Не спирай да мечтаеш.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не спирай да мечтаеш..
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1798 пъти
Здравей на Теб и всеки любител на този трогващ сайт с истории.
Ще ти/ви споделя моята изповед(закъсняла)за Жената, която ще си остане единственна Любима в живота ми. Да, това си ти!
- Знаеше ли, че следвайки тълпата и зовът на дивото ще откриеш себе си? Изтощи ли се от любовта ми или пейзажът с друг е по красив, интересен и щастлив?
Онзи фатален ден беше магия, а беше преди години. Виждах в теб моята мечта (майка на нашите деца) и изобщо всичко за да те обичам като луд. Бях не зрял за да изграждам идеала ти за мъж мечта, но не бях глупав за да предвидя тънкостите ти на държание.
Вътрешно в себе си знаех, че тази огромна логика крие твоят вътрешен свят. Размишляването ти "как да му кажа", " дали ще ме разбере" изиграха цялото ти мисловно колебание. Изборът ти преди години и малко след това ме превърна в твоята сянка. Лутах се сам някъде там надалеч, но не спирах да мечтая за теб. Наблюдавах всяко действие което ще ти предстои и знаех че ще бъде изпитание за теб, но това ти също ми го причини. Боях се за всеки който ще въвлека в тази битка, защото знаех че всеки един от тях заслужава да разбере какво е изкупление на лъжа и подлост. Знаех че няма да ме разбереш, защо съм го направел и подвел груба игра, но нямах друг избор. Не беше отмъщение, а хубав урок за теб и мои познати. Независимо от това зная, че болката е временна и тази случка ще ти помогне да оценяваш повечко хората и уважаваш без да се подиграваш с чувствата им. Надявам се някой ден ме разбереш и осъзнаеш, че това беше за по добро бъдеще за теб и други. Зная, че си толкова близо а и толкова далеч от мен и някой ден прочетеш тази кратка изповед. Не спирай да мечтаеш и всичко ще се промени..


ММ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: a6e27dd337
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би няма да ми публикуват коментара, но все пак да се пробвам, тъй като твоята изповед ми направи впечатление. Не знам кое е момичето за което пишеш, това е анонимен сайт и няма как да се знае със сигурност, така че съветвам те каквото има да му казваш на това момиче кажи си го иначе има вероятност да остане така. Не знам какво си й причинил, но ако предположим че любовта ти е била споделена имали сте връзка и тн. защо си го направил, какво те е подтикнало? Първо ти няма как да знаеш какво се крие във главата на една жена, ти няма как да знаеш каква е истината.. ти правиш само предположения които е възможно да се далеч от истината, ти действаш според предположенията си, ами ако грешиш, какво тогава? Ако си обичал момичето урокът не е в това да я гледаш как страда, а в това да и помагаш и да си до нея, да бъдеш нейн приятел и спътник, да и показваш грешките. Ако предположим че не сте имали връзка тогава това момиче не ти е длъжна с нищо че да и отмъщаваш, не можеш да заповядаш на никого да се влюби в теб и точка, не можеш да смяташ че си й дал урок след като ти нямаш право на това, нито си й баща, нито наставник.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 15d095b195
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей и мен ме трогна историята ти и ще ти отвърна, като момичето, което вероятно те е обичало, но си наранил. Избрах да крия чувствата си и да обърна гръб на всичко, понеже в теб не намерих тази лйбов и загриженост. Ти показа, че те е страх, спираха те абсолютно дребни неща. Аз бях готова да преодолея всичко, за да държа ръката ти! Заспивах с твоя образ, събуждах се с него, а в промеждутъка те сънувах и те мислех всяка секунда. Знаех, че ще ми дадеш урок, още щом те видях. Винаги ще се надявам и ще се моля да си добре. Само едно нещо искам от теб - да се пазиш и вечер затваряйки очи, мислено да ме целуваш по челото. Обичам те!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f767b1118f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може ли само да напишеш първата буква от името на момичето?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f767b1118f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, извинявай да те попитам колко горе долу мина оттогава? Имаш ли вече приятелка или жена и т. н.?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f362935b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не разбирам какъв урок... разкажи повече.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b744340b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това за твоя бивша приятелка ли е написано, която те е изоставила преди години и те е лъгала и може би е заминала нанякъде? Така ли е или греша?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f362935b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе разкажи ни повече.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bbef122436
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря за урока. Беше много поучителен. Сигурна съм, че всеки научи по нещо. Иска ми се някой ден да поговорим за тези уроци от които аз нямах нужда но ти си решил, че са жизнено важни за мен. Да беше подсказал поне, а ме остави да си мисля всевъзможни глупости. Надявам се да си щастлив. Обичам те!
Колко ли ще се познаят под тази история? :) :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b04df42f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Е що си тръгнал като още я обичаш, аз като тръгнах вече не ме интересуваше.
За мен ако някой трябва да учи елементарни неща с опита ми е ясно, че този човек има много подходящи партньори ама аз не съм един от тях, ако ме разбираш.
Хубаво е и наистина да кажеш името на момичето, предполагам забелязал си колко много се припознават, ако една от тях е твоето либе, как да разбере, че видиш ли за нея е предназначен бил текста ти.
Плюс това ако има някой на който му умира надеждата, а ти я възобновяваш обаче тя не е твоето момиче, се получава много неприятно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d06fb9c835
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напиши инициалите на момичето или горе долу от къде сте, за да не заблуждаваш толкова много девойки тука...
Но така като гледам не отговаряш...
Другото, което е, че ако инициалите ти са верни и някой те познава лесно ще се сети кой си и ако момичетата са повече от едно, всяка ще си мисли, че е за нея ;)
Така, ще дадеш ли малко насоки?

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 612fbf1b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторче: Изненадващо е което прочетах из коментарите, благодаря за което. Колкото и да сте прави с въпросителните, това е и изразих в текст, а и не мога да отговоря на всеки в този миг, но нямам цел да залъгвам и да се питат"За мен ли е? " и тем подобни. Няма да стигне стиха за да ви разкажа нашата Приказка, сложно е.
Споделена и както казах невероятна тръпка от пръв поглед, друго е излишно за коментар. Просто беше дошло краят, но късно го разбрахме борейки се за да спасим 3 те години огън. Никога не бих имал лоши нагласи за чувства спрямо нея, но я нараних знаейки какво всъщност сме си причинили взаимно напук на всеки срещу нашата връзка. Това е друга тема, но съм се борел преди да кажем "Сбогом", а това бе преди почти година. Прочитам из редовете също за страдание, което съм причинил с действия, че малко или много съм страхливец за да си кажем всичко и поискаме прошка.
Извинявайте много, но има ли безгрешни тук? Е аз не съм бил, извинявал съм се за стъпките назад, но усещах как ще се зароби в лъжливи настрояния. Дълго е за описване подробно, защото бяхме пред куп проблеми от ревностни до яростни дни започнали семейни неспогодби. Не желаех много, а открити думи за да решим проблема и знаете ли чудех се на кое да се доверя. За да опитвам да спася една връзка многократно с накърнени чувства пред всички лъжи, за които си свидетел с очите си и наречете всичко страхливост, нека бъда страхливец. Ако наречем, че реално прощаваме изневеря, подлост и лъжите в тази връзка се стига до ефекта Домино. Е то беше факт, доверието беше Фалш. Може би не остана друг избор и наистина бях подсказал доста упорито с намек, че не съм Камък сърце. Не издържах без Теб/нея, но реших че мога да ти бъда майстора и подраснеш с ценност на разсъждения. Всеки рано или късно си го намира казано в добрия смисъл, за да се замисляш преди да загубеш отново човека за теб. Това ако е грях да нарисуваш пътят правилен на даден любим и е страдание според вас, нека тогава Господ ме окове в адът на страданията!
Пътят който бях начертал беше дълъг и имаше определено какво да науче от самата изневяра. Не ме интересуваше когато си вярваше в моногамността си, а самата истина. Това е може би един от примерите които най-трудно се преглъщат и аз не бях онзи от преди.!
Случката беше такава за да се окажа Редактора на целият опит да замени мен с някой си наш Познат. Не е ли подло и егоцентрично да се опиташ с друг и опитваш търпението на момчето до теб?
-Много да ме извините всички и ТИ, но забравяш кой е този път сценаристта. Казвам го метафорично, а и имаха нужда от неочакван шамар. Колкото до нашият познат се помисли за в филма на "Под прикритие" с тази Неговата. Аман както се казва от приятели, но морският шах не ми беше в стила. За уж улегнал мъж с дете и кръшкаш, да ама не! С една дума моят приятел беше моята пионка, защо той.? Ами да си кажем беше един от мъжете с мръсни тениски от флирт пред жена си, грозно е и щяха да паснат с моята. Откровенно казано бяхме като двама братя, но. В такива моменти разбирам кой е всъщност. Познавах го и беше момента да си ги наместя там където им е мястото. Заплетенно е цялостно всичко, което опитвам да сгъстя за пример с моето странно поведение за Мъж над 20-те.

Наблюдавах как 2 ма си разменят маските и срамно градяха Лъжи. Десерта им бях Аз за финал, единият загубе всичко от самият срам, а тази моя Моногамната една шепа щастие, две сърца и всеки опит да обясни.!
Не би ли Останало мрачна надежда в джоба на всяка жена имаща голяма доза срам за подигравките и?
Според мен всеки има право да бъде обичан но за което първо се израства с характер, а сетне себеуважението за което си постигнал.
Но както казах спестих доста детайли, но отговарям че за да простиш на лъжа е нужно истината САМА, а картината беше огледално ясна.
Няма нужда да го говорим за теб/нея и онези погледи. Отнема време този процес за да се приложе поуката "струната на любовта" и ако все нещо ти/ви липсва, това е само и само което се опитваме да забравем. Не се забравя лесно двама в ЕДНО сърце!

Поразплетах последователността за да свържа всеки спомен и дума в този коментар, но умисалът е онази реплика "Всеки човек крие нещо красиво", за да открием и съхраним в самите нас. Достойноството е една от тях, а не всеки може да я контролира. Всичко изисква самите жертви, а любовта си е вятърно колело и свикваме с аферата.
Един живот и една ЛЮБОВ това е и Прости!
За да бъда скромен и ще намекна за красивите изненади По Северните Крайбрежия на БГ ето там се крие Жената загадка.
Колкото до обвързаността ни е ясно, че всеки пое пътят си сам.
Да с друга съм, но не бих казал нещо сериозно, но времето ще покаже. А тя щастлиева ли е с моят заместник? Надявам се да бъде обичана, колкото аз нея. Хайде живи здрави и не спирайте да обичате!



ММ

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 612fbf1b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора: Пропуснах да добавя 27г. На моето. ЛИБЕ, да се надявам съм загатнал за въпросчетата и няма заблудени както вие казвате с "празни надежди" девойки.. : ) Хубавввв ден!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f362935b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Същият си като един мой познат. Даже те помислих за него. Не бъди толкова строг с това момиче.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 612fbf1b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 13..
Бъркаш човека ми се струва, а за теб ако е грубост това пак ти пожелавам Приятен ден с тези които са много мили и т. н.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a6e27dd337
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ти ли си на 27, а тя на колко е горе долу?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fb0b05b70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Успешна 2018.. Бъдете здрави и щастливи :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker