Търся си момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся си момиче
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2995 пъти
Здравейте, на 20 години съм не съм грозен, имам красив както външен, така и вътрешен вид. Та темата, по която реших да пиша аз тук е, че си нямам приятелка и искам да си намеря но нещо не ми се получава, излизам навън ходя по паркове, заведения но не и по дискотеки. Та така да го кажем, търся своето момиче, мечта, свястно момче съм, не съм някой злобар такъв човек съм, че и на мравката път правя, на никому зло не съм направил, но не знам защо така не успявам да си намеря свястно момиче. Може би нещо е във мен проблема но не знам какъв да е, затова реших да пиша тук. Не съм от тези дето ги има злобари, да удрям момиче, за мен лично, момичето е едно нежно и прекрасно създание, което заслужава, да бъде гледано като писано яйце. Аз съм такъв човек, намеря ли си момиче, то ще е най, важното нещо за мен, ще му отдам цялото си внимание. Ще се радвам, ако ми дадете съвет, как да намеря такова момиче, което да го обсипвам с щастие, любов, и грижи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: de66f8247f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   К*рви бол - пари да има...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 90660e4150
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Често да ти кажа и аз се бях отчаял доста, че вече няма и свестни момичета. Преди няколко дни обаче една случайно запознанство ме накара да мисля по друг начин.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2c15fc72cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Мрън мрън мрън... момичетата да не са гъби, че да те пратим някъде да ги береш. Стани атрактивен и ще са там където решиш. Какво инвестираш в себе си -нищо освен бездействие Не съм това, не съм онова.. а какво можеш. Това да не ти е детската градина -хубавичък съм и слушкам искам си подаръчето. С пасивно поведение нищо не се постига. Заемаш се със себеси инвестираш в знания тренирай и най-вече не мрънкай))
Добра фея не на кеф

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0b40c61021
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми, жените не искат такива путки около тях. Вече си имат една, ти за ко си им? Недей си мисли, че жените искат някои да ги гледа като цвете. Говориш като девственик тука и се излагаш.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 14f11502d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Здравей, аз съм също на твоите години, но момиче. Не се предавай и не се отчайвай, просто в днешно време е много по-трудно да намериш качествен и читав човек. Аз също не съм го намерила, но единственото, което ме крепи е че за всеки влак си има пътници :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 22fd69ccff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Когато спреш да го търсиш, то ще дойде само. Така е с почти всичко в живота.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5632bcacd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Както тръгна, ми се струва, че смяташ, че момичетата търсят хубаво момче. Това е така, но трябва да знаеш някои неща. Може би трябва да видиш дали достатъчно се грижиш за себе си. Тренираш ли нещо, движиш ли се достатъчно? Аз лично харесвам, когато момче тренира или се движи, а не което лежи цял ден, разбира се. Така че имай това впредвид. Друго ще ти кажа. От това, което прочетох, ми се струваш много добър, прекалено. Ще бъдеш използван, мачкан... внимавай! Жените често го правят. Пари - ще те използват. Доброта - ще се възползват и ще те мачкат, ако разберат, че ти не би ги изоставил, ще се възползват от това. Не показвай слабост, ще те ударят в нея. Да.. говоря лошо за собствения си пол, но такъв е животът. Това е истината. На моята възраст (15) или по-нагоре най-вече гледат външността, не толкова парите, защото все още никой не смята да живее с гаджето си на тази възраст ии парите не са важните. На твоята възраст (20) вече трябва да внимаваш, ако някоя се появи не смятай, че "тя е невероятна, с нея ще остарея", защото ще ти забие нож в гърба. Абее, аз каква съм да ти давам съвети, по-неопитна съм и от теб, ноо пък реших да пиша. Това ми е първият коментар в този сайт, хах, чувствай се специален. :D Е, надявам се да съм помогнала, въпреки че единственото нещо, което казах, беше обиди относно момичетата, което не би те успокоило, но да.. исках да се изкажа. Та, съвета ми:
- Не показвай слабост!
- Не се отдавай изцяло на това, защото ще съжаляваш, ако се разделите, че си си губил толкова време с това..
Гледай си живота, почвай работа или пък учи. Другото ще си дойде на мястото.
Момиче (15) >▪<

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e02e5cc398
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Това е сайт за истории, не за запонанства!!! И не трябва да търсиш, само ще те открие! Ти колкото повече ти е фикс идея, да си намериш половинка толкова повече няма да се получи... за това не търси и си живей живота нормално и изневиделица, когато най-малко очакваш късмета, ще ти почука на вратата.



Ж 19

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b9c6225607
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   В университета няма ли?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 34adb98d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не съм съгласен с някои от предните коментари...Нищо в този живот не идва само, без да се потрудиш. Трябва да излизаш повече, да се срещаш с възможно най-много хора, да контактуваш и да се сприятеляваш...Не ходи по паркове и на публични места, ами се запиши на някакви курсове например, т.е. на мест,а където ще можеш да контактуваш в по-непринудена обстановка. Ако се оставиш по течението, и ако си човек, който не обича да излиза много, то нищо хубаво няма да излезе накрая

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 34adb98d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Не съм съгласен с някои от предните коментари... Нищо в този живот не идва само, без да се потрудиш. Трябва да излизаш повече, да се срещаш с възможно най-много хора, да контактуваш и да се сприятеляваш... Не ходи по паркове и на публични места, ами се запиши на някакви курсове например, т. е. на мест, а където ще можеш да контактуваш в по-непринудена обстановка. Ако се оставиш по течението, и ако си човек, който не обича да излиза много, то нищо хубаво няма да излезе накрая

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a61172b001
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В парка, в училище/университет, в библеотеката, в кино, има много приложения за запознанства, като Tinder, Hot or Not, connected2me (последното е сайт).

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0662e89b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Тръгнѝ на фитнес, запишѝ с делтапланеризъм, кръжоци по танци- там има момичета.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0662e89b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Викаш, не съм злобар някой... - Много добре те е посъветвала №7: перфектният коментар. Умна младеж расте. Щом те подушат, че си добричък, няма начин да не бъдеш употребен, наранен, смачкан и изхвърлен, като парцал. (Но може и да не се стигне до употреба - просто ще те подминават с пълно безразличие - те си търсят мъжкари, мачовци). Така че, след като ти се изгарвят една-две, три, че и повече, вече и ти ще станеш злобар и ще гледаш как самият ти да ги прекараш и след това да ги изриташ. Такава е въртележката.

Затова, когато си се култивирал малко от малко физически и интелектуално, трябва да гледаш момичето да те заслужи, а не ти нея. Трябва винаги да я гледаш отгоре, а не обратното. Не позволявай жена да ти се качи на главата. Колкото и да е хубава и начетена.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 94cd0693d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Н3 и Н4, какво да прави конкретно, да ги заговаря и да им присъства в приятелският списък? Да си наперен - лошо, свит - лошо, изказващ обективена критика към момичета - женомразец или мърморко, а да диша позволено ли е? Мразите някой симпатяга да не ви поглежда, мразите да ви досаждат и да ви свалят звезди, мразите някой да се оплаква от проблеми или да изпитва умора или отегчение, абе всичко мразите. Един шут на конци и пари да има, това гледате вие! Аз едно святно обвързано момче не познавам, всички подляри станаха семейни, защото са най-търсени. Кое ви е свястното питам аз? Момчето си е много наред, просто такива ги режете защото са прекалено честни и добри, прекалено скучни. Имах един познат дето биеше жените с шамари и ги щипеше до червено и те го награбват веднага, това ли е цаката? Да ви показват власт и доминация. Ако автора прояви подобен характер, веднага ще го изкарате престъпник. Вие не сте добре и няма да се излекувате, защото генетичен проблем. Жени, които третират такива като автора за сбъркани, са кучки! Авторе, бягай от тая кочина България и си създай здраво семейство. Всички аутсайдери успяха навън, не е при вас проблема.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f237529c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Говориш много сладко, аз ти намерих момиче - колкото теб е и е... свободна №5. Ако се получи пиши пак. Това не е шега... може да ви е писано!!! ...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ac5a72ace4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не знам на номер 4 от къде са му дошли тези мисли, но коментара не струва. Според мен ще си намериш такова момиче, защото не всяка търси такъв, който да ѝ дава пари или пък да се надява на някой супер красив. Не всички сме такива и ти го казвам, защото съм срещала момичета, които са скромни и търсят нещо истинско и постоянно. Да, повечето търсят с кой да преспят, с кого да се изфукат пред приятелките си или просто някой, който да им задоволява прищявките. От написаното си направих извода, че си добро момче и всяка би трябвало да оцени добротата в теб. Външният вид не е толкова важен. Да, признавам си, че и аз гледам на това като положително нещо в един човек, но за мен са по-важни общите интереси и разбирателството. Искреността също. Ако един човек се поддържа и има елементарни навици, то той ще е симпатичен дори и да не е типичния красавец. Понякога една единствена положителна черта трябва да притежава човек, за да го харесах. Винаги съм смятала така и затова не търся перфектното момче, а по-скоро истинското. Не съм съгласна и с това, че ти едва ли не си сдухан. Наложено е в днешно време да се държиш като безчувствено копеле, за да се харесаш, да спиш всяка вечер с различна и да не излизаш от фитнеса цял ден, за а направиш едва ли не впечатление. Такива като теб не се възприемат добре и не мога да си обясня защо. Може би ще има отправени към теб отрицателни коментари и едва ли не ще ти казват, че ти си виновен за това, че си нямаш приятелка и най-вероятно ще те посъветваш да излизаш повече и че си достатъчно голям вече за връзка и т. н. Но всичко с времето си. Запиши някакъв спорт, излизай наистина повече и все ще се появи правилното момиче.
Ж 18

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 566ccd7d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Аз наистина като за бъдеще оскам да се махна от тая България със семейството си и да отида в родната Германия, където да си намеря честна и хубава жена. Също и да избягам от всякакви наркотици, цигари и амфетамини, защото наскоро прочетох в интернрет, че всички тези вещества водят до смърт, а тук има много такива хора и дискотеки, на които продават такива неща.


И какво като съм момче на 11. Пак знам за тези лоши неща! Пожелавам много късмет на всички, които си търсят половинката!!! ;-)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 566ccd7d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз наистина като за бъдеще оскам да се махна от тая България със семейството си и да отида в родната Германия, където да си намеря честна и хубава жена. Също и да избягам от всякакви наркотици, цигари и амфетамини, защото наскоро прочетох в интернрет, че всички тези вещества водят до смърт, а тук има много такива хора и дискотеки, на които продават такива неща.


И какво като съм момче на 11. Пак знам за тези лоши неща! Пожелавам много късмет на всички, които си търсят половинката!!! ;-)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f0b92406aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз си мисля, че за гадже трябва да си мил и добър. Дая успокояваш и злес 9месеца може да се прави се*с.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 94261e1c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Слушай сега братле ше ти го кажа мъжката без да увъртам. Жената си иска мъжага, които да е напорист и да знае какво иска. Аз съм почти като теб много добър и нежен и НИКОГА не съм успявал с тези си качества. Стягай каишка, главата горе и с нахалство ги почваш. Винаги, когато съм бил уверен и съм действал, а не съм говорил съм печелил било то жени или пари. Тоя свят е мъжки свят. От сега почвай да им пишеш да им досаждаш все някоя ше върже взимаш колата на тате караш я някъде без да я питаш къде ти трябва да измислиш всичко! Мъжа трябва да бъде мъж, а не чехльо! Вярвай ми братле колкото и силни да се правят жените каквото и да ти обясняват всяка една иска до нея силно рамо!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker