Харесвате ли агресивни мъже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвате ли агресивни мъже?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 3801 пъти
Какво чувстват жените към мъжете които обичат да се бият? Някой който е агресивен и налита на бой на другите мъже? Някой който кара другите мъже да се страхуват от него? Уж сме 2016 година, живеем в Европа и сме много цивилизовани, но според мен жените изпитват истинско животинско привличане, желание за секс, "химия" - именно от агресивни мъже, на които ако се изрепчиш ще ти нацепят един юмрук в главата, вместо да мълчат и да гледат тъпо. Трудно може да ме убедите, че жените предпочитат кротки и тихи мъже пред някой шумен и агресивен побойник. Наречете го "лошо момче" ако искате, макар че според мен звучи твърде клиширано и изтъркано. Кажете ми честно - прав ли съм? Правя уточнение, че не говоря за мъже които бият жените си - те са жалки комплексари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 62c176963f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " нацепят един юмрук в главата, вместо да мълчат и да гледат тъпо"
Я обясни сегa, зaщо пък трябвa дa мълчaт и гледaт тъпо? Товa ли е aлтернaтивaтa според теб? Aко се изрепчиш, искaш дa мълчaт и гледaт тъпо, зa дa се пичувствaш ти сaмият по- мaчо ли? Ще ти порaсне ли... нещо? Много комплексaрско ти е въобще мисленето.
Кaтегорично предпочитaм "лошо момче" пред тaкивa кaто теб.
Искaм кaто женa дa имaм до себе си силен ( психически) мъж, интелигентен, но не и Пут* някaкъв. Не, който ще се нaдявa дa го гледaт тъпо докaто се репчи.
Не хaресвaм aгресивни мъже, но ДA, които ще зaщитят себе си и близките си. В никaкъв случaй не бих билa с мъж, който вечно търси проблеми и себедокaзвaне чрез физическa силa. Товa сa слaби, болни хорa, комплексирaни и стрaхливи, те зaтовa се и бият, нямaт друг нaчин дa нaложaт "увaжение", тоест стрaх.
Виждaлa съм моето момче един път истински бесен и aгресивен. Когaто един глупaк ми нaлетя и след 3- то НЕ просто ме зaдърпa към себе си. Момчето ми беше нa около метър от мен нa бaрa, чaкaше питиетaтa. Чух кaто изсумтя "ти не рaзбрa ли НЕ- то" и в следвaщият миг точно му нaби глaвa. Нaтрaпникът "зaспa" проснaт нa подa.
Дaли се изкефих ли? ! О, дa! Чукaх го кaто лудa същaтa нощ! Aко беше нaвел глaвa и дa гледa тъпо кaкто се очaквa от комплексaрчетa рaзни щеше дa е aут! Търсим си МЪЖЕ все пaк, не пу*ки, ние сме си достaтъчни тaкивa.
Инaче, той е много спокоен човек. От този тип дето нa мрaвкaтa път прaвят. Помaгaл е и продължaвa дa помaгa нa много хорa в нерaвностойно положение. Изключително търпелив, любвеовилен и добър. Мъж е, МЪЖКAР! Ти не!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 950a35078c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Харесвам смели мъже, които се отстояват и не дават да бъдат мачкани. Но това да се биеш за маловажни неща е доста грозно, глупаво и 0% привлекателно.
Бият се хората, които не могат да спечелят по друг начин.
Агресивността иначе ме възбужда - тогава, когато идва от човек с железни нерви. Когато наистина вече му е дошло до гуша и избухва. Не преценява дали той е по-силен или не - не го бърка дали пред него е някой 2 пъти по-голям. Дори само виканиците на такъв човек ще са възбуждащи.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7f5b713874
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Дали харесвам шумните и агресивни побойници? Категорично не! Те са комплексирани и глупави! Дали харесвам "охлюви"? Също не! Харесвам мъже, които при нужда ще скочат, но говорим за РЕАЛНА нужда, а не тъпите побои, "мъжкарски доказвания" и пиянски изцепки! И много добре знаеш, че тези, които описваш ти, ще посегнат И на жена си. На жени посягат също и други видове комплексари, ако те им го позволят. Всичко това не е мъжко. Да, инстинктът към силните е запазен, но моите уважения - истинското мъжко поведение се различава от простащината, която описваш ти!
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7f5b713874
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И знаеш ли? Дори в природата мъжките не скачат веднага на бой, а първо се доказват от разстояние - маркиране на територия, съскане, ежене, перчене и т. н. Едва след това евентуално може да се сбият. Това е така, защото боят може да бъде неизгоден и за двете страни. Първо се прибягва към мирните средства, а след това към войната. Изключая завоевателните и освободителите човешки войни, тероризма и т. н., но и ти говориш за нещо съвсем различно, а именно за дребно и просташко хулиганство.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7f5b713874
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Представяте ли си дали Васил Левски или Цар Симеон Велики са били "лоши момчета" или шумни и агресивни побойници? :D Но не е ли единият икона на освобождението, а другият - КНИЖОВНИК, по време на чието управление България е на 3 морета и в разцвета си? Дали те биха мълчали тъпо или биха защитили с всички сили това, в което вярват? Дали са били смели в боя? Но и разумни? ! Ей това ти никога няма да го имаш! Не и в този живот.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7f5b713874
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Но да - за ей такива мъже (които описах в предишния коментар) навярно всяка жена би "умряла"! А защо не и буквално - умряла!???

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9462159efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моите наблюдения са, че жените у нас харесват агресивни мъже. Като въобще не става въпрос за самозащита, а просто за хора, които демонстрират мускули и сила. Не случайно има толкова много "нацепени батки", фитнес маняци и т. н. Хората около мен успех с жените имат по-грубите и агресивни (дори и към самите жени хора), докато по-скромните, спокойни и възпитани мъже влизат категорията загубеняци.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 90f34d078a
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

8.   Според мен трябва да ти хлопа дъската, за да се чувстваш привлечена от такъв „мъж“. Обикновено самият мъж има психо проблеми, за да е такова животно, но като жена да харесваш подобен екзепляр? Виж се с психолог

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 75c745919b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   "Трудно може да ме убедите" - и за какво си пуснал темата изобщо :)
Нещо ти е скучно май...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 30267bd59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно си прав все повече и повече момичета търсят ''лошото момче'' във всеки мъж, някой го правят заради секса , с лошите момчета той е по груб. Понякога просто имаш нужда, някой да те наблъска здраво. Също така им харесва и грубия мъжкарски вид, чустват се всякаш излизат с кой знае кой. Еее това не важи за всички жени де , а най-вече за тези, който нямат мозък в празните си красиви черупки. Мен лично ми харесват по-тихите момчета тези, който са кротки , но не прекалено. Обаче стане ли дума за секс предпочитам грубиян в леглото - джентълмен в обществото. :D

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e67f551062
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   не, аз твърдо не харесвам агресивни мъже.
тук обаче трябва да внеса сериозно уточнение: под "агресивни" лично аз разбирам такива, които си търсят белята, които скачат като петли на бой при най-малкото нещо (някой ги погледнал накриво, казал нещо и пр.... ), репчат се на който им се изпречи на пътя и т. н. Нищо мъжко няма в това, напротив, комплексарско е колкото искаш. Изобщо не ме кефи да сме някъде, за да прекараме приятно и мъжете да си мерят инструментите като се репчат и скачат на бой. това може да върви на 15 г., но не и след това.
съвсем различен е случаят когато човекът е нападнат и трябва да се защити. в някои ситуации боят е неизбежен, така че тук човекът не би трябвало да се свива като охлюв, а да се бие.
останалото е чиста простащина, комплексарщина и мерене на пишки.
Ж45

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9a528c14d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fd1dfb36df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Естествено, че харесват, докато обаче не се обвържат сериозно с такъв. Не знам какво ги привлича, а не ме и интересува, ама после често страдат, защото тя агресията рядко е само към външни лица, а почти винаги застига и жената.

Дали ще я бие, дали ще я заплашва, унижава, псува и т. н., дали пък ще е някакъв невероятен ревнивец - все тая, ама агресията почти винаги ще се отключи в някакъв момент и срещу жената. Когато това стане, тогава тя се пита "кой ми сра в гащите" и обикновено пуска сълзливи изповеди в сайтове като този. Загледай се само колко теми има за унизени по някакъв начин жени, за уникална мъжка ревност, за побоища и т. н., но в крайна сметка всеки сам си избира с кого да се събере в живота.

Но това трудно ще го обясниш на жена под 30-35 години, за която мъжкарско е ако някой я заговори да идва приятелят й, който да е готов едва ли не да пребие на място натрапника. Е, с течение на времето жените узряват и осъзнават, че агресията не само, че не е мъжкарска, а и доста може да вреди на отношенията, но това обикновено става тогава, когато вече и самите те стават нейна жертва по един или друг начин. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 074dc55b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Не, не харесвам агресивни мъже, плашат ме, неприятни са ми, отблъскващи са ми.
Не обичаме обаче и мъже-п*тки, които не умеят да защитят позицията си.
Има едно средно положение, при което успяват да защитят позицията си в ежедневния живот без да им се налага да стигат до заплахи и насилие.
Голям плюс е, ако все пак се стигне до физическа саморазправа ( при положение, че мъжът се е опитал да я предотврати ) - да може да се защити.
Хората, които умеят да се бият технично не се перчат като пауни с това си умение, те са спокойни, уравновесени.
П. С. - в момента ти описах точно моят треньор по бойни изкуства - умее повече отколкото показва, но не се фука и не налита на бой на някакви случайни хора и определено не се държи като примитивна маймуна.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ba335e4eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   обичам агресивните мъже но само в леглото. падам си по бдсм (някои неща) и страха ми от него по време на секс ме възбужда страшно много. но всичките тези игри свършват в леглото. за мен един мъж трябва да уравновесен, това е силата на човека, а не в това да налита на бой. това само показва колко е лабилен, и невиждам как може един такъв човек да ми хареса. пак казвам, при положение, че в секса си позволяваме всяакви грубости с гаджето ми. някой ако ни види ще си каже че ме пребива а аз си стоя. не знам, разни хора, разни идеали, но отговора ми е- не.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 73d6caafed
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Срам, не срам признавам- харесвам ги. Но агресивни само към други мъже, разбира се не към мен. В тези смутни времена просто се чувствам по сигурна в компанията на такива. Веднъж гледах във влака много жалка и грозна картинка- едно пълно момиче и двама-трима кретени й се подиграват и я обиждат. Чак като слязоха от другия край на влака изпълзя приятеля й, един такъв хилав и смотан и взе да й обяснява, че нищо не можел да направи... Еми сори ама дайте ми не мен нацепения батка, искам да съм сигурна, че ако някой ми досажда ще получи юмрук в главата.... Ж на 28

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c049d57a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Не, не и не!!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 23d03e145b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Здравей, авторе! Ти си оня 25 годишен дественик и сега се подвизаваш под чужди теми. Аз съм номер 2 познаваш ме. Излишно е да говоря повече, ти си знаеш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9ecf04271b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Не. Подобни австралопитеци, необразовани и откровено тъпи, с абсолютно нищо не ме привличат, дори и само за секс.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 81641ee1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Не ги понасям. Агресивните хора са ми абсолютно противни. И мъжете, и жените.
Според мен шумните и агресивни побойници, както ги наричаш, са ограничени и първосигнални.. с две думи леееко тъпи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bbfa2378cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Ми, не, бате. Агресивни мъже са жалките комплексари, които бият жените си. Познавам разни големи биткаджии и всичките са разни простаци. Много грешно мислиш и кат' зема да те маана един път-мое и да ти дойде акъл в главата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 17fa9e08ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Харесвам мъже, които отстояват позицията си, могат да защитят както себе си, така и мен. Но това не значи да е с юмруци. Дори с думи може да бъде смел. Харесвам златната среда. Не вярвам някоя нормална жена да харесва някакъв си орангутан, който скача на бой при най-малката забележка или крив поглед. Тези мъже, тип "мутри" са просто отвратителни. Но и другата крайност не е за предпочитане. Преди време едно момиче беше писало как един я обиждал, а приятелят й, мухльо, не направил нищо, а гледал отстрани. Е това мъж ли мога да нарека?

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d89fc9a981
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Резултатите от проучване показват, че алтруистите се радват на по-наситен сексуален живот. То опровергава наложилата се догма, че жените харесват повече лошите момчета. Напротив, любезните и отзивчивите мъже предизвикват по-голям сексуален апетит у партньорката според публикация в British Journal of Psychology.

Изследването обхванало 192 мъже и 105 жени, които били запитани какви благородни постъпки са извършили напоследък - даряване на кръв, заделяне на средства за благотворителност или даване на вещи на съседи. След това трябвало да попълнят формуляри за това колко секс са правили - както случаен, така и със сериозни партньори.

От получените данни станало видно, че колкото по-алтруистично се отнасяли хората към останалите, толкова по-желани били за противоположния пол. Мъжете, които редовно заделяли средства за благотворителност, се оказали с повече любовници, отколкото останалите.

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 9a30366fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Едно е да си агресивен и да провокираш, друго е да се защитаваш. Зрелите жени го знаят и правят разлика, малките по акъл, а понякога и по години са много неориентирани и не ги различават, предпочитат нежни типажи. И ако някоя си мисли, че това е напълно естествено и правилно, да се пробваа да ходи назад, а пък аз ще й кажа, че не е нормално да се оплаква, че не вижда и може да падне, тоест да харесваш нежни мъже е ненормално и неестествено.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 26 дни
hash: b2c2954173
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз не харесвам тези, за които говориш, защото не обичам сцени и скандали. Просто е излагащо и селско. Но пък такива филмчета се случват главно в малките градчета от селски тип, където по - често се срещат ниско интелигентни индивиди.

 
  ...

...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 7ee2d1eda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Мъж за мен е този, за който си сигурен и усещаш, че ако се опиташ да се набъркаш с жена му, ще ти се стъжни. За жалост, аз много често виждам семейства и не съм особено респектиран от мъжете, а дори не съм някой 120 килограмов бабаит. Не мисля, че работата и образованието на един мъж са най НАЙ. Един приятел е в склад и товари от сутрин до вечер, и понеже не е някой мамин интелектуалец, та да го харесва всяка втора мадама, не се хвали с голям интерес от жените, нищо че е като холивудски екшън персонаж 1. 80 и малко над 80 килограма преобладаващ релеф. Преди години се опитаха да го обират в парка, пребил е и двамата си нападатели. Мисля обаче, уважаеми госпожи и госпожички, че много от любимците ви са преодолима преграда, ако някой се пробва да ви нарани. Мъже без сърце за битка, са като дюнер без месо - стават ама нещо им лиспва.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 30b205ddbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Чета коментара на номер 1 и си мисля, че аз съм го писала. Само че при мен не е приятел, а мъжът ми. Бяхме в кръчма и някакъв тип ме ощипа по дупето-бях тръгнала към тоалетната. Мъжът ми го дръпна навън, опита се да се разберат спокойно. Аз от своя страна също се опитах да потуша напрежението-ненавиждам агресията. Но оня вместо да се засрами, да разбере от човешка приказка-дори не съм имала претенции да ми се извинява-посегна отново към мен. Наглец не знам докъде. Мъжът ми, който е най добрият човек когото познавам, залъка от устата му ще извадиш-го смля от бой. Пищях и го дърпах, никога не бях го виждала такъв. Но я се замисли авторе, това агресия ли е? Когато ти отказват да се оправите по мирен начин... По-добре ли щеше да бъде да си обърне главата и да се направи на невидял... Нашия народ го е казал, това е мъдрост натрупана през вековете-като не щеш мира-секира. Значи има агресия и агресия...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: 59750c9d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ее, брато, еваларка ти правя, честно! И аз го виждам това извращение и се нервирам яко. Сестрата ми е страшно изхахавяла, ходи с един тотален нефелен, който на всичко отгоре е 70 кила с мокри дрехи и е по-висок от тоя, за който писа че е тупал некви в парка. Казах и сто пъти, че имам приятели и мога да я уредя, че всичките работят по разни сервизи и цехове и се занимават с мъжки дейности, ама тя не и не, искала си льольото дето бачка на компютър и не мърда, ма си взима по 800 на месец за престой на столче. Да му се невиди, че на всичко отгоре и краката му са без един косъм наподобяващо бебешки задник, а лицето и ръцете му са бели и напомнящи за кожата на непорочна девица. Ходят по късните часове на вечерта с тоя, а се притеснявам да не го тупат някакви и тя да пострада. Манията по мухълите се носи и при приятелките й, всички са с по един такъв. Чак се дразня, че има толкова самотни и много пъти по-добре изглеждащи момчета. Ако забременее от такъв ще се натъпча с мухоморки.
До 28.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 3adb1d4775
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Номер 1 адски тъпо мнение за жена. Говорещо самата ти каква си. България загива от глупави хора с мислене че като биеш си мъжкар. Жалко че се напълни с жени които са доволни от факта, че мъжете им бият заради тях. Първобитни хора.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 259cc5b082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Няма значение по какви си падам защото мъжете харесват повече едрите жени или тези със широк ханш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker