Границата между приятелството и любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Границата между приятелството и любовта
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2019 пъти
Аз съм момиче на 16 и от 3 месеца си имам приятел. Всичко върви прекрасно и не сме имали никакви проблеми, но аз имам един проблем и той е, че имам страшно много приятели момчета и с тях винаги си харесваме снимките със сърце (новата функция във Фб) и си ги коментираме, но много ме е страх, че ако той види, че коментирам или харесвам по този начин снимката на някое от тези момчета, ще си помисли, че едва ли не ги харесвам или им се свалям по тоя начин, дори може да си помисли, че му изневерявам. А няма как да спра, защото все пак са ми приятели и не искам да си развалям приятелството с тях заради любовта и обратното - да си развалям връзката заради приятелите. Много ме е страх, защото това ми е първата връзка и не искам да се превърне в кошмар. Как да постъпя според вас? А относно това, дали имам чувства към някое от тези момчета - не, нямам, харесвам си само моето момче и не ме интересуват другите. Много съм объркана и не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: ac407bad88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " но много ме е страх, че ако той види, че коментирам или харесвам по този начин снимката на някое от тези момчета, ще си помисли, че едва ли не ги харесвам или им се свалям по тоя начин, дори може да си помисли, че му изневерявам. А няма как да спра, " - щом в твоята глава нахлуват подобни мисли, защо и в неговата да не се породят? Естествено, че това ще си помисли. Ти си реши в коя графа го поставяш, в тази на приятелите или на любовниците. Много лесно едно приятелство се превръща в любовна авантюра, но след това, краха на любовната авантюра, не си остава приятелство, а се превръща в омраза! Ти си избери, вкусът е твой!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bab180dc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интересно е как една тъпа социална мрежа може да ти провали връзката, както и приятелството...поне в действителност да ставаше това, тя се чуди за тъпия му фейсбук! Ами махни профила!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cef38c961e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, по-голяма съм от теб, сигурно за това не разбирам.
Би си развалила приятелството, ако спреш да лайкваш снимките със сърце (а ги лайкваш с нормалния Like бутон примерно), така ли? И ти искаш да си приятелка с хора, които биха ти се разсърдили за подобно нещо? Вместо да си точна към гаджето си, да лайкваш по нормалния начин и да не се затормозяваш с глупости и хора, които не държат на теб, а на лайкването ти? Сериозно?

Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6411945896
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тотално подкрепям номер 3 . Или си им ги харесвай по нормалния начин (за което ме съмнява,че ще се разсърдят), или кажи на приятеля си преди да научи сам.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0c5d90a38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да бе, защо пък точно със сърце ги лайкваш? Що за глупост? То ми напомня за една стара приказка, че женското сърце е като софийски трамвай- винаги може да побере още двама-трима.... Много си сърдечна нещо... Ако наистна държиш на приятеля си, винаги трябва да съобразяваш в себе си, дали това, което правиш, би му харесало, или би го огорчило и наранило. Дори и той да не знае.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 03c084710e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е ти предполагам си го запознала вече с приятелите ти и той е наясно колко сте си близки. Според мен той вече е видял харесванията и коментарите (във ФБ всичко навсякъде се вижда), просто е разбрано момче и изобщо не го е направило на проблем.
Аз не бих търпяла някой, който ще ми прави проблем за приятелите и ще ме следи какво харесвам и коментитам, нито бих държала сметка на гаджето си с кого е приятел и излиза. Сега не става въпрос да харесваш на разни случайни момчета снимките и да го дразниш нарочно. Приятелите са си приятели и той явно е човек с такова мислене, защото ако имаше проблем вече щеше да е повдигнал въпроса.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 03c084710e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Забравих да добавя, че ако приятелите ти са точни хора, съвсем пък няма да се сърдят за едните лайкове и сърца, но аз не бих спряла заради гаджето, ако е нещо, което попринцип си правим с приятелите, и ще ти кажа защо - днес ще поиска да направя компромис за лайковете, което мога да го направя, но утре може да поиска да направя компромис за приятелството, което по никакъв начин няма да стане. Ценете си приятелите, защото те са ви второ семейство!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker