Влюбена съм в момиче, което ме мрази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в момиче, което ме мрази
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1687 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 13 години, но с много тежък живот. Миналата година в 6 клас се преместих в ново училище и още от първия ден започнах много да се заглеждам по една съученичка. Много, ама наистина много започнах да мисля за нея. Непрекъснато се разсейвах, каквото и да правех не можех да се съсредоточа. Когато я изкарваха в час на дъската, аз само я зяпах без да се усещам.
Ах, колко много се старах да я накарам да ме забележи, но все не ставаше. Всеки път като ходих при нея, промърморвах едно "Здрасти", след което се изчервявах и не можех да продумам нищо повече. Но след месеци усилия, дори станахме приятели.
И точно след това реших, че е подходящият момент да ѝ призная истината.
Обаче просто неволно се изпуснах пред половината клас и най-вече пред клюкарките. Уви, те ме примамиха да им кажа и не се стърпях - трябваше да кажа на някого. И някакси тя бе разбрала. (не знам дали от тях или е друго). Една сутрин просто отидох при нея и ѝ рекох, че трябва да ѝ кажа нещо, но тя не искаше и да чуе. Каза ми, че знае и не иска да ѝ го казвам. Тогава би звънецът.
Оттогава тя спря да говори с мен, а съм почти сигурна, че е казала на майка си и баща си за това. Когато видях родителите ѝ те не ме гледаха хич по хубав начин.
Чувствам се ужасно и не знам догодина как ще се покажа в училище. А и все още не мога да спра да мисля за нея. Моля ви за съвет и ако и вие имате някаква такава история - може да я напишете, ще се радвам да я прочета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: ae3d0eb11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Живота е кучка, свиквай!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d52c3fbca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално, извращенията могат да те докарат до срамни ситуации. Въпреки покварата идеща от запад трябва да си наясно, че лесбийството е гнусно извращение и е отвратително за нормалните хора.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f3cae20bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нямам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 781cbcc32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това трябва да те научи за в бъдеще много добре да прикриваш чувствата си, защото хората са безмилостни. Дори и тези, в които сме влюбени, използват твоята слабост против теб - или почват да те презират, или ще потърсят някаква изгода за себе си, а ти само ще страдаш. Който пръв си признае, почти винаги губи. Казвам го от опит. Затова стискай зъби и ако можеш да накараш другата да се влюби, добре, но без да си признаваш първа. Колкото до училището, дръж се така, все едно че нищо не е станало. Трябва да си силна.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b4c219ac93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами на първо място явно си осъзнала, че си обратна, което не е никак малък шок за теб. Честно казано според мен ще ти мине. Далеч от очите, далеч от сърцето, все пак. :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3a3beab659
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хора, моля ви внимавайте какви коментари пишете.
Все пак авторката е 13 годишна - на практила си е дете.

Измисли някаква причина вашите да те преместят в друго училище.
Например, кажи им, че част от съучениците ти изобщо не те харесват и деликатно те подиграват и това ти пречи да се съсредоточаваш в час.

Защото, ако наистина останеш в този клас до 12 клас, то изобщо няма да получиш (да усвоиш) нормално средно образование.
Зрели хора по на 40 години им се срива психиката, защото се претърпели някакво любовно разочаровани, е, в техния случай е най - често изневяра.
А много пораснали хора, въпреки, че са пораснали все още не са се научили да се справят с емоционалната болка, когато са отхвърлени от обекта си на желание.
Мисля, че определено не е маловажно това, което чувстваш и имаш нужда да започнеш на чисто в нов клас. Вече понатрупала малък опит с първото си любовно разочарование. Следващ пък като/ако ти се случи ще видиш как ще си по - силна, ще се изложиш по - малко, или може би изобщо няма.
Не слушай тука какви обиди ще ти напишат. Не ги заслужаваш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 52b872a214
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Напълно съгласна съм със 7. Ти си на 13, а хората и на 40 не винаги имат психическите механизми да се справят с любовни разочарования или - което е по-тежкото в твоя случай - реакцията на хората спрямо тяхната различност. Няколко неща от мен:

1. Не слушай обидите на разни дебили и злобари като 2 - ще има много такива, за съжаление. Не само децата са жестоки, а и родителите им, а за жалост ние живеем в общество, в което това да харесваш хора от същия пол е ненормално. Игнорирай ги.

2. Никога не позволявай някой да те кара да мислиш, че в теб има нещо сбъркано. Съвсем нормално е да харесваш хора от същия пол; това може да остане така за целия ти живот, а може и да се промени - аз съм бисексуална и съвсем спокойно мога да кажа, че сексуалността е нещо, което развиваш и разбираш през целия си живот. Ако е по взаимно съгласие и не наранява никого, няма абсолютно нищо грешно или ненормално в никакви отношения.

3. Все пак, внимавай пред кого и как се разкриваш. Много ми се иска да ти кажа, че винаги трябва да си себе си и да не ти пука кой какво казва и как реагира, но това не винаги е толкова лесно, защото грубостта, наглостта и злобата винаги не са лесни за игнориране и понякога оставят трайни следи, особено ако си на 13. Надявам се, че след време ще попаднеш в среда с по-толерантни и широко скроени хора и ще можеш да бъдеш всичко, което си. Но дотогава си пази вътрешния свят и себе си.

4. И да, опитай да се махнеш от това училище. Станалото - станало. На 13 си и наистина е важно да имаш спокойствието да учиш, да общуваш и да вземеш максимума от тези години, без да те товарят разни ограничени злобари. Най-лесно е да започнеш на чисто.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker