Не мога да забравя първата си любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да забравя първата си любов!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2521 пъти
Здравейте всички.

Ще се представя, голям мъж съм - на 30 години, с добра работа и обикновен, малко скучен живот. Преди години се влюбих в първата си полова партньорка, беше върховно! След време се разделихме, тя замина да живее в чужбина, а аз останах тук... Опитвах се да я забравя, излизах с други жени, но връзките не продължаваха дълго. Постоянно виждам снимките й и ги гледам сигурно с часове, харесвам ги (понякога и тя мои), на някои на които е с приятеля си даже плаках като дете! Разкъсва ме мисълта че е с друг, разбирате ли ме? А и да го виждам просто... много ме боли.

Какво да правя, кажете ми моля!

Благодаря на всички, които си направиха труда да прочетат и на който ще публикува историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: be036578a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Перфектно те разбирам. Мойта единствена любов също замина и то доста далече и гаврата се разкрива в това, че примерно минава една година от края и тъкмо се успокояваш, че си свикбал да забравяш малко по малко, и вече не боли толкова, когато въпросният чивек ше реши да напомни за себе си по най-кокетния и разсеян начин, но с пълна сила. Така се минават още месеци застой, но и надежда, след които отново усещаш нааай-рязкото и вечно разказване от погледа ти. Почти еквивалентно на смъртта, колкото и ужасно да звучи, но практически, точно такова. Следва още по-мъчителна болка, неуспешни връзки и прочие страдание, осъзнавайки, че този човек ще го обичаш завинаги. Почти година по-късно, аз наистина още го обипам и мечтая да му се случвст най-прекрасните неща, но с готдост мога да кажа, че вече не съм влюбена в него. С даже няма страничен човек. На твое място и аз бих си казала, че това с времето е пълната простотия и не работи, но въпреки всичко, при мен явно успя. Пожелавам ти търпение!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f18894eaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Знам, че звучи малко крайно и нелогично дори - но изтрий всякакви контакти с нея - социални мрежи, номера, изхвърли истинските снимки, ако имаш такива. Далеч от очите, далеч от сърцето. Но като я гледаш всеки ден, макар само на снимка, няма да я забравиш. Попромени си начина на живот. Излизай на нови места, пробвай се с по-различни жени като характери от тези, с които си излизал досега. Намери си някакво хоби или спорт, там можеш да намериш жена със сходни интереси. Не се заклещвай в омагьосан кръг!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 517d5b23a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любовта трае 3 години

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 58c1fb6ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Предплагам във фейсбук гледаш снимките й.
Повярвай ми, това си е чиста болест и "пристрастяване". Престани да ровиш и нон-стоп да мислиш какво се случва в нейния живот. Докато правиш така вечно ще си нещастен и ще се депресираш.
Остави тези снимки и се занимавай със сериозни неща. Огледай се наоколо и престани да мислиш само за бившата.
Освен това, когато двама души се разделят, те просто не са един за друг. Просто я идеализираш, а няма защо.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6b722ccb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми не гледай снимките!!!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: afa7992c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Unfirend. Няма друг начин. Докажи, че си голям мъж и продължи напред. Има жена, която ще иска да е с теб. Разбери, когато двама души не са заедно, то е защото не са подходящи. Ако са един за друг, нищо не може да ги раздели!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 109003bf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Добре, бе, човек, защо не я потърсиш? Какви са тези харесвания на снимки и нон-стоп следене във фейсбук? ! Защо си причиняваш такива неща... напиши й един ред, питай я как е и виж какво ще стане. Да, не е "редно" да се надяваш да се получи нещо помежду ви, докато тя си има приятел, но редно ли е години наред да тъпчеш на едно място и да не можеш да си я избиеш от главата? А и изобщо не знаеш какви са отношенията й с този човек, дали смята да остава в чужбина или може да се върне насам, дали пък и тя не мисли понякога за теб.. и още куп въпросителни. Смятам, че в общи линии, има два варианта на развитие: 1. Тя ти отговаря, подновявате контакт и се разпалва някаква стара тръпка, която само времето ще покаже накъде ще отведе. или 2. Разбираш, че няма никакъв интерес към теб, че е забравила отдавна всичко и нежелае да се връща назад. Е, да, вторият вариант е по-вероятен, предвид изминалите години, фактът, че тя е далеч и не сте общували, още повече пък е обвързана. Но нищо не е на 100% сигурно, докато сам не се убедиш! Всъщност, има и 3-ти вариант, според мен, а именно: Подновявате контакт, но тя се оказва различна от това, което помниш. Минали са години, и двамата сте се променили, нито ти, нито тя сте вече същите хора, и просто.. не си пасвате. Цялата работа остава един хубав спомен и.. знаеш, че си опитал! Сигурно някои ще ти кажат, че това е неморално, грозно и подло, да сваляш чужда жена, но... всеки е свободен да избира сам за себе си. Ако бях на твое място, нямаше да си губя времето в разсъждения и терзания :))

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b1ce90c35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм така. Не мога да забравя една моя любов. Отварям фейсбука й през 2-3 часа да преглеждам за нови снимки. Също така гледам профилите на всички мъже, харесали снимката. Не мога да я забравя...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6c0f9771be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей, аз съм жена. Ще ти кажа само едно - или сега и признаваш всичко и веднъж завинаги разбираш, дали тя е човекът или не, или скоро ще плачеш гледайки как е родила децата на друг. Мъж си, бори се за Бога!!! Аз никога не съм оставяла така нещата, без да покажа по някакъв начин, че ми пука за даден човек. Не се страхувай, какъвто и да е отговорът ѝ, нищо не губиш! Така или иначе не си с нея. Поне ще ти олекне! Действай, момче! Действай! Късмет :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5c5971748a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласен съм само с първите две изречения на Н. 11.
Моя съвет е да спреш да гледаш снимките им. Амбицирай се да постигнеш нещо сам, работи върху някоя твоя идея, мечта, бъди постоянен и не примерим-това е рецептата за успеха.
По този начин, ще направиш от себе си един много успял мъжки екземпляр към когото повечето жени, ще въздишат.
Един мъж не трябва да се бори за жена(да не си пехливанин, че да се бориш)Правиш нещо което е знак, че ти харесва момичето, да и покажеш, че имаш интерес и дотам, след това каквото и да направиш е вид унижение, ти така се описваш едва ли не искаш тя да те съжалява- а това е ужасно когато единия от двата пола съжалава другия. Това последното винаги води до раздяла рано или късно

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d2edddb2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Просто не се занимавай изобщо с нея. За повечето мъже е шокиращо колко лесно може да те изтрие от живота си една жена. Просто преми фактът, че го е направила, и не си губи времето...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 16d619b274
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторът е
Здравейте всички! Не спрях да гледам снимките й защото ми излизаха в сайта, но направих нещо което меко казано ми отвори очите - а именно - опитах се да се поставя на нейно място, исках да видя или поне да придобия представа как изглеждам от нейната гледна точка, и бях изумен от промяната в чувствата ми - като направих своя експеримент установих, че съм голям глупак, не ми се нрави да се наричам така, но тази дума ме описва точно! - оказва се че съм поддържал някакви отдавна мъртви чувства, изпаднали в кома още от моментът в който се разделих с нея... Може би заради това че бях млад и правих грешки в мен е останала нуждата да се докажа като зрял човек пред нея, да покажа че не съм младежа отпреди. Докато тя отдавна е продължила... само сякаш й е било забавно да ме разиграва. :)

Искам да благодаря на всички вас, че се отзовахте!
А сега ще продължавам да се боря с угризенията и яда, които изпитвам за това че изпуснах прекрасно момиче, което беше готово да даде всичко за мен, което правеше безмерно много компромиси за мен и на което сега се наслаждава друг, защото аз я отблъснах!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 16d619b274
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Какво стана, Авторе? Говори ли с нея?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 16d619b274
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   разбирам те отлично. съвета ми е да я забравиш, няма смисъл да се вайкаш повече по нея, забравила те е. ако пък решиш друго по-добре й напиши всичко което изпитваш, излей чувствата си и затвори вратата.







Успех. ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker