Никога няма да си намеря приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога няма да си намеря приятел
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2356 пъти
Пише ви момиче на 16, от голям град съм. Проблемът ми както се разбира от заглавието е, че мисля, че никога няма да си намеря приятел. До сега съм харесвала истински само едно момче, но с него не се получиха нещата. Темата ми е различна от други с това, че проблема ми е в това, че аз не харесвам никой от тези, които ме храсват, а не, че никой не ме харесва. Много момчета са ми казвали, че съм много красива и мога да имам когото си поискам и, че ако някой не ми показва, че ме харесва е само, защото се страхуват, че може да ги отрежа. Както и да е, аз определено не съм момиче за всеки. Може да звуча много надменно, но да, истината е, че си имам самочувствие и уважавам себе си и всъщност не искам толкова много. Държа на това момчето да е сериозно и да държи на думата си, качество което не откривам в никой досега и да съм единствена за него. Външния вид също е важен, но не чак толкова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 66b952c77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така ще бъде моето момиче, прочети си пак написаното и се постарай да вникнеш в него-там ще намериш и отговора. Ще следя коментарите и темата ти с интерес, въпреки недоброто ми мнение за теб.. Момче на 16

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a0efb1daba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, и аз мислех, като теб, че няма да си намеря приятелка, но нали знаеш поговорката за всеки влак си има пътници. Сигурен съм, че ще откриеш своето момче, мечта аз лично ти го пожелавам от все сърце, защото нали знаеш, който иска получава, който търси намира, така, че моят съвет е не бързай и ще откриеш това което си искала точно когато ни най-малко не подозираш, успех и смело напред! :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0eb30ad48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма да си намериш, защото ги делиш на богати, бедни, грозни, красиви, маркови, дебели и слаби. Първо недей да ги съдиш по корицата а гледай характера а не мангизите, защото всички 16 годишни по тва тичате и ревете, че ви ебът и зарязват.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bbde50b79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всъщност си достойна за уважение, не обръщай внимание, ако те обидят. Повечето мъже не обичат жени, които знаят точно цената си. Не бързай да си намираш момче, та ти си само на 16! Има още много път да извървиш. Ако отидеш в университет, ще срещнеш момчета с твоите интереси и все с някой ще си допаднете един ден. Можеш да си намериш и хоби, спорт, така е по-вероятно да намериш някой, с който да имате общо. И не бързай да се впускаш във връзки, опознай добре един човек, за да не страдаш повече. И не си прави изводи, когато си само на 16, животът е пред теб, момиче!

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aba201c28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Очакванията ти са неадекватни, какво държане на думата очакваш от 16 годишни? Същото се отнася и за теб. Изчакай да пораснеш, когато един човек започне да си вади хляба сам, тогава е по-готов за връзка. Сега и да намериш някой ще е пубертетски истории.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 992129b616
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако знаеш колко такива като теб съм виждал, дето чакат, чакат и накрая се хващат с най-големите лузъри.

Не бъди толкова надменна с хората около теб. Може да си с хубава външност, но не това е най-ценното в един човек, нали?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7e4afb31a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да беше на 26 или на 36 - да се притесняваш, ама на 16... Още нищо не знаеш и не си видяла от живота. Направо си си едно дете, а се притесняваш за проблем, присъщ на големите. Успокой се!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7e4afb31a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да беше на 26 или на 36 - да се притесняваш, ама на 16... Още нищо не знаеш и не си видяла от живота. Направо си си едно дете, а се притесняваш за проблем, присъщ на големите. Успокой се!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 37578b7ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Цитат
"че съм много красива и мога да имам когото си поискам"

Не се надувай! На никого не му дреме колко си красива, грозна, умна или глупава ако не си с него.
Не се прави на специална която е над останалите, защото всички които сега сме живи и сме тук сме плода на непрекъсната потомствена линия на мъже и жени които са се обичали водеща до сътворението на света, до самото начало! Ти не си по-различна от която и да е жена от нашата нация, дали си малко по-хубава или по-грозна, дали си малко по-умна или по-глупава, по-весела или по-тъжна и т. н. в дългосрочен план и обективно погледнато няма значение. Това което има значение е нравствения човек отвътре, познаването на Бога и вършенето на това което е редно и отбягването на злото и неморалното.

Цитат
"Държа на това момчето да е сериозно и да държи на думата си, качество което не откривам в никой досега и да съм единствена за него. "

Хубаво е това - търси нравствените качества в човека а не външните белези и придобивки. Сега живеем във време на морална деградация като доктрините на дявола идващи от запада чрез слугите му и медиите промиват мозъците на младите и ги превръщат в нравствени дегенерати или както казва апостол Павел "И това знай, че в последните дни ще настанат усилни времена. Защото човеците ще бъдат самолюбци, сребролюбци, самохвалци, горделиви, хулници, към родители непокорни, неблагодарни, нечестиви, недружелюбни, непримирими, клеветници, невъздържани, неукротими, недобролюбци, предатели, безочливи, надути, повече сластолюбци, нежели боголюбци, които наглед имат благочестие, но от силата му са се отрекли. И от такива се отвръщай! " или както пише един от идеолозите на сатанинското масонство бившия директор на ЦРУ - Алън Дълес в книгата "размишления за осъществяване на американската следвоенна доктрина против СССР" - "по всякакъв начин ще поддържаме и подкрепяме така наречените творци, които ще насаждат култ към секса, насилието, садизма, предателството - с една дума, на всяка безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и обърканост... грубостта и наглостта, лъжата и предателството, пиянството и наркоманията, животинския страх от другия... всичко това ще култивираме незабележимо. Ще започваме работа с хората от детските, от юношеските години, винаги ще залагаме преди всичко на младежта, ще я разлагаме, развращаваме, ще направим от тях циници, пошли космополитни същества". Та момичето ми пред вид всичко това и времето в което живеем което е деградирало нравствено хората до състояние на "пошли космополити", егоисти, нравствено банкрутирали хора на които не може да се има доверие сама можеш да прецениш защо е трудно да се намери нравствено стойностен човек. Съветвам те да се насочиш към човек с твърди християнски принципи по които ръководи живота си, такива хора са стойностни и по-ценни от злато.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9cef99fcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Момиче на 16? :D Аз съм на 23 и съм като теб. Ня аше да съм така ако се мятах на вратлето на всеки срещнат... Споко, всичко ще се нареди

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dd9e5520b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нямаш реална самооценка... Потърси психолог.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3b9837a740
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не бива се тревожиш за нищо. Някога бях като теб. Имах и същите страхове.
Всяко нещо чака времето си и се случва, когато трябва. Трябва да си доволна от себе си дори. Наскоро прочетох нещо - "14-годишните търсят любовта на живота си, а тези на 25 - покемони. " Забавно е, но се замисли защо е така?
Когато се влюбиш, винаги, ама винаги идват проблеми. И разбити надежди, и разочарование, и месеци на възстановяване, когато някой те е счупил отвътре.
А истината е, че когато си толкова млад, колкото си ти сега, любовта не продължава завинаги.
Живей, учи, развивай себе си и талантите си, стани човекът, който искаш да бъдеш. Необезпокоявана и свободна от драми.
Когато един се огледаш и видиш около себе си истински мъже и себе си като млада жена, ще знаеш, че времето е дошло.
И ще си безкрайно щастлива и доволна от живота си.
Не прави като другите. Има толкова неща за обичане. Живей!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e618a1ceb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Това не означава че ще останеш сама.
Не бързай.
По добре да изчакаш и да срещнеш подходяща момче. отколкото да излизаш с такива не по твой вкус.
И имай си самочувствието. няма да се даваш на всеки.
Знай си цената и не я сваляй.
Не се отчайвай.
Има много момчета подходящи.
Просто трябва време6

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ca805da4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката до номер 3 - Как реши, че ги деля на грозни, дебели, слаби, богати и прочие... Написала съм само, че искам сериозно отношение, което не намирам в повечето момчета сега, а до колкото външния вид - Всеки гледа външния вид малко или много и който казва, че не го се лъже, както и другите :D Номер 10 : Надута ни кажа не съм била, тук просто цитирам това което ми са ми казвали. За това дали на никой не му пука дали си красив или грозен/ умен или глупав не съм много сигурна
Номер 12 : Направо се учудвам как хората сте станали толкова ограничени. Не ме познаваш за да го кажеш това, от тук само аз си знам дали е реална или не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker