Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1805 пъти
Здравейте! Имам връзка от 5 години, аз съм на 21, а приятелят ми на 25. Преди него съм имала само една връзка и ми е невъзможно да съпоставя, затова се обръщам към вас!
Той ми казва, че ме обича много и за него съм единствена, и аз го обичам много, всичко върви добре, но няколко въпроса ме измъчват! За тези 5 години той ми казва, че дори не е поглеждал друга, а в същото време негов приятел ми беше казал, че му шарат очите, уж на шега. Казвал ми е също, че не си е писал с никоя друга, а в последно време се дърпа и не иска дори да си отвори ФБ пред мен, като изкарва мен виновна и казва, че му нямам доверие.
За да добиете пълна представа за нашите отношения, искам да кажа, че преди около година бяхме се разделили за 2 месеца и той ми беше споделил, че се бил запознал с някакво момиче, защото му било тежко. Била го поканила у тях, и той приел, защото имал нужда, да си поговори с някой. Когато отишъл у тях, тя му се е предложила и той бил отказал. Каквото и да е станало нямам право да го съдя, все пак бяхме разделени. След като се събрахме случайно се разрових в интернет и видях, че има регистрация в сайт за запознанства и е влизал скоро, като му показах, той отговори, че не я е правил той. А кой би я направил, и каква би му била целта? !
Възможно ли е да има толкова верен мъж, че чак да не погледне друга жена? Да казва, че при никакъв случай не би му станало от друга и, че цял живот ще има очи само за мен? Възможно ли е да има толкова наивен мъж, че да отиде на гости в друга жена и да не се замисли, че тя има някакви намерения? Задавам ви тези въпроси, защото му имам пълно доверие, но ме е страх, че живея в някаква розова приказка и той може само да ме заблуждава!
Искрено моля администраторите да качат историята ми, защото тези въпроси ме измъчват много години вече, а и искам да чуя страничното на по-опитните от мен! Благодаря ви много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1515438e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, възможно е да има такива мъже, дори ги има. Въпросът е дали твоят е такъв. И евентуално ако се заглежда по други (хайде, и ние жените гледаме), какъв ти е проблемът? Важното е, че за него ти си НАЙ-НАЙ и обича само теб, не би ти изневерил. Не се вкарвай във филми, ако е така. Ако имаш по-сериозни подозрения, опитай се да разбереш, но без да го притискаш и дразниш, защото така точно обратното ще се получи. Отвори му ФБ-то тайно, ако се наложи.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2d3577a275
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Офф, че плитки лъжи, ти пък толковa искaш дa му вярвaш, че не приемaш очевидното...
Не е нaивност твоето, a желaние дa вярвaш в лъжите му.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4c4f79665f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много е странно. Не мисля, че е невъзможно, но не мисля и че този случай е такъв. Не знам, дано да бъркам, но мисля, че не след дълго ще се разделите пак и то за постоянно. Дано да греша, възможно е да греша.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9c33b67bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лелее тия мъже винаги имат супер абсурдните оправдания стане ли въпрос за сайтовете за запознанство. Естествено, че се заглежда и по други, млад е, живее му се, твърде дълго е бил с теб. Може да те залъгва, че иска само теб, но ти казвам, успееш ли да му влезеш в профилите ще видиш с колко други се забива. Не искам да ти вкарвам муха в главата, просто това е действителността.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 593cff11d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не, няма такъв мъж. Има мъже дето не изневеряват, има мъже дето изневеряват, ама няма мъже дето не се заглеждат. Много е тъп да лъже за такива неща, ама щом си му се вързала.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cbdc68eeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката:Благодаря ви много за съветите!Може би единственият начин да видя дали има нещо е,ако успея да се добера до ФБ му или някоя друга социална мрежа.Въпроса е,че му нямам паролите и няма как да влезна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9c33b67bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако ползвате един компютър влез в историята на браузъра. Там ще видиш в кои профили е влизал на момичета и съобщенията, които е отварял.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a7c203b0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това е, че не живеем заедно и не ползваме един компютър. Благодаря ви много все пак, помогнахте ми с вашите съвети!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0a2dcbb11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Инсталирай си някоя шпионираща програма, но според мен и без нея е ясно, че те лъже. Направи си експеримент - направи си профил на сайта за запознанства, сложи си някоя много секси снимка на жена негов тип, разглеждай му профила много пъти. Виж дали ще ти пише. Ако не ти пише, опитай да го закачиш, напиши му нещо, дори да е едно здрасти. Виж дали ще отговори, ако да - заговорете се. Представи се като момиче, което наскоро е приключило нещастна връзка, накарай го да си разтвори душата. :) Според мен сама ще се убедиш, че те лъже. Не му го казвай веднага, пообщувай си с него, за да имаш по-солидни доказателства после. Поне за да убедиш себе си, че те мами. На нас коментиращите ни е ясно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3ba505851a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Винаги 1 наум!!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d31e5de1f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нямя как да имаш доверие на някой без да си го спечели. Това е твоя тест период....
Сега е времето да разбереш дали би ти изневерил... относно заглеждането.... не се притеснявай... всички се заглеждаме...
Въпросът е да си остане само гледането.
Пиши му от друг... непознат номер. Представи се за друга и го тествай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker