Мисля, че се влюбих в класния - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че се влюбих в класния
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1382 пъти
Здравейте! Ще започна с това, че вече съм пълнолетна, така че въпросите относно възрастта са излишни. Както се разбира от заглавието, май хлътнах по господина по история, който ми беше и класен. Повечето хора забелязваха, че с мен той се държеше различно - прегръщаше ме, спираше ме всеки път, когато ме видеше, прекарвахме значително време заедно ( с други момичета не се е държал така). До колкото знам, е имал жена, но тя е починала. Проблемът е, че опитвах да потисна това, което чувствам, но сега особено като завърших, ме измъчва с всичка сила. Как мислите, какво би станало, ако му кажа? Ще си промени ли много отношението към мен и има ли шанс да стане нещо между нас? По-скоро искам да ми олекне, за това.. а и изчаках да мина 12-ти клас...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 78eb9cee2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си завършила и не учиш вече в училището, нищо не стои на пътя ти. Не често, но се случват такива връзки. Според мен ако действително имаш такива чувства, тряба да го контактираш и поканиш на кафе. Ако чувствата са споделени бъдете дискретни в началото, вижте как ще се развие връзката и дали чувствата са били истински и ако се окаже, че чувствата са истински и споделени, вече можете да афиширате такава връзка. В началото хората ще говорят, но после ще спрат да си чешат езиците и ще си намерят други интересни неща, но няма за какво да се чувстваш виновна - ти си голямо момиче, не учиш вече в училището. Споко

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3fe2ea4157
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ммм, внимавай с тези чичковци.
Този щом е вдовец значи може би ще му се иска да имате сериозни, в смисъл дълготрайни отношения и ще се опита да те направи семейна до 1-2 години. Ще се наложи да се закотвиш на нещо за минимална заплата и най - свежите години от живота ти ще преминат като домакиня...

С времето постепенно ще почне да те поучава за всичко, ще иска всичко да става както той казва, защото той е зрелия, на повече години. Когато излизате с приятели твоите ще му се струват скучни и незрели лапета, а ти с неговите ще се чувстваш сякаш си сред лелки и чичковци...
А и имай в предвид, че той след като е вдовец означава, че е човек с доста сериозен емоционален багаж и усети ли, че има почва веднага ще ти го стовари.

Моя съвет е ако стане нещо между вас да се изчукате няколко пъти, но в никакъв случай да не започваш сериозна връзка с него, а да поставиш на преден план развитието си като индивид!

Стани самостоятелна личност, която сама си плаща всички сметки и данъци, няма нужда от помощта на тате, мама или други някви там, натрупай самостоятелно житейски опит и чак тогава се хвърляй в сериозни връзки.
За да може ако в една такава връзка нещо не ти хареса да излезеш с лекота от нея - без да ти се налага да правиш компромиси със себе си поради определени аспекти, които не си отработила самостоятелно преди да се обвържеш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fb6c1ef7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не му казвай директно, не е добра идея! Има много начини, да се видите и да станете по- близки. Тези неща се усещат, не се казват! Особено в началото!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b9a1d02d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заради такива лъжци, като теб после учителите били педофили и какво ли още не! Каква ли си няква обсебена от въпросният господин и иска всячески, да му привлече вниманието с глупави изказвания и историйки, като тази която разказа в сайта! Учителите си вършат съвестно работата, но когато се появят такива като теб започват да стават (необратими неща), а родителите и околните хора, много ясно че ще повярват на "невинната душица" тоест ти че едва ли не се е опитал, да те изнасили и е имал други намерения освен учителски. Как пък за 12-те си години в училище, не съм попаднала на такива истории... съветвам те да се лекуваш преди да е станало късно!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 94d489e96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторке, не си единствена!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 38e2669863
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 2, ти пък как чичкоса човека без дори да се замисляш, че има 24-25 годишни даскалчета, които са си тамън с момичето.

Давай, малката! Едва ли това ще ти е връзката на живота ти и ще се стигне до брак - все пак ти трябват едно 10 годинки да поопознаеш мъжете и да се ориентираш сред тях, но при всички положения ще е едно полезно преживяване.
Дано човекът е свестен и ти пожелавам приказна споделена любов.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 738b90a89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По добре го забрави. Вече не учиш там. Предполагам, че е доста по-голям след като е имал съпруга. Не е единственият. Ако решиш да следваш ще се запознаеш с нови хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker