Писна ми да правим само секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми да правим само секс!
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2834 пъти
Заедно сме от вече близо година. Имаме 10 години разлика в годините, като той е по-големият. Няма да разтягам локуми.
От 2 месеца нещата между нас сякаш се промениха. Есента, зимата нещата между нас бяха повече от прекрасни. С часове заедно си споделяхме, гледахме филми, разходки, гушкания. И двамата сега работим сезонна работа, затова сме много по-заети. Той по цял ден е на работа и по неговите думи е страшно зает. Обикновено се виждаме към 11 и половина вечерта, когато аз приключа работа. Правим секс набързо за около 1 час или аз му правя френска любов за около 20 минути и дотам. В това се състои виждането ни. Той казва, че е страшно уморен и трябва да тръгваме. Лошото е че на мен това взе да ми писва. Разбирам, че е уморен, аз също съм, но тези кратки срещи и то само за секс, някак си взеха да ми убиват желанието да се виждаме. Много ми се иска да излезнем да се разходим, да отидем на кино, на ресторант, да пийнем нещо на брега на морето, да си говорим, да излезнем с приятели. Страшно ми липсват ето тези неща, липсва ми тръпката. Сега като се видим, аз знам че ще правим секс и ще си тръгнем и това ми убива желанието към самия секс. Сексуално сме се напаснали много добре, секса е отличен, но само той не ми е достатъчен, от емоционална гледна точка. Когато се видим за малко, той иска секс, аз започвам да го целувам, да го прегръщам, защото ми е домъчняло за него като човек. Той ми казва да спра, защото му е уморено или топло или че съм странна. Какво да правя като искам малко по-мило отношение? Предложих му да купя нещо и да хапнем някъде на плажа, той пак е много уморен. Ще кажеш, че няма да седим и да си почиваме, а нива ще копаем. Писна ми от този секс, искам малко емоции, тръпка, развлечение. Това положение ще е още 1-2 месеца, докато приключим да работим, но се чудя още колко ще издържа. Правим планове септември месец края да заживеем заедно в друг град, да отидем на почивка също, но всякаш това време ми се гледа много далечно. От вчера, се чувствам подтисната, а той дори не знае, защото е зает. Какво да правя? Моля за мнения, много съм объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0cea6d6f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е със сезонните работи. Хванете, па си намерете постоянна работа и ще спреш да му правиш само с*ирки, а щ излизате, ще гледате филмчета и т.н. Сезонната работа си е чиста загуба на време. Я виж колко свободни позиции има за по 1000 лв. заплата. Хванете, па се замислете над това.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 69f1470f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Той ми казва да спра, защото му е уморено или топло или че съм странна. " - е щом си му и странна, значи просто не те обича май, а просто те ползва "да се води на отчет" пред хората като го питат има ли си приятелка и за секс естествено.

Моя съвет е да си търсиш нов приятел.
А този да го оставиш и да не се унижаваш повече така.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8ac21cf795
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Със бившият ми приятел имахме сходен проблем,всъщност не е както при вас,макар че имало и такива случай но по принцип не е било само за секса.На мен ми се искаше да сме по често двама,не съм имала претенции,просто всяко време прекарано с него ме радваше въпреки еднообразието,само че ние си имахме и други неразбирателства.Иначе със сегашният ми излизаме,ходим по различни места без да настоявам защото както споменах за мен не е толкова важно къде ще ходим.Сега не се виждаме но си правим планове за по нататък,обаче и с него не се знае какво ще се случи.Така че дали ще ходите някъде не гарантира безпроблемни отношения и не определя сигурността на връзката и не създава тръпка между двама човека защото тя или я има и не.Ами виж поговорете,попитай го какви намерения има спрямо теб и дали са сериозни,кажи че искаш да излизате някъде заедно.Желание трябва да има и от двете страни и без него няма да ви се получи,може да се интересува от друга жена и това да е причината да се дистанцира от теб.Но ти недей да се впрягаш да ревнуваш и да му правиш сцени преди да си сигурна защото ревността не е хубаво да се проявява,а може изобщо да не е това причината.Ако един човек не иска да бъде с теб не можеш да промениш решението му и да го задължиш.Ако смяташ че по скоро е така защото чувствата му към теб са изстинали тогава едва ли ще се промени дори е възможно да се разделите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d05b2f0f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Говори с него, лесно е да отсвириш и да зарежеш всичко.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: df589e7ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Дръж се още малко. След 2 месеца ще ти се наредят нещата.
Не се предавай.
Продължавай да настояваш за хапване или стоене на плажа.
Като ти дойде няма как да правите секс и тогава просто правете друго
Ако не ти се прави секс.. кажи че си си взела някакви таблетки за отдолу от аптеката защото усещаш дискомфорт и откажи секса
Но имай предвид че него го отпуска от напрегнатия ден и има нужда от това...
Каквото и да е потрай малко.
После ще има времерза всичко

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a1dbdf4de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако твоя си намери още 2 като теб и хич няма да му се обвързва сериозно... :D
Какво можеш да направиш?
Мисля, че отговора е повече от ясен - сядате и говорите. Ако не ти е ок, кажи му. Каквото го каза тук, кажи му го и на него. И избери дали да изчакаш или да скъсате. То няма много варианти така или иначе.
Успех!
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b866d6e7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Къде ги намирате и кво им харесвате на такива темерути не знам...Как така в началото гушкането не му е било странно, а сега дори целувките са му досадни!?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e6108a8283
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторке според мен трябва да поговориш с него. Сподели му това, което написа тук. Той трябва да знае, че отношенията ви в момента не са ти достатъчни. Изтъкни му какво искаш от една връзка и че той не ти дава това. Кажи му го и виж как ще реагира и по-важното дали ще промени поведението си. Щом не е уморен за секс, а е уморен за разходки значи има някакъв проблем. Не се успокоявай, че това е временно, защото не си сигурна, че след като свършите сезонната работа той няма да продължи да се държи така. Желай ти успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fbdc94922c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката-Има замесена и друга жена. Ето защо целувките ми станаха досадни, а питанията-как си, ял ли си нещо станаха тъпи въпроси. Язък ми за доверието и загрижеността...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker