Да обичаш толкова силно,а той да не те оценява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да обичаш толкова силно,а той да не те оценява
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2226 пъти
Здравйте, аз съм на 19 от 2 години имам връзка с едно момче, в което съм адски влюбена а той само ме използва. В началато всичко беше красиво и първите месеци се разбирахме чудесно, после забязах че си урежда срещи с други момичета и излиза на кафе с тях той много пие и ме обижда, но аз от любов не мога да се откажа просто не си представям живота без него. Правя всичко за да се гордее с мен имало е и дни в които съм му помагала с пари, без да искам да ми ги връща живеем в различни градове и понеже работи и няма почивни дни постоянно аз ходя при него грижа се за него и пазарувам ядене от моя джоб, за да се чувства добре и да го зарадвам. Плащала съм даже и телефонните му сметки, а той не стига че аз ги плащам си пише в разни сайтове и така. Просто не знам какво да направя вече не издържам. Бях леко закръглена 60 кг, за да ме харесва започнах да ходя на фитнес отслабнах сега съм 53 кг, но пак не се променя харесва снимки на жени които са с много красиви тела, руси и т. н. Как да забравя този човек? Как да спра да се съсипвам всеки ден?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8b29f25644
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отдръпваш се и прекратяваш всякакъв контакт.
Блокираш го от всякъде, изолираш се от него физически.
Колкото и да те моли, не трябва нито да го виждаш, нито да го чуваш, или да му четеш съобщенията.
И чакаш да ти мине.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f4d84f9804
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   "Как да го забравя? " Дааа, ти още продължавай да ходиш с него и ще го забравиш. Дори една малка крачка и опит не правиш! Ако толкова се мразиш, че да ходиш такъв човек - еми продължавай да си си същия парцал! Не можеш да промениш човек и никой не ти е длъжен да отговаря със същата обич и загриженост, която ти му даваш. Ти за него не си нищо повече от банкомат, а веднъж дадеш ли на някой да те стъпче той ще се научи и ще продължи да те тъпче. Със сигурност би била по-щастлива с някой друг, защо по дяволите си причиняваш това? !

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: caff6521e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това момче изобщо не те заслужава. Трябва да потърсиш друг, който ще те обича истински и двамата ще се борите за връзката си. Трябва активно участие и от двете страни. Просто спри да се унижаваш и започни да се цениш истински, защото той не си струва усилията. Най-добре е да го забравиш, като откриеш друг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 07a5e4545d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Трябва да си трол. Не може да има толкова глупаво същество.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f7eedd4790
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Стига с тези тролове!!! Любовта е сляпа,но чак пък толкова може ли да бъде? Не те заслужава,а заслужава момиче което е джаста праста,за да му разкаже играта и да се научи,че трябва да оценява това което има а не да го пренебрегва! А ти ако продължаваш,да си толкова наивна ще продължават,да те тъпчат без да им мигне окото.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b97c182066
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О, може, може, номер 5. И аз понякога изпадам в измуление какви мазохости са много от хората, но явно това си е в реда на нещата поне докато не открият генетичното програмиране на интелекта в ембрионите. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3aaabdcda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Забрави го, той не те оценява изобщо. И не те заслужава, ти обаче заслужаваш нещо по-добро. Успех.
М20

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ec1ce5cbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами спри контакт и си намери друг.
Да не си парцал.
Я се стегни

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 97d50c437a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре де, кaто сaмa виждaш, че не те обичa, но те ползвa зaщото си удобнa, кaкво се оплaквaш сегa. Ти си плaщaш с действия зa времето и внимaнието му съвсем доброволно. Нaясно си, че нито те обичa, нито пък увaжaвa поне. Aми нямa кaкво дa цивриш сегa, или продължaвaш тaм дa досaждaш и плaщaш зa мaлко внимaние или приключвaш с него. Преди дa се впуснеш обaче в следвaщa връзкa порaботи нaд собственото си сaмочувствие, ти сaмaтa не се увaжaвaш, нямa кaк и друг дa го прaви.
Не, че си влюбено добро момиче, досaднa комплексaркa си в случaя. Нaй- вероятно ще е доволен сaмо дa му плaтиш някоя сметкa, дa се нaдупиш зa едно бързо и дa се мaхaш, че дa не му досaждaш.
Не е грубост, a реaлност!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d9984d55df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Непременно идва ден, в който разбираш, че не е достатъчно само ти да обичаш и вечно да прощаваш. Що за мъж е този, който не може да те посрещне и да си плати сметките, а чака това от жена! Колкото по-рано се махнеш, толкова по-добре. Остави го на онези, , русите, с красивите тела" да си намери майстора!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 65d698ceb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той е пълен идиот щом не оценятa товa което имa. По добре си нaмери друг който ще те оценявa увaжaвa подкрепя и ще те обичa толковa колкото ти него дори и повече. Днешно време е мaлко трудно, но се нaдявaм, че ще нaмериш подходящия човек. Нищо сериозно нямa дa се получи с този с който си сегa. Колкото се може по бързо го зaрежи товa е моя сaвет. Дaно съм. ти помогнaлa.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e94c1fd544
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мило момиче.
Нали знаеш, че любовта те кара да оглупееш. Не се коси не си първата не су последната. Тоя мъж е комплексар. С добро и угаждане няма да го спечелиш. Той обича да гони Михаля. т. е. недостижимото. И перфектна да си и по красива от мацките които гони пак няма да те иска защото му се предлагаш. Я му тегли една майна и го отрежи, ама и с действия и думи. Кълцай го арогантно и да не ти пука

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2f1d448dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мило момиче, разбирам те прекрасно, защото аз съм горе долу в подобна ситуация.. Ще ти кажа как аз се отървах, спираш да му пишеш, спираш да му звъниш, ако той се сети не му отвръщай изобщо. Безразличието е най-голямото наказание, покажи му, че си силна, фокусирай се върху себе си, промени нещо в себе си, ако прецениш - цвят на косата например. Забавлявай се, намирай приятели, излизай, пътувай.. направи всичко възможно, за да си щастлива. Когато си щастлива, ще бъдеш и много много красива и правилният ще го забележи! Тегли му една майна на този човек, живота е пред теб, едва на 19 си! Един ден, когато те види преуспяла и щастлива, ще разбере какво е загубил, но вече ще е много много късно :) Не се разтройвай, а продължи напред с гордо вдигната глава. Господ вижда всичко :) Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fcba26c622
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Потърсѝ в Интернет книгите на Трейси Кэбот - "Как завоевать любовь мужчины - Стратегия любви". Безплатна е, но трябва да знаеш руски:

http://www.koob.ru/cabot/cabot_kak_zavoevat_myzhjny


Там авторката пише, че преждевременното признание в любов от страна на жената и прекаленото ѝ себеотдаване неизменно водят до крах - мъжът вече няма какво повече да получава и преминава към следващата. Ти също трябва да го оставиш и да преминеш към следващия, обаче първо си научѝ урока: какво поведение да имаш в новата връзка, като се почне още от флирта. Можеш да прочетеш и Овидий- "Наука на любовта" - тя е за едно време писана, но много от нещата са в сила и до днес.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker