Кого да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кого да избера?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 4250 пъти
Здравейте! .. На 26 съм и вече ми е време за женене и деца, но трябва да реша с какъв човек. Сега имам възможност да избирам. Не ги лъжа, и двамата знаят, че трябва да избера. Познавам ги от горе-долу едно и също време. Харесвам и двамата, но те са страшно различни, ужасяващо чак.. Единият..

Той е такъв тип мъж, за който винаги съм мислела, че ще се омъжа. (забравих да кажа, че живея в Лондон и и двамата са англичани, но това не е проблем, не ме интересува особено къде ще живея, и тук имам приятели) Та.. той е красив, нежен, когато трябва груб, но не прекалено, мил, грижовен, говори се особено лесно с него, страхотен.. Сега учи (на 24 е, което също не е проблем), работи като барман, за да може да си плаща.

Другият.. пълна противоположност. Той е на 29, вече завършил, и той е страшно мил, и грижовен, и прекрасен, но е различен, това не може да се обясни. В същото време е гадняр и когато се скараме само с няколко думи може да ме разплаче... Но ето и най-големия контраст. Той е страшно богат. Нямате си на представа какви трезори със злато има. Много е богат. Ходи много често на командировки, най-често в Азия. След месец ще ходи в Дубай (но не по работа) и ме кара да отида с него. Показа ми хотела, където ще ходи (има снимки от там, ходил е по работа) .. хора, аз имах чувството, че съм в рая, никога не съм виждала такова нещо. Все едно си в палат, не мога да ви го опиша, невероятно красиво, и невероятно скъпо!

Та питам ви .. кой да избера. И двамата ми харесват, не си мислете, че ще тръгна с единия без да ми симпатизира дори, само защото е фрашкан с пари. Но честно казано, ако и двамата разполагаха с еднакви финанси бих избрала първия. Харесвам и другия, но този бих избрала. Но първия няма да може да ми осигури тази сигурност, а аз не искам да работя две работи, защото не можем да се издържаме. Сега клоня към втория и се чувствам малко гузна, че го предпочитам, заради парите, ноо не знам.. вие кого бихте избрали!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: c9f70b569c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбрах,искаш съвет или търсиш сайт,в които да се похвалиш??? :D :D

Не знам какво очакваш от едно момче,което още учи.Едва ли му е до брак.А онзи богатия ...хммм ... Както го описваш,смятай колко ще е само твой!

П.П. За 'женене' едва ли ти е време,но пък за омъжване може и да ти е ... :d

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3f83d70ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бих заложила на парите в случая.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 39050a1b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ще ти кажа каква ще бъде развръзката според мен :
Ще избереш парите ... след 1 година ... най-много толко ти давам въпростният господин ще те замени с друга .. не заради нещо друго, а просто защото може да си го позволи .... Ти ще се върнеш да молиш барманчето за малко внимание, но се съмнявам, че ще го получиш.

П.С дано не разчиташ грешно сигналите им ... Вторият не ти е обещавал брак и семейство, а развлечение в Дубай :)
Успех ти желая

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1f13b30f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Този, когото обичам и с когото бих искала д апрекарам живота си. Парите не са всичко, по дяволите. Заради тези пари аз сега трябва да се разделя с моята полоинка за цели 6 месеца. И заради какво?! Едни пари просто. Не, че няма възможности, но му се иска още малко да се подсигури, в което няма лошо. Но аз ще трябва да се измъчвам толкова много време. Липсата му ще ме съсипе.
Та .., мило момиче според избери първия. Този с многото пари .., ами той ще ти омръзне. Ще ти омръзне всичко това, вечно няма да си е в къщи. Той ще те обсипва с бижута за да "заплати" липсата. Сама ще отглеждаш децата ви и най-малкото да стигнете до развод (според мен).

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a301882297
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   №1 Абсолютно си прав/а!

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e97171fe74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво питаш простите българи девойче? Те не знаят, че западняците са възпитани от деца, да уважават жените като принцеси. Нормално е по-богатия да е по-рязък. Все пак ти си една българка от Балканите и ако се съгласи на брак за теб ще бъде върхът. Парите не-са най-важното нещо ,но те решават 90% от брачните проблеми%

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3ee41498e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хора, мисля че много филми гледате. Богатите били ужасни хора, само лъжели и изневерявали. Признайте си, много малко са мъжете, които не изневеряват. Колкото и гадно да звучи, богатият ще ти осигури по-добър начин на живот. Да, ще те лъже, от сега ти го казвам, но ще живееш добре, пък и кой мъж не му се е случвало да лъже жена си.

Не познавам двете момчета и не мога да кажа много. Ти ги познаваш по-добре от нас. Аз съм много амбициозна по принцип и жени, който се омъжват за богати само заради парите, никак не ги харесвам. Те са зависими от мъжете си, гледат да не се разделят, защото остават на улицата.

Внимавай да не станеш една от тях, защото е ужасно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker