Вече дори не си струва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече дори не си струва!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2362 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 21г. от гр.София, което има връзка /или поне до сега имаше такава/ с много по-голям мъж от него. Още когато започнаха отношенията ми с представители на моя пол, бяха с мъж- 10г. по-голям от мен, и някак си това ме накара да променя възгледите си за това в каква възрастова граница да се насоча. Не знам дали беше за добре, но знам че много ми хареса, а й бях малък, любознателен..научих много неща и така се започна. Всичко между мен и този мъж започна в един сайт за запознанства, след което си писахме много рядко /предимно аз го търсех/... вече и без това го бях харесал и нещо все ме теглеше към него.

Но той се държеше дръпнато, студено, лаконично. Всеки път в продължение на месеци, си казвах, че каквото и да направя няма да го впечатля чак до толкова, че да поиска да се срешнем. Но ето че този ден дойде. Поканих го вкъщи на гости, с презумпцията единствено за секс. След като отворих вратата сърцето ми започна да тупти много силно, и не знаех какво да предприема, казах му да заповяда, не след дълго вече се озовахме в леглото, направихме го 2 пъти след което отидохме до магазин да си купим бира. Стояхме заедно до 2ч. през нощта, започнахме да си говорим на различни теми.

Той си тръгна, чакайки асансьора не се обърна да ме погледне...стана ми конфузно и си помислих- това беше всичко-едва ли ще се видим повече. Но след 5 минути вече бях получил първия си смс от него- благодареше ми за това, че съм го накарал да се почувства добре, и че иска скоро да се видим. Започнахме да се виждаме всеки ден, сближавайки се и намирайки неща един в друг, които ни харесваха и ни караха да се влюбим много силно. За възрастта си изживях прекрасни мигове с него, за което съм му много благодарен, посетихме много места, и въпреки леките кавги, които си спретвахме- се чувствахме добре заедно. Не след дълго той смени работното си място(в друго населено..) и започнахме да се виждаме веднъж седмично.

От много други страни започна да ми се говори, че този човек търси постоянен контакт с други, че не трябва да му се има доверие, че е използвач, и търси единствено безразборен секс от всеки. Отказвах да приемам всичко това за вярно, докато мои познати (знаейки за мен и него) започнаха да ми се обаждат, и да ми казват, че той им предлага секс, по двойки, тройки, и т.н.

Започнаха всекидневни скандали, разпри, недоверие, обиди, стигна се до бой. Една вечер хванах багажа му, и го изхвърлих от жилището. Той настоятелно тропаше на вратата, след което нямаше как да не отворя, викаше много силно и щяхме да запознаем и съседите с нашите жалки отношения. Успяхме да минем и този период, след което разбирах по нещо за него от всички всевъзножни места, мои, негови, наши общи познати ми казваха все едни и същи неща....

Поредния ден, поредното сдобряване, твърдейки, че съм едно малко момче, което е надраснало всички хора, с които той е имал отношения, и ме обича повече от всичко, дойде до вкъщи, пак за прошка, след което аз го ударих силно по лицето, два, три пъти и така до безброй шамари! Той започна също да ме удря с юмруци, цели 15 минути се удряхме, докато не излеем цялата агресия, аз обиден и излъган, той, прецакан и хванат в издънка за кой ли път... След което си отиде....Не беще минал и час, дойде отново разреван, съжалил, че ми е посегнал, разкаян и изгубил отново, заради грешките си!

Мълчахме...гледахме се без да кажем и дума, простих му и това. Той замина......обещавайки, че спира със сайтовете за запознанства, предложенията за групов секс и всички всевъзможни грешни стъпки, след което в един хубав за мен ден по време на лекциите си, научих от трето(непознато за мен) лице, по съвсем случаен начин, че приятелят ми му е отправил покана за секс.

Трябваще ми само минута да взема решението, от което дълго се страхувах, вярвайки сляпо на един лъжец, давайки му шансове да се поправи! Питах се защо се довеждах всеки път до тук, отговора го намерих- бях влюбен, исках да бъда влюбен, но не гледах реално на нещата! Позволявайки си това да ми се случва отново и отново, като филм на ужасите, с повтарящи се епизоди! Бих му шута, и макар, че ми е трудно мисля, че съм взел правилното решение. Това все някога трябваше да свърши! Може би ще ми трябва време да преживея всичко, но вярвам че ще намеря силата, която все не ми достигаше да живея нормално, и да бъда щастлив! Благодаря ви за изслушването!

P.S Посочил съм сексуалната си ориентация в началото, така, че ако историята ми не ви е заинтригувала, моля не пишете безмислени и враждебни коментари!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker