Проблем с гаджето! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с гаджето!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 4321 пъти
Здравейте!
Имам следния проблем. С приятеля ми сме заедно от 5 години, през тези 5 години сме се разделяли и събирали. Рядко сме били заедно, защото той учеше в друг град и аз учех в друг, и се виждахме само съботите и неделите. И тогава се карахме за глупости, но не толкова често колкото сега когато вече той е при мен. Когато се караме така обръща нещата, че винаги аз излизам виновната и аз се извинявам и го моля да спре да се сърди. Ние се караме за толкова дребни неща, а той прави всеки проблем голям. След като се скараме не се търсим и не си говорим със седмици, а дори и месеци.

Мислех си, че като вече е при мен ще прекара повече време с мен, а се виждаме толкова рядко. Идва за по 5 мин. да ме види и след това си тръгва. И това е само когато майка му е в града, а през другото време си стои с мен. Време е да кажа нещо и за нея.... Тя е много властна жена, манипулира го така добре, че той забравя за всички лоши неща, които му е причинила. Много уважавах тази жена, защото тя го е отгледала самичка без ничия помощ и е успяла да го възпита въпреки, че е била сама. Но това не и дава право да му натяква постоянно, че не се е отказала от него, въпреки че и е било много трудно сама да се справи. Държи се много гадно с него, а това мен ме дразни, защото той й позволява, тя да се отнася с него по този начин. Казва, че е свикнал и се примирява.

Преди ми казваше, че никога не би позволил някой да тормози децата му, а сега когато му казах, че щом позволява на майка му да се държи с него по този начин, ще й позволи не само да се държи гадно със съпругата му, но и с децата му. А той ми отговори само " Тя ми е майка, не мога нищо да направя.". А иначе се смее на мъжете, които викат още на майките си " Мамо", а той е също мамино детенце като другите. И проблема започва от тук, защото тя си няма приятел и живее само със сина си и иска той постоянно да е с нея. А той не може да я остави, защото му е много мъчно да я остави самичка. Накрая аз оставам сама и го чакам.

Не може да я остави дори и за 1 час. 24 часа са заедно, а на мен ми омръзна да го чакам и да проявявам разбиране. Когато се опитвам да говоря с него на тази тема, той ми казва " Не ме карай да избирам, защото знаеш кой ще избера" . И така аз си мълча и трупам всичко, не казвам нищо, за да нямаме проблеми. Не знам докога ще търпя да съм последна в живота му. Търси ме само когато майка му не е в града, а това става рядко. Ако някой има същия проблем нека да пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: e83923cb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наистина доста дразнещ синдром и мого трудно лечим - малко вероятно е да го откъснеш от полата на майка му. Този човек никога не е бил самостоятелен и няма да бъде. Ако живеете далеч от родителката му, животът ви ще се превърне в едно непрекъснато сноване до мама и обратно, както и в нескончаеми разговори по няколко пъти на ден с майчето. Навремето попаднах в такава ситуация и се разделихме, сега имам познати, които се отчуждиха заради това, че семейният им живот се върти единствено около "майка ми и баща ми". Лично аз уважавам хора, които след дипломирането си постигнаха всичко сами и с родителите и близките си контактуват, когато е необходимо и не разбирам такива, висящи постоянно в скайп или несвалящи телефона от ухото си. До не толкова отдавна нямахме такива комунукации и се справяхме. Едно семейство се утвърждава в добро и в лошо, но самостоятелно - смешно е, когато млади семейства тичат за щяло и нещяло при близките си. Та не смятам, че твоят човек е дорасъл да бъде глава на семейство, но ти си знаеш по-добре.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 64ed9e2c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мамино синче! Бягай докато си млада, защото майка му ще те съсипе! От личен опит ти го казвам.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e49d6fa6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Извинявай, ама келешът ти е много зле! Нямам представа ти що за стока си, но определено нямаш работа с него (и с майка му)... Не си пропилявай младините!

Отново се потвърждава старата максима, че не поживееш ли поне 2-3 години с някого - въобще си нямаш представа, а и не можеш да имаш, какво всъщност представлява той.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker