Много ме обижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ме обижда
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1552 пъти
Здравейте, аз съм на 29 години и имам връзка с момче от 5 години и половина, който е по-малък от мен с 5 години. Връзката ни започна романтично аз бях певица в ресторант в неговото село и един ден го поканих на кафе пък той реши че ми предложи да пробваме. Той се влюби до уши в мен правеше всичко каквото поискам. Това бяха първите три месеца и след това аз заминах на бригада в Америка и той буквално се беше побъркал за мен. Но романтиката продължи и по скайп, чувахме се постоянно, картичка му пратих от Америка просто супер. Но след като се прибрах всичко пак беше добре мисля че до момента в който аз не реших че искам да живея в тях защото имах ремонт на банята в апартамента си. И романтиката започна да ни напуска малко по малко. Аз все капризничейки се карах с него а той нямаше вина просто не сме си я поддържали и двамата. И дойде момента в който да си тръгна и реших да отида да работя на морето. Беше супер от гледна точка на самочувстието ми, бях певица мислех си за кариера и развитие. Пълна грешка все пак работех с цигани и естествено че нищо не стана само където отново нараних моето малко момче. Тогава вече дойде силната ревност от негова страна, карахме се по телефона всеки ден, той ми говореше да се прибирам че циганите само ме използват и се оказа прав. Въпреки всичко аз се прибрах по време на лятото няколко пъти и тогава имам чувството че бяха най-дълбоките и силни моменти заедно-неописуемо щастие. Но лятото продължи и до края пак имаше скандали и викове по телефона докато един ден не ми каза " искаш ли да отидем при нашите семейни приятели в Лондон те ще ни помогнат да живеем и да работим там"
И ето ме днес вече три години в Лондон. Объркана, наранена, депресирана и в пълно отчаяние и безисходица. Отношенията ни са толкова зле че не мога да ги опиша-обиждаме се, крещим си всичко е съсипано. Той е толкова капризен и отдаден на приятелите си да пиинат и да хапнат заедно а ние жените да сготвим и да изчистим. Постоянно ми е малко вниманието което ми обръща все искам още и още. Разчитам само на него той да ми казва какво да правя, къде да работя а след това съм недоволна и се оплаквам. А истината е че завърших две специалности бакалавър а разчитам на малкото момче от село да ми помогне в живота а и го обвинявам за всичко. А за тези три години той вече има малък бизнес който все още е в началото но не се отказва дерзае. А мен само ме интересува романтика, разходки, забавления и всеки ден се оплаквам от магазинерката си работа. И все ми се случва обратното никъде не ходим няма романтика а и много много ме обижда. Моля ви дайте ми съвет кое е най-важно в живота и дали причината не е в мен че толкова копнея за внимание и не мога да се съсредоточа в собственото си развитие. Дали той затова ме обижда защото аз съм като мекотело все се оплаквам от всичко и капризнича. Той мисли само за работа и ядене а на мен все ми е скучен живота. Помощ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6333f860cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напусни го, защото вашата връзка е ИЗЧЕРПАНА, за което и двамата имате вина, но главно той. Отиде ли си уважението във връзката, майната й на любовта! Така не се гради дом. Започни да търсиш работа по специалностите си, независимо дали в Лондон или България, ти избере, но не разчитай на друг да те храни и да ти командва живота. Стегни се и продължи напред, но внимавай в следващата връзка да не се получи същото. Ясно е, че с този индивид повече нищо не може да стане. Раздялата е най-доброто решение.

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fb1841c90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жено ти не се ли срамуваш, че е много по-малък от теб 5 години не са малка разлика, щом за теб е малкото момче осъзнал е как го възприемаш и му е омръзнало, така че все още повече ще затъват нещата! Взимай си намери някои на твоите години и не се занимавай с деца!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf6ae3dd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами ти как бакалавър и работиш в магазин. Била си и певица.
И сега слугуваш.
Ти не правиш това което обичаш и си нещастна.
Нещастна си защото си се отказаля от всимко заради някой който не го оценява.
Ето имаш нужда от внимание а тжй не ти го дава.
А ти само това ти е останало.
Не искам да казвам да се разделяш.
Но мисля че не си щастлива и трябва да направиш нещо.
Потърси си друга работа и говори с него и му обясни как се чувстваш и от какво имаш нужда ако не ти го даде се махай от там...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d3fde433ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, авторе (подчертавам - авторе), причината за неудовлетворението и скапания ти живот си си точно ти.
Ж29

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e0cf6c7ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Е, ти пък, махай го тоя селянин - да се събере с приятелите ти, жената носи мезета, тоя пие и се весели, хаха. Каква ти романтика от такъв цепеняк? ! Мила, родна картинка.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ab90576f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да се забъркваш с цигани е пълна гнусота, извращение и падение. По нататък - да злоупотребяваш с любовта капризничейки, карайки се и имайки претенции означава да изчерпиш капитала който тази любов има и тя да банкрутира. След като търпението се изчерпи любовта се заменя с неприязън, караници, нещастие, побои и т. н. Вместо да съхраняваш и развиваш тази любов ти си я изчерпала държейки се като сърдито и капризно дете, сега можеше да си много щастлива ако вместо да съсипваш беше градила, но нямаш тази мъдрост. Сега ситуацията в която си се озовала е в резултат на действията и капризите си. В един момент човек трябва да плаща за делата си, затова в Светите Писания Божият закон е определен като "Не прави на другите това което не искаш да правят а теб. Това се нарича още "златното правило". Сега ти си пример за това - ти си го лишавала от внимание, сега той те лишава от внимание, ти си капризничела, сега той капризничи и ти казва какво и как да правиш, ти си го пренебрегвала заради цигани и кариерата си сега той те пренебрегва заради приятелите и бизнеса си. Плащаш за делата си, това е. Който сее ветрове, жъне бури. Сега се смири, приеми положението си, разбери вината си и се съкруши духом и моли Бога за прошка и да оправи живота ти в името на Господа Иисуса Христа. Стани търпелива, обичаща, покорна на мъжа си, нека промяната към добро тръгне от теб и ако това стане вашите отношения също ще се променят към добро. Това е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1833366ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много често се случва жените бързо да напълнеят, когато заминат на гурбет и не им се получи. Предполагам, че приятелят ти го забелязва и затова ти се дразни. Запиши се на фитнес и се постарай повече и лека полека нещата ще се оправят.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c8a1d6da38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чичак, преди наричаше жените патки и глупачки, а сега само мекотели. Имаш напредък!
" Разчитам само на него той да ми казва какво да правя, къде да работя а след това съм недоволна и се оплаквам".
Поредната ти тъпа измислица за неоправната жена и силния мъж, на когото тя разчита.
Сега разбирам, че така ти се иска да е, обаче в живота е точно обратното- колко много българи изпратиха жените си на гурбет в чужбина, а те тук седят безработни, мрънкат и чакат изкараните с много труд пари от жените им. Така че, време е да обърнеш плочата, и да спреш да бъдеш такъв женомразец.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker