Чудя се: проблемът в мен ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чудя се: проблемът в мен ли е?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2706 пъти
Здравейте, пиша тук, защото ми се иска да споделя с някого това, което ме измъчва вече повече от месец.
Момиче съм на 22, работя и уча... В началото на юли се запознах със страхотен (поне на първо впечатление) мъж - на 26. Спортен тип, работи за известна българска фирма. Още в самото начало ми се струваше доста потаен, исках да разбера повече за него, но той не ми даваше никаква информация. Например на въпрос от типа къде живее, следва отговор - не си знам улицата? ! В същото време той се представяше за адски мил, загрижен и харесващ ме, поне от това, което ми пишеше добивах такава представа. Постоянни комплименти и закачки. Дори правеше планове за това как ще си изкараме лятото заедно, искаше да ходим на море. За мен беше доста странно и то без да сме излизали още.
На първата среща бяхме на разходка, говорихме си много, всичко мина нормално или поне така изглеждаше. Той ме изпрати до вкъщи и на края на срещата последва целувка, на която аз отвърнах, защото просто го поисках, отдавна някой не ме е привличал толкова...
В следващите два дни, той някакси си промени коренно държанието - ако допреди първата среща се обаждаше и пишеше почти постоянно, то след нея нямаше обаждания, само леко вяло писане и кратки отговори.
Все пак поиска да се видим и втори път, отново се държеше мило, но ми направи впечатление, че доста бързаше да си тръгва. Постоянно имах усещането, че някоя го чака вкъщи или може би някъде другаде...
След това се обади и дори ми каза да измисля къде ми се ходи в почивния ни ден.
Когато обаче дойде почивният ден, той си измисли супер глупаво оправдание и отмени целия ни план. Аз го приех нормално, казвайки си - какво пък, изникнала му е работа, а и не сме в някаква сериозна връзка, за да му държа сметка. Все пак това щеше да е едва третата ни среща.
От тогава обаче, нито писа, нито се обади. Направих опити и го потърсих два пъти, от което той ми даде да разбера, че изобщо не му е до мен (според реакциите му). До ден днешен нямаме никакъв контакт повече.
Та въпросът ми е: в мен ли е вината, че не се получиха нещата и трябва ли да се боря, когато искам някого, макар и да не съм сигурна, че си заслужава заради отношението му - тип hot and cold игрички, а и ме съмнява доста, че си има друга. Но просто не съм го забравила още. Вече мина месец и някакси не мога да се примиря със ситуацията, че останаха така нещата...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7dbac4376e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, човекът е женен и то под чехъл. Не се занимавай ама изобщо. Вината не е в теб!!! Човекът е искал да те ...., но е видял, че ще трябва да вложи повече усилия, отколкото е мислил или жена му го е надушила. Не се занимавай!!! НЕ ГО ТЪРСИ ПОВЕЧЕ, може да стане доста неприятен и добре, че не пускаш лесно!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 073f9cf11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обвързан е със сигурност! Спри да го търсиш и да се надяваш на нещо, докато не си хлътнала съвсем.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6420c9b59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз имах подобна случка само че съм мъж :) запознах се с едно момиче, първа среща излизахме говорихме си дълго на различни теми, смяхме се, аз я изпратих до тях, понеже исках нещата да са сериозни изчаках с целувката, след това на втора среща пак излизахме, смяхме се, споделяхме неща аз я изпратих и я целунах и всичко беше 6 :) след това няколко дена си писаме като и аз и тя поемахме инициативата, но до трета среща така и не се стигна и аз не разбрах защо...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0a70c13b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля че е женен, както са написали някои от коментаторите, на темата ти! Ако беше женен нямаше, да му е за първи път да излиза с жени от интернет, и нямаше така да се държи друго е : Видял те е на живо поогледал те е добре, не си му харесала... но няма против, да си загуби времето с още едно, две излизания... този човек 1000% не може да казва истината в очите и да бъде искрен, а играе под ролята на маска! След това този човек си е помислил ами аз може да не я харесвам, ама пък няма да откажа да я "мина" и е осъзнал чрез цялото писане в интернет че ти си наивна жена, която търси любовта, а не секс само и за това не си е направил труда дори за едното ебане, да те поухажва! Моме, моме не вярвай на всичко казано и написано... трябват доказателства няма ли ги не ми го хвали!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c61e07b9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката
Номер 3, защо не направи нещо повече?
Да не си същият :D

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6795e23b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не те харесва, приеми го. Не прави нищо. Има едно правило - ако двама души трябва да са заедно, нещата вървят лесно и леко от самото начало. При вас не се е получило, затвори страницата и продължи нататък. Животът е борба, но не и любовта. Тя е дар, който даваме и получаваме, но винаги трябва да е ВЗАИМНО.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a50204a696
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпрос до авторката: Може ли да дадеш малко повече подробности за този мъж?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7f288d56e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката до номер 7
Не знам каква точно информация искаш, но на външен вид: среден на ръст, зелени очи, спортува, поддържан :)
Работи, не учи...
Благодаря на всички за коментарите, все повече осъзнавам, че не си заслужава само да се тормозя излишно, а и с времето всичко се забравя... :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 03ce05a837
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 5
Хахах не не съм същият :) ами опитах няколко пъти да да излезем тя уж все беше заета, намекнах и че ми е приятно с нея, но така и не се стигна до 3та среща... а ако продължа не искам да съм нахален, затова оставих нещата както са. Ако е писано ще сме заедно ако ли не няма какво да се направи :) за мен е беше странно че не ми каза директно имам друг или сега не е момента и т. н.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7f288d56e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката до номер 7
Не знам каква точно информация искаш, но на външен вид: среден на ръст, зелени очи, спортува, поддържан :)
Работи, не учи...
Благодаря на всички за коментарите, все повече осъзнавам, че не си заслужава само да се тормозя изшишно, а и с времето всичко се забравя... :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a0dda4b77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Със сигурност има жена. Да, може да не знае улицата, но все има представа къде се намира и може да ти го опише с помощта на известни обекти, намиращи се наблизо. Не на мен тези, че не си знае улицата - просто не иска да ходиш там, където е жена му. А ти си помисли какъв е идеалът ти за страхотен, защото дотук явно ти намира женени. Е, ако мечтата ти не е следващият да си те вземе за любовница до живот... тогава продължавай в същия дух! :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: eab1676b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Типичен играч. Всички стъпки които си описала са на човек който следва схема да сваля жени. Защо в крайна сметка не те е потърсил и... не си е свършил докрай работата... Или още те подгрява, или си е избрал друга (да не мислиш, че само теб те е е работил), кой знае, варианти много. Не всички играчи го правят просто за секс, някои търсят сериозна жена, и просто следват схемата щото жена по нормален мъж не си пада, трябва да я обработят. Лично аз, дори знаейки тези методи, винаги съм се съмнявал, че работят толкова ефективно... Твоята реакция си е направо по "книга"...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3af25f492d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 5 съм. Не си губи време в размисли и страсти. Ще срещнеш друг! Сигурно е. Ще го забраиш и ще продължиш напред. Смятам, че или не те е харесал или е търсил нещо, за да се разведри, разнообрази от вероятно задушаващата го връзка, която в момента има. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c61e07b9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката:
Номер 11, под страхотен имах предвид, че ми допадна доста откъм външен вид и усетих силно привличане, както съм написала и по-горе. Също така и заради отношението му в началото, което явно е било само поза :)
Разбира се, че не жененият не ми е идеалът за моя мъж. Дори не бих си позволила да изляза с него, ако бях сигурна, че си има приятелка или е женен.
Каквото било, било. Продължаваме напред :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 94f47bb063
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Очевидно е, че има приятелка, но ме съмнява, че е нямал никакви сериозни намерения към теб. Може би се е опитвал да изчака дали и у него ще се появи истинска тръпка и после кой откъде е. Лошото в случая, че още в началото те е третирал като резерва (според мен въпреки реалните му намерения), иначе нищо лошо не се е случило.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 073f9cf11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Нямаш ли му фбука? Там със сигурност ще разбереш има ли си някоя.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c61e07b9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 17, авторката съм
Фейсбук няма, което също ми беше изключително странно, все пак човек на 26 години без фейсбук...
И да има, и да няма някоя, събирайки 2 2, пак аз излязох глупавата в цялата ситуация. Явно е искал да се разведри просто и да си запълни малко от времето.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d94fc62efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Определено си била другата, но поради някаква причина се е спрял.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f19e874e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Прилича ми на някого... С К ли започва първото му име?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c61e07b9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 21, авторката съм
Не, не започва с К :) Явно има доста такива мъже... Хаха

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: aea2bc590d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Стига се коментирали, какво толкова е станало? ! Че някакъв/някаква иска внимание и вие веднага се връзвате. Ако искаше само мнение нямаше постоянно, да ви отговаря на коментарите... струва ми се че виси 24/7 в сайта и гледа, като цъфне коментар по "историята" и веднагически отговаря! Не е първата нито последната с такава случка! Колко мъже са били измамени от мъже представящи се за жени, дето искат пари и будалите пращат, ама не са писали в сайта подобна случка, колко още измами има по интернет, като гледам никой не се е оплакал! Това не е никакъв проблем... нито са я измамили, нито са се възползвали от автора така че смятам тази тема за приключена и дъвкането вече банално!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3af25f492d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Номер 23 защо с такава злоба сега? Нормално е момичето да следи какво се пише по нейната история!
Авторке, добре, че рано си се отървала. Нямал фб, не си знаел адреса. Пълни глупости, явно е някой психопат.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a50204a696
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Обвързан е или не търси нищо сериозно. Мило момиче, не се притеснявай - ще намериш друг. :) Успех ти желая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker