пропиляваи времето, защо си мислиш, че той не ти изневерява докато е в чужбина. Може и да не казваш на прятеля си за другото момче и да се забавляваш и с двамата докато не ви хване

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 974dde8f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А защо седиш с човек, който не те прави щастлива? Само защо ти бил пръв в дадени отношения - ами ако всички хора оставаха с първия си партньор за цял живот, колко нещастни съжителства щеше да има... Той вече те приема за даденост. Ти го знаеш, но не искаш да си го признаеш. Моят съвет е да се РАЗДЕЛИТЕ, защото ако той беше мъжът за теб, изобщо нямаше да се двоумиш и нямаше да има втори. Според мен избери най-добрия си приятел.

ELSA

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: acd909a3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Раздели се с настоящия си приятел. Даже и да казваш, че не искаш, по разказа ти личи, че връзката ви се е изчерпала.

Хубаво е, че си намерила друг, за да не ти е криво, но просто скъсай с приятеля си, за да не е "изневяра" това което правиш, защото иначе е много долно, а и от два стола се пада на земята.
И не се чувствай виновна, защото с лошото си поведение приятелят ти донякъде сам те е подтикнал да се огледаш за друг или по скоро да се огледаш за "мило отношение", каквото със сигурност заслужаваш.

Когато човек му писне от нещо, но няма куража да го каже и го крие в себе си, става точно такъв раздразнителен и заядлив без причина, така че не очаквай да се промени и не търси вината в себе си.

На тези години имаш време за още гаджета и не е нужно да останеш завинаги с първия. Това, че е пръв далеч не значи, че точно той е "принцът" :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 089cb515f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами каквото и да ти кажем то е ясно че ще продължиш и с едининия и с другия.
И няма да знаеш после какво да правиш защото ще се задълбочат нещата.
Не са хубави тея работи.
Но щом гледаш към друг човек явно любовта ти е отминала и е редно да си откровена с момчето и да му кажеш че има друг

Не да гледаш да уредиш да не си сама. няма да ти е приятно ако ти си от другата страна нали?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3f1bcca193
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И защо не искаш да се разделяш с гаджето си!??

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9f822db5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Относно въпроса на номер 8 - не искам да се разселям с него, защото не мога да си представя бъдещето без него. Заедно сме били във всичко и не е толкова лесно да захвърля такава любов с лека ръка. Искам и да отговоря на номер едно. Виж сега Данев аз не съм от този тип момичета, които се впускат в мимолетни връзки и изневеряват със всеки срещнат. Никога до сега не съм поглеждала друг. Обичам приятеля ми и именно заради това съм объркана. Не искам никак да го нараня, но той не ми дава шанс да си оправим отношенията. Опитнала съм се чезброй пъти да разговарям с него, но без резултат. Не искам да бъда момиче за една нощ, нито някоя, която всички да подхвърлят. Просто след всички скандали, разтоянието и липсата на внимание имам нужда от нещо, което да ме разтърси. Знам, че това никак не е правилно, но ситуацията беше такава, че не издържах. Сега ми е трудно да реша, защото не искам връзка с най- добрия ми приятел, въпреки всичко обичам сегашния си, но тръпката и адреналина, които бяха до сега непознати за мен от тази страна на нещата ми хареса и не знам как да спра.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker