Какво ми има? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво ми има?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2725 пъти
Здравейте, момиче съм на 18 години.
Искам да ви разкажа накратко за случващото се в живота ми и естествено да потърся съвет.
Накратко за мен ще кажа, че съм нормално момиче, не изобилствам от приятели, но имам няколко верни и добри. От години живея с майка си, тъй като баща ми почина по особено нелеп начин. Та толкова за мен.. нека отидем към същината на нещата..
Проблемът ми е че в любовта не ми върви. Попадам на такива хора, които от лошо по-лошо ме преебават. Което за мен е необяснимо. Като цяло във връзките си се раздавам много във всяко едно отношение. За мен е важно партньорът ми да е усмихнат и щастлив в мое присъствие, а и не само. Обичам да правя малки изненади, да доказвам на човека до себе си, че е единствен.. и може би тук ми е грешката..? Не знам, необяснимо е за мен. Като външност може да ви прозвучи надменно, но не съм грозно момиче. Поддържам се, обичам да изглеждам добре, но определено не се кипря цял ден пред огледалото.
Бих искала съвет, скъпи читатели, къде ми е грешката? Това, че се раздавам прекалено много ли отблъсква мъжете? Аз ли все си ги избирам такива?
Предварително благодаря на всички, които ще прочетат историята ми и ще ми дадат съвет!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 60dd500110
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ти съчувствам! Нищо ти няма - освен, че си доверчива и неопитна, може би наивна. Защото смяташ, че ако си мила и всеотдайна с момчето, което ти е влязло в сърцето, и то ще ти отвърне със същото... Е, точно това в живота рядко става. Особено пък, когато става въпрос за такава зелена възраст, като вашата, на теб и на твоите момчета. Защото те са лекомислени, вятърничави и подли копеленца, дето, като видят наивна, искат да се възползват на макс, без да им пука, тя какво преживява и после какво ще стане с нея... : "Малка бех, излъгах се... " Това за тях е въпрос на себедоказване, да бройнат още една. А ти съдиш за другите по себе си, и смяташ, че и те са със такива открити и честни сърца... Не би. Тия копеленца от много рано са усвоили правилото: "Ебеш-бегаш... " Щото секс им трьбва, но не и сериозна връзка със всички произтичащи отговорности и трудности. Не всички де, но сега е такова поколението - цинично и себично, в по-голямата си част.
Обикновето от такива прецакани девойки, като теб, после стават най-голмите манипулаторки и използвачки, щото на кого няма да му писне все да е на прецаканата, булчината страна, и гледат да си го върнат, обаче никога не може да си го върнат на тия, дето са ги прецакали, ами си отмъщават на други момчета, мъже, които не са им виновни. Но това също не е изход - егоистът ограбва най-вече себе си. Затова най-доброто е да спреш да си доверчива, открита и всеотдайна, докато не се увериш, че този, към когото имаш чувства, ще ги цени както заслужаваш, и че е достоен за доверие. И така - ще правиш жестове на симпатия и ще се разкриваш само срещу доказана стойност и доказано истинско отношение към теб - никога по-рано!!! Танто за танто: малко прилича на търговия, ама иначе няма как. Тъй като тия пишлеменца, като видят, че получават всичко даром, и не могат да го оценят, щото са куфелници и безотговорни. Никакво глезотене за такива!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c1046e98fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто си попаднала в някакви кофти среди където мъжете си падат по к*рви. Не нисля че бъркаш някъде но не си срещнала свясно момче.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2111e4807d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, на един мъж не трябва да му даваш да мисли, че е единствен и неповторим, само си вдигат акциите и почват да правят глупости. Недостъпната (е, в определени граници) жена е много по-интересна. Не бъди на разположение постоянно, имай свои занимания. И нещо много важно - не създавай семейство бързо, опознай човека преди това. Под опознаване нямам предвид 5-6 месеца връзка, а поне 2-3 г., за да може наистина да го опознаеш. Не се раздавай на 100%, докато не видиш, че човекът наистина си заслужава. Външният вид е важен, но не е всичко. Познавам много красиви момичета, които страдат и са самотни майки с по едно или две деца. Не бъди досадна на мъжа, това е много важно за една хармонична връзка. Остави го той да бъде по-активен, той да те търси. Манталитетът тук в България е балкански и не се приема добре жената да се опитва да води. Подреди живота си по начин, по който да си си самодостатъчна - имам предвид да можеш сама да се справяш с проблемите, сама да се издържаш. Аз постъпих по този начин и въпреки че съм щастлива с партньора ми сега, мога да си позволя да си тръгна във всеки един момент. Може би затова той не си позволява да ме третира като боклук, както повечето мъже в България постъпват с жените си, някои от тях без дори да го осъзнават. Не се превръщай в поредната българка с ниска самооценка, която се самообвинява за лошия развой на връзките си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1c2b550bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Може би трябва да внимаваш малко да не обсебваш човека, с когото си, още от самото начало. Няма нищо лошо, че искаш да зарадваш момчето, което харесваш, с някакъв жест, да му направиш романтична изненада или да накараш да се почувства щастлив в компанията ти. Така ти засвидетелстваш чувствата си, но всичко трябва да бъде с мярка. Тоест, ако само ти си тази, която го търси, която му обяснява, че го харесва, която измисля всякакви начини да му го покаже, значи нещо не е наред. Помежду ви трябва да има баланс. Не тръгвай толкова силно веднага, изчакай малко, опознай го, не бързай да разкриваш всичко, което изпитваш. И не бъди наивна! Само защото ти държиш на някого, не означава че и на него му пука също за теб. Сама виждаш, има хора, които ще се възползват от твоето поведение, ако не си предпазлива. Хубаво, че обичаш да се раздаваш във връзките си, но трябва и да получаваш, все пак. А иначе... със сигурност си попадала на разни тъпаци, които само чакат да намерят момиче, което да им вярва, и да си поиграят с нея. Не се обезкуражавай, за жалост има много такива, но определено има и свестни, просто ще трябва да ги потърсиш малко повече. Късметлийки са момичетата, които още от тинейджърските си години, са попаднали на стойностни момчета, но това не може да се случва при всички. Горе главата и късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e58bb235b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Просто не се натрапвай толкова и всичко ще е наред!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7bc2407ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Грешката не е в теб.
Просто попадаш на незаслужаващи те.
Не се променяй.
Точния човек ще дойде. А ти бъди себе си за да получите и двамата каквото заслужавате.
Повечето жени са непристойни.
Един истински мъж не търси такава жена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e8a059440e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ехх... кога ли ще намеря такава като тебе... та ти си сигурно една на милион... не се отчайвай, ще го намериш скоро :)))

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 19fd0c07da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мисля, че ти си ги избираш такива. Съжалявам, че го казвам, не съм от хората, които поставят нещата под общ знаменател, но ако търсиш по кръчмите и чалготеките, едва ли ще намериш момче с особени ценности или повечко акъл. Отдай се на някакво хоби, което наистина обичаш и търси момчета с интереси и мислене като твоите. Можеш да се запишеш и на някакъв спорт. Обръщай внимание на по-притеснителните и скромни момчета, а не се привличай толкова от нахаканите, защото именно те са по-склонни към номера и изневери.

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1002e31510
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм момче на 18 и аз също нямам късмет в любовта ;/

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d82fc93b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Проблемът ми е че в любовта не ми върви. Попадам на такива хора, които от лошо по-лошо ме преебават. Което за мен е необяснимо. Като цяло във връзките си се раздавам много във всяко едно отношение. За мен е важно партньорът ми да е усмихнат и щастлив в мое присъствие, а и не само. Обичам да правя малки изненади, да доказвам на човека до себе си, че е единствен.. и може би тук ми е грешката..? " - Много лесно обяснимо е, и ти си стигнала до правилният извод. Да, това ти е грешката, че много лесно се раздаваш. Нали се сещаш в коя графа жени сама се поставяш. А такива жени се търсят само за евтини еднодневки. Мъжете по природа са ловци, а лесният лов за мъжа е скучен и непривлекателен. Най им е интересно да отстрелват хитри и умни животни, а не глупавите, които сами се навират на "мушката" им. Надявам се сещаш за какво става дума. Още отначало получат ли всичко, мъжа се насочва към следваща жертва. На някои жени им е неприятно да ги смятат за жертви, но това са фактите от живота, жената е родена за жертва на мъжа. Ако се занимаваш с момчета на твоята възраст, попадаш или на незрели мамини синчета, или хитри кретенчета, които искат само да те изчукат, но след това веднага изчезват. Ако се занимаваш с по възрастни мъже, ще получиш истинско кавалерско отношение, но разликата в годините крие рискове за тебе. Най добре е да се ориентираш към мъже с 5-6 годи по големи от тебе. На времето 25-27 годишни вече мислехме за семейство и си търсехме сериозни момичета, но сега живота се преобърна и обърка, човешките ценности се съхраниха в по скромните хора, затова ги смятат за странни за съвремието, смятат ги за старомодни, но само в тях ще намериш това което търсиш. Търсите отворени мачовци, а после се оплаквате, че само ви "пр"О"ебават" и веднага зарязват. Това умните жени не го допускат, само наивните го правят!

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7bf5d3d6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм момче на 20, също съм добре изглеждащ, имам добра физика, нищо ми няма, но просто не ми върви в тези неща, раздавам се колкото мога за да потръгнат нещата, но накрая винаги ми потръгва, не съм със самочувствие до небето и съм си мислил, че там е грешката, ами не е, просто и ти си един от малкото истински хора, не се променяй! Това което ме радва е, че в момента виждам, че има момичета като мен, които правят същото, това ми дава надежда. Надявам се някой ден да попадна на човек като теб. :) Не се отказвай, за такива като нас също има надежда, разликата е, че някой ден доберем ли се до щастието ще знаем какво имаме и ще можем да го оценим истински. :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2a0f9df666
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Благодаря на всички за адекватните и бързи отговори! Попринцип не съм такъв тип момиче, което не излиза от дискотеки, кръчмите и т. н. Честно казано дори не съм ходила на дискотека досега. Така че проблемът не е в това, че търся свестния там. Колкото до секса нямах предвид, че се раздавам от самото начало, разбира се изчаквам да видя дали човекът заслужава да му се отдам изцяло. Явно наистина прекалената загриженост отблъсква мъжкия пол!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 140999ae7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз на тези години попадах все на кретени. Чак на 22 г го срещнах и се оженихме веднага, просто знаех, че е той, а след дълги години благодаря на Бог, че ни срещна.
Ще се появи, просто не си губи времето със загубеняци.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5854ee6a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   За съжаление има такава зависимост... колкото по- всеотдаен и добричък си, толкова по- голяма е вероятността да те прецакат. Не е необходимо да се държиш като "кучка", както пише по книгите или да си добричка, та чак да ти се качат на главата. Важно е да намериш златната среда и данне позволиш да се подиграват с теб. За жалост човек го осъзнава след редица разочарования, но товане живота!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1555ff943c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   То и в любовта май е като при всичко останало - шанс.... Като с работа... Приятели...

Търсиш докато не откриеш.... Или който не търси той не открива....

Факт е и че някои хора са си останали само с търсенето

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 28ba5cf0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей момче на 18 съм.. Аммм просто незнам какво да кажа, адски мн ти се кефя радвам се че има такива свестни момичета бравоо момиче мечта си. Не се променяй остани си такава каквато си, рано или късно ще намериш човека който ще прави същото за теб просто почакай, но това не означава да не търсиш да не пробваш с този или с онзи но също така не ги оставяй да ти се качат на главата и да те разиграват както си искат и да са с теб само заради изгодата разбереш ли това веднага бягай от там. Проблема не е в теб та как може да е в теб та ти си невероятна само написаното от теб показва че си страхотен човек завиждам на приятелите ти че имат човек като теб. НЕ се променяй продължавай да търсиш и рано или късно ще попаднеш на точния човек ;)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2a63d00b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Нищо ти няма мила, просто още си много млада и засега не си имала късмета да попадхнеш на добри момчета. Но и това ще се случи. Аз съм на 23 и срещнах любовта (единствената) чак сега. Досега и аз не бях имала сериозни връзки, така че всичко е въпрос на точния момент.
Желая ти успех и започни повече да се забавляваш и много да не му мислиш и всичко ще стане от само себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker