Защо българските жени предпочитат чернокожи и мюсюлмани пред българските мъже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо българските жени предпочитат чернокожи и мюсюлмани пред българските мъже?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 26555 пъти
Пише Ви български студент от Германия, на 22 г. В моя университет учат и други българи и това, което ми прави впечатление е, че масово се хващат за чернокожи и мюсюлмани. От близкия ни кръг едното момиче ходи с местен германски турчин, другото с албанец от Македония, но живеещ в Германия, третата с чернокож от Нигерия, но той е християнин, четвъртата с кюрд, пак от Германия, а петата със суданец, също мюсюлманин. Тези девойки станаха изключително високомерни и надмени към нас българските момчета. В същото време обаче познавам други три момичета от Македония, също студентки с български паспорти, но ревностни християнки и тяхното поведение по нищо не може да се сравни с това на другите българки. Винаги са добронамерени към нас и избягват всякакви контакти с лица от друга раса и религия. Едното момиче е завършило СУ и сега кара магистратура в Германия и е страшно начетено. Говори толкова чист български език, направо наслада за слуха.
Защо така се получава и от къде идва тази разлика в поведението? Не мога да намеря отговор!
От друга страна чета по форумите, че българските мъже нямали избор и шанс сред чужденките и затова се женели само за българки, т. е. излиза, че и тези българки, които се омъжват за
българи нямат шанс сред чуждите мъже.
Още се пише, че българите били расисти. Е, какви расисти са при положение, че всяка втора е готова да спи с чернокож и мюсюлманин? !
Моля, споделете разсъждения, ако сте се замисляли по тези въпроси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 260

преди: 7 години, 9 месеца
hash: b1aa09f420
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

1.   Отговорът е прост - просто са тъпи. Човече винаги се свалят на пъпчасали англичани, тъпи американци, черни и резаци. Просто ивстинкта за самосъхранение и облага е много много силно проявен. Да не ти пука, пълно е с мацки, които са читави, лошото е че от нашата националност здраво намаляват.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9969e0fbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (61 гласа)

2.   Ти описваш два вида жени - българките от България и сори - самоопределящите се като македонки момичета. Опитваш се също да насаждаш някакви предубеждения, сякаш трите момичета, които познаваш са репрезентативна извадка за цялата нация.
Първо, македонките от Македония идват от още по-затворено общество от нашите, освен това от малки са били обработвани да мразят техните шиптари, които са мюсюлмани. Естествено е, че не искат да се занимават с тях, но не си мисли, че ще те огрее - те си търсят немски момчета или някой друг от Западна Европа.
НЯКОЛКОТО българки, които изброи може би действително са с тези момчета, но най-вероятно става дума или за широко скроени жени от София, или за момичета, които просто до сега не са получавали внимание заради фигура или някакъв друг „дефект“, а на мюсюлманите не им дреме много-много, защото те просто искат някоя жена за секс и с изгледи за гражданство и виза. Може би действително се харесват, знае ли човек. Германките не искат да се занимават с тях и си представям, че като студенти живеете в по-бедните квартали и имате по-скоро досег с такива хора. Освен това не знам до колко тези връзки са сериозни. Аз познавам само 1 българка, която се омъжи за черен и то от Куба, а съм завършила също в Германия и бях активна в Българската общност там, но по мое време македонците ни избягваха, но я виж ти - откакто станахме ЕС-граждани май са се променили. Имали сме общи празници за Кирил и Методий и винаги са се отнасяли много зле и арогантно към българите, размахваха байряците си и страняха от нас. Поканихме ги на обща трапеза и отказаха!
Толкоз за македонците - интересът клати феса. Назад са с 20 г. по манталитет и живеят в техен си свят. Българи от старо време!

В едно нещо си прав обаче - българските момичета избягват българските мъже и вече 10% от българските жени са омъжени предимно за хора от Западна Европа. Причините си ги обясни сам. Не искам да изпатам в подробности, но има дълбоки причини. Най-общо мога да кажа, че на българката може би ѝ е писнало да е слугиня и да изкарва на равно парите у дома, но без да получава уважение и признание за това. Много момичета също са се нагледали у дома на алкохолни ексцесии и повече. Може би виждат това и във вашия начин на живот. Ти ще кажеш. Арабите поне не миришат на алкохол. А и няма да си кривим душата - сам виждаш, че като изключим изброените от теб мъже, просто на Запад изборът от мъже е съвсем друг - образовани, с маниери, с вкус. Отделно са възпитани да поемат отговорности и да си гледат семейството, жената е уважавана, има права.
Но ти не бързай с изводите - най-вероятно всичко е просто за секс с тези момчета, но не си мисли, че ще тръгнат пък с вас.. Тези жени ще се образоват, ще почнат някъде да правят кариера и ще се омъжат за някой западен мъж, ще заминат може би за Америка, имат си планове. Те са амбициозни и сами си избират партньорите. Сред българките има мит, че черните жени са доста добри в леглото - може би това ги е съблазнило, а арабите пък са си мазнички и обръщат внимание. Знам ли, но не си мисли, че ще се задомят с тези мъже.

Защо и немските, френските, английските и т. н. жени не ви искат българите - ей това се питай по-добре. Ей това те засяга лично. Стига нищи 5те българки, които познаваш 2 македонки, които пак ти казвам - няма да те огреят
Питай се защо западните жени не ви желаят и бягат от вас повече от арабите. Това по-скоро трябва да ти говори за качеството на българския мъж
Не сте виновни само вие. Най-виновни са мъжките майки - ние жените сме виновни, българката е виновна, че е ви е възпитала такива. Главният проблем за мен е това, че не всички, но особено по-възрастните (за младите като теб не мога да говоря) са възпитани да не поемат отговорности, че да държиш на алкохол е някакво качество и моето лично мнение е, че имате прекалено големи изисквания към фигура, лице и доход на жената, еди какви си претенции, не поглеждате по-обикновените момичета - тази дебела, тази с очила и еди какво си и накрая седите с чушка в задника. Ако все пак някоя ви се навие почва Робинята Изаура 21 век. Най-лошото е, че изобщо не го усещате, защото за вас това е нормалното - такива са майките ви, такива са бабите ви и сестрите ви... и може би всеки арабин им се вижда цвете на тези момичета, защото и арабите са възпитани в крайна сметка да са глави на семейства.... не да им командва майка им или да чакат жента да им докара пари за тока и ракията...и няма да правиш шопски салати за ракийката с приятели по цели нощи и дни. Робството е по-малко май с арабин или турчин - техните жени не работят.

Вие сикате да имате три в едно - домашна робиня, работен кон, секс робиня да си манекенка и поддържана.

Малко съм груба, но твоята история е подобна по предрасъдъци и простотия. Прост въпрос, прост отговор.
Питай се защо всички мъже искат да са с българка жена, а с български мъж дори рускините не искат да бъдат, защото и те, милите бая бой изядоха - имаше доста рускини, женени за българи през 90те и бяха боксови круши, но това е друга тема. Сред рускините да знаеш имате много лошо име и те също не искат да си имат общо с вас с виза и без виза не ги интересувате. За македонките не знам, но предполагам, че няма да си изпукат картите с друг българин (техните си ги знаят у дома и от тях са избягали). Македонките търсят немски, френски и т.н. момчета.
Май остава пак някоя глупава българка да зарибиш....но не бъди много предирчив, че виж - арабите не подбират.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f3046c7dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

3.   "Още се пише, че българите били расисти. Е, какви расисти са при положение, че всяка втора е готова да спи с чернокож и мюсюлманин?"
Брат, целият ти пост е расистки, иронията е, че не го осъзнаваш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4d4cd57a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

4.   Защото в България са рядкост (вече не много, де) и момичетата си мислят, че като ходят с някой от Того и са много готини. Сега съм в Англия за лятото и масово белите, руси англичанки дундуркат негърчета...
Не е до българки, а до прости пачи :)
Момиче, 23

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0087fd0d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз съм жена на 23 и не си падам по чернокожи, мюсюлмани и т. н. В моя живот имах предложение от чернокож, които учеше в Нов български университет. Естествено, че се отказах. Винаги си падам по руснаците. Защото те са перфектни любовници сравнително от българските мъже. Сестра ми ходеше с такъв мюсюлманин и тогава осъзнах че, тези момичета са много заблудени. Заблудени, защото тези чернилки много им обяснява в любов. При българските мъже не се получава. Нито могат да бъдат перфектни любовници и нито пък романтични. Българските мъже се интересуват как да се напият, как да изчукат някоя, с колко момичета са били и т. н. Българските мъже не може да си вземе чуждестранна, защото тя няма да издържи дълго време с вашето поведение. Освен могат да си вземат циганка, но пък им се чудя. В моя живот бих избрала българин, защото какъвто и да е, но за мен най - важното е, че се движим в една посока. Тези жени с тия черники правят голяма грешка. Не познавам българка, която да бъде някоя чернилка не повече от 7 години. Чернилката се променя и българката започва да го вижда в друга светлина и накрая осъзнава грешката си. Така че, аз няма за какво да си губя времето и затова с българин ми е по добре. Съвет от мен е да запазите българките и трябва да покажете, че сте по мъжествени от тези сапуни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c34d696f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И едното е крайност, и другото. Да станеш от някого само заради националността/религията му е тесногръдо. Да не ти пука. Гледай си кефа и хората, с които се уважавате. И аз съм на Запад и моите наблюдения са, че повечето двойки в близкия ми приятелски кръг са от една националност - българки с българи, албанка с албанец, сръбкиня със сърбин и т. н. Не че няма и смесени, но ето - и аз съм омъжена за българин. Така се е паднало около теб. Гледай си живота, а високомерните - аут!
Ж31

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a280bac822
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Н 2 го кaзa, потвърждaвaм.
Имa зa добaвяне, но нямa смисъл. Aз поне съм се откaзaлa дa обяснявaм.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ebd3c9c9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Всеки с вкуса и приоритетите си брат...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5a6f595b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто защото има различни жени!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e592be283c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм мъж, но номер 2 е право в окото на тигъра. Видях този семеен модел в детството си и днес като мъж просто ми се повдига от него. На мен български "мъже" даже са ми правили забележка, че съм бил любезен с жените. Според тях трябвало едва ли не да ги унижавам. И тези мъже са убедени, че са егати големите пичове, ама защо ли са си сами като кукувици. Най-много да преспят с някоя загоряла * от време на време. А аз съм щастливо женен от години.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 32f24bde6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

13.   Номер 2 изписала си камара неверни неща. Като мъж, който живее в чужбина ще ти отговоря на въпроса защо уж чуждите жени не харесвали български мъже. Мога да ти кажа, че чуждите жени харесват български мъже. Те обират точно тези мъже, които вие в България мислите за задръстеняци, защото тези мъже са възпитани и културни и се отнасят с уважение към жената до себе си. Чужденките не харесват онази част от българските мъже, които са откровени простаци. Просто чуждите жени правят много внимателна и правилна преценка с кого да се обвържат. Докато по-голямата част от вас, които живеете в България си вземате за мъж точно такъв простак и после правите генерални изводи за всички мъже, че дори и се утешавате с това, че никоя чужденка не ги иска а пък видите ли вие българките сте много вървежни сред чужденците. Ами вървежни сте, защото една голяма част от вас ще си разтворят краката още на първият срещнат чужденец само защото е чужденец. Това дори и рускините не го правят. За това, когато и да идете в чужбина започват да ви свалят, защото знаят, че болшинството от вас ще си легнат с тях още след думата Здравей! Ето такава слава ви се носи тук в чужбина. Тук всички знаят българката като лесна жена.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5c8d8be773
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Погледни го от положителната страна - за българките в България няма значение какъв си, стига да си богат. :)))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bd9da4a1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Така. Аз съм симпатична поддържана 87-60-87 жена. Готвя, поддържам си къщата, работя не изневерявам не дигам скандали и обичам секса. Моичкия (бивш вече) само мрънка натяква изисква и не пропуска фуста (хубавец иначе лепят му се момите). Какво ми той предлага.. брак и сигурност забрави (млад е още на 36 само ) де да бърза. Малка ми била заплата (мъжете колеги взимат двойно почти. Бг. Политика). и какво имам аз насреща на всичкото старание за нормална връзка.. един гол.. Хайде пътя и някоя националистка да си го лепи на стената. Та искате да сте до 50 год свободни мачовци бохеми ама някоя патка да ви поддържа само имиджа защото е длъжна.. ами няма как да стане. Представете си с това поведение на кое място се нареждате.. след черните и кюрдите. За това и искаме да се спасим на запад -че тук сме по зле и от арабките на които поне сугурност им се дава.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 91211c0de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Евала на №2, перфектно го каза.
Българският мъж е и много комплексиран милият.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6b74973feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Е не само българките, света се променя.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 256ae63b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   За българските мъже и чуждите жени - ами защото половината се държат като маймуняци или абсолютни задръстеняци. Я ми кажи, ти като не харесваш, че българките излизат с хора от други раси, религии и народи, не се ли радваш, че нашите момчета поне няма да се оплетат в тея мрежи?
Но защо не се котират. Дали е заради масово висналите кореми, бръснате глави, дебилното мутренско поведение? Или може би е по-скоро отговорен факта, че дебилите предпочитат жена, която стои вкъщи, готви, чисти, не шава и си дава заплатката на мъжу, а това е доста раядко срещан феномен в западните страни.
Та каква е масовата представа за мъж в родината - 120 кила, стероиден батка, , качен на черен Мерцедес от 2001-а, който много псува и плаши хората. За него е гордост, че е спал е "спал" с три мъртво пияни жени, който му са се дърпали (викаме блудство с лице в безпомощно състояние, и се дават до 6 години затвор), гордост е, че никога не е чел една книга и че може да вдигне X килограма от лежанка. А най-често говори за пениса си. колко бил голям, колко му бил хубав. Такава мания го тресе за пишки, че повечето си мислят, че можи би трябва да прескочи оградата и да отиде в другия лагер.

А това, че имало 5 българики, който ходели с чужденци, не означава нищо. И да, расист си. Ако не беше, нямаше да го правиш на проблем.

И още нещо - ако едно момиче не те харесва, вината е и твоя.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c17787c0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Много мога да коментирам защо българките се захващат с чужденци.
Една от причините е липсата на галантно и джентълменско поведение в българския мъж.
Дори липсата на елементарно уважение към жената.
Прочети още веднъж коментарите и си направи сметката.
Естествено, присъства и икономическият фактор, но той играе по-малка роля от липсата на добро отношение към жената.
Арабите, негрите и мюсулманите често свалят звезди на жените, докато не се оженят за тях и в началото се държат изключително добре.
Нашето общество е в онзи момент на преход, при който жената печели повече икономическа свобода, а мъжът се чувства застрашен от това.
След като жената е икономически свободна, мъжът не може да си позволи унизителното и лошо поведение, което си е позволявал, докато жената е била икономически зависима.
Съответно мъжът попада в една ситуация, в която вече не може да се държи както преди с жената, но все още не е разработил нова тактика и ново държане съобразено с новата икономическа роля на жената - т. е. старото не работи, а новото още не са го открили.
Всичко това води до едни непрекъснати обвинения към нежния пол за собствените несполуки и за собственото неумение да се общува с жените правилно и с уважение.
Дребни джентълменски жестове могат да спечелят женското сърце, но не, българският мъж го е страх, да не би да изглежда смешен.
А ти авторе не гледай в чуждата паничка, а преработи отношението си така, че жените да те оценят.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9969e0fbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   от н. 2, виждае, съжалявам ако съм паднала малко до нивото на Автора, но той обобщава и не е зле да му се каже пък как мислят доста български жени.
Не искам да кажа, че ВСИЧКИ български мъже са както го описах. Държа да подчертая, че особено по младите като н.12 вече са доста различни. Просто вече хората имат достъп до информация, медии, а и пътуват и могат да видят и друг начин на живот, но специално за българите над 35-40 г. за съжаление съм доста права. Аз докато бях студентка страшно много си харесвах едно българско момче например. Умен, висок за българин, много образован, активен в българската общност и с много приятели и всичко, но не тръгнах с него честно казано заради неестествената му връзка с майка му. Тя беше учителка и цяло лято живееше с него в 1 стая в студентската му квартира. И на други хора идваха родителите лятото да кажем, но да живееш 3-4 месеца в годината със сина си в една стая?
Човекът учеше за престижна професия. След като завърши подобно на всички други нали почна работа на 50% по-ниска заплата от местните и не е виновен за това, но каквото направи беше уникално - взе по-голяма квартира, но все още с 1 спалня и тръгна с едно супер добро момиче от българската общност, но не много красиво - дребничка, зъбите ѝ криви, нямаше задник и цици, но беше сладка някак си и много приятели имаше също. Тя беше по-малка от него, разбира се, и все още учише и нямаше финансови възможности, но за нея беше в реда на нещата да плаща половината наем, работейки още повече. Никога не се оплака от това. Всички разходи се деляха на 2, макар че той само работеше вече по специалността си и взимаше 3-4 пъти повече пари. Майка му се пенсионира в това време и циркове. Пресели се у тях, те спяха в хола, за да има тя спалнята. Значи плащаш 50% от разходите, за да живееш със свекърва и да нямаш собствено легло къде да учиш.
Но българката е търпелива. И представяте ли си да има признание - никакво. Той все още ме харесваше нали и майка му се изтърва пред всички, че аз съм много по-добра партия едва ли не, само защото съм висока и изглеждам по-добре от момичето. На мен на саме ми каза, че ако съм се била оженила за него, щяла да ми препише лично на мен апартамент в София, защото имаха сума ти апартаменти наследство. Харесвала съм си го много, той може би дори беше влюбен в мен, но извинявайте - как да бъдеш с такъв мъж? Останах шокирана. Нито 1 път не защити приятелката си пред майка си!
Приятелката му търпя всичко това близо още 1 година, завърши си и се изнесе. Не знам какво стана с нея, но дълго след като бях завършила и напуснала града се прибрах за 1 седмица да оправям документи и се събрахме пак приятели и той почна да ми вика как си бил купил апартамент в центъра, все още бил свободен еди какво си, но майка му на 100% живее все още с него и е ясно как си е взел апартамента - продали са наследството в София, което пак беше от жени - баба му и леля му, защото неговият баща се е чупил още преди раждането му.
Е, това беше най-най-най-читавото момче, хубавото момче в цялата ни община в град с 3000 българи някъде само студентите. Как да тръгнеш с такъв?
В университета да не обяснявам колегите ми какви бяха. Не идваха на лекции и ни гонеха само за материали, после ги хващаха в опити да преписват и до един изхвърчаха малко по малко да не говорим с каква злоба говориха за местните мъже, а ако ни видят да пием кафе с някое небългарско момче почваха злобни коментари.
Факт - нито един българин не знам да се ожени за някое момиче от Запада. Дори старите емигранти, които бяха избягали от Комунизма бяха повечето стари ергени. Един само беше женен за французойка и много добро семейство, но 1 от не знам колко си хиляди и то от старото поколение - учил по време на ВСВ на Запад и там останал.

Ако все пак някой българин успееше нещо да постигне, то не си мислете, че жена му водеше живот като другите жени - искаше се пак да плаща половината разходи, само че на Запад жените печелят 30% по-малко от мъжете, там е прието мъжът да ти вземе домашна помощница почасово ако работиш, няма детски градини и занимални и общо взето се прекарва като цяло повече време във възпитание и гледане на деца, защото и Законите са други, и животът е друг и не можеш да оставяш дете само до 12-14 г., карат се и се взимат от училище и така нататък
С две думи невъзможно е там да водиш живот с българин дори да искаш.

С черни мъже не съм общувала, но с араби работим, така както и с хора от Пакистан и други мюсюлмански държави и ще ви кажа, че специално сред образованите хора вече няма особено значение националността. Имаме приятели от тези страни, те си инвестират парите в България доста масивно в момента, но не могат да повярват какво заварват тук като обърнат начин на живот - жените навсякъде бачкат на 2 места, хранят цели семейства, карат таксита и автобуси, кметици са. Кръчмите по малките населени места особено пълни, а управителката ни е женена за мъж, който работи, но не ѝ дава пари и тя сама с нейната заплата строи къща, за да не живеят при майка ѝ, гледа си детето и покрива почти всички разходи. Нашите хора се побъркват и не могат да повярват, защото такива жени никъде не са видяли и дори в Русия няма такава работа, а там жените са образовани, амбициозни, но не се зачита мъж, който не може да си издържа семейството. Само у нас все се намира някакво оправдание за мъжа - не можел бил да си намери работа, болен бил, еди какво си, а жените като работни магарета да раждат и гледат деца да се поддържат като за корицата на списание.


Нещата се оправят особено сред по-младите, образованите, жителите на големите градове, но като цяло все още много често се наблюдава жени да носят цялата тежест и не само да не им се помага, но и уважение да няма, признание да няма.
Освен това не всяка жена е перфектна като визия или фигура. 2/3 от приятелките ми затова не можаха да си намерят българско момче. Моята най-добра приятелка Е. просто беше малко по-черничка, по-пълничка, но не много - да имаше 5 излишни килограма, но ѝ стояха добре. Никой българин не я погледна и в България беше живяла до 25 г., и в чужбина. Ходи с разни югота, един хърватин я смля от бой и тогава 5 г. не погледна мъж. Сега я гледам по фейсбук, че се е омъжила за черен от Куба, усмихнат човек и всички се радваме за нея.
Не е нужно да казвам, че нашите бизнес партньори от Близкия Изток в България лесно ще си намерят момичета. Повечето са разведени, но все още не могат да се настроят, че у нас жените са такива. Единият беше поканен от момичето да живее в апартамента Ѝ и му направила скандал, че той иска да плаща сметките в ресторанти и навсякъде. Човекът е милионер, а тя е обикновена служителка.

Смятайте колко сме опака жените вече в България, защото ние нищо друго не познаваме освен да носим огромни товари, а най-грозното е, че когато мъж зареже жена си и децата си без да плаща никаква издръжка пак се намира някаква вина у жената оправдание той да не плаща за собствените си деца пари. Братовчед ми се разведе с жена си и не плати 10 г. и 1 лв. за детето си.

Не казвам, че българската жена не е виновна сама за положенито. В крайна сметка ние възпитаваме синовете си така и дъщерите си възпитаваме така, но все още се гледа у нас с лошо око на мъже като н12., които са се осъзнали и просто искат да предложат на жената до себе си повече, отколкото мизерния живот, който са живяли майките и бабите им. Идвам от семейство, в което 3 поредни поколения жени носят цялата финансова тежест и аз съм единствената, която избрах да не живея по този начин, но това означава, разбира се, да не си с български мъж.
У нас не се гледа с добро око ако собственият ти съпруг примерно ти купи кола или те глези. Почват едни клюки. Съседката ми е женена за много богат мъж, имат болно дете и тя не работи, скъсват се да си чешат езиците как не работила, как мъжът ѝ я издържал. Човекът има верига бензиностанции, има три-четири големи ферми, мандра, защо да работи жена му с това болно дете?

По-младите може би сте други, но с българин над 40 г. човек трябва да си отваря очите на 10, а ако е жива и майка му - на 50. Да не отварям темата за съвместното съжителство и за това как живеят нашите мъже до 35 при родителите си и как финансово търсят от тях помощ до края на живота си....но това е друга тема.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c9e0f273da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Много ги хвалиш тез македонки хаха... Когато бях студентка в нашето общежитие имаше много македонци, на момичетата им се носеше славата на големи шибалки.. бяха много търсени хаха, а момчетата вечно пияни и заляни. В стаите на македонките беше купон нон стоп, една вечер някакви пиянки щяха да разбият нашата врата, объркали я с вратата на македонките, понеже беше точно срещу нашата врата. Та така... като чуя македонци и само с това ги свързвам.. алкохол, курволяк... все едно са ги държали вързани на въже в Македония и като дойдат в Бг и се държат като невидели... и са и коне с капаци на всичкото отгоре. Черпи ги македонките с една ракия и гледай кво става :))

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9969e0fbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

22.   Описах горе, защо българките отбягват връзка с българин и предпочитат всякакъв друг чужденец. За бежанците не мога да кажа, защото не познавам такива връзки, но определено българките предпочитат чужденци от Запада и дори доста руснаци и израелци, които имат работа у нас са с българки. Много украйнци бягат от страната си и е възможно някоя украйнка да се хване с българин, но сред рускините както писах също сте бита карта.

Причините чужденките да странят от българи са следните общо взето (може би е полезно за Автора да прочете)

1. Външност и облекло
Българският мъж е средно просто нисичък и пълничик, набит. За България е ОК, защото и повечето жени са дребни, но в Средна и Северна Европа просто жените са по-високи от нашите мъже. Отделно често нашенци си стрижат косата 0 или 1ви номер, не се бръснат редовно дори да не им отива. Особено сред дребните българи е разпространено да правят мускули на ръцете и да се обличат съответно. Малко като Попай стои и е доста примитивно. На Запад мъжете с мускули не се обличат с потник или тениска без ръкав просто, а твърде косматите си отстраняват излишното окосмяване.
Няма да отварям въпроса за хигиената, но за съжаление и сред младите мъже има проблеми. Може би се къпят 1 път дневно, но още не са стигнали до идеята да перат редовно своите дрехи след носене, може би защото мама просто не е на разположение?
Облеклото по вкус е близко много до начина, по който се обличат турските младежи. Да не говорим за джапанките и късите панталони лятото, така както за мъжките чантички, които на Запад се носят предимно от гей-мъжете.
Не е толкова трудно, момчета. Просто отворете някое списание, вижте как са облечени колегите ви и дори има вече сайтове, които пращат на мъжа пълен комплект СТИЛНИ дрехи с вкус в подходящи цветове, кройки и материи.

2. Първа среща
Най-важното е да не мъкнете приятелите си с вас! И не само на 1ва среща. На Запад не е прието през 90% от времето да кисне една двойка с приятели, а жената очаква да бъде ухажвана, извеждана и мъжът да плати сметката. Ако си студент и нямаш пари - готви у дома. Яденето навън е сравнително скъпо удоволствие, но никой не очаква това от теб, а по-скоро да си креативен и да знаеш къде може да се отиде например на концерт без пари или на изложба да кажем, а яденето у дома.
Изчисти! Подреди! Измий чиниите! Смени спалното бельо и изпери мръсното си пране, ПРОВЕТРИ.
Не говори нито на първа, нито на следващи 1000000 срещи за бившите си, за задничетата и цицките на преминаващите по улицата мадами. Покажи уважение към партньорката си!
Подарявай подаръци на рождения ден на жената, за Свети Валентин и Коледа и нека да не е от магазин за 1 лв. и ако случайно качи 5 кг., не я убиждай пред важи познати и не си прави шеги зад гърба ѝ. Западните жени имат гордост и се уважават, имат самочувствие и не търпят да бъдат тормозени, пренебрегвани, шеги за своя сметка. Не посягай дори на шега!

3. Благосъстояние и семейство
На Запад жените очакват от мъжа да може да издържа семейството си. Жените също все по-често работят, но появят ли се деца минават на половин работен ден, а ако се разболее детето жената също взима болничен. Общо взето не се разчита на дохода на жената и повечето жени, които работят задържат парите си за себе си или като вид спестявание за семейството и за почивки и екстри, но мъжът трябва да е способен да плаща всички сметки и всичко като цяло. Много често обвинявате, че българките били меркантилни, но на Запад мъжът носи целият финансов товар и ако един мъж не може да си гледа семейството, той бива отритван дори от собственото си семейство. Също се случва да остане човек без работа, но не е прието жената да те издържа, а бързо гледаш да си намериш друга работа. Ако един мъж 1 година не работи, със сигурност жена му го зарязва. Не е изобщо проблем на Запад разведена жена с 2 малки деца да се задоми повторно, така че покажете на жената, че можете да гледате семейство, че сте отговорен.

4. Отнение с родителите
На Запад хората също уважават своите родители, но е асоциално над 18 г. да разчиташ само на тях. За студентите е ОК да получават издръжка до 25 г. възраст, но дори тогава не живеят при родителите си и не тичат при тях за всеки проблем. Една западна жена не може да разбере ако непрекъснато звъните на мама и тати, ако не работите, а вашите те издържат. Дори студентите работят поне ваканциите. Родителите се уважават, но не се кисне 5 месеца в годината при родителите!
След като завърши човек не се иска нито съвет, нито финансова помощ от родителите, освен ако не са бизнесмени и не работите за тях или нещо такова, но като цяло се очаква човек да води самостоятелен живот, да се допитва до съпругата си, не до майка си.

5. Маниери и поведение
Дори жена ви да не работи не е прието да ви носи яденето и да ви оправя масата след това. Дори да сте на гости и да ви сервира домакинята, после всеки носи своята чиния и я слага в миялната машина, а ако няма такава всеки си мие чинията, включително мъжете. Ако си поканил свои приятели (което става изключително рядко), жената не ви прислужва, а ти си обслужваш приятелите и след това подреждаш. Също е прието да помагаш в домакинските задължения, освен ако не платиш на домашна помощница. НЕ Е ПРИЕТО ЖЕНА ТИ ДА РАБОТИ НА ДВЕ МЕСТА И ДА ХОДИ ДА ЧИСТИ ПО КЪЩИТЕ, а обратно - ти плащаш, за да има жена ти повече време за службата си, за децата, за пазар ако щеш. Има и държави като Холандия, където специално неделята е прието мъжете да гледат децата, за да могат жените да ходят на шопинг, на фитнес и да си правят женски кафета. Ако в дъжавата има подобна традиция, спазвай я. Западната жена го очаква от теб. Уважавай родителите ѝ! Когато ходиш на гости купи букет. Затова и по бензиностанциите продават букети, бомбони и Просеко - прието е просто. Също е прието да носиш салата или десерт дори да не са ти казали предварително, така както и да помагаш при подреждането на масата и така нататък - тоест никъде го няма да се тупнеш като мъж и да ти носят и прислугват като на бей. Никой нищо няма да ти каже, но хората ще се спогледат.
Не унижавай жена си публично, не ѝ прави забележки и не я критикувай публично, не ѝ се подигравай, не прави шегички за задника ѝ и така нататък.
Участвай активно във възпитанието и отглеждането на собствените си деца, за Бога..


И изобщо 10000 още такива „дребни“ неща, които просто няма откъде да ги научите българските мъже, защото сте живяли в друг вид среда.
Българката също е израстнала така, но нали се сещаш, че е по-склонно западен мъж да „търпи“ да му готвят и да го перат от това да научиш западна жена да стане слугиня. За тях това е унизително.

И като говорим за домакински задължения се сещам за съседско семейство от родния ми град, младо семейство, което живееше доста добре при родителите на жената, но без конфликти. И двамата имаха работа, но не им стигаха парите за екстри и затова мъжът прати жена си да чисти в Германия (говоря за края на 90те) и да живее при роднини, за да му купи кола. Тя си дойде действително с кола, но я караше немец - взе си детето и багажа и живее някъде в някое немско село. Не е богат мъжът ѝ, но купи най-нужното на родителите ѝ като хладилник и ел. уреди разни и прие детето ѝ. Не беше особен проблем да си вземе детето, защото българският ѝ „мъж“ нито беше подписал брак с нея, нито беше си признал собственото дете, защото тогава имаше социални помощи за уж самотни майки и я водеха такава, за да взима детски и помощи.
Тоест толкова е малка отговорността на бг. мъжа понякога, че собствените деца не се водят на него, за да не се мине с 30 лв.! Майка ми беше начална учителка по това време и 70% от децата в класа ѝ не само бяха извънбрачни, но и непризнати от бащите си. Българиноооо????? Това и в Камбоджа го няма

Е, сори, но за какво говорим тук?
И последният черен и египтянин няма да падне толкова ниско и низко не е приет о да създаваш нежелани деца и да ги зарязваш без издръжка. Ползвай кондоми - това също го очаква всяка западна жена и никога ама никога няма да се навие на необезопасен секс, че ще я „пазел“ мъжът и еди какво си - тези ги пазете за жените от селото си.

И аз се учудвам, че нашите момичета тръгнали вече били с бежанци, но дори сред бежанците средно статистически има едни 10% образовани хора, които мога добре да си представя, че имат по-галантно отношение към жената от повечето български мъже, които сте израстнали в опак свят на жените ватманки и Изаори.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6730cfdcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   Българските мъже били такива, били онакива... ами такива са защото жените харесват такива. Какво се правите на приятно разсеяни? У нас колкото по-голям мачо си, колкото повече демонстрираш кофти поведението си, толкова по-харесван си. Това те прави мъжкар, прави те опасен и силен, което се харесва на 90 % от българките. Имам познати и от двата вида - абсолютни кретени с жените, около които постоянно има женско внимание и и по-скромни и възпитани момчета, които в женските очи минават за задръстени и неуверени, и с които момчета въпросните българки не желаят да имат нищо общо

Българските мъже ще се променят тогава, когато българските жени започнат за изискват тази промяна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6730cfdcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Истината е, че българките не подбират... Много рядко нашенките ходят с читави чужденци - или са с по-възрастни западняци или с такива, които техните жени не ги поглеждат... или с африканци, араби и разни други обитатели на западните гета. Българка с читав чужденец е много рядка гледка, нека си ги говорим нещата реално. То и за това има повече българки с чужденци, отколкото българи с чужденки, защото български мъж много рядко може да го видите с баба германка или с дебела пъпчасала англичанка. Т. е. добри или лоши, българските мъже поне имат някакъв критерии, който следват

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2439179875
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторе, това което не одобряваш е ясно!

Но да разбираме ли, че одобряваш това поведениена македонките: "Винаги са добронамерени към нас и избягват всякакви контакти с лица от друга раса и религия. "!??

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a52e80a262
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   21, македонките не се славят с ум. Те са добре от гледна точка на традициите. За съжаление много са им промити мозъците, че българите са татари, според мен човек по-добре да си хареса чиста сръбкиня, напоследък зачестяват браковете между двете нации, които иначе толкова много са имали една срещу друга. Но нещата се променят. А и сръбкините изглеждат много по-добре от българките. Тук хубава трябва да търсиш с лупа, а там грозна. Трябва да се осъзнае от женското съсловие фактът, че българската жена е известна с лесността си, а не с красотата. Не отричам факта, че имаме уникално красиви бройки и че а лично не бих избрал друго освен българка. ноооо, напоследък все по-трудно се намира да е стока..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e592be283c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Хахаха 20/22 така точно и изчерпателно го описа, че чак аз се накефих както съм мъж. И мисля, че след нейните коментари няма смисъл да се коментира повече темата, тъй като тя я изчерпа достатъчно добре.

Номер 12

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6730cfdcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   До: 2, 20, 22.... От коментарите ти просто лъха на омраза към българските мъже. Така и не разбирам обаче, как така според теб в една страна, мъжкото и женското население може да е толкова различно - жените са чудесни и прекрасни, а мъжете за нищо не стават? Как така хора, растящи в една среда, възпитавани от едни родители, продукт на една култура може да имат коренно различен манталитет, само защото са от различен пол?

Българите за комплексирана нация (и мъжете, жените) и именно поради тази причина, когато някоя българка забърше някакъв шиптър, турчин или суданец, изпитва вътрешна потребност да обясни как българите не ставали, сякаш по този начин, хващайки се с такъв индивид, това я прави по-важна. Пък и за какъв манталитет, отношение и бла, и бла става въпрос, при положение че въпросните нашенки ходят с турци, араби, албанци и суданци? Осъзнаваш какво е отношението към жените в тези култури, нали?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9969e0fbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   До 12 - Мерси, радвам се, че има български мъже като теб. Всъщност поне според мен под 30 г. повечето мъже сте нормални и не отстъпвате на западняците, но хора като Автора все ще има...

До 29 - Изобщо не мразя българските мъже и дълго време предпочитах да бъда с българин, но просто не ми се живееше с майка му. Освен това съм българска майка, но просто искам да възпитам децата си по друг начин и затова анализирам положението, наблюдавам, за да не допускам същите грешки. Освен това поне 5 г. съм гледала племенника си редовно и е чудесно момче, неговите приятели са чудесни и като цяло нещата вървят в правилната посока.
Прав си, че и двата пола имаме проблеми, но просто за българката е по-лесно да се приспособи навсякъде и с всякакъв мъж, защото от трудното е лесно да минеш на лесното, от повечето задължения е по-лесно да минеш на по-малко задължения и така нататък. Българският мъж често просто не може да се осъзнае, че в 21 век бейове няма. И изобщо не е вярно, че българката обичала мъже-мачовци с кофти поведение, но може би е за предпочитане пред мъж-плюнчо и мамино синче.

Най-обичаме жените обаче нормални мъже, които просто умеят да поемат отговорности, имат самочувствие и се къпят редовно. Няма българки или чужденки - тези неща са основата

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 570078e441
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   От българските мъже няма по-подходящи за нас! българинът е уникално съчетание като външност, характер, ценности. има такива красиви мъже, които не можете да видите никъде по света. аз залагам на българите. Била съм с чужденци, дори с един латино - ами изберете българското!!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a280bac822
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Н 22, сегa ще те "изядaт" именно посочените от теб екземпляри :).
Не се обяснявaй толковa, без товa нямa дa те рaзберaт, и в усилието си дa отрекaт и се измъкнaт от този обрaз, ще постигнaт дa се изявят кaто още по примитивни.
Толковa си могaт, толковa си знaят.
Все пaк сa мaлцинство вече, тaкa мисля. Сред млaдите сa остaнaли някои възпитaници нa подобните, но те ще се претопят, нямa вече глупaчки, които дa рaждaт кофти гени.
Инaче си прaвa, живея нa зaпaд 15 години и е точно кaкто си кaзaлa.
A кaто отговор към aвторa ще кaжa товa:
Зaщото имaме избор! :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6730cfdcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   До 30: Човек, изписа цели фермани, наблъскани с клишета за българските мъже, как да не изпитваш омраза? И нещата, които говоря са самата истина, българките наистина си падат по мачовци, по груби и демоностриращи сила хора. Докато по-скромните мъже (не става въпрос за льольовци) въобше не могат да се похвалят с такова женско внимание.

Иначе нали прочете с какви мъже ходят момичетата от приятелския кръг на автора? С албанец, турчин, суданец и нигириец... Ами извинявай, ама да предпочетеш такъв човек пред българин... Хайде стига, българките са лесни жени и се хващат буквално с всякакви, сори, че го казвам, ама е така. Убеден съм, че въпросният суданец не би имал никакъв шанс с германка например (или дори с някоя от македонките, за които автора каза), ама комплексираните българки, искащи чужденец, независимо какъв, са лесна плячка

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e84a85832b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   До 30. Пишете така, все едно, че знаете всичко по проблема, с назидателен тон, дидактически - намалете темпото, . Изградете семейство, родете си деца, възпитайте ги, задомене ги и т. н. пък тогава пускайте пикантни коментари.
Разбрахме, че сте наранявана от българин, който е живел с майка си.. не изкарайте злобата си към всички мъже...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c7a188490d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   Яд те е, че не ви обръщат внимание ли? Защото наистина германка няма да ви върже.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c7a188490d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   22 е напълно прав колкото и да ви е неприятно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 16f63f8a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Българите били такива, били онакива и затова се хващаме със суданци, турци, кюрди и албанци... и разните там други представители от долните прослойки. Разбирам авторът да говореше за немци и французи - ОК... ама скивайте за какви индивиди иде реч. Иначе е факт, че има българки без грам самоуважение, на които им е все тая и се събират с изметта, но слава богу все още са останали и такива с достойнство.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 16f63f8a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   Българките са жени, на които въобще не им пука с какви се събират, стига да са чужденци, ако ще да са и най-големите отрепки. Просто са зверски комплексирани и имат култ към чуждото. Никой не може да ме убеди, че няма свестни български момчета, има. Да се хванеш със суданец, албанец, турчин или кюрд и да си високомерна към българите, смятайте какви сбърканячки има. Както и да е, да се радват но мъжлетата си, да им раждат малки Хасанчета и черни Обонгота и това е, очевидно България ще трябва да мине и без тях... И после защо българската нация изчезвала. Това, което турците не успяха да направят за 500 години, българките може и може и да го направят.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a280bac822
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Н 31, хм... товa ще дa е сaркaзъм, нaли? ! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 001c56f459
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   Браво на номер 2, чудесно го е казала, мога да се подпиша под коментарите й. И аз съм жена, завърших в Германия. С черни и араби не съм се занимавала никога, приятелят ми е германец. Някой тук беше писал, че нямало за на свестни германци- лъжете се много. Момичетата, които следват често си ходят с колеги, после се омъжват за тях. Възпитано, умно и амбициозно момиче не съм видяла с черни и араби, на автора не знам каква му е средата, че среща такива. Аз съм вече от 10 години тук, приятелките ми се омъжиха все за свестни момчета с хубави професии. Нямам нищо против българските мъже, проблемът е, че тези, които тук познавам не стават просто за нищо (Говоря от собствен опит, не искам да генерализирам). По-големите (30-35) изглеждат като чичковци, шкембести и плешиви, често са и ужаааасно злобни. Осъзнават, че изпускат влака и вманиачено се опитват да си намерят жена и да създадат семейство.

Тя трябва обаче да е като мама- да се гърби със всичко, да готви, да прави салата и да е по-тиха от тревата обаче и на работа да ходи и пари да печели и тези пари ако може да ги пратим пак на мама... Този модел в хиляди семейства съм го виждала, даже и в нашето. Мъжете вместо да заведете жените си на спа и шопинг ги карате събота на село да варят лютеница! Дядо ми, Бог да го прости, дори вилица на ставаше сам да си вземе. Да ама времената се променят и ние, жените се осъзнахме, че има и по-хубави алтернативи. В същото време ако си българка и ходиш с германец биваш обсъждана, плюта, обиждана, изолирана от компании.... ("Да я поканим ли? Не няма, тя ще доведе и НЕГО, гадния шваба", ама много ги мразите тез немци.... ). По младите (към 20) гледат само как да се напият, масово не идваха на лекции и повечето така и не завършиха. Сегашните не ги знам как са, аз съм вече по-старо поколение (на 28 съм), но предполагам, че пак са си така. Приоритетите им са да работят някъде къде на черно, къде легално, че да си вземат някое старо бмв да ходят с него до България да се правят на гъзари.... Ами не стават просто българите, възпитани са да са центъра на света, а нищо не предлагат в замяна, нищичко.... Дори чисто визуално типажът дребничък, черничък, набит и плешив не може да се наложи пред високите, руси западняци. Просто няма как, всяка жена ще предпочете 1, 90 пред 1, 72. Това изобщо няма общо с мразене или отричане на българското, на мен ми е мъчно по-скоро за нашите момчета. За толкова години вече тук не съм видяла нито един българин женен за западно момиче, повечето са сами или ако имат късмет са с бг-момиче. Та съветът ми към автора- ти си млад още, дори малък бих казала. Не се превръщай в чичак, не се напивай (много), не се остригавай нула номер, не слушай чалга. Намери си готино хоби и и готина, немска компания с позитивни млади хора. Уважавай момичетата, не им се подигравй, не ги унижавай и за Бога не си купувай старо бмв! Опитвай се по-малко да мразиш, напасвай се към ситуацията, тя няма да се напасне към теб. Завърши си образованието, това е най-важното изобщо! Не знам какво друго да те посъветвам, пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 642ccb19d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

43.   Номер 32, и ние мъжете поради същата причина избягваме по-грознички и по-дебелички жени, както и такива с деца - защото имаме избор и можем да си го позволим.
Даже изборът на типажите "селски бек" е още по-голям, защото, както отбелязаха и по-горе, вие си падате точно по такива. Даже се чудя как успявате на намерите точно такива простаци, явно се иска голям талант и някакви извратени инстинкти ви зоват. После, разочаровани от такива екземпляри, се мятане на някоя отрепка с чуждо гражданство, утешавайки се с въображаема прилика поне със средновъзпитан европеец.
На онази пък, която живяла с "мъж", с когото нямали брак и който не и признал детето, кой и е виновен? Та нали тя се е съгласила да живее без брак и да забременее от човек не искащ да поеме отговорност. Ами и той е можел да си го позволи! Не го оправдавам, но като жената е била такава - неробуваща на предразсъдъци и с разкрепостено европейско мислене! Ако някой "задръстен" българин беше я посъветвал да не се чука с този тип преди да сключи брак, щяхте да го изядете.
Та такива неща. Много обичате да повтаряте колко комплексиран е българският мъж. Сигурно мъжете от вашата среда са такива. Следващият по-внимателно си ги подбирайте, защото лошият избор е оставил върху вас повече комплекси отколкото даже и на мъжете приписвате.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a280bac822
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

44.   Н 23, бългaрските жени се уморихa дa обяснявaт, изисквaт, нaстоявaт бългaрските мъже дa бъдaт... мъже.
И зaтовa вече просто бивaт сменяни с други нaционaлности.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9969e0fbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   n 42, съжалявам, че и ти си направила същите на моите наблюдения, но за съжаление всичко, което написах не е тайна и на самите немци, които имат контакт с българите - състуденти, колеги и така нататък. А, сетих се за една германка, която поне ходеше с българин, но той беше човек на изкуството - реставрираше икони в църкви:), но не знам дали останаха заедно или той се прибра.
За съжаление поне по мое време бяха българските мъже обект на вицове сред немците, което често ме е поставяло в неудобната позиция да се пробвам да ги защитя, но очевидното е очевидно - нито мога да ги изкъпя, нито да ги избръсна, нито да ги превъзпитам.
И не само сред немците бяха виц, но и сред Еразмус-студентите, особено от Италия и Испания и сред хората от UK, с които живяхме по общежитията заедно. Та на Еразмус-ите им трябваше 1 семестър, за да си направят съответните изводи. Българките никога не говорим лошо, нали никой не иска да се излага пред чужденците, но очевидното-очевидно.
Малко преди да завърша бях на едно Еразмус парти на познато момиче от Италия и се нагледах на ЦИРКОВЕ. Присъствахме повечето момичета - българки, италианки, германка 1 или 2, а момчетата бяха - един германец, който си беше с германката, двама италианци и един французин, който беше докторант. Супер вървеше, сготвиха италианците заедно пица и паста като преди всичко готвиха момчетата, защото момичето имаше някакви лични драми с французина и ту се събираха, ту се разделяха нещо и излезнаха да се разправят навън. Българките стояхме покрай италианците, слагахме масата (типично), чиниите, подготвяхме нещата демек и имаше лек флирт с италианците. Бяха хубави момчета, но малки де - по-скоро на шега беше всичко.
В един момент нахлуха някакви българи трима на брой от долния етаж сякаш притежаваха общежитието и кухнята. Настаниха се нахално на масата без да питат, без да са поканени, без да участват в разходите за продуктите и така нататък и без дори бутилка вино да донесат - нищо. Хайде, няма да ги изгоним, но почнаха на български да говорят, почнаха да командорят вътре като бейчета.
Българките нали инстинктивно почнахме да ги обслужваме. На мен ми писна и почнах да ги игнорирам, станаха агресивни.
И другите българки ги заебаха и ги оставихме да се самообслужват и да си говорят сами.
Влизат в това време французинът и италианката, бяха скъсали окончателно и като ги видяха французинът нали по-възрастен веднага ги изгони -вика им ШУШ-ШУШ, ИЗЧЕЗВАЙТЕ. Онези почнаха да се репчат, но бяха по-ниски дори от италианците- французинът 2 метра, немците 2 метра, италианците трима, отделно жените.Наговориха на излизане сума ти псувни към нас, курви-мурви. Изгонихме ги, хапнахме, пийнахме, изпратиха си ни италианците до спирката на метрото да не би онези да ни причакат някъде и толкоз.
Мен лично ме беше срам от тях.
Отделно в моето общежитие няма да разправям какви цигании ги вършиха нашите момчета - събират се да пият и с бутилките бира по стените.
Само грузинците бяха по-зле от тях, но поне не трошиха, а само се надвикваха със собствените си жени и се гониха по коридорите.
Българите бяха известни дори сред шотландците като големи пиячи и само шотландците имаха известен респект към тях, но за всички останали нации си бяха за присмех и виц, да те е срам направо и да се чудиш как да им обясниш простотията.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 16f63f8a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

46.   До 45: Не знам дали българите са обект на вицове, но българките със сигурност са. Не стига, че в сте символ на леки жени и си отваряте краката за едно питие, ами самочувствието ви е до небето. От чужденците, които познавам и са имали вземане-даване с българки, никой не е гледал сериозно на вас, а просто са си правили кефа... и накраят шут. Сериозните връзки на българки с чужденци са с такива, които местните жени не ги поглеждат или с пенсионери, турци, африканци и разните други изпадняци. Колкото и да ви е непрятно, не сте с нищо повече от българските мъже, които така мразите, ненавиждате и презирате.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3eeab0f56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   Тук гледам са се изявявали специалисти по всичко, че даже и по 3-4 коментара писали, кой от кой по-дълъг и обширен...

Според мен простата истина е една - българките търсят чужденец, защото все още битува масово мнението, че западняк е равно на богаташ. Не казвам, че само за пари се захващат с чужденци (има куп други фактори, а и като цяло всеки случай си е индивидуален), но след дълги години живот в Испания това, което съм видял с очите си, е че 9 от 10 българки, които имат връзка с чужденци са с тях, защото са по-добре финансово осигурени. И тук даже не говорим за някакви милионери, а например аз познавам българка, женена за полицай, друга пък има връзка с пожарникар, трета е хванала някой с дребен бизнес и т. н.

Между другото, това че българките в чужбина не ходели с българи също са градски митове и легенди - ходят и още как. Може би на всеки 100 български момичета има едни 20-25, които ходят с чужденци, но все още огромната маса от българки си предпочитат връзките с нашенци.

Още по-голям мит и легенда, е че чужденките не харесвали българите. Е, може би имат известни предразсъдъци за сериозни отношения, но за секс българите сме много, ама много търсени на Запад.

Е, има го момента с разликата в манталитета, защото той може да е нож с две остриета. Както може чужденецът да е галантен кавалер с дамата до него, така може в следващия момент да я нокаутира с мощно кроше (което важи и за българина, разбира се). А може и за други неща да не се разбират, защото разликата в начина на възприятие на нещата често е наистина фрапиращ.

В обобщение мога да кажа, че причините българка да ходи с чужденец може да са много (включително е възможно да са заедно и заради силна любов, която изпитват един към друг), но в най-масовия случай причината е или настоящо по-добро финансово положение на чужденеца спрямо българина, или надеждата, че в бъдеще чужденецът ще има повече опции за развитие в страната, и съответно по-добри парични перспективи спрямо българина. Мисли, които често се оказват сметки без кръчмар, но това е друга тема.

И тук говоря за жените, които са атрактивни и привлекателни, защото тези, които авторът е дал за пример, за да се хванат с такива чужденци, значи по-скоро говорим за жени, които нямат особено богат избор и гледат просто да закачат нещо. Такива отчаяни жени от всякакви националности съм виждал в Испания - само и само, за да не са сами се хващат с първия срещнат, но това вече е съвсем отделна тема. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9969e0fbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

48.   н 43, то хубаво избирате и подбирате, но масово стоите стари ергени. Само мръднете по малките градове и се разходете из центъра - коч-пазар. Момичета над 18-19 г. не са останали буквално. Да сте чували за Естествен подбор? Жените го осъществяваме.

Статистиката е унищожителна. Това не са 1 и 2 българки, това са 10 % от българските жени, които са избрали чужденец за съпруг и съвсем не става дума за бежанци някакви. Имаше едно предавана на Карбовски доста отдавна за една българка с кариера, образована, която при всяка възможност ходи в Израел да си търси късмета там, защото беше осъзнала, че там мъжете са образовани и поддържани. Даде я накрая - съвсем не беше се оженила за някой богаташ, а за най-обикновено момче живееше уютно и си гледаше детето.
И друг път съм писала, но имам познати момичета 28-35 г., които работят в ИТ сектора и разполагат със средства, неомъжвани, хубави момичета, поддържани, спортни и образовани с карири в България, но също почти всяка събота и неделя са в Стокхолм да си търсят късмета. Има и подобни екскурзии до Осло и три от момичетата се омъжиха за норвежци, които живеят у нас и дори езика вече понаучили.

Н. 47, бедна ти е фантазията просто колко е различно отношението на западния мъж към жената. Не става дума за финансова обезпеченост, защото българките сме възпитани да се самоиздържаме, образовани сме и работим - сама пишеш за бракове с нормални момчета, средна класа, но не дохода на немския полицай е спечелил българското момиче, а отношението, уважението и дори романтика и ухажване са често като по филмите, а това, че българите били търсени за секс от теб го чувам.
За секс жените на Запад търсят турци или черни, така както и италианци, мъже от Средиземноморието и говоря за вече възрастни жени, разведени, който търсят действително тръпка някаква и само секс. Особено мъжете от Латинска Америка, който често са черни имат голям успех на Запад сред жените, защото могат да танцуват салса, галантни са. Жената никога не търси просто един чеп.
Младите момичета търсят връзка с някой немец, французин, италианец, холандец и т.н.

Но като цяло не знам точно българите да имат голямо име на големите любовници. На тях може да им се иска де и да говорят много на думи. Имам много приятелки и германки, и други колежки от цяла Европа и българските мъже просто ги игнорираха - сякаш не бяха там. Нямаха някакво име на любовници, просто нямаха никакво име, защото само външният им вид и миризма беше достатачно, за да отблъсне момичетата от втори поглед, камо ли до секс да се стигне.

Ами замислете се малко - в пост 22 ви описах какво всичко липсва на западната жена у българина. Защо да се занимава с него?
Секс? Ами ти като направиш лошо първо впечатление как да се стигне до там?
Чак толкова неустоими не са българите, сори. Не са да кажем красавци като шведите или да имат подход като италианци или французи. Българите българката не ги ще, западните жени пък направо се редят на опашка за тях.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 16f63f8a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

49.   До 48: Омразата към българските мъже е толкова силна при тебе, че почна да дрънкаш пълни небивалици... Какви 10 %, какви пет лева... По данни НСИ около 1500 българки се омъжват годишно за чужденци, което е нищожен процент в сравнение със Западна Европа. Колкото и да ти е неприятно, няма да умрем стари ергени и за нас има дастатъчно жени.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9969e0fbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

50.   н. 49, радва се много, че има достатачно жени за вас, но нека да напомним кой пусна темата тук за българските жени, които били ходил с черни и еди какви си?
Вие започвате тук тема и когато ви кажем като жени какво е нашето мнение - мразили били.
Не е лично. Просто така стоят нещата и просто си нямаш представа колко българки у нас, които виждат отношението на западния мъж също си пожелават такъв мъж до себе си.
Пак казвам, има и доста свястни мъже у нас, но тези мъже поне сред по-зрелите са толкова малко, толкова ограничена бройка, че настава истинска война за малкото нормални, образовани, възпитани, чудесни българи и за съжаление са винаги заети. Алтернативата за много жени е просто вносът. Така стоят нещата.
Казваш, че за теб има достатачно жени. Радвам се, но просто си представи, че за българските жени няма достатачно качествени български мъже.

Пост 47 пък изби рибата и сам много добре знае, че това не е вярно. Има и сред българките жени, които търсят само секса за определено време, но това са изключения и дори да е така, дори в този случай пак жената избира с кой мъж да си легне и кога

Като цяло обаче българите, женени за западни жени са мега изключение. Причините ви ги казах. Можете да злобеете колкото си искате, но фактите са си факти.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a7d56d6538
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

53.   Най-лошото в случая е, че когато на българския мъж му се казва със културен тон какво и липсва на българската жена за да си зареже тя родината и да тръгне в чуждото и неизвестното.
Той не само, че не слуша, не чува не му влиза грам в главата а и не го интересува. Най -удобно си обяснява това явление разбира се, че жените просто са меркантилни и търсят малко повече пари. И няма нищо пи пагубно от отказа за развитие. Същата работа като ромите. Евтини и лесни сме били българките.. представи си колко по -малко сме видяли от вас господа. И то не защото нямате или сте много по бедни от западняка, просто егоизмът ви е в повече.
Българките се навивали и на едно питие. Само българин може да си въобразява че едно питие е сериозна инвестиция за последващ секс и да бъде безумно разочарован и озлобен ако такъв не последва. И кафе от автомат да почерпите се чувствате прецакани и ограбени от меркантилните кучки. Ей това ви е основният проблем. Вечно дебнете или да прецакате някой или очите широко отворени да не би някой вас да прецака. Скъпите се и на чувства, отношение и уважение -раздавате ги само докато омагьосате обекта и докато ви поомръзне. И как няма да ви омръзне като евтино сте си го взели. Но виновни сме ние жените, че страшно ви разглезихме.

И майките и жените. Оправдавахме ви с икономическата криза и обстановка, но за липсата на усилия в отношенията с нищо не можем да ви оправдаем, колкото и да се напъваме.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 29100f05d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

55.   До 48: Масово българите стояли стари ергени и 10 % от българките били омъжени в чужбина??? Човек, нямаш никаква връзка с реалността, ама никаква. Имаш ли представа колко са 10 % от женското население? Средно между 1500 и 2000 българки се омъжват да чужденци по данни на статистиката (истинската, а не измислената от теб), което ни прави на ПОСЛЕДНО място в ЕС по международни бракове. Колкото до ергените... може да се обзаложим, че старите моми са с една идея повече от старите ергени. Дори и най-големите български скъсаняци и непрокопсаници имат жени до себе си, но не така седят нещата с жените...

Иначе колкото и да се пънете и да се обяснявате, не може да промените реалността, че за чужденците сте просто нещо за чукане и почти никога бъдещи съпруги. Никой от чужденците не ви иска не ви иска, с изключение на африканците, турците, кюрдите и арабите.... и ние, ама само по-свестните от вас.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a52e80a262
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Номер 50 или каквото си. Едно е вярно - в България свестните (мъже и жени) са наистина малко - около 10%, принципно свестните хора са малко, затова и стават тези спорове мъже-жени. Но тези именно 10% аз не бих заменил за никакви чужденци. Това е и причината да съм женен за българка, да имал съм натиск от разни кухи лейки, конкуренция както казваш, 'борба', но какво от това? Ако трябва да има някакъв призив, той трябва да бъде - ей кухи лейки, оставете нормалните български мъже и жени- ходете се млатете с всякакви по Европа и Америка. Само с едно не съм съгласен - да ходят с мюсюлмани. Да, за мъжете е невъзможно, защото няма да живеят дълго, но за жените? Да спят с мюсюлмани? Та те никога няма да бъдат на едно ниво с жените, които мюсюлманина си е взел още като са бии 7-годишни. Защо по дяволите, като толкова много им се спи с някого - не си купят вибратор, като нормалните жени на запад. Като няма мъж - да карат на вибратор. Вместо да рзвъждат мюсюлманчета, които после избиват всичко немюсюлманско.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3eeab0f56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

57.   Аз съм 47 и се обръщам към номер 48 (която е написала поне 50% от мненията) - според теб аз на теб ли ще вярвам, или на личния ми опит, изграден на базата на дълги години прекарани в чужбина?

Пробвай да убеждаваш жените, или мъжете, които не са излизали в чужбина какви кавалери са чужденците, колко големи боклуци са българските мъже, и как българките били едва ли не адски търсена стока на Запад. Имам достатъчно познанства с българи/българки на Запад, както и с достатъчно чужденци от всякакви националности и континенти, за да си направя сам преценка.

Както вече казах - в най-масовия случай българката търси финансова стабилност при чужденеца (не всяка българка е чак толкова финансово стабилна, даже бих казал, че процентът на финансово стабилни жени е направо смешен), защото тя самата няма такава. Не забравяй, че на всяка българка, която има висше образование и някаква прилична работа на Запад има поне още 10, които едва са избутали средно образование в българската провинция. За тях бъдещето е на полето, да чистят къщи, да гледат стари хора и т. н. - с други думи всичко друго, но не и финансово стабилен живот. Точно това са хора, които ако някой прояви интерес към тях и изкарва над 1500 евро на месец, за да са с него са готови и майките си да продадат, и това съм го виждал с очите си, така че...

Разбирам, че за теб българският мъж е Ганьо Балкански - сигурно имаш своите аргументи в полза на това твърдение, мен това не ме касае, честно казано. Просто личният ми опит говори, че нещата са доста по-прости и както навсякъде в живота, така и тук каквото и да си говорим накрая става въпрос за пари.

П. С. > Моите наблюдения за българския мъж са, че е доста търсен любовник на Запад, включително и от собствен опит мога да говоря. Е, как тогава да повярвам на нечии приказки, след като имам дългогодишен личен опит, който казва точно обратното? Не знам как е в Германия, но в Испания така стоят нещата.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0af4249d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

58.   50- Можеш да имаш мнение, като в същото време то да е обвито с омраза.
А щом мъжете българските мъже били такива боклуци (типичните батки, поне аз така ги знам) защо около тях се въртят винаги момичета? И не някоя, дебела, пъпчасала, или да изглежда като квазимодо, а точно едни от най-красивите (макар, че повечето е грим) Как имат сериозни връзки (ходят от цели 2 седмици) и в същото време се свалят с още една, повече пъти и по две даже. Не че тя остава по-назад, даже и предварително се застрахова, за не излезе накрая "прекарана" (ох каква ирония).
Няма ден в, който да не чуя как българката се оплаква, какъв кретен бил приятелят и, как гадно се държал. Нареве се, оплаче се на света тя каква е принцеса, мъжете какви свине били и се върне при същия. Историята се повтаря поне още 3 пъти, често много повече и накрая го сменя с "друг" батка. Не можеш да ми твърдиш, че такива никой не ги иска, а не остават без жена до себе си за по-малко от ден. Тези, които имат и съвсем малко уважение към нея и я третират като човешко същество, попадат в графата "задръстени" В крайна сметка те или стават част от плявата, или си стоят сами.
За отношението им към чужденците не знам, но БЪЛГАРКИТЕ са известни на чужденците именно с това, че лесно им се пускат. Това им е славата. Чувал съм чужденец и ЦИТИРАМ "Не знам нищо за България, освен, че момичетата са много лесни"
Който не вярва да потърси из интернет.
То като гледаш от своята камбанария, естествено, че ще изглеждаш прав, но да твърдиш, че МЪЖЕТЕ за нищо не стават, а ЖЕНИТЕ са едва ли не идеални е СМЕШНО.

 
  ...

1-50 от 260
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker