Постоянен тормоз и системно заплашване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянен тормоз и системно заплашване
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1594 пъти
Здравейте, най-напред искам да кажа, че не търся разбиране или съвет, а най - вече искам да споделя с някого, тъй като не мога да споделя на никого друг.

От около четири години имам връзка с чужденец, като сме имали почивки от по няколко месеца. Повечето време общуване онлайн и рядко се виждаме. Винаги се е държал добре към мен, помагал е на мен и на семейството ми, особено финансово. В последно време обаче, той обърна нещата така, че да ме е страх от него. Когато му кажа нещо накриво, постоянно ме заплашва, че или ще публикува мои голи снимки, които има в Интернет, или пък иска да му върне всичките пари, които ми е давал през това време.... Досега не е правил нищо, нито съм му връщала пари, нито е пускал снимки, но факта, че живея в константен страх от близо два месеца направо ме побърква. Знам, че е добър човек, а също и много умен, но колкото и да си мисля, че няма да го стори, все пак живея под непрестанен тормоз. Все още го обичам много и дните, които прекарвам с него са най-хубавите в живота ми. Исках да си излея душата, защото всички, на които споделих си мислят, че са глупости, но на мен не ми е никак хубаво. И без това страдам от невроза, а сега просто е ужасно положението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3b6859e711
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започнаха и темите за тормоз от чужденци. Това поредната пропаганда ли е?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f9f8c6f8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре, какво очакваш точно? И тук ще ти кажат същото, глупости са. "Малтретира ме, ама го обичам" Еми като ти харесва да се държат с теб като с боклук, отвори шампанско и празнувай. Интересно ми е щом добрите хора те изнудват, лошите какво те правят. Единственото ти спасение е да го разкараш, ама щом не искаш, няма какво да се оплакваш. Няма да се промени, ще продължи да е гадняр, а скоро вероятно ще започне и да те бие. Честито

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2e17ce16a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Този човек не е добре. Имай предвид, че публикуването на голи снимки е подсъдно, можеш да му го кажеш, да си помисли добре. Относно парите, щом ти ги е дал доброволно, няма съдебен начин, по който да си ги вземе, това не е заем. Съветвам те да го блокираш и да не се занимаваш с него, не е нормално да те заплашва по този начин, има психичен проблем. Той вероятно смята, че те е купил, щом те изнудва така и ще става само по-зле. Това ли искаш? Не му дължиш нищо, спасявай се, никой не го е бил да ти праща пари.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2e17ce16a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Този човек не е добре. Имай предвид, че публикуването на голи снимки е подсъдно, можеш да му го кажеш, да си помисли добре. Относно парите, щом ти ги е дал доброволно, няма съдебен начин, по който да си ги вземе, това не е заем. Съветвам те да го блокираш и да не се занимаваш с него, не е нормално да те заплашва по този начин, има психичен проблем. Той вероятно смята, че те е купил, щом те изнудва така и ще става само по-зле. Това ли искаш? Не му дължиш нищо, спасявай се, никой не го е бил да ти праща пари.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2123c6687d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ужас, разбирам че не ти е леко но какво е това писане по социалните мрежи, защо не се виждате, разбирам да ви се налага, но все пак друго си е да сте заедно. И аз имам връзка с чужденец, и на мен понякога ми се въртят подобни неща в главата и ми се иска да го зарежа но после като се сетя че всъщност ние нямаме никакви такива истории. Дори той имаше проблеми с някаква, била го преследвала, имаше едно звънене по телефони по едно време но аз не се притеснявам от това да го изгубя, че то си е така никой на никого не е принадлежност. По добре е да имаш връзка с мъж от твоята народност всъщност това бих избрала но май за съжаление няма подходящ за мен. Извинявай но какви са тези голи снимки, пари, чудесии? Никога не позволявай да оставаш длъжна на мъж аз от родителите си се срамувам да искам а какво остава да е от други хора. Веднъж на всеки може да се случи но да се нуждаеш постояно от финансовата му подкрепа не е
хубаво особено ако е чужденец. Освен ако не си сигурна в него или не ти е съпруг, може би има случай когато мъжът сам се натиска да ти дава но пък тогава едва ли би те заплашвал.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dbc1c29290
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Накарай го да ги изтрие, но за да си сигурна, вземай билет, отивай на гости и намери начин лично да ги изтриеш.

Подобно изнудване не е нормално за добрите хора. Вероятно си заслепена от думи или от финансовата помощ - ти си знаеш. Този човек не нито добър, нито нормален.

И последно, ако ти е възможно, върни парите и който от къде е. С какви очи приемаш пари от разни онлайн-любови? Пък и всякакви снимки изпращаш даже... В нета е пълно с ненормалници.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker