Кога един мъж иска само приятелство от една жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога един мъж иска само приятелство от една жена?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 11270 пъти
Здравейте, интересна ми е мъжката гледна точка (и женската естествено, просто мъжката ще ми е по-интересна) на въпроса "Кога един мъж иска само приятелство от една жена? "
Интересна ми е от мъжката гледна точка, защото както може би предполагате, съм в такава много странна ситуация. Много на кратко ще обясня опорните точки. Големи хора на по тридесет и няколко сме. Близки сме от около година. Търсим се взаимно за всякакви неща и поводи. Прекарваме доста време заедно - разходки, плажове, вечери, спорт и т. н.
Ще ми бъде много интересно и полезно да прочета мнението на всеки. Благодаря предварително и хубав ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 85ee01fc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Истината ли искаш? Само ако мъжът е гей или евнух. Един мъж излиза с една жена, обръща ѝ внимание и така нататък, само ако иска секс/връзка и секс/
м55

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c573f904af
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Вариант 1: Обвързан е или вече търси обвързване с друга.
Вариант 2: Не те харесва външно, не си достатъчно женствена и си по-скоро като приятел от мъжки пол.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ffdee0dbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   До 1: Не си прав. Имам приятелка жена, с която сме само приятели, излизаме, мотаеме се заедно, готин човек е, с който ми е приятно да съм и въобще не гледам на нея като на сексуален обект. И мъжете могат да гледат на жените като към приятели, а не задължително като към нещо за "оправяне"

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0adbd3b9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично мога да съм "само приятел" с жени, които не ме привличат сексуално, тоест по-грозновати. Ако жената ми харесва, в зависимост от това дали съм обвързан, или правя крачка към нещо повече от приятелство, или просто се отдръпвам, за да не навредя на връзката си. :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 74fb400969
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   1. Когато иска секс и/или връзка.
2. Като номер 1.
3. Като номер 2.
4. Е гей.

Ако една година те търси и не сте преспали, просто го питай - какво иска. Аз не бих издържала на такава неопределеност, ако и аз го харесвам. Ако ми е като братче, няма да ми пука.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 86d6dcc997
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Вариантите:

1. Обвързан е и не му се рискува с теб
2. Имате за приятел и толкова
3. Страх го е да си признае пред теб, ако се познавате от много години

При 3. може просто да не може да реши и/или да се плаши да бъде с теб.

М28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5f1508ec48
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Харесва те като характер, но не и като жена.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e1e6e22664
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Харесва те като приятел, но за целта трябва да си грозноватичка. Ако си средно или поне малко отгоре, можеш да се съмняваш какво изпитва. Поне аз като мъж съм така

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bd7433e869
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Над 30 си, и не знаеш кога мъж иска само приятелство от жена!? Отовора е толкова елементарен - когато не иска да я чука! Лично аз дори и тогава нямам нужда от приятелство, за това са ми достатъчни мъжете. Дори и да поддържам такова, да прекарвам толкова време заедо с нея е абсурд. Така че за да те търси толкова не мисля, че те приема само за приятелка, освен ако наистина не е гей. Варианта да си има приятелка го изключвам, щом прекарвате толкова време заедно и то в такива занимания.

Най-логично ми се вижда да се страхува да не го отблъснеш, ако за толкова време не си му дала знак, че в негово лице виждаш не само приятел за развлечение. Макар че въпреки това, за 1 година вече трябваше да се е пробвал да опипа почвата, ако ти има мерак...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c75d38cb51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може, но то е на по кафе и да си кажете по нещо за час-два. Иначе да се мотате по цял ден заедно постоянно това вече не е признак на добро приятелство, а на нещо друго от страна на единия.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: adab38e512
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Абе глупости. Имах една такава приятелка в студентските години, с която и досега поддържаме контакт, но сме в различни градове и не сме толкова близки вече. Та тогава бяхме неразделни, а тя беше секси парче отвсякъде и страшно откровена на сексуални теми. Общо взето, и двамата бяхме сериозно обвързани и все още сме със същите половинки, но това не пречеше на откровености, че ако не е така нещата в кревата щяха да станат. Споделяли сме си какво обичаме в секса, къде, как, какво правим, давали сме си идеи за разнообразяване.
Мисълта ми е, че не знаете какво му се върти на човека в главата. При нас нямаше скрито-покрито, но не сме спали заедно, просто защото държахме на половинките си.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1f66d216a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   Мненията ми се струват доста примитивни. Аз съм приятел с жена, да, харесвал съм я, желал съм я, резна ме, но го преодолях и сега съм ок да сме приятели защото е човек на когото държа и искам да присъства под някаква форма в живота ми. По-добре от нищо, нали? Вероятно се изисква повече зрялост, за да може да се наложи разумът над чувствата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dfcc58fbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ти повече се интересуваш от него отколкото тои от теб

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3357e4e0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Н12 го е казал. Първоначално мъжът е харесвал жената, разбрал е че тя не може да му отвърне, но е предпочел да запази отношенията си с нея. При вас има харесване от твоя страна значи или обекта е безкрайно срамежлив или му трябваш за нещо -услуга или друго подобно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2641086a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Приятелство мъже-жени е възможно само ако жената не е привлекателна! Но дори и тогава жената може да хареса мъжа, което прави такова приятелство фалшиво. Значи, аз искрена приятелка жена нямам и не мога да бъда приятел с жени, не и на такова ниво, каквото имам с мъже. Колкото по-задушевни станат разговорите между мъж и жена, толкова повече се отива към секс. Преди години си мислех, че мога да съм приятел с жени, но след като преспах с няколко такива "приятелки", загърбих тези илюзии.

Давам прост пример. Когато съм се напивал с мъже приятели, без проблеми сме спали на едно легло, в една стая. Но да си представим същата ситуация с жена приятелка и тя и аз сме хетеросексуални, да речем, че скоро не сме правили секс (пък и дори да си имаме постоянни гаджета) и сме се понапили. Легнем ли на едно легло сами, дори с дрехите 100% ще последва секс. Няма как хетеросексуален мъж и хубава жена (пък и дори не чак толкова хубава) да останат сами за през нощта и да не се появи сексуално желание, особено ако са пили алкохол. Значи, случвало се е да преспивам в позната, но момичето ме съжали, защото бях мъртво пиян и беше 4 сутринта. Но дори тогава бях сложен на дивана в хола, а не в нейната стая!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d6e9ee94d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Много благодаря за мненията Ви. Беше ми интересно как изглежда ситуацията през очите на външни хора. Гей и евнух със сигурност не е, така че предполагам, че проблема е, че не го привличам като жена. Благодаря още веднъж и хубав ден на всички.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: abc6c4b8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторке, по никакъв начин не е сигурно, че не го привличаш и като жена. Не ми е ясно, някой от вас обвързан ли е емоционално, или сте свободни и двамата. Това има голямо значение, така че трябваше да го изясниш, за да може да се разсъждава и гадае по казуса. Както е подадена историята, като че ли сте свободни и двамата. А за да питаш, значи ти хрумват разни идейки за задълбочаване в сърдечната сфера. Само приятелство между мъж и жена разбира се, че може да има, но може и съвсем спокойно да прерасне в любовна връзка. Има готин филм с Раян Рейнолдс: Just Friends (2005), изтегли го и си го гледай. Напълно е възможно човекът също да се пита, както и ти, дали пък не го харесваш като мъж... и двамата да се колебаете, дали да направите първата крачка за нещо повече от приятелство! Ако въпросът много те интересува, значи си го харесала и за гадже, така че като жена можеш да измислиш някои хитри провокацийки, за да видиш, той как ще реагира. Например, загатнѝ му, че някой друг те кани на кино, на кафе, пък може и да намериш някакъв доброволец да изиграе ролята на кавалер, и гледай, приятелят ти какво ще каже, дали ще се промени дъържанието му спрямо теб. Е те такива неща измислѝ. Ако си влюбена, борѝ се за любовта си. Недей да му казваш направо, щото нещата са деликатни и може да развалиш всичко.. Само полекичка, фино, издалеко... Това мога да те посъветвам.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 084a5fb116
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   И двамата сме необвързани, свободни хора. Да, има нещо повече от моя страна, но не знам дали си струва да развалим едни хубави отношения с опит за нещо повече. По-скоро смятам да изчакам и да не променям нищо. Ако има нещо да става, то ще стане. Много Ви благодаря още веднъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 16d5509a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   на мен лично мъжете ми дават приятелство, ако имат сексуален интерес. Друг е въпроса дали аз искам това приятелство. Изглеждам добре. Може да се замислиш авторката. Вероятно има интерес и от негова страна.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: acec7a7030
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Или не го привличаш като сексуален обект или не знае реакцията ти. Действай ти тогава. Проведи разговор. Имам добър приятел от 6 години. Преди да се влюби в тази, която сега му е съпруга отправяше сексуални намеци към мен понякога. Успяхме да запазим приятелството си и до днес.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 01940bbcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   100% е педал ако е сам, без приятелка и така си джитка с тебе вече... година! Седмица, месец, два - да, но година без да иска секс и същевременно да си няма приятелка е малко прекалено. 100% гей.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0bf1d553a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Наистина има доста примитивни коментари, но всеки си изразява мнението все пак. Нека аз кажа. Не е нужно мъжът да е гей (или евнух), за да може да има истинско приятелство с дадена жена.
Първо, може да е обвързан и независимо от привлекателността на приятелката, той да държи само и единствено на гаджето си и да не ще друга. Ако момичето е обвързано, може той да уважава това и да се възспира от по-сериозни чувства. Тоест вариант е - имат връзка/и с други хора.
Второ, ако с въпросната жена са приятели от години и той изпитва голямо уважение към нея, ако са изградили стабилно приятелство, може просто да не желае да разваля всичко заради връзка, която не се знае колко успешна ще е. Тоест гледа на жената като на сестра, не на жена...
Трето, тя не го привлича. И хубава да е, може той да не й харесва някои черти на характера или просто да не е негов тип мацка.
Аз имам много приятелки жени и честно казано ми е по-приятно в тяхна компания, защото са повече мъже от мъжете в днешно време, честно. Между мъж и жена става по-готино и истинско приятелство, отколкото от представители на един пол.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 999cf7106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Когато не те харесва (въобще) като обект на сексуално желание;
Когато е сериозно обвързан и не иска да рискува връзката си заради нещо мимолетно;
Когато е гей или има проблем с мъжествеността по някакъв начин;
Когато иска да ти отмъсти, защото преди време ти си му казала нещо подобно;
Когато иска да има резервен вариант в случай, че някоя набелязана цел не му пусне.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: abc6c4b8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   №18, от 17: ако приложиш номера с друг кавалер (кавалери), нищо не рискуваш. Щом сте само приятели, той няма основание да реагира зле и да променя каквото и да било в отношенията ви. А ти ще можеш да видиш, дали е безразличен към факта, че друг те ухажва (сваля). Защото, ако не му е приятно, все някак би се издал, поне ще проличи напрежение, мисля. В най-добрия случай това би могло да го провокира и той да поеме инициативата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 847b8d7ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   И аз мисля, че е педал.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 62b70c2a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Аз съм печелила доста конкурси за красота и не се определям, за грозна имам 2, 3 приятели от мъжки пол, които наистина мога да ги нарека така! Не вися по цял ден с тях, но имаме какво да си кажем, споделим и да си дадем съвети взаимно... това че мислите с долните си глави никой не е виновен, ама да си набиваш така мнението ай сиктир!!! Такива хора, като вас не са имали истински приятели от женски пол, за това го казват а и искат да имат, но нещо не им се получава! И да вметна, че тези които определят грозно/красиво са големи комплексари и точно мъжете след 25 години са бом-бок сори мъжаги повечето от вас не стават ама иначе с претенции. ;)


Ж 18

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7a241c73fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Имам приятели жени, само приятели и те са а) бивши, с които не искам нищо освен дружба, няма влечение вече; б) приятели от студентските години, възприемам ги безполови, дори да ги видя голи (някои съм ги и виждал) все тая; в) непривлекателни за мен жени - нисички, облички... г) колеги - колегата е безполов, ако ще да е манекенка;

Като цяло е напълно възможно мъж да има приятелка жена, с която не желае нищо друго освен другарство. Просто тя трябва да бъде напълно непривлекателна за него сексуално или да има психически прегради - чужда, някаква роднина по женска линия, приятелка на жената и прочее.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a1ddc60a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   мъж 45 години
само ако жената не го привлича сексуално

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 62e10e436a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Интересно ми е в крайна сметка как завърши това " приятелство"?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f136d02846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Когато мъжът е гей.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0b8161ff27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Разминавахме се няколко пъти в това кой, какво иска … Останахме си приятели

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cc53ed5169
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   18, мненията са примитивни, защото хората са такива.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b156df0541
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   И за мен мненията са примитивни. Аз не деля приятелите си по пол. Ако имаме общи интереси ми е приятно да прекарвам времето си с тях, без значение дали са мъже или жени. Секс не искам нито от едните, нито от другите. Щастливо обвързан съм.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9b17c0b699
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Колко елементарни хора има в коментарите...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6d2cd11d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Има всякакви варианти, аз ще добавя нещо, което не видях написано досега - може да харесва някоя твоя приятелка, а може просто да е самотен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d1f0a9ef53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Има няколко варианта:

1. Мъжът е гей. Да може и да не му личи, ама...

2. Приема те само за приятелка /може да си по грозничка/ и да няма сексуални желания към теб, но пък да си добра компания - да има с кой да излиза на разходки, плажове и т. н. Да не му е скучно сам...

3. Вече да сте имали сексуални отношения, но нещо в теб да не му харесва /или не иска да се обвързва все още/. Аз лично имам такива приятелки жени... :D И пак така да излизате на по кафе, разходка, плаж заедно, но без секс.

4. Влюбен е в друга, която не му обръща внимание и той си запълва времето с твоята компания. Един вид си лекува егото.

М. 36г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e46f4a2602
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Не, не е възможно. Аз лично за себе си ще кажа (мъж съм). Изобщо не търся контакт с жени, които не харесвам физически. Ако такива търсят контакт с мен, защото се случвали и то немалко пъти - жени, които не ме привличат да ме харесат и да искат да се сближим съм ги режел директно. Просто няма какво да си кажа с една жена, която не харесвам физически и не ме интересува какъв човек е, каква компания е и ала бала. Имаше един случай само, но аз харесвах момичето реално и затова се сближихме. Тя, обаче имаше приятел и някак си беше от тези, които си търсят много мъже приятели, за да си чеше егото. И ми каза без да я питам, че вижда в мен само приятел, може с нещо да съм се издал ли, не знам, но и аз веднага й отвърнах, че и за мен е такава. В последствие почнахме да се отдалечаваме. По едно време стана пък много напориста да се вижда с мен, рязко си промени отношението и почна да ми пуска намеци, но аз вече изобщо не я харесвах, но пък исках да й го върна дето ми се направи на интересна и така 2-3 месеца я въртях докато й писна, но пък ми стана гот хаха. Та няма начин - мъжа или харесва една жена, или не и ако не я харесва - няма работа с нея, съвсем просто е. Мъжете си имаме мъжки компании, говорим си мъжки работи, псуваме, гледаме мачове, пием, пърдим, оригваме се - нищо от това не можем в компания на жена хаха

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 652afeae85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Отдавна нямам приятелки жени. Просто не са интересни. С жени не можеш да си говориш за физика, философия, мускули, пари, жени, футбол и въобще всичко интересно.

Единствената причина поради която съм имал приятелки в миналото е било някаква тайна надежда, някога, някъде ще ме огрее и че ще я изчукам. Беше ми трудно да го призная пред себе си, но е факт. ЗНам че това е валидно за мнозинството от мъже по тая планета. Просто се преструваме че сме приятели за да ви събуем гащичките. Сега е много по лесно - или искам да чукам една жена и се занимавам с нея, или изобщо не си губя времето да слушам празни приказки. Важното е човек да е честен със себе си!
Приятели си имам достатъчно с които да си прекарвам страхотно.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c56acd88ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Айде сега да питам в тази тема, че на един приятел гаджето му има много, почти ексклузивно, мъже приятели. Е, има там и 2-3 приятелки, ама предимно общува с мъжете.

Не му изневерява с никого - 100% гаранция, просто го приемаме.

Единият от тези мъже й се отзовава да й помага, за каквато и простотия да му звънне. Че и я кара с колата, води я по разни места да се разхождат, плаща всичко, даже й цигари й е купувал 1-2 пъти, лекарства, храна, ако ядат там където са. Абе като цяло, за последната близо година е пръснал доста пари и време по нея, ама интересно, не я докосва, даже не й стиска ръката. Третира я тотално безполово. Ама иначе инвестира в нея, сякаш за съпруга я иска, ама не дава никакви сигнали. И не, едва ли е от страх, защото до колкото разбирам е доста твърд характер, мъжката го раздава, даже един път й бил казал, че не се наспал много, щот миналата вечер бил с момиче.

Друг - този по-малко прекарва време с нея, ама пак приятели, разведен с две деца. Ама иначе и той й помага, ако нещо му свирне. И той плаща всичко, ако отидат някъде с децата примерно.

Трети - моряк, даже в момента тя няма много пари, и й дава по няколко стотин на месец, да има. Само приятели. По почивки са ходили доста. Импотентен е (достоверна информация). Е, и тя му прави някакви услуги - я багаж да му занесе някъде, я някоя козметична процедура безплатно.

Четвърти - някакъв на другия край на страната, дето работи на границата и гледа пчели. Никога не са се виждали. Иначе си пишат всеки ден. Праща й мед, тя му праща разни подаръчета.

Има и други, ама засега тези са главните участници. Да се има предвид, че с всичките се е запознала преди да се запознае със сегашния си приятел, тоест е предпочела да е с него, отколкото с някой от тези.

Аз лично не знам какво да му кажа. За мен тези инвестиции от тези мъже са тотално непонятни. А, и да се има предвид, че всичките тези мъже са необвързани. Приятелката му не е нито грозна, нито дебела. Даже е доста сърдечна и точна. Добре де, ама не го разбирам. Аз ако съм ще искам нещо повече. Или ако ще сме само приятели, няма да си хвърлям ресурсите и времето просто ей така по някаква. А и да добавя, че всички участници са на възраст 30-40 .
Аз (и вярвам, всеки нормален мъж), ако съм необвързан, няма да си пилея времето и парите по някаква, дето нямам намерение за връзка, при положнеие, че мога да ги насоча към създаване на връзка, семейство или просто да имам някаква жена.
Тя му вика на авера, че били самотни мъже, може би не искат връзка и т. н., накратко и тя няма обяснение, ама нали знаете, яде си баницата, не е луда.

Наистина ми се иска някой да се опита да даде някакво оригинално обяснение отвъд класиките - гейове са, изневерява му и т. н. Отписваме тези опции. Айде да чуя предположения, обяснения и рационализации.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cea16d7365
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Номер 39, тази твоя позната, голяма лисица, брат :) а пък вие цялата компания там сте еб. аси балъците да и вярвате на версията за "само приятели" Тая яко си развява байряка :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cc53ed5169
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   39, харесват я и се надяват да станат нещо повече от приятели. Със сигурност не са категорично отрязани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker