Партньорска съвместимост на зодиите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Партньорска съвместимост на зодиите
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 4455 пъти
Здравейте аз съм Ж:17г.
Любопитно ми е вярвате ли в тези хороскопи за партньорска съвместимост? Аз лично не вярвам напълно, тоест мисля, че има нещо вярно в тези хороскопи но не чак всичко. Ще ми бъде приятно да прочета какво мислите вие :) И искам да попитам конкретно за две зодии жена Везни и мъж Скорпион? Всичката налична информация в интернет за тези две зодии и тяхната съвместимост съм я изчела и затова, ако някой знае нещо моля да сподели :))) Аз съм Везни --- Кои други зодии са тук? ;)

---Lonely-Libra---

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: d9b6ee7eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм жена рак и лично вярвам във любовната съвместимост между зодиите. Познавам мъже от всички зодии и личното ми мнение е, че скорпион и телец имат най-много плюсове. Най-много не ми допадат три мъжки зодии - козирог, везни и овен. Козирога ми е прекалено скучен и сериозен, везните - до сега съм попадала на двама от тая зодия и бяха страшно невъздържани и агресивни, не се съобразяват с никой. А овен е просто кофти характер. Но знае ли човек...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9b9983085d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък вярвам в зодиите. Който иска, нека ме хули. Обаче не съдя хората по зодиите, има голяма разлика... Сега да не се отплесвам. Двама души могат да се разбират и обичат, независимо от зодиите си, всичко е до характери. Въпреки че аз съм Овен, имам близки приятели - двойка жена Везни и мъж Скорпион. Те много силно се обичат, но постоянно са в някакви премеждия и спорове, защото тя е много общителна и иска да е приятел с всеки и всички, а той е по-затворен и не обича тълпите и големите компании. Като цяло обаче са една много романтична двойка, допълват се като характери във всички други отношения. Смятам, че е добра комбинация, за*би тези, които друго ще казват. Това си е индивидуално!

~Maribel~

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a76eef15b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   До авторката!!! Най-талантливите момичета (общо взето) се раждат под знака на везните, но не вярвай на това, че "таланта в изкуството на любовта" и това да си хубава (характерните белези на момичетата от този знак), а и изобщо за родените с това слънце ги прави №1 да си намерят и партньор/ка! Ще се обоснова защо.

Не вярвай чак ПРЕКАЛЕНО за слънчевия знак на противоположния пол, ти го избираш заради ЛИЧНОСТТА, а НЕ заради ЗОДИЯТА! Да, всъщност има ПО-ГОЛЯМА или ПО-МАЛКА такава, в зависимост от това съвместимост спрямо зодиакалните знаци, но зад това слънце се крие друга маска! Затова, когато харесваш някого, виж какво КАЗВА твоя А-С-Ц-Е-Н-Д-Е-Н-Т!!!! Той изразява личния ХАРАКТЕР, той показва твоето ЛИЧНО ЕГО и ПРИВЛИЧА хора с ПРОТИВОПОЛОЖЕН, по знак СЛЪНЦЕ, а също така много важен е (ОСОБЕНО за дамите) ЛУННИЯ знак! Той пък паказва от своя страна НУЖДА (необходимост) и привлича, а и същевременно харесва хора СЪС СЪЩИЯ ИЛИ ПРОТИВОПОЛОЖЕН на НЕГО СЛЪНЧЕВ ЗНАК!!! Планетите в хороскопа ти също дават предствава какво и кого харесваш. Това в х-па на жените играе основна роля МАРС, той изразява ДЕЙСТВИЕ, енергичност и работа! Това е планетата, която изразява СЕКСУАЛНОСТТА на момичетата и какво харесваш в мъжа!!! Така че, като обобщение- ЗОДИИТЕ са само ДОПЪЛНИТЕЛЕН БОНУС, но НЕ и всичко! Дори и съвместими да са зодиите, ако ЛИЧНИТЕ х-пи НЕ са такива забрави и ОБРАТНОТО!!! Но все пак имай в предвид какъвх и е слънчевия знак на човека от другата страна! В твоя случай ТЯ е НЕСЪВМЕСТИМА но по-детаилно и дълбоко за персоната ЩЕ разбереш от ЛИЧНАТА му нагласа (хороскоп) От друга, но мъжка "Libra"!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b14812907b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А, аз съм лъв. Има една книга на Линда Гудман за любовната съвместимост на зодиите. Потърси я. Там са разиграни всичките комбинации.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b7555c6f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Естествено че вярваме! Астрологията е единствената истинка наука!
Чети си хороскопа ежедневно, а щом си везни си намери мъж лъв понеже те са много податливи към везни и ще можеш да му се качваш на главата както си поискаш, нищо че са властни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ca5b61557b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам дали и при другите е така, но това, което прочетох за зодията си в интернет, до голяма степен ме описва като човек. Така че за мен лично е вярно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4bc08ba577
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Момиче овен. Ако с момчето си допадате, заеби ги зодиите, въпреки че и аз си падам по астрология

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d5877ffebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ми аз да ти кажа не вярвам, особено на глупостите за съвместимостта, но тъй като искаш да знаеш, ще ти споделя. Моят вариант е обратният, но не мисля, че полът има значение. Жена скорпион и имах връзка 6 години с мъж везни. Тази година се разделихме и още имам чувства към него. Дефакто не сме се карали, били, не сме имали конфликти... но той не спря да ме лъже, за всяко нещо си измисляше оправдание (флиртове с други жени - я бил леко пийнал, я просто бил мил)... Един ден просто ми писна. Писна ми да се закача с всяка лигла, да си пише с всяка, която прояви интерес и от прекалената му социалност. Аз от своя страна пък съм интроверт, може би затова не си паснахме. Иначе беше романтичен мечтател и джентълмен, но и обигран лъжец явно. Аз пък си падам честна до болка. Разминавания в характерите...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: de77957d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aми може да има голям успех ако везната изтърпи властния и доминантен характер на скорпиона а той изтърпи нейните крайности. Скорпионите са страстни крайни и много отдадени на хората който обичат, с везна може да стане много добра комбинация.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 27fe2e7f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (177 гласа)

11.   Ами, аз пък съм мъж и опитът ми досега е показал, че има вярно в съвместимостта по зодии.. Важно е Луната къде ти се пада - трябва да внимаваш, ако не си пасвате със зодията в която ти се пада Луната - може да изживееш много разочароващи неща, защото те силно те привличат. В моя случай тма беше Козирог и зверски си изпатих, но какво да правиш, привличат ме и се налага съзнателно да взимам мерки, за да избера добър път в живота.
Успех, .

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2a94545f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз вярвам до голяма степен в зодиите. Не за друго, а защото непрекъснато се убеждавам, че това има влияние върху човешките качества. Аз съм мъж рак, ще ти кажа, без да деля зодиите по полове, че като цяло харесвам най-много хора от зодиите риби, телец и дева. Както пишеше в един горен коментар, всеки може да се спогоди с всеки, но проблемът е, че ще има спорове и премеждия. Аз например не мога да живея на едно място с овни. През живота си съм срещал доста хора от тази зодия Такива агресивни, нагли и немислещи хора просто не мога да търпя.

Впрочем, за да разбереш повече за съвместимостта ти с другите, можеш да си провериш лунния знак. Казват, че заедно със слънчевия знак формират човешкия характер. Това понякога подобрява съвместимостта ти с други зодии - например аз не се разбирам особено с водолей, но имам много добри приятели водолеи с луна в риби и скорпион.
Успех

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1b96773736
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   а, какво ще кажете за жена рак и мъж водолей?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0762a176e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Съжалявам, че се отплесвам, но ви моля за съвет. Аз иначе горе-долу вярвам в зодиите. Зодия Стрелец съм, обичам природата, свободата, но мразя изневерите, мразя краткотрайните флиртове и не съм социална, а напротив - затворен и скормен човек съм. Не ме привличат Овни и Лъвове, нещо в тях ме дразни. Други Стрелци са ме привличали. Сега срещнах идеалния мъж - Скорпион, който ми е близък приятел. Обаче той е хлътнал по жена Телец, а тя си играе с чувствата му. Как да го привлека към себе си? От какво се впечатляват мъжете скорпиони и какво харесват в една жена? (Да ви кажа той не е от тези, които можеш да впечатлиш с външен вид)
Иначе по темата, имам съседи мъж Скорпион и жена Везни, които много се разбират, той е добър баща, тя е много мила и красива жена. Страхотна двойка, така че, авторке, не гледай съвместимостта толкова.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0ea3f0575c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От Авторката към номер 3 и 12.
Зодия Везни, Асцендент Везни, Луна във Водолей, Марс в Дева.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 28a40399f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз съм жена-везни и вярвам в съвместимостта на зодиите. Имала съм връзки, за които обаче пише, че биха били невъзможни, но ако не е изцяло точен само за теб правен хороскоп, няма как да е точно. Повечето неща в Интернет са общи и всички почти ги знаят, а и понякога са доста неверни. Имам достатъчно жени везни до себе си, че да ти кажа, че някои от изписаните неща в Интернет са напълно грешни.
А и като цяло зависи и от асцендента, а не само от самата зодия. Зависи Луната ти в какво е. Моята Луна до колкото може да е вярно в Интернет е в Дева и с Деви се разбирам прекрасно. Но пак ти казвам, че не е само зодията като наименование, дали си Везни Рак Дева или Скорпион...
Не знам колко струва, но ако толкова се интересуваш отиди да ти направят личен хороскоп, там вероятно нещата ще са по-точни.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 28a40399f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм жена-везни и вярвам в съвместимостта на зодиите. Имала съм връзки, за които обаче пише, че биха били невъзможни, но ако не е изцяло точен само за теб правен хороскоп, няма как да е точно. Повечето неща в Интернет са общи и всички почти ги знаят, а и понякога са доста неверни. Имам достатъчно жени везни до себе си, че да ти кажа, че някои от изписаните неща в Интернет са напълно грешни.
А и като цяло зависи и от асцендента, а не само от самата зодия. Зависи Луната ти в какво е. Моята Луна до колкото може да е вярно в Интернет е в Дева и с Деви се разбирам прекрасно. Но пак ти казвам, че не е само зодията като наименование, дали си Везни Рак Дева или Скорпион...
Не знам колко струва, но ако толкова се интересуваш отиди да ти направят личен хороскоп, там вероятно нещата ще са по-точни.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 28a40399f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз съм жена-везни и вярвам в съвместимостта на зодиите. Имала съм връзки, за които обаче пише, че биха били невъзможни, но ако не е изцяло точен само за теб правен хороскоп, няма как да е точно. Повечето неща в Интернет са общи и всички почти ги знаят, а и понякога са доста неверни. Имам достатъчно жени везни до себе си, че да ти кажа, че някои от изписаните неща в Интернет са напълно грешни.
А и като цяло зависи и от асцендента, а не само от самата зодия. Зависи Луната ти в какво е. Моята Луна до колкото може да е вярно в Интернет е в Дева и с Деви се разбирам прекрасно. Но пак ти казвам, че не е само зодията като наименование, дали си Везни Рак Дева или Скорпион...
Не знам колко струва, но ако толкова се интересуваш отиди да ти направят личен хороскоп, там вероятно нещата ще са по-точни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker