Нахалните жени, които свалят обвързани мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нахалните жени, които свалят обвързани мъже
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 4624 пъти
Здравейте!
Нямам къде да споделя и да взема обективно мнение и реших да пиша тука.

Имам стабилна връзка с моят приятел, много се обичаме. Той е много принципен, достоен и весел човек - мед ми капе от устата като говоря за него. Живеем заедно и претърпяваме както плюсовете, така и минусите. Аз като повечето жени в предишни връзки съм била заменяна с друга жена и сега има едно момиче, което много харесва моят приятел. Аз работя по цял ден и не мога нон стоп да му пиша, а тя доста често му пише. Той и е казал че освен приятели друго не могат да бъдат. Приятелят ми е един от малкото верни мъже, които са останали в днешно време, изключително чаровен и комуникативен е - магнит за жените, но повече от весел разговор и закачки не прави с друи жени.
Като знам, че повечето жени не ги интересува дали въпросният обект на желанията им е обвързан или не, ме притеснява въпросното момиче да не прекрачва граници. Нали знаете когато обичате някой как възникват въпроси "ами ако друга му хване окото", "ако се влюби", "ако несъзнателно остана на заден плана". Когато се ме обсебват такива мисли, не му казвам въпреки, че ми личи.. Нямам право да му казвам с кой да общува и с кой не, не искам да му ограничавам свободата, но както има една приказка Жените ревнуват от други жени, защото знаят на какво са способни жените.
Аз съм на 21! Моля жени и мъже сповече житейски опит от мен да ме посъветват как да премахна тези емоции от мен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 709f3b0699
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Комплекси. Психолог.
Ж

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 74007af640
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Права си, че нямаш много опит. Проблемът е, че се вкарваш във филми. Нормално е на много крехка възраст просто връзките да не потръгнат и повечето хора за съжаление не пускат клона преди да са хванали следващия. Ти обаче обръщаш причинно-следствената връзка - първо твоята връзка или не е била сериозна или не е била сполучлива и чак тогава човекът си е търсил и намерил новата половинка. Не си въобразявай обаче, че едва ли не свободните жени навън се редят на опашка точно за твоя приятел освен ако не е Джордж Клуни или нещо такова. Винаги ще има някаква симпатия от някакви момичета, но ако той не действа, нищо не може да се случи. Мъж трудно се изнасилва... интересно е обаче защо отговаря на жената, която му пише в случая?
Но ти не можеш да следиш мъжете си 24/7 и едно единствено нещо можеш да направиш - просто дай най-доброто от себе си във връзката, прави момчето до себе си щастливо и няма от какво да се страхуваш. Най-важното обаче си остава да не се разтваряш във връзката си с мъж, а да умееш да запазваш себе си, своите интереси, хобита, приятели и да бъдеш щастлива сама за себе си, после в двойката, защото сама виждаш, че мъжът не е някакъв придатък твой, а има своя си глава на раменете и може да взима свои решения, включително да не бъде с теб. Връзката между двама души е винаги между двама. Не го забравяй!
Запази себе си, не ставай сама придатък на мъжа до теб и живей спокойно - ceep calm и се наслаждавай на живота, вместо да слухтиш като болна от бяс и ненормална. Ако някой не иска да бъде с теб, той не те заслужава!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3d25a73b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не е луд който яде баницата, а който му я дава. В крайна сметка, като е толкова свестен, морален, като вижда накъде вървят нещата я реже и толкова, не мислиш ли? Ако сте заедно цял живот ли ще го охраняваш, човек или има или не принципи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ff4e84e904
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Няма такова нещо като обвързани жени или мъже, които да не се свалят. Правилно поставяш въпроса обаче - какви са тия нахалитети, които се стремят към мъжа или жената на някой друг. Аз съм мъж и съм бил обект на подобни мечтания от други жени. Този проблем не е точно твой, той е на мъжа до теб. Не се опитвай да го предпазваш. Ако се появи някоя изкусителка, предизвикателството си е само негово. Определено няма мъж, който да не може да бъде свален. (Не важи само за жените тази приказка). Проблемът на една такава агресивна жена е да задържи мъжа, да го свали - няма никакъв проблем. Аз съм хващал доста такива жени и плоските им номерца, но признавам, че има и доста завързани планове понякога. Попадал съм в капан на такава жена и съм се отървавал на косъм. Определено, след това разбираш, че всичко е било само с цел да прецака едни хубави отношения, незнайно защо. Може би от злоба, завист и подобни все хубави качества. Не всички жени са достойни, както и не всички мъже са такива за връзка на високо ниво. В повечето случаи нещата се свеждат просто до секс и горе-долу там остават. Това обаче е много силна връзка, сексуалната имам предвид. Няма как колкото и да ми харесва една жена с качествата си различни от вторични полови белези, да се появи отнякъде една с много добре развити такива и аз да предпочета да си говоря на философски теми, няма как. Това е естествено, но имай предвид, че от така наречените съвременни 'кифли' са доста наясно с тия неща и съзнателно ги използват в борбата за по-добър социален статус.. да го наречем.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8c4d09107d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   ":.. мед ми капе от устата като говоря за него", брей наистина :D. Аз не съм пък от много ревнивите жени, само веднъж съм ревнувала повече и всъщност едва след раздялата, оказа че е имало друга. Иначе и други пъти съм се съмнявала и са ми давали поводи, ами че да отиват... какво да се прави не можеш да спреш човека. А аз да следя или подобни не бих го направила, освен това ако знам че се занимава с друга предпочитам да се не се боря до край. Въпреки че когато обичаш е много трудно да гледаш как ти се изплъзва, опитвала съм се все пак ако държа да бъда с този човек, унижавала съм се дори не отричам, но няма да се повтори с друг. Да навляза в личното пространство на някого не ми се струва правилно. Виж, сега просто трябва да се абстрахираш от тези мисли, не се оставяй ревността да те обземе и да провали връзката ви, защото ако нямаш основателни причини то значи че проблема е в теб. Ти също имаш минало, хора с който се познавате, вероятно познати мъже/стари приятелства та и той по същият начин.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d7de618569
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мила.
Човек като много си коменикира с някой може да са заформи нещо. оная на това разчита.
И няма нищо лошо в това да ме кажеш да не пише с нея.
Това е тъпо.
Хайде приятелства стиигя глупости.
Ако на теб ти пише някой мъж всеки ден дали не иска да ти го сложи.
Щом сте заедно не мисля че е редно да се обеснявате с други хора много много.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 29d697e7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си тежко комплексирана. Не знам какво помага затова. Виж в Гугъл.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2ec010e1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Която и както и да го сваля, няма как "да прекрачи границата" освен ако ТОЙ не й позволи. Ако го направи, сърди се само и единствено на него.

На всички мамени жени все им се иска любовницата да е виновна, а тяхното мило мъжленце, то горкото е жертва на въпросните прелъстителки.
Само че, единственият виновен в подобни връзки е този, който е обвързан/женен. Той е този, който е длъжен да отхвърля такива предложения и да уважава жената до себе си.
Момичетата, които са свободни, нямат морален ангажимент към никого и могат да се "предлагат" и да свалят, когото си поискат. Мъжът като е женен или си има приятелка е длъжен да откаже.

Ако знаеш, че не трябва да ядеш фъстъци, защото си алергичен, ама ги купиш и ги изядеш, кой е виновен, че ти е лошо? Този на сергията дето ги продава ли?

В твоя случай смятам, че просто ревнуваш, но си напълно права. Не е редно гаджето ти да си пише с тази, пък било то и само приятелски, че то така почват нещата. Не ти се ще вината да е в него, за да не го намразиш, ама си е точно така. Сърди се на него, а не на мадамите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: efeae54274
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Никакви филми не са, а съвсем реално гледаш на нещата. Кажи на приятеля си как се чувстваш. Помоли го да прекрати контакта си с нея. Случвало ми се е и на мен. Уж няма нищо, всичко е невинно, но наистина, колкото повече му се навира и предлага, толкова по-голямо е изкушението. Моят приятел накрая преспа с такова момиче и беше много, много трудно да си нормализираме отношенията. Наистина беше в една наша "пауза", така че не е точно изневяра, но ме нарани, че не ми повярва, че тя иска нещо повече. Че не се вслуша в мен.

Тези жени обикновено са били изоставени от първия си приятел заради друга и всъщност никога не се хващат със свободни. Така се опитват да преодолеят собствената си болка. Всъщност тя използва приятелят ти и вашата връзка за собствените си нужди. Той нямаше да я привлече, ако беше сам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8c4d09107d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4. "Може би от злоба, завист и подобни все хубави качества. Не всички жени са достойни, както и не всички мъже са такива за връзка на високо ниво. В повечето случаи нещата се свеждат просто до секс и горе-долу там остават"да, точно така ако не сте имали нищо общо един с друг, може би ама иначе в противен случай.. как ще твърдиш подобни измислени неща, каква злоба и какви глупости. Няма как да бъдеш във връзка със някого и после да твърдиш че е било само за секс, а той да си ходи по живо и по здраво, той да не е робот този човек? След като на практика сте били заедно и сте прекарвали времето си заедно с течение на дълго време години примерно, да ти е споделял за проблемите си, да сте карали, спорили и още др. че какво е това ако не връзка, чак смешно ми стана... въпреки че изобщо не е за смях? ! Ако сте се ревнували малко или много и не сте били и с други само че мъжете често се заглеждат и рядко има такива който не изневеряват(а има и случай в който си водят паралелни отношения). Иначе трябва да си много добър лъжец който да дава напразни надежди след като знае че в последствие ще стигне до неизбежен бърз край, няма как да случи да се поддържа такава връзка с години и да не сте наясно с това. Няма как хем да искаш да сте заедно, хем после да твърдиш че това не са били чувства, ако е било само за секс още след първото, второто скарване ами то нямаше да си липсвате. Че за какво са ви толкова нерви, няма да имаш желание да виждаш с този човек ако не държиш на него. Има секс и секс, единият се прави ей така, за спорта както му казвате, другият е с чувства, ако си ги практикувал и двата знаеш че има разлика. Ако не виждате истината такава каквато е няма смисъл от обяснения, човек понякога вярва в това което иска да вярва и това ще ми е последният коментар по темата а може и като цяло.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 562d9a04f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Бaс ловя, че тези които те обявихa зa "тежко комплексирaнa" сa девствениците", които влизaт тук сaмо с целтa дa плюят преди пореднaтa чекия. Инaче женa нa живо не сa докосвaли дори и случaйно.
Подкрепям н 8.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 73a69ea11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Просто говори нормално с него и му сподели, че не ти е приятно да поддържат чак толкова близки отношения. Хората горе правилно са казали - виновният не е този, който предлага, а този, който приема, знаейки, че е обвързан! Ако той има мъжка воля и ти е верен, не би се занимавал и изневерявал. Знам, не е морално да се свалят чужди партньори, но в крайна сметка последната песен я избира обвързаният. И не само жените са такива. Повярвай ми, получавала съм доста дръзки предложения от мъже, докато съм била обвързана, но аз самата никога не съм се давала и не съм прекрачвала границата. Има хора, които са си магнити за противоположния пол - обикновено това са точно по-общителните и закачливи по природа мъже и жени, които имаш чувството, че привличат всички наоколо. Но дали ще кръшнат зависи изцяло от тях...

ELSA

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 90b2467ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Имах приятел, но всичко ни омръзна. Бях обичана и аз също го обичах. В течение на време решихме да се разделим. Защото не сме длъжни да се охраняваме и избрахме свободата. Тази свобода научих много грозни истини. От тези грозни истини вече не мога да се влюбя отново или пък да обичам някого. Ще ти разкажа няколко истории и надявам се да ме разбереш. От както се разделих с приятеля ми и отидох на почивка на море. В компанията ми имаше женен мъж с дете. Той започна да ме сваля с погледи и започна да се прави на интересен пред всичките. И започнах да се чудя какво му стана на този човек, как така ще ме харесва и нали е женен. Един ден влезе в стаята ми и уж дойде за едни ключове. Заприказвахме се и той започна да ме целува. Отблъснах го и го попитах какво ти става.. И той продължава да ме целува и ми каза само желая те. Не можах да го спря и правихме страхотен секс. След този случай той не спира да ми звъни или да ме търси. И една вечер имах смелост да му кажа, че не желая да се срещаме и да прекратим връзката завинаги. И той побесня и ме попита дали си имам друг. Аз нищо не му отговорих. През 2013 години заминах в чужбина и там срещнах руснак. Той беше женен пак с дете. В началото уж по работа и накрая се озовахме в леглото. Обаче този руснак беше много откровен с мен. От него научих, че всеки иска да има верен човек до себе си, а в същото време да кръшка. Много от жените не си признават това и винаги обвиняват мъжете за това. И още нещо друго ми каза, че душата на човека каквото му се иска и това прави, но никой не може да го спре. Дойдох си в България миналата година и срещнах обвързан мъж. Обаче той ме излъга, че иска приятелството с мен и ми призна, че има чувства към мен. Аз се отказах. Правете си изводи! Всичко зависи до човека и не се доверявате напълно. Ако той те обича и няма да си пише с тая и оная. Изборът е негов! Ако мисли да ти изневери, тогава той ще бъде виновен. Не си длъжна охраняваш и нито пък да ревнуваш. Даваш му думата и ако постъпи така, няма прошка. Живей си живота смело!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8c4d09107d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Всъщност няма да ми в последният, но този вероятно ще е ми е, не се стърпях просто :))Номер 9 не знам дали си жена или мъж, ти за мен не си наред. Първо защото повечето хора сме били зарязвани поне веднъж или някой два пъти, но това не означава че ще тръгнем като бесни да се занимаваме с обвързани мъже или жени. Ако ти е стара любов или голяма тръпка, възможно е, но повярвай ми обвързаните мъже изобщо не са секси, аз не виждам нищо възбуждащо в един мъж който ч*ка жена си примерно и после ще я прегръща нощем, според мен ти си този/тази която внася интриги за лична или сексуална изгода.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0dbf41348c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Тези които казват че е комплексирана и за психолог МОЛЯ, да си заврат мнението знаете къде!!! Всеки го гризе това! А в днешно време с тези технологии, още повече. Ако приятелят ти е сериозен, само и единствено чат ще си остане без да прекрачва границата и не зависи от нея ако ще и да му предлага най-хубавото удоволствие, ако те обича ще и тегли майната, на онази! Не само жените се предлагат, а и мъжете... не бъдете толкова сигурни че половинките ви са толкова невинни. Везните наклоняват 50:50. Той няма ли си друга работа, че чати по цял ден с не? Всеки навършил 18 години трябва да учи и да работи, а не да се шляе! Дори и да си най-красивата, ако искат ще те сменят, много бързо така че в живота е така свиквайте!

Ж19

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1cc04a2792
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Факт е, че жените си падат даже повече по обвързани мъже. Това отчасти стаден инстинкт (значи че мъжът е желан), отчасти конкуренция (че аз видиш ли съм по-хубавата и стойностна от другата). Тези които ти казват, че нещо ти има, за да ти минават такива мисли, са идиоти. Но в крайна сметка, нищо не можеш да направиш. Трябва да му имаш доверие поне докато не ти даде доводи да му нямаш. Иначе ако подходиш с недоверие значи да скапеш връзката си за нищо...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: be89f40069
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 18 това е един от малкото смислени отговори. Повтарям, аз доверие му имам ама нали знаете, жените какви са долни кучки. Вземат да се засекат някъде и тя уж "невинно" да го бара я крака, я за гърба.. това би ме издразнило много. Той я е предупредил, че си има мене и не ще да си разваляме връзката. Дано тя също да спре да го сваля, а просто да приеме, че могат да са само добри познати.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0e369fb4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз като мъж ще ти кажа следното, той наистина може да те обича и в същото време вече да е бил зад гърба ти с нея. Тя да го търси така настоятелно има 2 причини, първата е че секса и е харесал много, втората е че няма с кой друг да прави секс, все пак хората сме егоисти, интересува ни нашето удоволствия и нашия комфорт. Така както се стремиш да си осигуриш емоционален комфорт, другата засега я вълнува сексуалния. Само хипотеза, друга гледна точка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0fa3804eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравей, без да познаваме човека е трудно да се каже какво би станало. Съгласна съм с много от горе написаните неща и няма да ги повтарям, само ще допълня нещо. След като така или иначе вече си пишат доста, не го спирай, но наблюдавай. Първо, допуска ли те до техните разговори? Ако не, трябва да ти е ясно, че нещо не е наред и то в него. Ако да, за момента нямаш проблем. Второ успява ли да разбере какви послания му пращат отсреща? Има два варианта. Да е чист и наивен човек и да приема повечето неща на майтап и да не си дава сметка, докъде може да се стигне или да се прави на не разбрал засега. Ласкавите ти изказвания за него ми говорят, че според теб е първото, но помисли пак обективно и го попитай, ако не си сигурна в нещо. Мълчанието е много грешен подход. При един спокоен разговор и ако държи на теб ще намали подобни контакти. Ако разговорът не се получи нормално най-малкото не е дорасъл за връзка, каквато очевидно ти му даваш. Оттам нататък има една поговорка, която гласи да се доверяваш, но да проверяваш. така, със сигурност ще знаеш какъв е.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6a7b7d2240
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторката:
Номер 21
Здравей! Благодаря за адекватния отговор! Много би ми помогнало просто да попитам спокойно :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0e369fb4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 21,
да ти кажа честно хубави неща си написала, но като го попита той може да отрече и да започне да се крие повече, да стане по-внимателен. Друго, което не мога да разбера, какво като си пишат, ами те ако искат да се виждат, може и по телефона да се уговарят, варианти много. С поред мен рецептата е следната или му има доверие, че за него тя е най-хубавата и най-стойностната или по-добре хич да не се мъчи, момичето ще се поболее, ако по цял ден мисли какви ги върши приятелят и, за това авторке, казваш му директно кое не ти е приятно и ако държи на теб, ще се посвие, поне няма да те дразни, когато си около него и така ще можете на спокойствие да се наслаждавате един на друг. Пак ти повтарям, другото е мъка.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: acdfa712b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Единственото, което можеш да направиш, е просто да разговаряш и с двамата и най-вече с момичето, просто намери някакъв начин, за да разговаряте и нещото, което можеш да направиш, е хем да я предразположиш, хем да покажеш категоричността си, хем да си убедителна, не казвам да използваш изразни средства и да я обиждаш, защото това съвсем влошава нещата, а просто да покажеш, че това трябва да има край. По същият начин и с твоят спътник в живота. Обясни им и на двамата нормално нещата, вече ако няма ефект, вземаш необходимите мерки.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 часа
hash: 3086e2c5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторке,
"не мога нон стоп да му пиша, а тя доста често му пише. "
- такива приятелства между мъж и жена са рядкост. Винаги единия иска секс. Щом и дава да му пише. не я изключва сувсем като възможност.
"... жени не ги интересува дали въпросният обект на желанията им е обвързан или не... "
- интерсесува ги. Доказано е че обвързаните са по- привлекателни. Някоя вече ги е проверила че стават. Жените считат необвързаните за нискокачествени мъже.
"... изключително чаровен и комуникативен е - магнит за жените, ... "
- защо си мислиш че такъв пич ще е вечно с теб? Май и за него има голям избор.
"... ревнуват от други жени, защото знаят на какво са способни жените. "
- май си мъж. Жена никога няма да напише че е способна на нехубави работи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 часа
hash: ac3af2e63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 24 и 25 - защо коментирате стари теми, свършиха ли се новите?
Пък и се обръщат към авторакта, все едно ще им прочете въобще коментарите.. не виждате ли, че темата е отпреди повече от седем години, или? Направо ме изумява как всеки иска да се прави на умен в тоя сайт, а изобщо не прави връзката с главния реално...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker