Влюбих се "забраненото" и " невъзможното" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се "забраненото" и " невъзможното"
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2831 пъти
Здравейте, бих искала да ви разкажа своята история и да се опитам да намеря отговори на някои въпроси и да реша какво да правя с живота си. Някой хора биха ме обвинили, но на всеки може да се случи и да изпадне в моето положение.

Всичко започна преди 10 години когато бях едва на 17 години и живеех в малък град. И тогава се запознах с Него- той е чужденец с хубава професия и идва на командировка в България почти всеки месец. Започнах да излизам с него, не мога да обясня поведението си тогава, но имаше нещо в него което страшно много ме привличаше и всеки път ми ставаше тъжно когато той си тръгваше.

Докато един не разбрах че въпросният мъж е семеен, деца и е доста по-голям от мен Да, може да звучи глупаво, но в продължение на месеци ние ние засягахме тази тема. До този момент съзнателно или несъзнателно аз избягвах тези въпроси, но може би защото вътрешно знаех отговорите им.

Всичките ми мечти изведнъж се сринаха, изведнъж започнах да забелязвам упреците на хората за нашата връзка, чувствах се ужасно, дори се срамувах Страхувах се родителите ми да не разберат. Заминах за София, смених си телефона и реших да забравя за този човек. Да, но никога не успях да го забравя.

Всеки път връщайки се в родният си град спомените ми за него нахлуваха и очите ми се насълзяваха. През следващите години имах 2 дълги неуспешни връзки - чувствах се самотна и празна....Липсваше ми....Винаги съм ухажвана от много мъже, но за мен любовта е най- хубавото нещо което може да се случи на някой човек. На мен ми се случи за първи път когато бях на 17 и в един един единствен човек и го разбрах сега когато съм на 26 години.

Преди няколко месеца намерих неговите координати и се свързах с него. Видяхме се и всичко започна отново. Да, но не съм щастлива, той е с 22 години по- голям от мен, има семейство....идва за 1 седмица и си отива....Той казва че ме обича, вярвам му, макар и на моменти се съмнявах в искреността му.... В едно от последните писма той ми пише, че не иска да съм тъжна.. липсвам му...не обича жена си - винаги е обичал само мен, иска да се разведе и ще го направи, но това ще бъде много трудно- заради децата, къщата и т.н.

Не зная, но разума ми казва, че нямам място в неговият живот, да продължа напред без него. Чувствам се като злата вещица която ще бъде повод за разруха на неговото семейство. Питам се ако не обича жена си, ако отношенията им не са хубави, защо не се е развел преди много години. Сърцето ми се свива при мисълта че няма да го видя отново, или че ще се радвам на един миг в месеца с него- ще бъда негова любовница....на празници ще бъда сама..Не зная какво да правя, но не зная и до колко е откровен с мен, макар че аз му вярвам.....не зная...Но последствията ще бъдат болезнени....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 909cd01934
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Сама отговаряш на всичките си въпроси ... знаеш каквае истината , нали? Боли те .... Разбираемо защо ... по-добре да не беше го търсила ...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c2665f4978
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление в любовта понякога има доза егоизъм - все някого ще нараниш, ако искаш да я имаш. Вие сте млади и все още има време. Повярвай - казвам го от опит направете така, че да сте заедно. След време и ти и той горчиво ще съжалявате, че не сте рискували. Децата му вероятно са големи - след няколко години ще са самостоятелни. И ако наистина не обича жена си в един момент ще се чувства ужасно самотен и с провален личен живот. Сега той пътува, работи активно. А след десетина, петнадесет години? Трудно се намира голямата любов. Ако вашата е такава - борете се. Повярвай един ден никой няма да оцени жертвата, която /примерно/ сега правите. Говоря както казах от опит. За съжаление срещнах голямата си любов прекалено късно. Особено за него. Разликата във възрастта ни е малко по-малка, но годините ни са повече. Връзката ни продължава много години и ще продължи докато "смъртта ни раздели" както се казва. Всичко е сложно, тайно, но то осмисля живота и на двама ни. Винаги сме си говорили, че ще съжаляваме до края на дните си, че Господ не ни е срещнал на по-млади години. Така, че важни сте само вие двамата. Борете се, ако наистина има взаимна любов.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 01aa59b86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   ти си му играчката тук. Повярвай ми обича жена си - всички женени твърдят обратното, за да подлъгват момичета като теб.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c0ae70dbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Продължи напред и не се обръщай назад повече!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker